fotbad

Jag och min syrra har tagit ett litet fotbad och nu är mina fötter lena som siden.

Vi började med att fylla upp en balja med varmt vatten och droppa i lite diskmedel som skulle lösa upp all smuts efter en dag på en sandstrand. Lät dom ligga där i 5 min så att fötterna mjukades upp och filade sedan, efter det fyllde jag upp en ny hink och droppade nu i lite olja (babyolja gick super!) hade i fötterna i 10 min och sedan smorde jag in dom rejält med kräm. Läste i expressen idag att Ebba von Sydows bästa tips var att göra ett fotbad och sedan smörja in fötterna rejält med fotkräm och dra på sig ett par strumpor och sedan sova med det. Det hade jag tänkt att testa, kommer med resultat imorgon !



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Legally Blonde 2, imorgon ska vi till leksands sommarland med min syrras barn!

spitfire


Minsta bilen jag någonsin sett, den gulligaste också


Det första passagerarplanet som byggdes för 70 år sedan, på tal om hur det såg ut nu skulle jag aldrig våga flyga i det


Planet var inte stort och det var stor plats mellan sätena, det såg bekvämt ut iaf.


Om jag inte visste att det här planet funkar perfekt och att dom som ägde det precis hade flygit hit det from sthlm så hade jag trott att det hade gått sönder vilken sekund som helst..


Undra hur högt den här kan flyga eller snarare, undra hur högt man vågar flyga med den. Den ser inte så säker ut tycker jag.


Sofia poesar vid det minsta flygplan jag sett


Spitfiern var utan tvekan den bästa och häftigaste på hela dagen, det är ett gamal stridsflygplan från England som användes under andra världskriget.
Den gjorde loopar och det fallande lövet (när man flyger rakt upp i luften och sedan vänder tvärt och störtar ner), den flög också upp och ner. Blev så jäkla förvånad när föraren steg ut och jag såg att det var en 70årig gubbe ?! Snacka om att vara cool för sin ålder, min nya förebild utan tvekan !

bigger, bolder, blonder

Nu har vi badat och solat hela dagen men ingen minigolf blev det, ingen pallade efter att ha legat i den stekande solen hela dagen. Jag har kommit några kapittel längre i min bok och tycker den är underbar, när vi kom hem hade jag äntligen fått min nya chic tidning! Ska ta fram godiset jag köpte och kolla runt bland alla snygga kläder som jag alltid kommer vilja ha men inte har pengar till.
Fick en film av pappa idag när vi var i affären, min personliga favorit - Legally blonde 2 !

Om en stund ska jag hjälpa pappa med att göra en av våra favoriter, nämligen den italienska delikatess tallriken.
Här kommer lite bilder från dagen


Först ville jag inte alls vara med på bild


Men sen gick jag med på det efter att ha kletat på mig lite smink och läppglans, hoho kidding


Båda syskonen Lindgren


Min söta lilla syster som smaskar melon

powerwalk, bad, sol, minigolf

Godmorgon alla !

När jag vaknade vid halv 11 hörde jag pappa komma hem från sin morgon promenad, han hade varit ute och gått i en timme innan frukost, förstår inte hur han orkar.
Jag och mamma är såna som måste ha mat i oss inom en timme efter vi har vaknat så vi har bestämt att vi ska ta en powerwalk efter frukosten. Pappa tyckte att vi sedan skulle cykla ner till orsasjön men då kom vi överens om att jag och mamma tar en powerwalk ner till orsasjön och pappa och sofia cyklar så möts vi där, sedan kom pappa upp med alla planer han hade och nu är hela dagen planerad.
Det blir först en powerwalk och sedan bad & sol, det blir en god lunch nere på strandserveringen och sedan ska vi spela minigolf ! Så nu ska jag smörja in mig med min cocos luktande solkräm från HawaiiAn Tropic så jag inte bränner mig och sedan är det frukost dags.


Jag och mamma på flygfältet

mystiska väsen

Det blev inget kvällsdopp, pappa kom inte hem utan stannade kvar nere på orsa med alla gamla kompisar vilket man kan förstå. Så jag och mamma gjorde iordning lite varma mackro och the efter jag hade duschat och nu blir det en morden i midsomer. Får se om jag hinner lägga upp bilderna från idag på alla flygplan. Annars blir det imorgon och då får ni endå se alla semester bilder !


my sweet lollipop

Efter middagen tog jag och min syrra en cykeltur ner till orsa, vi orkade inte stanna på yran så länge utan gick bara runt och kollade ett tag. Sofia köpte två kulor som man slår mot varandra och så smäller det, för mig blev det en klubba. Har inte ätit såna på evigheter, känner mig som ett litet barn igen som går runt och slickar på såna och får massor med hål i tänderna.
Pappa tog också cykeln ner för att hälsa på alla gamla skolkompisar (han kommer ju härifrån så han känner typ hela orsa) men när han kommer hem blir det ett kvällsdopp i poolen och sedan ska jag duscha och prova mitt nya shampoo och balsam från Gliss. Om dom var bra så tipsar jag självklart om dom här i bloggen, nu ska jag och sofia äta lite godis och kolla på G medans vi väntar på pappa.
Ska även ladda upp alla 1000 bilder jag tagit och förminska dom och fixa lite, vi hörs sen !



DH

Usch vad sugen jag blir på Desperatehouswives när jag ser den här bilden, vet någon när det börjar igen ? :)


Så underbart söt och perfekt familj dom är


Vinka till kameran sötnos

sola, bada, sola lite mer, bada lite mer

Förlåt för dålig uppdatering men jag orkade inte blogga igår när jag kom hem efter 4 timmars dö svettig tågtur, det blev bara att säga hej till alla och sedan hoppade jag in i duschen.

Idag har vädret varit super, på förmiddagen åkte vi till ett ställe och kollade på massa gamla stridsflygplan som åkte runt och gjorde olika konster, det var jätte gamla plan och häftigt var det ! Tog några bilder som jag laddar upp sen, då kommer även ett inlägg med bilder från våran semester. Sebbes syrra har dom flesta bilderna så måste skaffa dom också, nu ska jag sätta mig och läsa i PS. I love you, har bara läst 3 kapittel men är redan helt fast. Usch den är hemsk sorlig.

alla sover men inte lilla jag

Varför ska jag alltid vakna så tidigt för ? Vaknade runt 9 och har hunnit kolla på top model, sebbe sover fortfarande och det enda som går på tv är Days of our lives, snacka om att jag har tråkigt.
Nu har jag och sebbe varit med varandra 24/7 i snart två veckor, vi har inte bråkat nånting utan bara haft det så jävla kul. Så jag vill faktiskt inte alls åka hem idag, självklart har jag saknat mina kära föräldrar men när jag åker kommer jag inte klara mig utan min älskling.
Ikväll blir det tyvärr inga inlägg, det blir en kväll med familjen + att min syster från england är där med hennes barn.
Nu ska jag lägga mig i sängen och se om min sovande älskling är på lite myshumör iaf.

back in stockholm

Hej alla !
Nu är jag tillbaka i Sverige igen, sitter hemma hos sebbe och bara chillar. Har varit dö trött hela dagen eftersom vi kom med färjan från Finland kl halv 7 på morgonen. Jag, sebbe & hans syrra gick och la oss runt 2 och jag somnade inte förräns 3 så tre timmars sömn är ju great !
Hinner inte skriva så långt inlägg men tänkte bara medela att natalie is back in action ! Imorgon tar jag tåget upp till orsa och efter det så drar jag igång med mina 100 inlägg om dagen, haha.

