valborg !

Hej allesammans, hur känns det att få 4 dagars ledighet ist för bara två ?
Jag tycker det ska bli underbart, 2 dagar extra att umgås med kompisar, pojkvänn och om vädret nu bjuder på lite extra sol kan man ju även passa på att sola.

I måndags var jag på S studentmiddag, det var roligt men också lite stökigt. Det serverades ju såklart vin och öl till maten för dom som var över 18, d.v.s. alla förutom mig hoho. Jag åkte hem med hans föräldrar runt 10 för då började den riktiga festen.
Igår var det en vanlig skoldag men eftersom att varken jag eller J gillar biologi & matte särskilt mycket och vi hade vikarie på båda så hade vi "ont i magen" och åkte hem. Eller först åkte vi in till stan för att lämna tillbaka en tröja som jag inte längre ville ha och vid tunnelbanan träffade vi våran kära svenska lärare som gjorde oss sällskap in. J åkte till brommaplan och jag åkte vidare mot vällingby, skulle överraska min pojkvän och störa honom i hans aktiva plugg. Han blev jätte glad och jag stannade där i stort sätt hela kvällen, vi låg och solade på hans veranda, gick ner och köpte pizza, tog en mysig promenad och har lika kul som vi alltid har.
Idag är det valborg, mamma och pappa ska till landet så jag ska tillbringa min natt hos M idag och imorgon sover jag hos Sebbe två dagar framöver.

Jag berättar mer om min valborg när den är över och eftersom att jag inte kommer vara hemma på hela helgen så blir det nog inte sådär jätte mycket updates. Det kommer några bilder sen också från studentmiddagen !

Over and out

söndag

Godmorgon sötnosar !
Hoppas ni sovit gott, det har jag eftersom att jag känner mig utvilad men vanade endå halv 9. Suck
Igår var sebbe ute på krogen och jag fick inte ett enda samtal på hela kvällen, ojoj vad kan det leda till ? Hoho jag skojja, jag litar på min älskling. Hoppas bara att jag hör nåt från honom idag

Efter frukosten tänkte jag hoppa in i duschen sen drar jag och mammi in till stan för att tjacka min balklänning. Senare på dagen kommer sebbe över, om det blir sol tror jag vi tar ut en filt och lägger oss i solen och myser, man kan ju hoppas på lite bränna. Ikväll ska vi grilla med några grannar, alltd mysigt. Grillning ger så härliga sommar känslor tycker jag, hoppas ni haft en en lika trevlig helg som mig

lördag

Min helg har börjat bra och enligt mina planer kommer den även att sluta bra !
Igår var jag med Sebastian, när jag kom hem från skolan och han från jobbet så chillade vi först ute på våran soliga balkong sedan tog vi en solig promenad ner till affären för att köpa kvällens mat; fläskfillé. Vi skulle käka grillspett !
Köpte även en glass som vi smaskade på påvägen hem, pappa bjöd på en taxi hem senare när vi skulle hem till Sebbe, heeemskt snällt ! Thanks daddi

Idag var det städdag i sebbes kvarter så hela förmiddagen röjjde vi och fick sedan korv och godis, muuums.
Runt 2 sådär begav jag mig till stan i jakt på en balklänning, ett par ballerina och några sommar tunikor som funkar till strumpbyxor.
En balklänning hittade jag efter någon timmes letande, två par tunikor hittade jag också men icke ballerina. Dom jag ville ha var helt slut och då fick det vara.
Ikväll hade jag tänkt ta det lugnt eller något liknande, tänkte först ringa runt till nån kompis och be henne komma hit med en film och lite energi till en härlig kvälls promenad men får se hur det blir med det. Jag känner mig rätt seg faktiskt så det lutar mot en kväll med familjen.
Gå ut och njut nu när naturen bjuder på lite sol och värme.

sommar på ingång !

