lovet gör mig förvirrad

Är det lördag eller kanske onsdag bara ? Haha lovet gör mig förvirrad, men idag är det iaf fredag. Och det betyder att lovet tar slut om två dagar, då bär det av till stockholm igen..

Ännu en dag i skidbackarna idag, den här gången joinade min älskade kusin oss hela dagen. Efter vi hade käkat lunch och jag ramalt och gjort illa mitt knä så satte sig jag och min sötnos ner och myste lite i snön medans dom andra fortsatte åka, men eftersom alla var trötta efter två dagars styling i backarna så åkte vi hem rätt tidigt vilket var  skönt.
När vi kom hem blev det afterski som vanligt men den här gången utan choklad och strårom för min del, moster gerd & einar kom hit för att äta middag och hålla oss sällskap en fredagkväll. När vi hade ätit klart tittade jag och sebbe på filmen You, me and Dupree som vi hyrde igår men inte hann se. Den var bra faktisst, se värd !
Imorgon ska vi bowla, ta en mysig promenad och packa. Depressing ja.

nu ska vi dricka te och jag ska mysa med min underbara älskling !
Pussi'

Dagens hotti

image220

Han är gammal men ingen säger att man inte kan vara snygg för det.
George Clooney

du är mitt allt

image219

Idag - vi har åkt skidor, käkat god mat uppe i en restaurang som ligger högst upp på toppen och åkt ännu mer skidor.
När vi var helt slutkörda tyckte alla det var dags att åka hem så daddi och sebbe tog en afterski med öl och jäger, själv drack jag.. vatten. Haha, men sen fick vi varm choklad och lite strå rom råkade visst slina ner i min choklad men fråga inte hur det gick till för jag har ingen aning själv.

Nu ligger min sötnos bredvid mig och sover, han är så sööööt så jag dör. Vill bara pussa på honom hela tiden, iih du är bäst, bäst, bäst ! Du är mitt allt


lovet är i full gång

Hej sötisar !
Jag är såå ledsen för dålig uppdatering men jag lämnade min laptopis uppe i orsa och min dator hemma i sthlm funkar inte som den ska så jag struntade i att blogga nån dag bara. But now im back in action, sitter med min älskling i vardagsrummet uppe i orsa. Vi tog tåget idag efter att ha varit hemma i tre dagar i sthlm så ville jag upp igen och för att göra det hela lite roligare så drog jag med mig min sötnos !
Vi sitter här och dricker te och laddar upp för skidåkning som blir av imorgon, det är mkt snö och kommer bli fint väder vilket känns supert. Då får vi bara hoppas på att det går bra då och att jag inte skämmer ut mig för mkt, försöker styla och typ bryter benet, skulle faktisst inte bli så förvånad om det hände mig. Nej nu ska vi sätta på nån mysig film, tjocka godis och myyyyysa, god natt darlings.
Njut av lovet medans det är igång, för om nåra dagar är det för sent.
PUSS

beslutsångest

Nu när sommaren börjar närma sig skulle jag gärna vilja ha ett par nya solisar, eftersom att jag har tröttnat på mina andra som jag hade förra året och dom känns lite ... ute så har jag bestämt mig här och nu för att köpa ett par nya ! Men som vanligt så lider jag av beslutsångest..


image218
Så nu frågar jag er, vilken av alla dessa solisar ska jag köpa ?

mina gyllende skor

image217

Här är mina vita skor jag köpte för inte ett så långt tag sen, har varit seg på att lägga upp bild men dom var ju så vita, då är dom inte lika snygga. Det verkligen lyser om dom, har inte lyckats smutsa ner dom tillräckligt.. får anstränga mig lite mer när jag går ut nästa gång.

saker jag vill ha eller, saker jag ska ha !

image216
- Lyle scott tröja
- Vår/sommar skor
- Ljusa jeans
- Fler tunikor
- Digital kamera
- Handcreme med blåbärs lukt ! (haha)


chill-pill

För inte alls länge sen kom jag hem från stan, jag följde med min älskling in för att han skulle köpa sig en mp3. Efter att vi äntligen hade hittat till webhallarna och betalat så drog vi till espresso och tog varsin latte, runt tre var vi tvugna att skiljas åt för han skulle möta upp sina polare och jag skulle hämta hemma nyckeln av mami eftersom att jag glömde min uppe i orsa.
 Igår tog jag och mamma tåget hem, fyra timmar på ett tåg utan mobil & dator var inge roligt. Visst jag hade musik och min mamma att prata med men det blev lite långtråkigt i längden.
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, känns lite tråkigt att sitta inne vid datorn en sån här fin dag, nu när våren äntligen är här ! Jag får se vad jag hittar på, antingen väntar jag tills mamma kommer hem och tvingar med henne ut på en promenad eller så ringer jag en kompis som får joina min promenix. Inne tänker jag inte sitta länge till iaf, vi hörs sötnosar !

mysdag

Ikväll har varit en riktig myskväll, den har jag spenderat med min kusin. Vi tittade på filmen Göta kanal 2, den var riktigt bra faktisst ! Sedan masserade vi varandra och käkade massor med godis, innan våran myskväll började gick vi ut ett tag och svängde förbi ungdomsgården leif. Vilket namn på en ungdomsgård.. i somras sa jag typ "vart är alla" då svarade mina kompisar "dom är på leif" då sa jag "vart bor han?". Dom skrattar fortfarande åt det, så kul var det väl inte, hur skulle jag kunna veta att leif var en jäkla ungdomsgård ?