Neej vet ni vad, nu ska jag kolla på min kära favorit film. Greveholm, sök på youtube så kommer alla avsnitt upp och joina mig. Gah jag älskar att inte vara vuxen !
Förvänta er mycket bilder och många inlägg när jag kommer upp, nu väntar min mysiga älskling och mitt älskade Greveholm !

från norrland

Åh hej mina gulliga läsare !
Hoppas allting är bra med er såhär klockan 1 på natten, fick tag på en dator och tänkte då ge er en liten update. Har precis sovit lite med vaknade upp av en hostatack (har fått världens hosta, typiskt.) så jag gick upp. Sebbe och hans kusin sitter och spelar GTA, gölligt.

Imorse åkte vi från östersund upp till lycksele där vi ska vara i tre dagar, vi bor hos sebbes kusiner. Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt som jag ska visa er sen. Blir inget långt inlägg nu men tänkte bara ge er en liten update när jag endå sprang förbi datorn! Hoppas ni alla har det bra, love.

blogg paus 17/7 - 29/7

God morgon kära läsare !
Nu sitter jag och äter frukost, sebbe och hans familj åkte ungefär för 40 min sen. Tänk att det bara är 3 timmar kvar innan jag äntligen får kasta mig i armarna på min söta pojkvän och pussa sönder honom ! Dessa två veckor komemr bli underbara, det är ju synd att jag inte har tillgång till en dator för jag hade gärna delat med mig av dessa två veckor i min blogg. Jag kommer sakna er läsare, ni som ger mig så gulliga kommentarer och allt ! Lova att fortsätta kommentera medans jag är borta, ni behöver inte skriva nåt utan länka till eran blogg så kikar jag gärna in den när jag kommer hem, så har jag lite roligt att göra :)
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska göra mig iordning, hejdå sweethearts !


20 juli har vi 7 månader

ett mysigt slut

Avslutade denna kväll med en morden i midsomer, alltid lika mysigt !
Mamma har hjälpt mig med packningen en stor del av kvällen och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Snart är det läggdags för lilla mig, imorgon kanske det inte blir så mycket bloggande men ska försöka hinna med ett sista inlägg imorgon innan det bär av till östersund. Kameran åker självkalrt med och jag ska överösa er med bilder när jag har kommit tillbaka, nu väntar gossip girl och kanske några greveholm avsnitt om jag orkar.
God natt hjärtan !

jeans fucking blå


blev helt kär i det nagellacket jag hittade igår från Mavala, det är jeansblått. liksom jeansblått, fan vad snyggt det är.
jag vet att jag har små händer och fingrar men trivs med det !

Christian Louboutins

Alla designers har säkert olika kännetäcken på sina design plagg, väskor och skor.
Kändisarna och även jag är helt kär i Christian Louboutins skor, tyvärr har jag ju inte råd med ett par men man kan ju alltid ha dom som ögongodis.
Hur man helt säkert kan se att ett par skor är av märket Louboutins (förutom att dom är högklackade, otroligt snygga och man dreglar när man ser dom), alla Louboutins har nämligen en röd målad sula. Om ni inte har lagt märket till det innan så kan ni ta en titt nu.
Han sa i en intervjuv att den röda sulan kom till genom att han hade slut på insperation och att det satt en tjej i skoaffären och målade sina naglar röda, han gick fram till henen och slet åt sig nagellacks flaskan och började måla sulorna röda. Jag tycker dom är häftigare så, inta så många skor som har en konstant röd sula.


and there it is


mmm, rysningar.

misslyckad dag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls, den känns helt onödig. På sommaren kanske man inte alltid ska göra massa saker men man borde väl få sola iaf ? Den här jäkla skit sommaren bjuder ju bara på blåst och massa äckliga moln. Skönt att sebbe kommer hit imorgon och hämtar upp mig, eftersom att jag inte tänker släpa med mig laptopen så blir det en bloggpaus på ca 2 veckor. Ska bli skönt på ett sätt men också så kommer jag sakna känslan av att få srkiva av sig och era gulliga kommentarer. Men ni får gärna fortsätta kommentera även fast jag är borta :)

Nu ska jag värma upp mig med en kopp varm choklad och sedan sjunka in i det glamorösa manhattanlivet som består av tjejer som lever ett dyrt och fint liv, de festar både dagar och nätter, har tillgång till hur mycket sprit och killar som helst och handlar alltid dom dyraste väskor, skor och cashmere koftorna dom kan hitta. Buy for now bitches, vi hörs ikväll !


en osminkad natalie, var i stan med malin och vi stannade upp i vårt shoppande och tog en glasspaus i kungsan.

hot or not ?


ja gott folk, vad säger vi om denna vågade outfit ?

it girl

God morgon !
Har precis ätit frukost och läst ut min gossip girl bok, Jenny är en tjej i boken som ska börja på internat skola och nu har otroliga Cecily von Ziegesar kommit upp med en ny serie som heter it girl och där får man läsa när Jenny börjar i sin nya skola. Så typiskt, då måste jag köpa typ 10 it girl böcker eftersom att jag älskar det sättet Cecily skriver på och så vill jag ju veta hur lilla Jenny klarar sig !
Tipsar verkligen om dessa böcker, gossip girl är dom bästa böcker jag någonsin läst. Nästan lika bra som harry potter men bara nästan. Nu ska jag och min lilla söta unge till syster gå ut och lägga oss i solen, xoxo


ni tyckte att jag skulle lägga ut mer bilder på mig så här kommer en bild på mig och min syster
nyår


im lovin it

Mmmm, ligger här i sängen och har precis läst några kapittel i min bok. Snart är den utläst vilket är super för då får jag ta med mig den nyaste gossip gilr på resan !
Regnet öser ner och jag älskar att ligga och lyssna på det, ska snart sätta på några avsnitt av Greveholm och sedan sussa sött. God natt !


nya kläder - ny lycka

Fick världens huvudvärk nu fram mot kvällen så lägger upp bilderna på mina inköp men sedan ska jag lägga mig och läsa i min bok och ringa och säga god natt till världens bästa pojkvän, nu är det bara två dagar kvar !!! <3
Cubus

På rean 80:-


Blev helt kär i denna dress när jag såg den i kenzas blogg för några veckor sen.
Älskar dom gulliga små blomformade knapparna !
129 :-


Äntligen kan jag färga mina ögonfransar !
Det får bli imorgon :)

Lindex

Ett jeans blått nagelack från Mavala
Min älskae lipsyl med en perfekt rosa skimrande färg
Raklödder till resan !

Glitter

Det var en enorm rea på Glitter så jag fyndade rejält !
Ett skönt hårspänne för dom dagarna då man vill få bort håret lite från ansiktet, 40 kr innan rea.
Armbandet blev jag kär i, det är så lent och underbart att ha på sig. Passar även perfekt till mina gladiators, 70 kr innan rea.
Fick båda dessa för 27 kr!

im home !

Det blev en tur till mora idag ist för imorgon, vi hade lite att fixa imorgon och ville hellre ta det lugnt och sola ist för att springa in och ut i affärer. Köpte en helt del men innan jag visar bilderna måste jag ta det lugnt och smälta den goda maten vi åt när vi var på restaurang ! Måste också ta tid på mig att packa upp allt ur påsarna och fota det, men håll ut bilderna kommer snart. Pusshej !


våga testa


Wow vilken förändring, jag tycker Eva passade i sitt långa hår men hon gör som alla andra kändisar och kapar av det.
Funderade själv på att göra det förut men man behöver nog lite tjockre hår för att det ska bli snyggt.


från kjol till klänning

Jag pratade ju om en kjol förut jag hade fått av min mamma som vi gjorde iordning till en tubklänning och dagen till ära så hade jag den på mig och passade då på att ta en liten bild som jag tänkte visa er.