Guuuuud vilken underbar dag !
Hoho vad skönt det är att vara på sånt här toppen humör. Eftersom att det är världsboks dagen idag eller vad man nu kallar denna dag så hade vi 4 lektioner med bara läsning, hur skönt är inte det  ? Jag passade på att läsa min Guldkompassen och den är ju så bra ! Jag har typ fallit för alla fantasy böcker, de böcker jag tänker kasta mig över härnäst; Sagan om ringen, alla harry potter, bärnstenskikaren & det gyllene guld ägget (de böcker som kommer efter guldkompassen), aragon & god natt mister tom. Det var väl alla

Efter skolan tog jag en lång promenad på 40 min hem till min kära vän Sara, vi gick ut och la oss i gräset på en filt och praaaatade och praaatade medans vi proppade i oss godis. Vilket perfekt slut på dagen.
Jag hade tänkt gå och träna idag men eftersom att jag har promenerat så mycket och är både trött och har skavsår så fick jag skippa det för mamma. Städade mitt rum istället, nu tänkte jag läsa (a)
pusshej'

image338

4 månader m. bästa

Idag har jag bara varit med min älskling, 4 månader gubben.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Nu ska jag sova, har suttit och pluggat kemi den senaste timmen och är verkligen inte på humör för datorn, nej sängen blir nästa. Hoppas ni alla haft en super trevlig helg, puss & godnatt

movie night

Igår var en mysig kväll med film, tv spel & uno.
De närvarande var Sebbe, Dennis, Malin och jag själv, vi hade mysigt och roligt på samma gång.
Hoho det märks att jag tappat lusen för att blogga, jag orkar inte längre, det är typ inte kul ;P menmen nu får ni ett inlägg iaf.
Just nu sitter jag och pluggar, japp jag pluggar på en lördag, inte alla som är så duktiga va ? Runt 2 ska jag till min älskling, vi ska hem till honom för att lämna mina grejer sen ska vi nog till affären för att köpa med oss middag som vi ska käka hos Sebbes kompis där vi ska spendera resten av kvällen, efter det drar jag hem till S och sover där. Imorgon har vi varit tsm i 4 månader ! Hoho, don´t forget.
Nu ska jag fortsätta med mitt plugg så att jag kommer iväg nångång, ha en trevig helg och lördag framför allt.

dagens lista

Favoritcafé:Espresso House utan tvekan !
Favorittidning: Solo & Cosmopolitan
Bästa saken som händer i sommar: Att jag får spendera det med min Sebbe
Favoritplagg i garderoben just nu: Min mjukiströja + tights
Längd: 1,65 m.
Byter gärna garderob med: Lauren Conrad !
Vanligaste färgen på mina kläder: Marinblått, svart, vitt, grått.
I sommar kommer jag att gå klädd i: Bikini, shorts
Men absolut inte i: Knälånga kjolar, blommigt eller volanger, usch.
Byxa eller kjol: Byxa!
Sminktips till allmänheten: Skippa foundation, ta på lite solpuder ist för en fräshare och dessutom brunare look.
Mig själv med tre ord: Social, tuff & bäst.
Morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska!
Sparare eller slösare: Slösare!!!
Bästa film: Ojoj, Titanic, A cinderella story & alla harry potter !
Bio eller promenad: Beror på humör och med vem.
Vad vill du jobba som? Frisör
Kaffe, te eller inget? Förut var det kaffe, nu vill jag bara ha te !
Vilken film såg du senast? Det kom jag inte ihåg, harry potter och fenixorden,tror jag.
Har du en besatthet? Hoho ja, mina harry potter böcker, min pojkvän. Men beroende låter bättre

image337

studiedag !

Idag har jag studiedag för fulla muggar, hemma dag heeela dagen !
På förmiddagen blir det plugg och kanske ett bad men efter lunch blir det mysa med min pojkvän. Han ska ta med sitt nintendo 64 som vi ska spela på, ibland får man bli barnslig igen faktiskt. Men det är mest för imorgon, då kommer Dennis & Malin på en mysig filmkväll och när filmen tar slut måste vi ju ha nåt annat kul att sysselsätta oss med och det bästa sebbe & dennis kunde tänka ut var tv spel ! Hoho jag ska äga skiten ur er allihopa !
På lördag blir det ännu en chill kväll hemma hos Claes, sebbes bästa kompis, jag hoppas på att jennifer kommer dit också eftersom att det var riktigt trevligt förra gången hon var med :)
Jennifer är nämligen Claes flickvän.
Nej nu tänkte jag hoppa in i duschen ist för att sitta här och surra och allt och inget, efter det ska jag plugga så att det bara ryker sedan ska jag pussa ihjäl min sötnos när han väl kommer.
Hoppas ni får en bra dag !