Nu ska jag packa för imorgon ska jag och mami ta tåget till sthlm och jag ska direkt till min sötnos, orkar inte svänga förbi hemma för då tar det typ 2 timmar extra och jag vill träffa honom så snabbt som möjligt. Har saknat honom mkt de här tre dagarna !
Men nu känner jag för att sova, ska upp tidigt imorgon eftersom att tåget går runt 12.. så vi hörs imorgon !
Pussis

image215

en sommar outfit

Visst är det skönt att åka snowboard, när man väl har kommit igång så älskar jag det. Men hur härlig vintern än kan vara så längtar jag riktigt mycket till sommaren, ska redan börja beställa kläder & skor från internet.
Jag skulle inte tveka på att glida runt i den här outfiten, fast kanske skippa sjalen och ta mina vita tygskor ist för ett par flipflops.

image214

utan tvekan, vi kommer äga i backarna sötnos

Nu har jag tagit det lugnt efter nåra jobbiga timmar i skidbacken, eftersom att jag inte åkt på länge blev jag sjuukt trött  i benen efter bara ett åk, haha jag känner mig hemskt otränad.
För en stund sen kom det nåra kompisar förbi för att säga hej, det var en trevlig överrasking faktisst länge sen jag träffade alla, och senast jag var här så var alla typ sura på mig =P
Just nu är min gammel moster och hennes "pojkvän" ,eller vad man nu ska kalla det, här och tar en fika, mysigt mysigt. Men eftersom att dom bara pratar vuxensaker och jag är för trött för att sitta och vara social så ska jag stänga in mig i min egan lilla värld, lyssna på musik och tänka på hur mycket jag saknar min älskade pojkvän.
Runt 6 kommer A över, suuuper kul att träffa henne igen. Vi ska antingen ut med nåra kompisar eller så går vi ner till helikon och hyr nån film, bastar, tar en massagekväll som vi är bäst på och bara chillar & snackar skit, vilket vi också är bäst på men det är väl alla tjejer ?

you know i love you

toppen !

Snart bär det av till skidbackarna, det är strålande sol här och lagom varmt, perfekt !
Jag skadadeknäet igår på gympan så nu har jag verkligen ont, får se hur länge jag orkar åka men taggad är jag, har inte åkt snowboard på ett år. Får träna upp mig lite tills S kommer upp så att jag inte skämmer ut mig totalt..
Fram mot eftermiddagen kommer min älskade kusin över, vi ska på lan i orsa skolan, haha jag vet hur extremt töntigt det låter men eftersom att då har man alla trevliga människor samlade på ett och samma ställe så brukar det vara rätt trevligt, om man bortser ifrån dom svettande valrossarna som alltid har en stor pizza bredvid sig och magen håller på att svämma över från byxorna.

Men nu ska jag inte sitta här och prata bort all tid, egentligen ville pappa ha oss klara uppe i skidbacken kl 9 när dom öppnar men jag och mamma lyckades övertala honom att jag fick sova till 9. Det är ju trotsallt lov.
Nu ska jag käka min havregrynsgröt och fundera lite, ha en trevlig första-lovet-dag !

image213

Dagens hotti

image212

Det var ett tag sen jag la upp dagens hotti, men här kommer iaf en het prins !
Carl Philip

chill

Nu är vi framme, äntligen får jag lägga mig med min laptop i sängen, käka godis och kanske då och då bläddra i en bok eftersom att det är no people inne. Inga som jag vill prata med iaf =)
Fast när man är på landet och mami och dadi håller på att göra varma mackor, man bastar och vi brukar även titta på morden i midsomer, det har blivit som en tradition, och när detta händer hemma hos oss i vårat hus då känns det verkligen som lov, vilket det ska göras ikväll !
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, sedan fixa lite te till mina varma mackor och titta på en morden i midsomer film med mina päron.
Eftersom att det är lov får ni höra mer av mig ikväll. PUSS

hejdå sthlm, för ett tag

Jaa, nu är det alltså lov ! Guud så skönt att vila ut, det behöver jag verkligen.
Vi är påväg upp till landet nu, sitter i bilen faktisst. Haha =P
Nu ska vi upp bara över helgen sen tar jag och mami tåget hem för hon ska jobba och så, dom dagarna som jag är hemma ska jag försöka hinna med att träna, shoppa och träffa kompisar. På onsdag när vi åker upp igen följer även min sötnos med, det ska bli riktgit roligt !
Då ska vi åka skidor, baaasta, chilla, och bra njuta av lovet som kommer ta slut för snabbt, det känner jag på mig.
Nu ska ta en fika och lyssna på musik, även läsa min harry potter bok som jag har blivit helt fullkomligt fast vid !
Vi hörs såklart sen, pussi.

image211

brååådis

Jag är lite smått stressad, igår sa jag ju att jag hade packat klart allt men det hade jag inte alls, låångt ifrån.
Jag hade ju bara packat alla kläder nu måste jag packa allt jag ska ha med i bilen, allt det viktigaste. Fast eftersom att jag redan är påklädd, sminkad och håret är fixat + att jag är världens snabbaste när det gäller att packa så borde det inte bli några problem. Idag åker jag till landt direkt efter skolan, vi får se när ni hör något från mig nästa gång men nu måste jag iaf börja packa & sen käka frukost. Ha en bra fredag, idag är det lov !

image209

vem vill låna mitt hus ? 200 000 kr natten

Kom ni ihåg när jag skulle med pappa och jobba ? Vi skulle till värsta flotta huset som ägdes av en kille som hade hittat på någonting inom mediciner, jag kunde ju inte åka därifrån utan att visa er hur fint det var. Så självklart tog jag bilder, massor. Vissa blev inte så bra när dom kom upp på datorn men lägger upp dom som är värda att se iaf.


image194
Grindarna man åkte igonom för att komma in på deras enorma tomt, självklart hade dom övervaknings kameror precis överallt. Det skulle jag nog också ha om jag hade ett sånt här hus..

image193
Här är en liten bit av huset, och så fick ni även ta en titt på min daddi. Långt ner till vänster hade de två egna sand stränder och ett poolhouse. Avundsjuk ? Lite kanske...

          
Och är är deras.. vad ska man kalla det ? Enooorma uteplats, på de två första bilderna. På sista bilden ser man baksidan på huset och där fönstrerna här har dom gym, en inomhus pool och världens största solstolar.

image200
Typ sådär ser ju mitt badkar ut..

image201
Solstolarna jag gänra skulle vilja spendera hela min sommar i, om dom hade stått utomhus, med en god kall drin i handen, en shyst bränna och ett par snygga solisar.

image203
Deras schteekiga gym, skönt att inte behöva åka någonstans. Dom här personerna hade verkligen allt hemma hos sig..