Idag hade jag den till mina guldiga gladiators, hade gärna velat ha ett brunt flätat skärp precis under bröstet.
Får se vad jag hittar i mora imorgon ! :)

nu ska jag ut och njuta av min bok och det härliga vädret

brownie

Har legat ute på verandan ett tag, efter bara 30 min har jag redan fått mera färg.
Här kommer bilderna från färgningen, det blev bara brynen som vi färgade eftersom jag hade glömt en sak hemma som behövdes till. Men blev nöjd iaf ! Imorgon ska vi åka till mora och shoppa, då ska jag köpa en ny färg så fransarna också får lite färg. Snart är det lunch och sedan ska jag ut i solen igen, så jäkla skönt att ligga och läsa en bra bok medans man känner att solen verkligen tar !


Före


Efter

Kanske inte syns så bra på bilderna men om man ser deti verkligheten så är det större skillnad.

outfit

Här kommer min outfit från igår !



Klänning GinaTricot
Gladiatorsandaler Wedins
Solglasögon gamla


en ny dag men vädret håller i sig !

Woho vad glad jag är ! Fick vakna upp till solsken idag igen, snacka om att jag ska ut och sola & bada efter frukosten !
Fick lite dåligt samvete när jag badade och plaskade i poolen igår för min gulliga lilla syster satt bredvid och såg helt förstörd ut, hon får ju inte bada efter det som hände med hennes tå för då kan det bli infektion..

Har inte haft så mycket att skriva om den senaste dagen, har inte gjort så mycket och ingen insperation till något annat kul har dykt upp. Men det kommer ska ni se :)
Och om två dagar åker jag och sebbe iväg, det ska bli så otroligt mysigt ! Shit vad jag s a k n a r  honom. Så då blir det en bloggpaus på ca 2 veckor. Men när jag kommer hem igen så kommer jag lägga in 1000 bilder och massor med inlägg, ska berätta precis allt !
Pusshej, nu ska jag käka lite frulle och sedan take a walk.

i miss you sebastian

Herregud vad trött jag är, låg och slumrade till lite i soffan så tror jag gör mig iordning och sen blir det sängen. Skönt att lägga sig lite tidigare, ska bädda ner mig och läsa lite i min braiga gossip girl bok.
Vi hörs imorgon darlings, love.

jag och min musiksmak

Min musiksmak ändras lika ofta som jag byter kläder känns det som, just ni lyssnar jag på "pappa musik". D.v.s musik som spelas på vinyl. Gammal musik med andra ord men riktigt jäkla bra musik ! Här har ni en låt jag blivit helt kär i, tykcer han som sjunger har så frän röst.


Survivor - Eye of the tiger

ansiktsmask



Denna skönhetsdarling kommer från Yves Rocher.
Det som är så bra med den är att den innehåller frukt extract, det finns flera stycken med olika frukter och olika funktioner. Jag har inte provat på just den här med citron men jag har en peeling med greapfrukt och en wakeup mask med mentol. Peelingen ger dig underbart len hy och den känns verkligen ren ! Efter peelingen så tvätta gärna med lite mild rengöring sedan ansiktsvatten så att du sluter porerna (slipper då pormaskar) och avsluta sedan med en sval ansiktscreme.

Wakeup masken tar jag inte varje morgon men någon gång ibland när man kanske varit ute kvällen innan eller sovit med sminket på eller bara känner sig ofräsh. Den är super, hyn känns helt ny och uppfriskad !
Ni måste testa båda två, jag lovar att ni inte kommer bli missnöjda.

Få perfekt hy på bara 3 minuter och välj den som passar dig bäst!

ett slott till Nicole Kidman































En liten bildspecial, Nicole & Urban har köpt ett hus. Eller förlåt, ett slott

en liten update

Hinner med ett litet inlägg innan vi ska iväg och fika. Idag har inte hänt så mycket, började med att jag fick upp och käkade frukost och sedan gick ut och städade lillstugan från igår, bäddade och tog ut allt skräp. Sen skulle jag och mamma fixa min hy inför semestern med min älskling, vi tog bort några pormaskar, noppade ögonbrynen, peelade ansiktet och färgade mina ögonfransar. Så nu är jag len som en persika i ansiktet.
Ögonbrynen ska färgas ikväll eller imorgon och då kommer även bilderna! Nu ska jag skynda mig att klä på mig, får bli en blommig klänning och mina gladiatorsandaler.

  
Min stilikon

fullt upp

Godmorgon !

Förlåt för dålig uppdatering igår, lovade ju att blogga mycket under kvällens gång men jag tappade humöret om man säger så :) låg och hade ett mysigt kvällssamtal med älsklingen så somnade inte förräns halv 3, kollade även på några avsnitt av greveholm. Dom två sakerna gjorde mig på perfekt humör igen !

Idag har jag tyvärr nästan ingen tid alls till bloggning, vaknade för ett litet tag sen och om en stund ska mamma färga mina ögonfransar och ögonbryn, det kommer bilder sen (före & efter) och efter lunch ska vi till min moster på fika. Men har inga speciella planer för ikväll så då kör jag på !
Vi hörs sen gullungar !


Ur Roman Holiday movie

en snabb update

Är nu nyduschad och väntar på att min kära vän alex ska komma ner, vi ska hämta hennes kille marcus och sedan kolla på skräckfilmen Besatt som går på 3an ikv. Hinner inte skriva så mycket nu men kommer bilder från dagen och ett lite längre inlägg. Nu måste jag smörja in mig och klä på mig innan min lilla sötnos kommer, vi hörs sen kära läsare !

en stor kall & god glass !

Shit vad sugen jag blev på glass ! Det blev ingen solning idag och inge promenad heller. Min söta lilla pappa skulle låna min dator att betala räkningar med så jag satt bredvid och förklarade typ allt medans Alexandra satt och kollade på greveholm. Nu ska jag äta lunch och sedan ska jag och alex ner till campingen där hon ska träffa sin söta lilla marcus innan han åker hem till Östersund. Och när vi endå ska ner på campingen ska jag köpa g l a s s.


töffing

Tack för alla kommentarer jag fick om att förbättra min blogg, fick jättebra tips och ska försöka göra det bästa av det så snabbt som möjligt. Ni tycker jag ska skriva mer om skor, recensera en bok eller film då och då, och en läsare tyckte jag skulle lägga upp mer bilder på mig själv så förändringar ska det bli ! Tycker det är så kul att förändra när det blir bra resultat, ni har gjort mig fett taggad, haha :)
Nu ska jag äta upp min frulle och sedan ta en promenad med en kompis och sen ska jag hem och blogga om det inte är för soligt ute för då solar jag hellre. Men det kommer iaf fler inlägg under dagen, buy 4 now.


mums vad jag älskar sommaren!


natt sweeties

Ska faktiskt ta och sova snart, känner mig helt död. Har endå inte gjort särskilt mycket idag så förstår inte vad min trötthet kommer ifrån, men ska bara ta en kopp the och en kvällsmacka sen tar jag med mig gossip girl boken till sängen och spenderar resten av tiden där innan jag ska sova min skönhetssömn. Hoppas på lite sol imorgon igen eftersom att jag äntligen fick lite färg i ansiktet och vill förbättra den så att det inte försvinner helt.