image336

Sommar, dags att komma nu..

så kommer det alltid vara

Kom precis hem från skolan, eller kan man äns kalla det här en skoldag ?
Vi började med engelska nationella vilket jag antar att alla gjorde (jag kom försent till det), så nu vet ni det.
Eftersom att vi började 3 kvart tidigare, vilket jag hade glömt, skulle vi fortfarande ha en timmes engelska. Hur många tror ni gick med på det, jag & J drog iaf till nockeby pizzera och mitt i maten fick jag ett sms av Crispin att vi skulle ta med oss resten av pizzorna hem till Niklas så vi åt så mycket vi orkade för att dom skulle åså lite som möjligt sen rullade vi till N på våra mätta magar.
Vi fick typ 3 timmars lång lunchrast och efter det kollade vi på film på SOn och så hade vi mingel på språket, man fick cider & salta pinnar. Efter det skyndade jag mig hem, har längtat hem hela dagen. Ville hem och läsa, hoho.
Men har inte ni fått så någongång att ni börjar med en bok som ni inte kan lägga ifrån er och när ni väl går hemmifrån så nästan längtar ni till att få komma hem och läsa ? Så är iaf mitt fall just nu, och nu är jag äntligen hemma !
Jag ska ta mitt glögg tea (jag vet att det är lite sent med glögg tea nu men det är så fruktansvärt gott) och min bok Guldkompassen och sätta mig i sofan någon timme sen får det bli plugg.

image335

jag älskar dig

balis

image330


   


Kan man ha den här klänningen till balen ?
Jag tycker den var super söt men kanske lite för somrig för balen, jag vet inte.. får leta vidare och se om jag hittar nån bättre. Lite läskigt att beställa klänningar från nätet utan att prova, inte riktigt min grej

god damn youre so beautiful

I ett inte för allt långt inlägg ska jag då sammanfatta min helg, den har varit händelserik och otroligt rolig vilket gör att jag känner stooor ångest för morgondagen eftersom att det innebär skola.