       

Jag kan erkänna att jag är lite avis, skulle ju inte direkt banga på att bo såhär..
Och kom ihåg, det här var bara deras sommarstuga.


makeover again

Som ni ser så har jag ändrat designen lite i bloggen, den här gången blev jag faktisst rätt så nöjd förutom att det finns nåra fula tecken längst upp i vänstra hörnet som jag inte kan få bort och stör mig hemskt mkt på, menmen jag tänker inte ge mig in bland alla siffror och html koder och fiffla för då slutar det väl med att jag inte har någon blogg kvar.

Jag har precis packat och varit nere och köpt lite godis, man måste ju vara väl förbredd för 4 timmars bilresa och en veckas lov.
Btw, idag såg jag och J snygg-erik på tuben när vi var påväg till park sen när vi kom till park satt det en till kändis där inne, patrik ekwall tror jag han hette. Han har iaf varit med i let´s dance, häfftigt va ? Nej men det är inte sådär jätte coolt att se kändisar tycker jag, dom är ju inte precis kända runt hela världen utan bara kända genom tv-program. Då kan väl vem som helst bli känd, jag & du, ska vi göra ett försök ?
Nu ska jag packa klart allt smått, smink, rengörning, hår saker, saker jag inte kan klara mig utan bara. Någon som vet om det är något bra på TV ikväll ?

image192

för det är jag värd

Imorgon är det bara säga hejdå till skolan i en vecka, friheten kommer och man behöver inte tänka på plugg eller tidiga mornar. Det är jag värd - det är vi alla !

Idag fick vi tillbaka massa plugg, en uppsats + 2 prov. Det gick okej, eller jo det gick bra men det kunde ha gått bättre. Imorse vaknade jag upp med min sötnos bredvid mig, eftersom att han och sängen var så varm så ville jag typ ligga kvar där hela dagen men vi var tvungna att gå upp 7. Efter idag får jag inte träffa min älskling på 4 dagar, snyft !
Efter skolan mötte jag upp E, vi tog en fika och jag hade planerat in en träning också men glömde mina tränings kläder på cafeét och kom då försent till träningen så åkte direkt hem ist. Dessutom var jag för lat idag för att släpa mig ända till bromma plan och springa runt och svettas bland massa affärs människor, nej det humöret var jag inte riktigt på idag.

Nu är det tydligen mat !

nu är jag blondare än någonsin

Nu har S precis färgat mitt hår, det är fortfarande blött så ser inte riktigt hur resultatet blev men man ser definitivt skillnad ! Om ni vill hyra en som är bra på att färga håret på folk så får ni kanske, om ni har tur, hyra min pojkvän..
Nu ska vi se klart dom sista minuterna på Greys och sedan ta en kopp te eller något, kommer upp med en bild imorgon på mitt hår =) och även kanske mina skor, glömde lägga upp det igår och idag lyckades jag ändå göra dom lite smutsiga och fina men fy helvete vilka skavsår jag fick..

image192

2 underbar månader med dig älskling

jag är fri

Inga läxor att göra idag, inga läxor att göra imorgon.
Så ikväll kan jag bara ägna mig åt Grey´s anatomy och underbart söta sebbe, vi har varit tsm i två månader idag. Tiden går så snabbt !
Nu slutar vi så jag ska åka till v.by, köpa hårfärg och sola. Hör av mig senare'

Catwalk i skolan, stor hitt

Som alla vet hade vi ju en modell dag i skolan, och såklart så tog jag lite kort.

image181
Denna lilla fjortis blev sminkad av mig..
image182
..och den här kattiga guzzen blev sminkad av S.

  

Oj vad lite bilder det var, känns som att jag tog mer.. aja ni fick se lite iaf.

jag ska dö med stil

Jag har inga läxor, ett par nya skor, världens bästa pojkvän & världens bästa kompis, idag mår jag riktgit bra !

Den sista lektionen idag var matte, mitt prov gick inte så värst bra.. det var alldeles för lite tid tycker jag. Jag som hade tänkt att satsa på VG på det här provet men jag får hoppas på ett G, om jag har tur.
Efter skolan åkte jag & J till stan för att käka middag, vi fick även med oss C. Vi tog en thai restaurang och det var underbart gott, efter det dumpade vi C mitt i allt och jag och J gick vidare mot br. Och vad i helvete ska två super coola tjejer göra på br ? Jaa det du, haha det förblir min och Jeanettes hemlis för vi kom nämligen aldrig in. Antingen var vi för coola för den affären.. eller så var det bara så att dom höll på att bygga om =P
Vi gick vidare till NK och kollade runt bland både dyra kläder och ännu dyrare möbler, jag vill bli stor, gifta mig rikt och skaffa egen lägenhet. Det där med gifta mig rikt är inte så viktigt, men jag vill bo snyggt !
Precis innan vi skulle åka hem sprang jag och J in i en sko affär och båda två kom ut från affären med två breda smile och en påse i varsin hand.

Nu ska jag göra lite kaffe och kolla på GG, vi hörs sen !

oh yes

Våren är här, även fast det är noll grader ute och det ser fruktansvärt kallt ut, men våren ska vara här !
Jag är inte trött på vintern, saknar den nästan eftersom att vi aldirg hade nån riktigt men vit fluffig snö och tjocka, mysiga snöflingor som faller ner från himlen. Men så har ju inte vintern sett ut i vårat land så då får den gärna bli utbytt mot våren, och om våren kommer nu måste jag börja shoppa lite nya vår/sommar kläder !

image180

Idag ska jag... ja vad ska jag göra ?
Idag ska jag ta det lugnt ! Har inte så mkt läxor vad jag vet om än. Jag tänkte på att göra om lite i bloggen, får se om jag orkar. När jag alltid ska ta tag i det där så fastnar jag framför datorn i timmar, haha. Men vi får se hur det blir med det :)
Den här veckan ska jag hinna med:
* Fika med E
* Färga håret
* S sova här
* Träna
* Träffa M innan hon lämnar mig
* Packa & sedan åka till Orsa


dagens hotti

image179

Zac Efron
Inte så mycket high school, bara lite.