Vi hörs imorgon såklart !
Love / N

60-tal


i love that style

mitt nästa mål är att jag ska se filmen Frukost på Tiffany's, Audrey Hepburn är bara för söt !

bloggtorka

Jag har fått bloggtorka, jätte jobbit. Vet inte vad jag ska skriva om, det känns som att jag bara skriver om kändisar och det är ju så vanligt. Inte alltid kul att bara läsa om sånt eftersom att dom finns överallt vart man än går.
Så vad tycker ni kära läsare att jag ska skriva mer om ? :) Något speciellt som gör er intresserade eller som gör så att dom som kikar in här vill stanna.. Ge mig gärna lite ideér !



<3 lauren


söta Lauren i den finaste skjortklänning jag sett
I adore you

invigning


åh blir så badsugen när jag ser den här bilden, kanske ska ta och inviga poolen idag ?

checka temperaturen

hoho, hittade en rätt så rolig bild i en blogg för några dagar sedan, hur man kollar temperaturen på vattnet.


morgonpromenad med daddi

God morgon !

Kom precis hem från en mysig morgon promenad med daddi, här är det strålande väder !
Ska bara äta lite frukost och sedan lägga mig i hängmattan i bara bikini med en bok, en tidning och lite bra musik. Laddat upp för hela dagen ! Ska inte fastna vid datorn utan ska gå ut snart men måste bara säga att igår hade jag besöks rekord på min blogg, det blir så mycket roligare att blogga när man ser att fler kollar in och lägger lite gulliga kommentarer, är själv väldigt dålig på att kommentera andras bloggar men det ska det bli ändring på !
Vi hörs sen nu ropar min kropp efter en liten solbränna


åh jag älskar dessa väskor, dom är så färgglada och så följer det med en gullig matchande portmone !

varm choklad mitt i sommaren

Har precis fixat varmchoklad åt min syrra, alla i familjen får serva henne nu när hon har gjort illa sig. Hon har blivit våran lilla prinsessa ! Nu ska vi sätta på en morden i midsomer till the och varma mackor, så mysigt att sitta inne och kolla på en kuslig engelsk deckare medans regnet öser ner ute.
xoxo

maskerad såklart

Natalie Reid är mig i ett nöt skal, eller inte. Förstår inte vad hon håller på med men kul verkar hon ha iaf.









converse är ju bara lite snygga


blä vilka snygga kläder

myspys

Nu sitter jag är i soffan och sitter och lyssnar på regnet, kollar runt på lite bloggar och tittar på första avsnittet av greveholm ! Genom alla mina 15 år har jag aldrig sett det avsnittet, snacka om att jag typ flippade ur när jag såg det.
I vinglas blogg hittade jag ett jätte gott smoothie resept som jag hade tänkt att testa, smoothie är ju perfekt till en varm sommardag eller om man vaknar sent och inte är sugen på frukost och vill heller inte bli för mätt innan lunchen.

Ingredienser för 1 glas:

Blåbär (färska) 1 dl
Mjölk 1 dl
Vaniljyoghurt 1 dl
Florsocker 1,0 msk
Isbitar 2 st

Tillbehör:
Stort dricksglas
Mixer

Mixa alla ingredienser och häll upp i ett stort glas.
Tyvärr är det inte svårare än så.




wich movie ?

Nu är det så,kära läsare, att ni får bestämma vilken film jag ska se. Dom flesta vet att jag gillar barnfilmer, inte som bananer i pyjamas men typ Harry Potter och Narnia.
Hade tänkt lägga mig i soffan med lite godis och kolla på film men kan ju inte bestämma mig så ni får hjälpa mig !















god damn you're beautiful


Varför blir jag alltid gråtfärdig av den här låten ?

Den får mig att tänka på min älskling och sakna honom ännu mer

outfit for today

Ja nu är det ju så att vi skulle åka in till mora, och shopping sugen som jag var hade jag redan packat väskan, klätt på mig, sminkat mig mm. Sen när det var 20 min kvar innan vi skulle gå hände ju det som inte fick hända, min syrra var inne på sitt rum och jag hörde bara en stor duns och sen att hon började skrika. Fick typ hjärtklappning och sprang in för att kolla vad det var, då satt hon på golvet och kramade sin tå. Hela garderobsdörren hade ramlat ner på hennes tå och spräckt nageln, jag tycker så synd om henne ! För bara några veckor sedan tappade hon ett strykjärn på foten, så vi fick ställa in resan till mora och jag får väl ta och sitta inne hela dagen eftersom att det typ regnar ute..
Här kommer iaf en dagens outfit och sedan kan jag lika gärna gå och byta om till chillkläder.





Tee Carlings
Cardigan H&M
Jeans Bikbok
Halsband ring Solo
Halsband hjärta present av pojkvän
Örhängen present av pojkvän
Väska fått av mamma

färgglad


Hedie sätter färg på vardagen and i like it !

back on rehab


Mary-Kate är tillbaka på rehab, det sägs att hon ramlade ihop på en parkeringsplats.
En av anledningarna av att hon mår dåligt beror på Heath Ledgers död men hon vill tydligen inte prata om det.

mitt femhundratrettioåttonde inlägg

God morgon !

Vaknade ovanligt tidigt idag, hade glömt att dra ner min rullgardin och jag kan verkligen inte sova när det är ljust i rummet. Så halv 9 var jag vaken och kunde inte somna om. Nu sitter jag och kollar på greveholm, blev extremt sugen på fanta så jag ska hämta den som står i kylen, vilken jäkla tur att vi hade en burk kvar !
Idag ska vi till mora för att shoppa men det var ju meningen att det skulle regna, jag tycker det ser ut som att det är sol på menyn idag. Får hoppas på att mamma är på lika shopping sugen som jag är så kanske det blir lite shopping endå ! Nej nu ska jag gå och ta min fanta, pusssålänge.


tyvärr är det inte jag som är sådär duktig utan min söta lilla syster

dagens outfit för några dagar sen

Hade tänkt lägga upp denna outfit för några dagar sedan men har glömt bort det så lägger upp den nu, bättre sent än aldrig.



T-shirt H&M man
Jeans Bikbok
Örhängen present från pojkvän

jag har badat !

Woho jag har badat, inte första gången för i år men första gången i orsasjön ! Varmt och skönt var det, men lite oskönt att cykla hem i blöta bikinitrosor, hej jag har kissat på mig liksom.
Men nu har jag tagit en skön dusch och ska börja städa i mitt rum, ni skulle bara veta hur stökigt det blir av att ha angelica här i två nätter ;)
efter det ska mamma färga mina ögonfransar. Sen när Alexandra har hälsat på sin häst och fikat med sin kusin ska vi ner och ta en pizza och sedan hyra film. Toppen kväll, jag är jätte sugen på pizza !


åh min enormt söta pojkvän, bild från sportlovet när vi var och åkte skidor.
i miss you baby !



sjp


Jag skulle aldrig gå klädd sådär men endå så avgudar jag hennes stil i sex and the city serien.
Nu efter sommaren så ska jag såklart köpa boxen, den kommer lysa upp alla mina deppiga pluggdagar.

mot campingen !

Nu har jag lämnat av min underbara kusin vid bussen, köpte lite juice när jag åkte hem och ringde även ett litet samtal till min gulliga pojkvän som hade rast. Stackarn som fortfarande jobbar, längtar verkligen till våran semester. Jag får träffa honom om bara 1 vecka !
Aldeless strax ska jag äta lunch som min gulliga mamma fixat till mig och sen cyklar jag och alexandra ner till campingen ett tag. Får se vad som händer ikväll, nu ska jag kolla lite på greveholm och sedan käka !

träningsvärk

God morgon !