Fredag: Äntligen helg !
När jag kom hem fann jag lägenheten helt tom och tog en stund för mig själv framför datorn med en kopp te, efter nån timme knackade det på dörren och det var Camilla & Lucas som stod där, pappa hade hämtat dom från flygplatsen eftersom dom flugit från England. De har nu varit här hela helgen och gjort den fruktansvärt rolig.
På fredagen tog vi det bara lugnt, hade en pratstund över ett glas vin och jag fick fotmassage så jag somnade tillsut eftersom att det var så avslappnande och skönt.
Dagen var efter det slut.
Lördag: Jag blev väckt runt 10 så att jag kunde hinna duscha och göra mig iordning eftersom att kl 12 skulle alla vara färdigfixade och sitta i bilen redo för shopping. Min pappa ska alltid vara så punktlig så det gäller att vara ute i god tid för att få åka med, när vi kom till outletten trodde jag att jag skulle komma hem med typ 10 shoppingpåsar men jaghittade verkligen ingenting. Jag var på fett dåligt humör eftersom att jag ville shoppa men min älskling åkte dit när han hade vaknat och gjorde mig på bättre humör.
Social som han är började C & S att prata och de kom bra överrens, när vi satt på pizza hut för att äta lunch märkte vi också att Lucas & Sebbe hade en sak gemensamt, Star Wars. Ni är ju bara för söta.
Efter ännu en timmes letande och inga köp åkte vi hem, när vi äntligen var hemma efter en trång biltur med 7 pers i bilen fick alla en god drink och pappa började göra maten. Det blev hummer och champagne, det har börjat bli våran vardagsmat nu för tiden, hoho. På kvällen spelade alla TP och jag satt och läste frågorna och skrattade för att ingen kunde svaren.
Och efter många skratt och sura miner var den dagen slut.
Söndag:
Jag vaknade upp med min mysiga älskling vid min sida, jag har sovit ovanligt bra faktiskt. Brukar alltid bli så trångt och varmt när vi sover i samma säng men nu sov jag bra och kände mig riktigt utvilad !
Efter 30 minuters mys och morgon pussar var jag redo för att hoppa in i duschen, pappa räddade min dag genom att skjuttsa oss till kista där det garanterat skulle bli shopping, vilket det blev men det kommer jag till snart.
Vi åt en gemensam frukost och lämnade sedan av Sebbe påvägen till kista, han skulle på fotbollsmatch och som kille så vet ni nog att det inte går att missa (!) sedan åkte vi vidare till kista medans pappa tog med sig min yngre syrra och Lucas till äventyrsbadet husbybadet.
Den här gången kom jag inte hem tomhänt, nej jag fick med mig en bikini, en strand väska, en klänning till avslutningen + kofta + pumps till den, köpte även en chill kofta men ville hitta tunikor och ett par jeans.
När klockan var 5 var alla trötta och det blev då ingen mer shopping utan vi åkte hem, när jag kom hem var allt bara segt och jag orkade inte göra något - det förklarar min dåliga uppdatering, ber så hemskt mycket om ursäkt.
Nu har jag tråkigt och bara bläää. Usch hatar såna stunder, därför ber jag om ursäkt till er jag pratat med de senaste timmarna om jag varit tråkig, kort i orden eller något liknande. Förlåt till min pojkvän som ringde för inte så länge sen och var lika gullig som han alltid är och så är det en tråkig och sur flickvän som svarar i telefonen, skärpning natalie. Men vi får hoppas att han vet att han är det bästa som hänt mig och jag älskar honom såå mycket, alla har dåliga dagar ibland, förlåt än en gång älskling.

Juste, är det någon som vet vart det finns jeans med dragkedja nere vid benen ? Vill helst ha svarta, tipsa mig ! :)

tröttis miss snuttis

Ni får en uppdatering senare, promise. Nu ska jag vila, återkommer ikväll någongång..

shopping suget !

Godmorgon!
Sitter här i soffan och slukar min frukost med all fart, suck varför är jag alltid sist ? Snart kommer pappa och tjatar sönder mig för att alla är klara förutom jag så därför blir det här inget milslångt gb.
Jag känner att shopping suget börjar komma nu, mitt barnbidrag är ju slut för veckor sen men eftersom att jag har världens bästa pappa fick jag pengar till shopping. Nu ska jag skynda mig att duscha och göra mig iordning för ju snabbare jag är klar ju snabbare kommer vi iväg.
Mitt shopping-humör är på topp, om jag hittar nåt läggs det såklart upp !
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

jag vill ha !

Gaah titta vilket snyggt linne, geeee mig !

image328image329

helg på ingång !

Den här dagen har inte varit den bästa men jag lever, vi skulle ha simtest och 5 min innan fick jag det man absolut inte vill ha när man ska bada. Men jag kämpande mig igenom det med mensvärk och en hungrig mage, alla vet ju att jag är en riktig hårding ! Hoho.
Nu sitter jag här i min säng med en sprallig 5-åring i knäet och en tjej vid namn Camilla som råkar vara min syrra som står i köket och fixar & trixar. Yes min syrra från england har äntligen kommit !
Ikväll ska hela familjen nog bara chilla, prata om allt som hänt och jag ska sova tidigt, fyfan vad trött jag är. När det gäller sånt är jag ingen hårding, tyvärr.
Men imorgon ska vi till outletten i barkarby och lite senare på kvällen kommer min älskling som ska äta middag här och träffa min syrra, ska bli riktigt trevligt !
Nu ska jag sätta på teven och lägga mig och vila, visst är jag trevlig mot min syrra som jag inte sett på ett halv år men de får faktikst ta hänsyn åt mig, jag är trött !