absolut god natt nu

jag är sjuuukt trött, vi har haft studiedag och jag följde ju med daddi till jobbet på förmiddagen för att spana in ett snyggt hus. Och tro mig, det var det snyggaste hus jag sett i hela mitt liv, ska lägga upp bilder imorgon. Ursäktar för dålig uppdatering idag men jag har faktisst varit med sebbe och pluggat matte !
Nu ska jag ta mig en kopp te och macka sen lägga mig i sängen och bläddra i nya ellos katalogen, och om jag inte somnar innan jag har bläddrat hela katalogen ut ska jag även måla mina naglar.
PUSS & GOD NATT






tröttis

Nu är jag fruktansvärt trött och hade tänkt ta nåt att käka, bort med smink och bara lägga mig med en harry potter bok och sedan sova. Ska upp 8 imorgon och åka iväg en snabbis med pappsen, han ska ut och jobba på ett skit snyggt hus i värmdö så jag tänkte följa med och ta en titt. Nej nu är det sov dags, vi hörs imorgon helt enkelt.
God natt mina sötnosar

image178

Haha, jag ser helt.. ihop mosad ut.

Alla hjärtans dag

Om man har en pojkvän eller är på g med någon kan det här vara den bästa dagen på hela året nästan, man är med den man tycker mest om på hela jorden. Kanske ger varandra saker, lagar en god middag, kanske tar ett mysigt bad tsm vad vet jag. Men på den här dagen finns det ingen gräns på hur mkt man får mysa, mysfaktorn kan gå upp till topp eller ännu högre..

image176

Min alla hjärtans dag spenderade jag såklart med min älskade Sebbe, han hade jobbat med pappa nåra dagar innan och då berättat allt han hade tänkt att göra. Så pappa visste allt men jag visste inget, fruktansvärt störande men då blev det också bara mer spännande.
Jag åkte direkt efter skolan till v-by och han mötte upp mig med en stor ros, otroligt sweet ! =)
Tyvärr kan jag inte visa hur fin den var eftersom att jag har glömt den hos honom.. vilket är riktigt synd. Men sen gick vi vidare hem till sebbe och när jag kom upp till hans rum var dörren stängd, jag öppnade dörren och där inne var det helt nersläckt men rummet var upplyst av ljus, riktigt många ljus. På sängen låg det rosen blad och lugn kärleksfull musik kom ut från högtalarna, den känslan jag fick då och hur glad jag blev det är obeskrivligt.
Vi gav varandra de saker vi hade köpt, av mig fick han en parfym fast jag märkte sen när han hade öppnat den att det var fel doft, men om jag ska vara ärlig så luktade den fel köpta parfymen rätt gott ändå. Av min älskling fick jag ett par skit snygga chanel örhängen, precis såna jag har letat efter också ! Jag fick underkläder och ett fint nagelack + läppglans, så nu kan jag vara extra snygg när jag träffar honom.
Det blev en hel del mys och en enormt god middag, vi gjorde kyckling med en god sås och ris sedan en god feta ost sallad till det och jag lärde mig då äta feta ost ! =D haha

Efter det åkte vi hem till mig och när vi kom hem stod det ännu en ros på bordet i mitt rum och såhär stod det på lappen som var fastklämd vid skälken;

image175

Oj man såg rätt bra vad det stod, men rosen blev inge fin när jag tog kort på den så skippade den helt enkelt. Jag fick två stora kuddar att ha i sängen också, det såg ut som lexington först men nej det var gripsholms.
Dom var hemskt sköna faktisst, ligger bland dom just nu..
Ja det där var allt som hände på min alla hjärtans dag, hoppas alla hade en lika underbar dag som jag hade. Min var iaf otroligt bra, mysig, kärleksfull och bäst.
Till den bästa pojkvännen i världen; Ännu ett tack för alla fina presenter, för en underbar dag, för den goda maten och för att jag får vara din flickvän, jag älskar dig.

Haha, typ god morgon

image174Det är söndag, jag har chans att sova ut till 10 men då vaknar jag 8 och är hur pigg som helst och kan inte somna om.. Såå typiskt
Men nu är jag ju vaken iaf så passade på att skriva lite, jag ska till friskis kl 12 och efter det möta upp min älskling så ska vi hem till mig. Sen får vi se vad vi hittar på =)
På måndag iaf går jag inte till skolan som jag antar att alla andra gör, hah på er som inte är lediga som jag ! Fast jag måste ändå plugga hela dagen eftersom att vi har matte prov dagen efter.
Nu tänkte jag slänga in ett inlägg om alla hjärtans dag och lite bilder från mode showen vi hade i skolan, brb ska fixa.
PUSSY'


Dagens hotti

image173

Våran alldeles egna Ola Svensson =)

Melodifestivalen, en tradition

Nu sitter hela familjen samlad i soffan framför tv:en och schlager musik dunkar ut ur högtalarna, usch inte min musik smak direkt men som sagt det är en tradition.
När programet precis hade börjat var det Måns Zelmerlöw som pratade fast under hans namn stod det mums zelmerlöw, haha wtf ?
Och min favorit var också med, han sjöng första låten och allt. Ola Svensson ! =D
OCH YEEES, OLA GICK VIDARE ! haha

image172

Nämen krulligt hår, vilken söt liten kille. Och ser jag rätt - har han en high school musical tröja på sig ? Omg.


En snabb uppdatering

En snabb uppdatering här, har precis laddat upp för kvällen - köpt godis, håller på att spola upp ett varmt bad och spanaer efter nån bra film som går på tv. Ska laga en god lördags middag ikv också, men först måste jag dammsuga mitt rum och städa bort varenda liten sak så kanske jag kan tjata till mig tröjan sen. Long story, berättar sen.
Nu är det sexiga hembiträds-rollen som gäller, lolz. Jag återkommer.