Nu har jag precis vaknat men angelica ligger fortfarande och sover, jag har sovit typ 10 timmar men är fortfarande jätte trött. Ska fixa lite frukost och sedan gå ut och lägga mig i hängmattan, skönt om man somnar i solen då slipper man den där värmen. Vi hörs sen, nu jävlar ska jag bli brun när solen är framme !
Bye bitches

förresten så har jag världens träningsvärk sen igår och så tvingade mamma ner mig till affären för att jag skulle köpa en present som hon inte kunde köpa igår eftersom att hon hade kort ?


och den här bilden bjuder jag på

en yra fylld med orsabor

Nu är angelica här, vi ska snart käka middag. Köttfärssås & spagetti, mums!
Efter middagen ska vi väl göra oss iordning och sedan gå ner till orsa, idag är det onsdag, idag är det orsayran. Det blir nog inte särskilt många inlägg efter det här men vi får se om kameran åker med så kanske jag lyckas ta lite fina bilder.
Nu ska jag sminka mig och sen äta middag, over and out

en timmes powerwalk !

åh nu har jag äntligen kommit hem från mitt lilla träningspass, jag har hunnit käka lunch och ta en dusch.
Jag var ju tvungen att köpa lite grejer på vägen så det blev en lång promenad, ca 40 min gick jag. Var helt död när jag kom hem och packade upp det jag hade köpt men sen kom mamma in till mig när jag precis skulle hoppa in i duschen och sa "men natalie, du har ju inte köpt någon pincett", det var ju liksom därför jag skulle gå ut över huvud taget. Jag trodde jag skulle dö men drog på min träningskläderna igen och sprang ner till affären, kom hem tomhänt eftersom att alla var slut. Suck, det är verkligen inte min dag idag.
Men bortsätt från det så var det vekrligen jätte skönt att gå ut och gå, i love it. Hellre ta en powerwalk än att jogga



Keps - Tog en av pappa
T-shirt - Tommy Hilfiger
Tights - Cubus
Gympaskor - lånat av min kära syster


Musik på min ipod just nu
(bra musik att träna till)

Alphabeat - Fascination
Hard-Fi - can't get along
SR-71 - Right now
Kaney West - Good lifeWham - Wake me up


let´s dance



ojoj, wow.. snacka om några som kan dansa

bara för dig pincetten

Hade tänkt noppa ögonbrynen idag och sedan färga dom eftersom att det yttersta på ögonbrynen inte äns syns eftersom att dom är så bleka så det ser ut som att jag går runt med halva ögonbryn om jag inte målar dom, hej snygging !
Men jag glömde ju såklart pincetten hemma så nu får det bli en powerwalk ner till ica och köpa en ny, sen ska jag duscha och färga ögonbrynen. Resultat kommer sen !


varför just 18 ?

God morgon allihopa !
Kollade precis runt på mer-trafik och hittade en sida där man kan tjäna pengar varenda månad på sin blogg, då väljer man ut några annonser som man vill ha på bloggen och så får man betalt varje gång någon klickar på annonsen eller köper något. Det lät ju jätte bra eftersom att det dessutom var gratis att gå med men självklart kom den där 18års gränsen upp.bläbläblä, varför inte 16år ?

Nu hade jag tänkt gå upp och äta en god frukost, hoppas vi har yoghurt hemma och lite goda bär, är inte särskilt sugen på macka. Sedan ska jag hoppa in i duschen och sen är det bara att vänta på min kära kusin.
Vi hörs sen ! Pussipuss


the sweet twins, the olsen twins

mardrömmar, ni joinar väl mig inatt ?

Usch vilken äcklig morden i midsomer det var, dom som ska vara mysiga. Plus att jag såg världens äckligaste skräckfilm igår, saw 4. usch usch. Vill inte tänka på den för då kommer jag få mardrömmar inatt, och så måste jag gå ut och borsta tänderna sen när alla sover. Om jag kissar på mig så tänker jag inte nämna det på bloggen, bara så att ni vet.
Nu har jag och sebbe haft vårat vanliga god natt samtal, alltid lika mysig. usch vilket dåligt flyt jag hade på skrivandet just nu, kanske börjar bli trött. Ska nog gå och lägga mig men vi hörs ju imorgon !
Love / N

bye for now

nu blir det morden i midsomer och lite mackor i ugnen, älskar tisdagarna !
hör av mig sen med lite roliga inlägg eller ett god natt inlägg när programet är slut, det beror på hur trött och seg jag känner mig. kisses



allsång är inget för mig

Nu hade jag tänkt flytta mig och datorn från vardagsrummet in till sängen där jag ska lägga mig och bläddra i min tidning och även läsa lite i min gossip girl bok.
Såg precis att den nya boken har kommit ut så loggade snabbt in på cdon och bevakade den, då får jag ett mail från cdon när den kommit in och tänker då köpa den direkt !


baksug !

Misstolka inte rubriken, jag menar att jag är sugen på att baka och inget annat :)
Kollade precis in min kära vän Malins blogg och såg att hon och Emmy hade bakat härliga cupcakes, och jag kände att jag blev så himla sugen på att baka ! Men jag vet inte vad jag ska baka och om vi äns har några ingredienser hemma så det får väl bli någon annan dag, får väl se om jag också vågar prova på cupcakes och se om mina blir lika fina.



ett jävla tjat på mig


Känns som att jag bara tjatar om kändisarnas gravida magar och nyfödda bebisar men jag älskar bebisar & barn !
Matthews flickvän Camilla går iaf runt med en liten pojke i magen, vet inte om hon fött än men det ser gaanska nära ut.


serena och dan på heltid


jag är helt kär i det här paret, ser ni inte hur kära dom ser ut !
"kom älskling ska du få en puss"

harry potter and the half blood prince

När jag var inne och kollade på kändis sidan Just Jared så hittade jag flera bilder ifrån den nya harry potter filmen !
Jag ser vekrligen fram emot att se den filmen, jag och min älskling ska ta och gå på premiären som är den 21 november.
Så här ger jag er en tjuvtitt på filmen fast i bilder, hittade ett antal stycken.



























a nice picture

Nu har min andra älskling åkt, hur ska jag klara mig ?
Men som tur är så kommer hon tillbaka imorgon och kusinerna lindgren is back ! Imorgon är det orsa yran, det börjar typ 6 och man går dit för att mingla med folk och typ ja. Dom små åker karuseller och köper lotter medans dom riktigt "coola" går runt med en öl i handen hela tiden och kvällen slutar med att dom åker karusellerna som snurrar mest och sen ligger dom och spyr. Som tur är så är jag och angelica inte riktigt så coola så vi slipper det.