Jag varnar er, öronorgasm..


bikinis

image327

1. delias.com top 29.50$ & byxa 29,50$
2. delias.com top 29.50$ & byxa 24.50$
3. Ellos top 149kr & byxa 99kr
4. Ellos top 149kr & byxa 99kr
5. 45£ (top+byxa)
6. asos.com top 12£ & byxa 8£

im sooo sick

Nu ligger jag är i soffan tillslut med en påse godis och en film i fullgång, höhö.
Jag är rätt så pålitlig jag vet, men vet du vad, jag har gjort alla mina läxor så jag förtjänar en paus innan hela familjen stormar in genom dörren och börjar gorma åt mig att städa, plugga, bädda min säng och allt annat shit.
Hade även tänkt lägga ner lite tid på bloggen nu, jag orkar inte fixa ny design utan den jag har nu får vara min trogna vän ett tag till tills jag orkar hitta på en ny. Jag tycker den här är rätt så snygg, inte för att jag gjort den själv men den är enkel och snygg på samma gång, två flugor i en smäll, woha !
Om jag inte ska ändra min design vad ska jag då göra ? Jag ska leta runt bland bikinis, behöver lite hjälp nu inför sommaren. Ni fick tidigare hjälpa mig att välja ut ett par shysta glajjor och jag är nog rätt så säker på vilka jag ska köpa men nu får ni även hjälpa mig att hitta en snygg bikini. Förvänta er ett inlägg inom 1 timme

image326

Torsdag

Som ni ser så är jag hemma idag, skulle in till ungdomsmottagningen på morgonen där jag såg en 93a från våran skola. Ojoj vilket ärende hade du lilla gumman ? Hoho
Iaf så fick jag jätte ont i magen när jag skulle till skolan så jag valde att åka hem ist för att sätta mig ner och plugga, mycket nu och eftersom att S sover här i två nätter så vill jag ju inte plugga heeela kvällarna.
Idag ska jag alltså hinna med;
Skrikva klart min SO uppsats
Göra en stor del på SV
Göra religionsläxan som var tills idag
Och räkna 50 sidor Ma

Så jag gick inte hem för att sätta på en film och sitta och tjocka i mig godis, nejnej här ska det pluggas !
Vi hörs sen när jag är klar med allt.

you want me so bad

Äntligen är denna skoldag slut, den kändes rätt meningslös faktiskt. Vi håller på med så mycket saker som man ska göra på datorn så allt arbete hade jag hemma och kunde därför i stort sätt inte göra någonting alls på lektionerna. Men då har jag massor jag ska göra när jag kommer hem ist, great !

Såg ni vädret imorse ? Snösnösnö,  gah jag blir så deppig. Vafan ge oss lite vår nu ! Snön ville vi ju ha i december inte i april..
Men vad kan vi göra åt saken, det är bara hålla humöret uppe ! Vilket jag är bäst på, hoho. Nu ska jag börja plugga innan sebbish kommer,  det blir väl runt halv 8 typ. Det är perfekt för då hinner jag plugga och duscha, fräsha upp mig lite efter en hel skoldag.
Ni kanske har turen att jag hör av mig ikv annars så skriver jag imorgon.

plugg fri !

Nu har jag gjort dagens plugg enligt min planering, måste göra en plaering över allt annars blir det inte gjort och jag bara glömmer men jag gillar att planera och ha bra koll på saker och ting !
Så, om jag inte har något plugg, det är absolut inget sevärt på tv, jag är inte på läsa-harry-potter-bok humör, vad ska jag göra då ? Någon som kanske vill ta en promenad i det kalla vädret och pigga upp mig lite ? Hoho.
Jag vill bara att det ska vara helg, i helgen kommer nämligen min syster från England, hon tar med sig en av sina barn men vet inte vem det blir, surprise !
Dom stannar hela helgen men som tur är kommer dom okupera min syrras rum, jag fick behålla mitt !
På lördagen kommer även min älskling för min syrra ville träffa honom, vem vill inte träffa en sån underbar person liksom ? Så hon skulle laga middag åt hela familjen och vi ska ha en riktig myskväll allihopa !
Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite trottsallt, vill bara vara ner.
Bye 4 know / N