Im not famouse, yet..

image171Hej & förlåt. Det var hemskt länge sen jag uppdaterade, eller för att vara exakt var det två dagar sen men det känns som att jag inte har skrivit på en vecka.
Jag kom hem från min älskling för nån timme sen och har bäddat min säng och varvat ner lite de senaste timmarna som har gått, jag har inte käkat någon lunch och är fruktansvärt hungrig. Så innan jag berättar om hur min alla hjärtans dag var, dagens vill ha (!), dagens hotti och vad mer jag orkar lägga in så ska jag gå och göra lite lunch. Min mage ropar nämligen desperat efter en pizza, ska jag palla mig ner till pizzerian ? Hm.. svårt val.


The valentines day !

God morgon alla kärleksfulla människor !
Jag hinner inte alls skriva mycket eftersom att idag har jag minsann ingen härlig sovmorgon utan börjar om 1 timme, ska nu göra min frukost, sminka mig, packa ihop allt och plugga !
Så nu drar jag men önskar er alla en goood valentines day. Jag bara känner på mig - min kommer bli bäst =)
Pussis <3

Dagens hotti

image170

Mario Lopez

Amy winehouse

image169

Amy Winehouse..
Jag vet inte varför men jag har någonting emot den där tjejen, jag vet inte så mkt om henne och jag tänker inte lägga ner tid på att ta reda på saker om henne heller. Hon ser ut som en liten slampa som knarkar och har testat det mesta, det är iaf den synen jag har fått av henne. Det ända jag kan säga om henne är usch

Bara en av alla andra dagar

Hej där !

Är allt bra med er ? Det hoppas jag, det är ju valentinesday imorgon. Då kan man väl inte må annat än bra, fast för er som inte har en dejt eller en mysig pojkvän att spendera dagen/natten med kanske känner er lite deppiga men ett tips till er, skaffa er en dejt ! Och skynda på innan dom snygga killarna blir upptagna, vilket den nsyggaste redan är av mig =) Men oroa er inte, det finns mååånga fler så spring och leta tjejer & killar !

Idag hade vi halv skoldag vilket kändes skönt, hade bara två lektioner sen åkte vi in till stan med halva klassen. Innan vi drog satte sig jag och J på ett caffé och tog en lunch, aldrig i hela mitt liv att jag sätter mig i matsalen och gräver runt i skolans äckliga fisk.
Efter det åkte vi till museumet, elelr det var inget museum.. jag kan inte förklara vad det var men vi fick spela som ett spel och roligt var det !
Nu hade jag tänkt plugga lite innan maten, ta en dusch och sen plugga lite till. Ikväll är det säsongs start på Grey´s Anatomy ! "Själv ser jag aldrig på tv eftersom jag har ett liv." stod det i gossip girl bloggen.
Haha avslöjad alltså.. attans.

image168

Dagens hotti

image167

Matt Dallas, vår egna lilla superman

Modellos

Men hallå, vad är det här ? image166
När jag vakande för inte så länge sedan så var det frost ute och så kollade jag på termometern, -3.
Var inte våren påväg nu ? Jag hade ju röjjt undan alla vinder kläder, fram med dom igen !

Idag ska vi ha en modellshow i skolan, inga tjejer vågade vara modeller så vi ska sminka killarna !
Det finns olika "team", ett team har hand om musiken, ett bild team, nåra gör mat som dom får runt och serverar, fotografer, designers och stylister. Jag hör till stylist teamet, ska sminka en kille i klassen som heter Niklas. Jag lovar er, han kommer vara snyggast sminkad när jag är klar med honom. Om jag får för honom kan jag ta lite bilder, om jag inte får.. så gör jag det endå ! =)

Nu måste jag börja packa ihop allt smink som ska med och sminka mig själv, ska möta T utanför mig om 15 min, paniiik. Jag visste inte att klockan var så mkt !!
Hejdå alla fula, ha en bra dag alla snygga.



Ett inlägg som saknar rubrik

Nu ska jag säga god natt och sova.. Klockan är mycket, för mycket.
Sov så gott, ni vet att ni älskar mig

image165

Vem skulle inte vilja testa att sova i en sån här säng ? Jag skulle inte banga

Dagens vill ha !

image163
Jag vill ha en oversized skjorta som man kan ha typ tights under, lack tights är också rätt snyggt och skulle kunna funka till.

En till sak som är dagens vill ha..


image164

Min älskling !

Usch, fy och blä

Neej nu är jag riktigt trött på den här äckliga fysiken, och min måndag som har varit så bra.
Har suttit här och pluggat ända sen jag kom hem, kl 4, och det känns som att jag inte kommer någon vart, usch så tråkigt det här är !! Kan inte någon gullig liten ängel komma och läsa in alla dom här 50 sidorna om ljuset åt mig och sen mata in det i min hjärna ? Skulle vara väldigt tacksam.
Måste tillbaka till tortyren, vi hörs sen kära vänner.

Dagens hotti

image162

Leonardo Dicaprio

Titanic

image161

Igår var det titanic på tv, den har vi ju alla sett förut men det skadar inte att se denna underbara men sorliga film igen, jag tröttnar iaf aldrig på den. Och även fast jag vet hur den slutar och det här var 6:e gången jag såg den så grät jag lika mkt, helt sjukt. Den här filmen är typ den bästa och sorligaste film jag någonsin har sett.
Och bara för att få den sorliga stämningen så lägger jag in låten också




*snyft* haha

suuuupert

Träningspass avklarat, skönt !
Känner mig sådär skönt trött, är på rätt humör för lite plugg måste bara fixa en till kopp kaffe först, det gör väl inget om man dricker kaffe efter man har tränat med tanke på koffeinet ? Iså är jag körd, har redan druckit typ 1 1/2 kopp.

Vad jag har gjort idag: Jag och min sötnos vaknade runt 11, både sängen och sebbe var för mysig för att kunna gå upp direkt så vi låg kvar nån timme till. Efter det gjorde vi frukost, amerikanska pannkakor. Hemskt tur att jag skulle träna efter det annars skulle jag känna mig sådär måttligt nyttig.
Sebbe skulle med en kompis till kista så vi sa hejdå och när jag stod vid tunnelbanan så kände jag en person rycka tag i mig, blev lite rädd först men såg sen att det bara var Bea =)
Träningspasset var tufft men otroligt skönt, köpte med mig lite choklad och en pucko. Tänkte hela vägen hem medan jag åt att jag hade tränat så jag förtjänade faktisst den typ av mat.