Nu försvann solen, typiskt. Jag som hade tänkt dra på mig bikinin, ta med mig mitt godis och min nya tidning Sofies mode men nu får jag sitta kvar här i soffan och kolla på greveholm.
Ikväll blir det en vanlig hemma kväll vilket innebär mycket bloggande, om jag hittar på något bra att skriva om såklart. Ha de naajs så hörs vi sen snyggos.


a picture of you, a picture of me

what doesn't kill you makes you stronger

God morgon !
Eller goddag kanske man säger när klockan är två på dagen, igår gick vi och la oss runt 3 och vaknade vid 12. Sen dess har vi ätit frukost, kollat på greveholm och sooolat ! Men nu gick solen i moln så vi gick in och spolade tillbaka greveholm och sitter nu och ser om den, kul liv. Det är väl det vi ska göra resten av dagen och sedan ska väl angelica åka hem :( cpbarn.
Och jag ska bara vara hemma hela kvällen, det är nämligen morden i midsomer ikväll och det betyder att det är hemma kväll för mig, tee och varma mackor med mammi, en riktig myskväll !
Vi hörs sen, nu ska jag kolla lite på greveholm och rabla upp alla repliker eftersom att vi kan precis allt utantill, jag och min kusin kan verkligen hela filmen utan till.


natti

Nu är vi hemma och nu ska vi sova !
Inte så mycket att säga om kvällen, det var kul och jag har fått tillbaka min mörkrädsla !
Vi hörs imorgon sötnosar <3

filmkväll

Eftersom att jag har tappat kontakten med typ alla här uppe så ska jag och Angelica till hennes kompis och kolla på film. Vet inte hur många det blir och vet inte heller hur länge vi blir borta men så kommer kvällen se ut för våran del, vi var precis ute och tog en promenad till en videobutik som ligger låångt härifrån och nu ska vi ut och gå igen. Mycket motion för mig idag !
Vi hör av oss när vi kommer hem. PUSSHEJ


a old picture



nicole and harlow


Har ni sett någon sötare bebis ?
Har ni sett någon finare mamma ?

Nicole blev verkligen en perfekt mamma tycker jag, gaah jag älskar henne !



sommar outfit




tre bebisar på g


wow, checka in Gwens mage, trillingar eller ?
Tänk att gå runt och bära på den magen, min rygg skulle se ut som en banan efter

yes it's truth


Här har vi ett bevis på att min kusin har snyggast kläder !

regnig måndag

Jamen det är ju toppen, nu när man kommer upp till landet och har packat med sig bara sommarkläder så kommer dom där äckliga regnmolnen fram och man kan knappast gå ut för att det är så kallt. Jag tänker inte precis gå ut i en blommig klänning & barbent eller springa runt i ett par minishorts och en slapp t-shirt när temperaturen står på 10. Funny,verkligen.

Usch jag känner mig inte på bra humör idag, vilken tur att angelica kommer så händer något kul. Annars hade jag säkert suttit och deppat ner mig över det tråkiga vädret, suttit och ätit lite glass och lite choklad, spikat tröstäta. Men sånt gör man ju när man blivit dumpad men det har minsan inte jag, jag och sebbe är fortfarande tillsammans och världens lyckligaste par ! Åh nu känns det redan lite bättre även fast regnet öser ner utanför mitt fönster.
Kanske ska dra på mig morgonrocken och gå upp och äta lite frukost, det får bli färskt tunnbröd och en kopp varm choklad.
Vi hörs sen guys, hoppas ni har bättre väder där ni är iaf!


snygg kjol, snygg kjol


dödstrött

Börjar känna mig lite tung i huvudet och ögonen har svårt att hålla sig öppna så jag ska nog sussa nu, imorgon kommer min älskade kusin. Äntligen! Så som jag har saknat henne, vi kommer ha super kul, vilket vi alltid har (!)
God natt sötingar, sweet dreams

en outfit som sagt

Jag blev sugen på att sätta ihop en outfit men orkade inte så jag kollade igenom mina bilder och hittade några gamla som ni förmodligen har glömt bort, lägger upp dom och sedan ska jag återgå till min SOLO! Love that magazine


En snygg & somrig outfit som min bästa vän Sara gjorde för ett tag sen, vet tyvärr inte vart kläderna är ifrån men ni får bara njuta av synen


Och här hittade jag en gammal outfit som jag hade satt ihop för ett tag sen, skulle inte banga på bära den nu. Gillar den stora klockan, den blir snygg om man kavlar upp armarna lite på skjortan.
Vet heller inte vart alla dessa godbitar kommer ifrån men alla dessa grejer finns ju i dom flesta affärerna

kvällsmat

Jag är den som inte har någon vidare aptit på morgonen men på kvällen så frossar jag i mat känns det som, kan inte gå och lägga mig utan att ha ätit något !
Så nu sitter jag i sängen med en skål god persika,vanilj & passionsfrukt yoghurt, muums. Ett glas juice till det, känner mig nyttig. Måste koncentrera mig nu på att balansera skålen så att det inte rinner ut massa kletig fruktyoghurt över hela mitt täcke, då skulle jag seriöst dö.


ett rött hus med vita knutar

Jag känner mig rastlös, gick ut lit på trädgården och kollade runt. Det finns inget att göra här ! Eller jo det finns det, det finns massor men jag orkade inte göra något idag. Det var kul i början men nu börjar det blir lite segt, jag glömde ju mina sims spel hemma och det är ju det bästa tidsfördrivet !

Här får ni se det sista av statestiken sedan ska jag inte bry mig om det något mer, visst är det kul med mycket läsare men det är inte därför jag bloggar. Jag bloggar för att det är kul att göra fint och skriva av sig.


wiho

snygg outfit


Hittade denna antingen i någons blogg eller på StockholmStreetStyle.
Den har legat bland mina bilder ett tag och eftersom att jag inte har något bättre för mig så fick den dyka upp nu !

Besökarsträcket bara stiger och stiger, riktigt kul att se !
Men jag tror att det beror på att jag är medlem på mer-trafik som ger mig så många läsare. Om ni vill ha fler besökare tycker jag att ni borde testa det också ! Helt gratis och funkar super bra

sjyssta festblåsor ?


Ouh, dessa tjejer festar med stil.
Alla tre tjejer klär sig i snygga festblåsor, skulle inte banga på att ha en av dom själv och äga dansgolvet

ashlee simpson


Ashlee Simpson med magen i vädret, bebismagarna bara växer i kändis världen och vissa försvinner


Hon är ju bara för söt ! Det verkligen lyser om henne
Ska bli spännande att se hur hennes lilla unge kommer se ut, tror ni det blir en flicka eller pojke ?

powerwalk för hela familjen

Mamma och Sofia kom in till mig för ett tag sen och sa "upp, vi ska ut och ta en powerwalk!"
Så jag fick lov att hoppa ur min sköna morgonrock och klä mig varmt för att gå ut och gå i den här kylan. Mamma och jag gick i rask takt och pratade medans Sofia gick en lång bit bakom och klagade över hur snabbt vi gick. Nu är vi hemma iaf och morgonrocken är på igen, mamma står i köket och fixar lite midag, det blir macaroni and cheese.
Hör av mig sen, idag blir det spikat en hemma-sittar-kväll !


Ska få lika bra kondition som Cameron och jag ska till och med börja surfa, i mina drömmar kanske..
Ska iaf börja powerwalka fler gånger i veckan, känns så skönt och uppfriskande efter. Lite extra luft och motion ger ju ingen skada


vad händer ?

Vid vissa tillfällen har jag haft 50 besökare men sedan har det gått ner till betydligt mindre, i några dagar hade jag mellan 20 & 30 läsare men idag steg mätaren med storm, vad är det som händer ? Hoppas det håller i sig iaf :)


69 läsare ? wohooo

sommar är blommigt

Sitter fortfarande här i min morgonrock, får se om jag äns orkar hitta på något ikväll. Ska ju vara här i nästan två veckor innan jag åker iväg med min älskling så det känns ju knappt som att man "slösar" bort en dag genom att göra ingenting.
Tänkte lägga ut en bild sen på en jätte fin sak jag fick av min mamma igår, hon hade den som kjol förut men jag drog upp den under armhålorna och vips blev det en snygg klänning. Den är ljusblå med små blommor på, när det är soligt någon dag lägger jag självklart upp den som dagens outfit.
Nu ska jag städa mitt rum och sedan läsa lite solo !