en liten paus

Regn, skola, massa plugg. Den här dagen är gjord för att man ska känna sig deppig men det gör inte jag !
Har haft en ganska skön dag faktiskt, bara sköna lektioner och inte så lång dag, fick sluta en timme tidigare eftersom att min matte grupp skulle ha nationella vilket jag redan haft. Så jag skyndade mig hem i det otroligt kalla vädret och sitter nu omringad av läxor. En ovanlig sak, jag är på riktigt plugghumör ! Kanske för att jag inte har så tårkiga läxor och har hunnit göra klart det mesta, men hinner ändå inte skriva särskilt mycket. Måste gå tillbaka till plugget nu innan jag blir trött och seg.
Nästa tisdag börjar desperate housewives! Don't forget
PUSS

image324

forever young

Hej trogna läsare !
Jag vet att det har blivit dåligt med uppdateringar på senaste tiden men jag hinner verkligen inte, funderade på att sluta blogga ett tag men vi får se hur det blir med den saken. Det är bara det att man känner sig tvingad och har en press på sig om man bara hunnit skriva ett inlägg under dagen eller t.o.m. inget.
Framöver kommer det inte bli lika mycket inlägg som förut men jag lovar att jag inte ska sluta helt iaf, jag tycker ju trotsallt det är kul. Men då vill jag också att ni ska sätta igång och kommentera !
Vad har ni gjort i helgen ? tell me

Snart ska jag till skolan, d.v.s. jag har en trååååkig dag framför mig som bara består av plugg.
Efter skolan ska jag till ungdomsmotagningen, hoho det är ingen graviditet eller nåt annat pinsamt, promise.
Nu är jag lika hemlighetsfull som kenza, för det är ju så himla kul för er läsare att man säger a men inte säger b, jag tycker den där tjejen har gjort sin blogg en gnutta sämre, jag uppsakttade den mer förut ! Läser den knappt längre, det är ju synd.
Nu ska jag käka klart min fullkornsmacka, sminka mig, packa böckerna sen måste jag kila !

djurgården

Sitter i datasalen påväg till kemin, max sa att jag fanns med på bild sen djurgårdsmatchen så jag & Jeanette var ju bara tvugna att kolla. Man såg bara mitt hår men sebbe och claes fanns med.
Jag är verkligen skit trött efter helgen, funderar på att kanske gå hem lite tidigare. Får se, nu ska vi dra upp och sitta och läsa kemi. Vi hörs sen

min älskling - mitt liv, mitt allt

Hej igen !
Är så hemskt ledsen för dålig uppdatering men i tidigare inlägg skrev jag ju orsaken, jag har mycket att berätta men kommer aldrig orka sitta och skriva det nu. Kommer bli svårt att sammanfatta allt också, så vi får se om jag har tid för det imorgon eller i övermorgon. Nu har Sebbe precis åkt, jag kan inte beskriva hur underbart det var att ses igen men jag känner att vi har kommit varandra närmre efter dom här två veckorna och jag är så kär. Måste bara få ur mig alla känslor som finns inom mig, fast jag vet inte om det är en så bra ide eftersom att jag lovade mig själv att inte bli för personlig i den här bloggen så jag berättar nig bara enbart för min älskling hur mycket jag älskar honom.
Men nu är jag så trött så att jag knappt kan hålla ögonen öppna så jag tänkte göra en kopp te och läsa lite i min bok innan jag svimmar. Hoppas ni alla haft en trevlig & händelserik helg.

never gonna give you up

Alla tv program sviker mig verkligen, idag var det inge criminal minds p.g.a. äcklig hockey. Aja jag klarar mig lika bra utan det, så det så.
Kan ni göra mig en tjänst innan ni bäddar ner er i sängen och berädda på att sova, lyssna på Rick Astley - Never gonna give you up. Den måste ni garanterat lyssna på, jag äääälskar den. Lyssna på hans röst, lite skön och sexig sådär, hihi.