Nu är kaffet klart och plugget väntar, så jag ska väl sätta igång då.
Puss på magen'

image160

Träning på g

Nu blir det ett pass på friskis.
Jag återkommer.

Sko frossa

Hösten är snart slut och våren börjar närma sig, man behöver nya kläder och också nya skor, förra årets ballerina skor är ingenting att ha kvar, alla är helt söndergådda tror jag. Ellos har iaf riktigt snygga skor !
Ta en titt där så kommer ni bli lika galna i skor som jag är, här är nåra skor som garanterat kommer sitta på mina fötter i sommar =)

image159

Juicy dress

image158

Vem blir inte sugen på att dra på sig en sån där en mysig söndag ? Finns på nellys.se för bara 890 kr tror jag, en juicy dress välkommen in i min garderob.

Helgens mittpunkt

Nu är det lördag, helgens mittpunkt !
Jag vaknade upp med min älskling precis bredvid mig, en perfekt start på dagen. Vi låg och myste sen när klockan var halv ett kom vi faktisst upp, så då blev det frukost.
Melissa var gullig och kom förbi och lämnade min tröja och mina smycken som jag glömde i hennes väska, skulle egentligen åkt in till stan för att möta henne där men upptäckte imorse att ipoden inte var med, den var hemma !
Kanske låter lite smått töntigt men jag åker ingenstans utan min ipod så fram och tillbaka från stan är tveksamt om jag hade klarat, tycker det är så jobbit att sitta och lyssna på andra människor som pratar, barn som skriker, högljudda fjortisar och sånt. Skönt att sätta på sin egen musik, inte bry sig alls vad som händer runt om en och bara drömma sig bort.
Men nu är jag hemma och min älskade ipod ligger precis bredvid mig, så jag ska bläddra igenom låra läxor en snabbis och sticka in lurarna i öronen och njuta. Jag hör av mig senare, pussis'

image157

När jag har samlat ihop med lite pengar så tror jag att min bästa vän kommer bli utbytt, förlåt.


Hej mina sötnosar !

Just nu är jag hos sebbe så kommer inte kunna skriva så mkt ikväll, men jag hör av mig imorgon ! =)
Nu ska vi ladda ner en film som vi ska ägna resten av kvällen framför. Vet ni, jag tror faktisst att det blir en eva & adam film, även fast man är stor kan man inte låta bli att älska dom eller hur ?

Det går bra nu, plugget det går bra nu



Perfekt låt att plugga till enligt mig. Har precis tagit ett bad och käkat lite kvällsmat så nu är jag pigg och känner mig fett taggad på att plugga vilket  är väldigt ovanligt, så nu kör vi. Jag ska plugga så det ryker.
PUSS

Adam

image156

Gör det som Adam Brody fast på ditt sätt.

Dagens hotti

image155

Chase Craw

Aboo

Tjollahopp !

Idag är jag inte på sådär viadre humör att skriva, vi hade nationella idag och satt och skrev en uppsats i 3 timmar så jag har fortfarande kramp i min stackars arm och helt slut på fantasi. Så om jag är tråkig och det är dåligt med inlägg så vet ni varför..
Nu är det middag och sen blir det plugg, ett varmt bad väntar mig också. Måste ha lite avslappning för att klara av allt plugg jag har framför mig. Och snart är det helg igen, veckorna verkligen springer förbi, nästa vecka är det alla hjärtans dag och om två veckor är det sportlov också, shiiet.
Nej nu måste jag sticka, Puss'

GG wannabe OC ?

image154
Är Gossip girl wannabe OC ?
Jag vet att det är många som tycker det men han som gjorde OC serien har ju också gjort GG så det är klart det finns vissa likheter. GG kommer nog inte slå OC enligt mig men böckerna är verkligen bästa ! Jag äälskar dom =) Synd bara att OC är slut, hann inte se säsong 4.. får göra en ändring på det. Och, ni missar väl inte GG. Det hoppas jag verkligen inte !
Ni vet att ni älskar mig



Pluggandet fortsätter

Jag känner mig endå lite stolt, om jag är hemma från skolan hela dagen brukar jag alltid dras till tven eller datorn. Men tven har faktisst stått avstängd hela dagen, min dator har vairt på men det är bara för plugget. Jag har gjort säkert mer än hälften av nästa veckas plugg också, känns skönt att ligga ett snäpp före. Tycker inte ni att man borde få ledigt en dag varje vecka eller iaf varannan för att ta ikapp allt plugg, det tycker jag verkar som en super smart ide, nån som joinar mitt förslag ?

Idag till lunch gjorde jag american pancakes för första gången, dom blev helt okej faktisst. Jag har fått för mig att jag fullkomligen älskar amerikanska pannkakor men sådär överdrivet goda var dom väl inte, funkar att göra ibland =)
Och imorgon är det bara en vecka kvar tills det är alla hjärtans dag och allt, har alla en valentines dejt ? Om inte så borde ni fixa det, bums !
Plugget måste göras så jag måste gå, ni vet att jag åkterkommer sen och ni vet att ni älskar mig.

image149

Dagens hotti

image147

Enrique Iglesias

Ja vad ska jag säga ? Han är snygg, men du enrique, min pojkvän är snyggare !

It´s greeat !

Som vanligt när jag sitter framför datorn så fastnar jag, såklart. Man tänker att man bara ska kolla en snabb sak, så leder det till att man måste kolla en annan sen har två timmar gått liksom. Men nej nu jäklar, nu stänger jag av datorn och förbereder min braiga start på dagen.

image146

Godmorgon alla sömntutor, natalie är uppe !