Imorgon ses vi darling, jag har saknat dig så

tar det som det kommer

God morgon !

Gud vad jag älskar att ligga och dra mig, har precis käkat frukost och går fortfarande runt i den supersköna morgonrocken jag fick av min mamma. Idag ska jag göra allt och inget, får se vad som händer. På sommarlovet tar jag allt som det kommer, imorgon ska jag träffa min älskade kusin. Antingen så blir det mycket bloggande eftersom att vi är två bloggnördar eller så blir det inget alls för vi kommer ha så mycket att prata om och massa annat att göra.
Nej nu ska jag fortsätta att glida runt här hemma, kanske läsa lite och titta på lite film. Sen hjälpa mamma med maten, hur som helst så hörs vi sen !
Bye darlings


En liten osminkad lillamy

s n y g g a k l ä d e r


Gud vilka snygga kläder, trodde hon hade ett par chinos först och det hade varit en aning snyggare men jag älskar hennes pumps. Riktigt cool färg !

En lördag i orsa

Nu kom jag precis in, mina kära föräldrar hade gjort en varm macka åt mig. Dom är ju bara för söta !
På eftermiddagen har jag varit med Alexandra, vi gick först en promenad och sedan skulle båda hem och käka, hon var även tvungen att åka och kolla till sin häst så jag satt och chillade i typ en timme. Efter det drog vi till en grill fest, hon hade lovat hälsa på någon som fyllde år. Så där stannade vi ett tag och sedan åkte vi med dom ner till campingen men där var det dött och tråkigt så vi fick skjuts hem i Alexandras kompis dunka dunka bil, han körde som en galning med galet hög musik men jag lever iaf !
Nu hade jag tänkt läsa lite innan jag ska bädda ner mig, usch jag hatar kvällarna när man är ifrån någon. Då kommer saknaden och man ligger och tänker innan man ska sova. Jag saknar min fina pojkvän, han är verkligen bäst vill jag lova.

P.S. I love you

Efter en dusch, en powerwalk, en sväng till affären, lite läsande, en god lunch och ett telefonsamtal med min älskling så har vi precis fikat med min kusins pappa & hans flickvän Anna-Lena, min älskade moster är också här med Einar.
Om ett litet tag ska jag dra upp till grannen Alexandra, vi har inte träffats på år och dar så vi får se vad vi hittar på :)
När jag var i affären köpte jag den underbara boken P.S. Jag älskar dig ! enligt alla som har sett filmen och läst boken så verkar den vara helt otrolig. Vet i stortsätt vad den handlar om och jag blev känslig av att bara läsa baksidan,har så svårt med hemska grejer som har med kärlek att göra, usch. Det får alltid att tänka på mig och sebbe, om det skulle hända oss något.
Ska börja rush-läsa min skräckroman Låt den rätte komma in så att jag snart blir klar med den och kan börja med min andra goding som jag precis köpte. Så ska ta lite kaffe och sätta mig i soffan och läsa lite !


dags för frukost ?

God morgon !
Har precis kollat runt på alla bloggar och sidor som jag alltid gör precis efter jag vaknat, min mage gör ont så därför ska jag gå upp och ta något att äta, nu är det mulet här och jag som tänkte sola. Usch vad sur jag blir på vädret, det ska alltid förstöra alla mina planer. Tror att jag ska gå ut och ta en powerwalk efter frukosten, alltid bra med motion och det hjälper att röra på sig när man har mensvärk.
Vi hörs senare, känner mig på blogghumör + att det är tråkigt väder så idag blir det nog ett antal inlägg !


sovdags

Här kommer sista inlägget innan jag och min lilla my-toffs ska krypa ner i sängen för lite sömn. Har precis ringt och sagt god natt till min darling, hade tänkt kolla lite greveholm innan jag skulle sova men gissa vad, jag har kollat sönder bandet eftersom att det är från när jag var liten. Så det första jag gjorde var att kolla in cdon.com och där fanns självklart hela boxen, och så fick jag lite rea på köpet !
Nu måste jag fixa iordning min säng, ta bort sminket, smörja in mig och sedan läsa ett tag. Har mina kvällsrutiner, god natt och sov så jätte sött. Dröm om mig men om ni inte gör det så dröm om något annat bra


wow älskling vad säger du, är du på att campa med en hästens ?

bildspecial


Nu är allting äntligen uppackat, laptopen följde såklart med så att jag kan updatera min kära blogg dagligen till er kära läsare.


Här ser ni en liten del av alla mina överlevnads produkter som fick följa med upp


åååh vet ni, jag hittade mina älsklings mjukisstrumpor !


Våran veranda, där vi äter frukost, lunch och middag nästan varje dag.
Vi har även en markis som man kan veva ut om det skulle börja regna så kan man sitta där endå, super mysigt  !


Jag älskar mammas lilla inrednings prylar lite här och var, gillar henne stil.
Så enkelt men endå så snyggt


Här är badandet i full gång, där ser ni pappa närmast kanten, sofias kompis josefine vid bananen och min syrra ligger och flyter i den rosa ringen. Om bara några dagar när min jobbiga mens är borta så ska jag ligga i poolen hela dagarna !

Här bredvid äppelträdet brukar och mamma ta fram ett litet bord och två stolar, där brukar vi ta en fika i skuggan när det blir för varmt i solen. Sitter och pratar och så, min mamma är verkligen den bästa


Hon kom nyss in med några kvistar smultronjasmine som hon tagit från sin lilla trädgård. Dom står bredvid sängen och sitter just nu och andas in den härligt somriga doften


Självklart följde gossip girl böckerna med upp, då har man alltid något kul att göra när regnet öser ner eller när man ligger i timmar och solar. Perfekt som tidsfördriv och bra som fan är dessa böcker.
Om ni inte har läst dom tycker jag att det är dags att börja nu



uppackat och klart

Sådär ja, nu är alla kläder inhängda snyggt och prydligt i garderoben och invikta i min byro. Jag tog i stort sätt med mig hela  garderoben upp hit. Alla badrums saker står på sin plats i badrummsskåpet så allt är under kontroll, min syrra och hennes kompis har precis badat. Kul att jag också kan göra det då, har mens med världens mensvärk så känner mig inte så jätte pigg på det. Sprang runt här och tog lite kort, lägger upp dom i nästa inlägg så får ni se hur mysigt det verkligen är här.
Ikväll ska vi göra varma mackor, tee och kolla på morden i midsomer. Mys,mys. Det är så typiskt landet.
Nu ska jag kolla i alla tidningar som jag tog med upp och sedan får vi se vad som händer.
Bye 4 now pimps and hoes, hoho


Men ofta jag inte vill ha ett par så snygga mjukisar med ett fett tryck i rumpan !

idag åker vi

God morgon !