i want my baby back

Jag hade nästan glömt bort hur skönt det var att ligga kvar de där sista minutrarna efter träningspasset och bara varva ner och rensa tankarna, det var kul att träna för jag blev inte så trött, hah.
Ska bli skönt när jag är 16 då får man göra lite mer saker, skivstång, step pass, gymma och säkert massa mer. Nu ska jag iaf göra en sak som jag alltid fått göra, titta på tv och bara tjocka ut mig i sängen. Jag känner mig så seeeg, det har jag gjort hela dagen men jag skulle faktiskt kunna somna nu. Måste-hålla-ögonen-öppna. Får anstränga mig lite, måste packa nu hann itne förut eftersom att jag drar ut på allt hela tiden. Så typiskt mig och så typiskt onödigt, men det här är det sista ni hör av mig på hela helgen i stortsätt. Men ha det super, lova mig det.

image323
Min första djurgårdsmatch på lördag, bäst för er att ni vinner nu asså !

sex, rika män & rock 'n' roll

Som ni ser på inlägget nedan är det skrivet av Henrik min klasskompis, han är väldigt duktig på att skriva långt och intressant nästan så att jag vill ge honom ett diplom !
Idag har dagen gått rätt så segt, hemkunskapen som är våran sista lektion och är 1h 40 min lång fick vi bara sitta och planera massa saker, jag höll på att dö av hunger. Men jag hamnae i samma grupp som Adam & Bea och jag förstår inte vad det var med Adam men han skrattade åt precis allting hela tiden, då började ju jag såklart också skratta och lektionen blev genast en gnutta roligare.
Nu ligger jag i sängen med alla läxor utspridda runt hela mig men vilken tur att jag snart ska iväg och träna för då slipper jag göra alla läxor när jag kommer hem eftersom att jag och mina päron har en regel att jag inte tänker plugga efter kl 9.

Imorgon kommer jag inte hinna blogga någonting för precis efter skolan ska jag bara hem och duscha och efter det ska jag dra till Emmy! Det blir en härlig kväll som vanligt med alla tjejer + att emmy har fyllt år och det är klart det måste firas ! Så imorgon blir det inge blogg och tyvärr ser det inte ut som att det blir något på lördagen heller. Direkt när jag vakanr då drar jag över till sebbe som kommer hem kl 8 på morgonen, hoho tror ni jag kan vänta ? Jag kommer stå utanför hans dörr klockan 9.. eller 10 iaf måste ju få sova lite. Så hela lördagen tänker jag bara spendera med min älskling, kl 4 drar vi iväg med hans kompisar på derby matchen och efter det får vi se vad som händer så ingen dator den dagen. Men jag tror ni klarar er utmärkt, jag kommer såklart blogga lite ikv också men efter det får ni klara er. Jag tror ni kommer ha en bra helg, men inte lika bra som min då eftersom att jag kommer ha det bäst ! Hoho

Nu ska jag börja packa väskan med alla sovningssaker och presenter till både sebbe & emms, bye bitches.

Henrik!

Hej jag heter Henrik! jag sitter i datasalen men mina snälla kompisar... vi har trevligt och e på g till religionen! PUSS HEJ

tjenis penis, hoho

Nu sitter jag här med tillräkligt mycket energi för att plugga en timme eller två, åt precis en riktig sommar maträtt som får mig att tänka och längta efter sommaren riktigt mycket, nämligen kycklingsalld. Hur underbart gott är inte det ?
Den här dagen har varit rätt så skön, lagom lång & lagom sköna lektioner. Hann även prata lite med min sötnos, det var riktigt mys, lite love talk på en skoltoalett hoho.
När dagen äntligen var slut kl tio över 3 så drog jag och Sara in till stan, hon skulle kolla ut en väska på Monki men den var tydligen inte så snygg som hon hade trott och otroligt liten var den också, om man hade pressat hade hon nog fått plats med mobilen, ett läppglans och vad man nu mer behöver för att överleva dagen.
Eftersom att väskan fick hänga kvar orörd i affären gick vi för att kolla på lite smink ist och då kom jag på emmys födelsedags fest på fredag, fan tjejen måste ju ha en present !
Det blev därför lite mer shopping på min sida och även jag fick nåra sminkprodukter men nu är det slut shoppat, men vad säger ni om att jag ska börja plugga ? Jag tycker inte det låter som en rolig ide men rätt så vettigt ändå för jag ska ju trotsallt höja mig, så nu säger jag pusshej.