Haha rekord för mig !
Jag gick upp sju och ska ändå inte till skolan idag, för att jag känner mig lite småsjuk. Avstod från gympan igår p.g.a. ont i halsen och nu har jag även ont i magen så ingen skola för min del idag.
Istället ska jag kolla på film, dricka varm choklad, sitta och mysa, datorn, läsa gossip girl.. njae inte riktigt, jag måste plugga, städa mitt rum och säkert massor med andra tråkiga saker. Men tro mig jag kommer ha kul ändå, det har jag alltid.
Eftersom att jag ska stanna hemma hela dagen så kommer jag få mycket tid över till att skriva, så ska sätta mig nu och käka frukost medans jag ska plugga lite smått och tänka ut nåt intressant att skriva under dagen, dagens hotti kommer som vanligt, kanske även en outfit och vad jag gillar från vårmodet på H&M.
Puss så länge

image145

Dagens hotti

image144

Shayne Ward

I want you to be happy

Jag har klarat av ett nationella ! Wooho, haha.
Den här dagen har varit helt okej, roligare än vissa andra dagar typ.. Ska precis försöka komma igång med mitt pluggande och snart kommer min darling, idag är det semeldagen så vi ska frossa semlor !

Vet ni vad jag tänkte på idag ? Att det måste vara väldigt enformigt att läsa mina inlägg, jag skriver typ om samma sak varje dag, ingen veriation. Jag ska försöka ändra på mig, ingen har klagat än iaf vilket är ett litet +
Jag pluggar nu medans jag tänker ut nåt roligt att komma med ikväll, det får bli en dagens hotti också !
PussPuss !

image143

Dagens hotti x 2

image144image143

Såhär på kvällen kör jag med två fotbolls hunkar, dröm sött !

Buddhist låter kanske lockande ?

Är snart klar med halva uppsatsen, ska fixa min samh. läxa också sen får jag sova. Saknar min säng lite smått faktisst, men som tur är så har jag sovmorgon till 9.50 imorgon så ingen panik att jag måste sova om 5 min..
Men hörrni, att bli buddhist det kanske vore något ?
Aldrig få vara riktigt lycklig för att heller inte kunna bli riktigt ledsen. Uppnå nirvana och se till så att man inte föds igen, inte döda äns en liten jobbig mygga som jag kan döda tusentals av på en sommar, och sitta och be till en plåtstaty. Låter det lockande ? Inte enligt mig, då lever jag hellre livet medans jag kan eftersom att jag inte tror på att man föds igen, jag ska leva med lycka även fast det innebär att jag kommer bli ledsen förr eller senare, men det är så livet är.
Ingen jäkla Siddharta Gautama ska få ta ifrån mig min lycka, nej den är förstor för att han äns skulle få komma i närheten av den !
Nu ska jag renskriva allt på datorn, får hoppas på att det blir ca 3 sidor och så får jag göra resten imorgon.
Bloggar inget mer ikväll eftersom att jag ska förmodligen sova sen, eller kanske läsa. Eller ännu bättre, prata i telefon. Jag ska iaf leva livet medans jag kan, mina sötnosar, man lever ju bara en gång.
God natt alla ! You know you love me



Plugg är okej, ännu bättre med te och nudlar

Sorry för dålig uppdatering idag, men min sötnos har varit här och då pallar jag inte sitta osocial och blogga.. Hur roligt flickvän är det liksom ?
Han drog precis så nu ska jag börja med plugget, ska inte bli så jätte tråkigt faktisst. Jag vill få bra på min uppsats om buddhismen så ska faktisst anstränga mig nu, så farligt är det inte.
Min morbror ringde igår också, vi snackade lite gymnasium och hur det gick för mig i skolan, han peppar alltid så bra så jag känner värsta suget ! Det är ju supert
Ska bara vänta på att mina nudlar ska bli klara och mitt vanilj te, sen kan pluggandet komma igång på riktigt !
Jag hör såklart av mig innan jag ska sova, men nu måste jag glida =)

image140

En seg måndag - varsågod att börja

God morgon sötisar, sovit gott ?
Jag hade önskat att jag åtminstone hade fått sova 3-4 timmar till men nej här ska man upp först av alla och hålla på att stöka runt. En seg måndag har börjat, vi nar Nationella proven den här veckan. Det första blir av imorgon och jag har redan ont i magen, lolz.
Nu är frukosten uppäten och har därför inte så mkt tid kvar för att skriva, måste sminka mig & packa ihop allt som behövs. Idag ska jag träffa min älskling efter skolan, det är han som lyser upp alla tråkiga skoldagar, utan honom vore det hemskt tråkigt !
Ni får ha en bra dag everyones, pussis'

jag är bara för bra

Har precis fixat lösnaglar och märkte nu att det blev hemskt svårt att skriva så det här får bli ett sista, om ungefär en halv timme börjar Criminal minds, det där programet räddar verkligen min kväll !
Så nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa nåt att käka och sen blir det tv ! Det är dubbel avsnitt idag men jag funderar på om jag ska kolla på båda, hade tänkt sova tidigt ikväll. Ojj, måste vara helt klar om 20 min, jag är seeeg. Hemskt seg ;)
HEJDÅ, duschen kallar ! <3

Dagens hotti

image139
Darling, you´ve got my heart

Shopping

Har ni också kännt den känslan att när man är i stan och shoppar så känns det som att man köper jätte mkt billiga saker men endå har man inga pengar kvar när man åker hem, sen när man kommer hem och lägger fram allting man har köpt så ser det jätte lite ut och mäste vekrligen tänka efter om man har glömt nåt i stan ?
Det här är iaf det jag fick med mig hem, resten glömde jag kvar i Melissas väska, duktigt va ?

image138

Puder från Face och lösnaglar.

I Melissas väska fanns en tröja från Bikbok och mina smycken, sen köpte jag en sak till S och så käkade jag typ för 200 så det kanske förklarar lite.. tog också ut 600 kr för att köpa en bikini men den var dyrare än så, så det blir att börja spara då ! 1200 ska jag väl klara av att spara till ?

Massage nån ?