Sebbe ligger fortfarande i sängen och jag sitter i soffan och kollar på film, ni kan ju gissa vilken.
Idag ska jag åka, på ett sätt ska det bli kul men på ett sätt inte. Det är klart jag kommer dö av saknad men sen ska jag åka bort med sebbe i hela två veckor, digital kameran ska självklart med för mycket bilder ska det bli !  Vid 4 åker vi idag men älskling måste redan dra vid 1 eftersom att han ska hem och sen iväg till jobbet. Jag ska packa det sista och sedan springa ner till affären för att köpa några tidningar jag kan ha i bilen.
Nu finns det inget batterik kvar i datorn och jag vill posta inlägget innan den dör så vi hörs sen.
XOXO


chic

Skönt med lite sol och bad idag, nu känns det verkligen som att det är sommar ! Ikväll måste jag packa det sista för imorgon åker jag. Ska bli underbart att träffa min älskade kusin igen men en mardröm att lämna min älskling i två hela veckor (!) jag kommer ju dööö.
Blir nog inga fler inlägg ikväll för jag ska bara mysa med min älskling, vi ska göra nudlar, kolla på film och bara vara med varandra. Men nu känner jag att jag behöver hoppa in i duschen efter en svettig dag på stranden, ha det bra så hörs vi !

Till stranden !

Nu drar jag och min älskling till stranden, jag håller på att packa väskan och han är påväg hit. Vi kommer ha det så mysigt, har inte badat på jätte länge men jag ska vara den som doppar mig först ;)
Om någon mer ska ner till solvik så ses vi säkert där, hoppas ni får en underbar dag.
Love / N


Grattis


Denna snygging fyller år idag, grattis !

Natt inlägg

Nu har jag spelat sims ett tag men börjar känna mig lite trött. Ska tvätta av mig och borsta tänderna sedan ska jag läsa lite med greveholm i bakgrunden. När det blir nära sovdags ska jag ringa min älskling och säga god natt. Tror inte vi har hoppat över ett enda god natt samtal sen vi blev tillsammans, det är en liten grej vi har liksom.
Imorgon kommer det bli fint väder så jag och sebbe drar ner till solvik, nu blir det sol och bad ! Gah I love it.
Simma lugnt så hörs vi imorgon

outfit

Igår när jag åkte till vällingby köpte jag en kjol på mango, köpte även några nagellack från mavala men dom fotade jag inte. Det var lila färger och ni klarar er nog utan kort på dom små sötsakerna, här kommer iaf ett kort på dagens outfit och min nya kjol.


Dagens outfit
Kjol H&M
Linne H&M
Cardigan H&M
Skärp GinaTricot
Halsband Amulett H&M
Örhängen Chanel



Man ser inte så bra på första bilden så därför tog jag en till


Kjolen är köpt på mango, rea priset var 300kr vet ej hur mycket den kostade annars.
Tyget är tjockt så den blir nog lite för varm för att använda på varma sommardagar, får vara extra försiktig med att inte spilla också eftersom att mamma upptäckte att denna kjol bara kan tvättas hos kemtvätt, braavoo.
Det är små gulliga fickor på sidan och en rosett på mitten

Nu ska jag hämta min nya Chic tidning som jag ska börja läsa, nagellacken följer även med och kanske en kopp tee.
vi hörs sen sötnosar, take care

att jag älskar musik

Nu är jag hemma från min träff med Melissa, jag har aldrig känt mig så trött och seg i hela mitt liv. Därför blir detta inget långt inlägg, outfittsen kommer upp senare ikväll och då kanske jag skriver något mer roligt.
Nu ska jag kolla Greveholm och läsa min tidning, min första Chic tidning kom idag ! Ska spara den till den fyra timmas långa bilturen på fredag så att jag har något att göra. Nej nu ska jag vila upp mig, pusshej leverpastej



Alla dagar är chilldagar

God morgon gott folk ! Vaknade upp för ett tag sen och mådde helt okej med tanke på gårdagen, känner mig trött men inget annat. Nu är det sommarlov och alla dagar är chilldagar men kan inte låta bli att tänka "vilken dag är det idag ?" "åh nej är det söndag, då ska jag till skolan imorgon". Kan inte äns hålla reda på dagarna nu när det är sommarlov, men man ska inte tänka så mycket. Ta det som det kommer och flyt med bara.
Min gulliga mys-pelle ligger fortfarande och drar sig i sängen, väntar på att M ska höra av sig. Idag blir det stan och fika med melissa, var så länge sen gumman, kom inte ihåg när vi sågs sist. Hoppas på lite sol så att jag kan få lite mer färg, är desperat efter att bli brun nu. Känns som att hösten kommer precis runt hörnet.
När jag kommer hem ska jag fota gårdagens outfit och kvällens outfit sedan även dagens outfit även fast det bara kommer består av shorts och linne.
Vi hörs sen gullungar, take care.


Chinos

Ouff vilka snygga, såna här ska jag köpa till min pojkvän och tvinga på honom.
Om jag skulle hitta ett par marinblåa chinos skulle jag fan köpa ett par till mig också, har fått chinos-sjukan. Gaah

   

en liten update

Nu är jag hemma hos min älskling, vi har bakat kladdkaka, gått på en liten prommis och bara chillat gaaaalet.
När jag var påväg hit stannade jag till vid vällingby för att kolla om chinosen fanns på mango där men nejnej, tyvärr är det ju så att jag inte har size 46 men jag fick med mig en skit snygg kjol iaf ! Fotar såklart när jag kommer hem, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska vi äta en god middag sen drar vi till Erik, det blev tydligen ingen middag där så vi äter hemma, vilken tur att sebbes pappa är så otroligt bra på att laga mat då.
Ni får ha det så bra ikväll darlings!

Tisdag

Precis duschat och ätit frukost, snart drar jag nog till vällingby och går runt och kollar lite. Pallar inte sitta hemma i det här fina vädret ! Sen lite senare ska jag till sebbe, får se vad vi hittar på, skulle ju vara mysigt med lite bad nu när det är så varmt. Ikväll ska jag och sebbe till hans kompis erik på middag, han fyller nämligen år. Hoppas man inte behöver ta med sig en present eftersom att jag fick beskedet typ.. igår.
Men det ska bli roligt iaf, sedan sover jag troligtvis hos sebbe. Nu måste jag sätta igång att packa, på fredag blir det orsa och jag har inte äns börjat, paaanik.
Vi hörs sen, Love / N

Morgonstund

God morgon alla ! Det känns som att jag är den enda som är vaken vid den här tiden, när jag vaknade var jag sjukt trött men hade ju lovat att väcka min syrra runt halv 10 så att hon inte skulle komma försent till en kompis. Jag såg såklart fel på klockan trött som jag var, trodde den var halv 10 och gick då upp men när jag startade datorn stod den på halv 9, wtf.
Aja nu är man uppe iallafall, ingen idé att gå tillbaka till min varma säng, kanske ska hoppa in i duschen snart. Alltid skönt med morgon dusch.
Vad ska jag göra sen då ? Inga är vakna såhär tidigt så bloggar är ju ingen idé att läsa, fast det är det som är bra med Engla's blogg.
Hon är alltid uppe tidigt eftersom att hon har barn, så kika in där. Jag ska bli som henne när jag blir stor och mamma
Nu ska jag läsa lite sofies mode sedan somna om tror jag.



pms kossan natalie

Den värsta dagen på hela månaden är dagen innan mensen, jag får världens PMS. Antingen blir jag skit förbannad för inget eller så börjar jag att grina för att jag typ tappar en penna eller att jag inte får någon god natt kram av mina föräldrar. Jag hatar den dagen, hormonerna gör som dom vill och man kan inte styra över hur man reagerar på saker och ting. Dagen efter får jag världens mensvärk så det är väl bara att sätta igång och knarka mina smärtstillande imorgon.
Nu ska jag sova innan mitt huvud sprängs, det dunkar värre än en elefant.
god natt, hoppas ni mår bättre än mig just nu

RSS 2.0