Äntligen hemma efter 5 timmar i stan, och shopping blev det. Jag kommer troligtvis lägga upp lite bilder sen men just nu ska jag sätta mig ner med en kopp te pch titta igenom allt plugg jag har framför mig.
Nämnde ju förut att jag skulle tränat men när jag kom dit var medelpasset jag skulle gått på helt fullt, så jag fick släpa omkring på mina träningskläder i stan, så nu har jag fruktansvärt ont i ryggen & axlarna, stort behov av massage.
Pratade precis med Sara, hon har stora planer angående mitt hår. Sara & Sebbe ska fixa det i veckan tror jag, kommer med bildresultat när det är gjort. =)
Nu hade jag tänkt plugga mig igenom alla läxor så att jag har det gjort, nånting att äta skulle inte sitta fel heller så att jag får tyst på min kurrande mage. Skriver sen igen.

image136

Det är söndag guys !

God morgon !
Alldeless strax ska jag in och träna, det blir ett vanligt medelpas på friskis. Men jag längtar faktisst tills jag blir 16 och får både gymma och gå på ki-box. Det är ju bara nåra månader kvar.. typ 8, så jag får nöja mig med de vanliga gamla gympapassen sålänge.
Idag hade jag faktisst tänkt att käka en nyttig frukost, gröt kanske ? Inte det godaste precis såhär på morgonen men det funkar. Efter träningen ska jag träffa M i stan, vi ska käka lunch tsm och shooooppa !
Fast jag har ju sagt hela tiden att jag ska spara mina pengar, vilket jag ska, men en viktig sak måste köpas. Nämligen en sak till alla hjärtans dag, jag tänker inte nämna den här eftersom att sebbe har hittat hit till min blogg ;)
och så måste jag köpa nåt iaf till mig själv, annars får jag ångest !
Men nu ska jag börja göra min gröt så jag hinner med tolvan som går 11.26, och ingen stress för min del ! Söndagar är gjorda för att dom ska vara sega och man ska ta det luuugnt.
Pussis, ha de bra.


I wanna tell everyboy, everybody that you so much more than they ever even seen before


Vem joinar mitt snöbollskrig ?

image134
Jag har absolut ingenting att göra och riktigt tråkigt har jag också, hatar tråkiga och händelselösa lördagkvällar.. Men så tittar jag ut genom fönstret och ser det decimetertjocka snö täcket så blir jag extremt sugen på snöbollskrig eller bara gå ut och göra någonting !

Dagens hotti

image132
Adam Brody är dagens favorit

pradapradaprada

image131

Ouuuhh, har ni sett nån sexigare mobil ? Ge mig !

Min helg

Eftersom att jag inte orkar plugga men vill inte bara ligga och dega i sängen tänkte jag sätta mig och skriva nåra inlägg - bland annat berätta om vad som kommer hända/har hänt under den här helgen.

Fredag- En seg skoldag men efter det åkte jag och min älskling in till stan, vi kollade efter en present till hans mamma men hittade en skit snygg skjorta på MQ till han själv ist. Vi tog en fika, pratade och hade det riktigt mysigt, efter det tog vi tuben hem till honom där maten serverades nästan direkt när vi kom hem, vi bastade, tittade på film, myste och pratade. Har jag nämnt hur mkt jag gillar den här killen ? Jag älskar honom ! =)

Lördag- Vaknade upp hos S, vi låg och mornade oss tills klockan blev halv 1, då fick vi lite smått panik eftersom att han skulle möta upp sin kompis för att gymma kl 2 i v-by och jag skulle vara vid brommaplan halv 3 klädd för att stå ute i 2 timmar, och när jag åkte till sebbe hade jag ju såklart inte med mig varken vantar eller halsduk och på fötterna satt mina ballerina, så jag ringde till pappa så fick han komma ner med ombyte, tur att man har föräldrar !
Nu ikväll vet jag inte om det händer så särskilt mkt, som sagt så ska jag kolla på film och ta det lugnt.

Söndag- Jag ska släpa mig upp vid 11 för att hinna med ett pass på friskis som börjar 12, efter det blir det stan + fika med M. Superskönt att träffa dig ingen vännen !
När jag kommer hem ska jag stolt sitta och titta på allt jag har fyndat (om jag nu kommer köpa nåt vilket jag vet att jag ska!) och efter det ska jag plugga och sörja över att helgen redan är slut.


Nu mina kära vänner är det middag, daddi serverar grillad kyckling, pommes och en god sallad. Ska springa ner till pizzerian under oss och hämta en vitlössås, mums !

Is my head still on ?

Uscha buscha vilket väder, just idag när just jag ska stå vid brommaplan och sälja saker med min klass för att samla ihop pengar till våran klassresa så snöar det och blåser gör det också. Vi stod där i ungefär 2 timmar och när jag skulle gå började jag fundera på om mina fötter fortfarande fanns, kände inte av dom äns lite sådär.
Men nu har jag tagit ett varmt bad och ligger nerbäddad under en fleesefilt så är helt upptinad (;
Nu sådär på en lördag hade jag faktisst tänkt plugga, lite senare kanske jag springer över till en kompis eller tvingar en kompis att komma till mig, men om det inte blir så ska jag nog bara chilla framför en film. Vi höörs ! <3


Någon mer än jag som blir fest/dans sugen när man hör den här ? =P

Veckorna bara springer iväg

Hej allesammans, idag är det fredag igen !
Det känns som att det var igår jag satt och klagade på att helgen var slut men nu är den här igen ! En helt ny underbar helg, och min underbara helg börjar med att jag ska träffa min underbara pojkvän så ska vi in till stan för att kolla runt, jag funderar på att köpa nåt har lite shopping panik, och sebbe ska försöka hitta något till sin mamma som nämligen fyller år snart. =)
Efter det ska vi hem till sebbee och bara chilla, skönt efter en hel veckas slit.. Imorgon ska jag hinna träna innan halv 4 för vi har nämligen loppis då med klassen. Usch vad jag hatar våra loppisar men vill man med på skidresan så får man jobba lite, och på söndag ska jag äntligen träffa min älskade vän M !

Nu ska jag faktisst ta och packa ihop sen går jag till skolan, eller idag erbjöd sig pappa att skjutsa mig, hah.
Då kan jag sitta och titta ner på alla suckers som går i regnet =) hihi
Ha det bra sötnosar, puss'

image130
Idag känner jag mig som Kate, sådär sockersöt.

RSS 2.0