image321
I waaaaaant this

i just love myself

Alla säger hela tiden att idag har dom sin fula dag och håret ligger inte som dom ska, kläderna sitter inte som dom vill och att dom bara är allmänt fula just för dagen. Men då kan ju jag säga att idag är min snygga dag, mina kläder sitter precis som jag vill, jag vaknade upp med en frisyr som går att gå till skolan med utan att stå och fixa sig i en timme, sminket sitter bra och jag är bara så otroligt glad! Är det bara jagsom brukar få såna dagar ?

Om en liten stund ska jag möta J, vi ska göra sällskap till skolan, jag undrar vad hon vill prata om hoho.
Rätt så kort & skön dag idag, stan efter skolan med S och fick även ett medelande att Sebbe skulle ringa mig idag, det var ju trotsallt 4 dagar sen vi pratade sist i telefon.
I stan blir det förmodligen en fika + en väska till S och lite smink till mig. Tyvärr har jag redan shoppat upp alla mina pengar, jag som hade tänkt att hålla i dom ett tag men där ser ni hur det blev med det. Fast jag kan säga med gott samvete att allt jag har köpt har bara varit nödvändiga saker jag bara inte kan låta bli att köpa, så då gör det inget om pengarna tog slut lite snabbare än jag tänkt. Men nu ska jag inte sitta och prata bort min morgon utan göra mig iordning och sen möta upp min bästa vän, have a nice day in the sun(?)

image320

love is in the air

Alla som känner mig vet att Lauren Conrad är min nya favorit och eftersom att jag gillar den här låten och hon är med i den med en gullig kille tänkte jag dela den med er. Jag vet ej om dom är tillsammans men dom är otroligt söta !


GG på g

Nu är det Gossipgirl, hoppas ni alla satt på teven och tänker titta. Det får ni ju inte missa !
Och cashmere mafia var ju igår, ni som kollade vad tyckte ni ? Jag tyckte det var riktigt bra iaf, det ska jag absolut börja följa ! Hoho och så var det PB, en riktigt tv vecka !
Nu ska jag inte tråka ut er och rabbla upp alla tv program jag är beroende av, vi hörs sen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoho en update, INGET GG IDAG. Äckel dans program ist, fanfan. Jag som var så förberedd

By the waaay

När jag kom innanför dörren så kom min lilla syster springande till mig med ett vykort, gissa vem det var ifrån ? Just precis, min älskling !
Jag håller på att bli galen utan honom och hans närhet, vilken tur att du kommer hem snart gubben ! :)

det vi alla längtat efter

Hörrni sötnosar, våren är här !
Är det inte underbart ? Varje rast under dagens gång sprang jag & J ut och satte oss i solen för att njuta lite av värmen och den härliga vårkänslan som bubblade upp inom en. Nu är det inte långt kvar till sommaren och det lååånga lovet som är så efterlängtat !
Se upp bara att inte tappa lusten för allt plugg eftersom att det är nu det gäller ! Blir det ditt första handsval eller om du har riktig otur ditt sista ? Ja det kan bara du avgöra därför hade jag faktiskt tänkt sätta igång med plugget nu på en gång. Kom hem från stan för ett tag sen, tog en fika med mamma, köpte nåra nya vår/sommar skor och en sak till min älskling som snart kommer hem !
Jag tänkte lägga upp mina inköp men orkar inte skriva vart dom kommer ifrån eller priset eftersom att jag får göra det här lite snabbt, hoppas ni alla haft en bra dag för det har jag iallafall ! PUSS


wiie

Hoho bloggen funkar igen, vilken tur !
Jag trodde faktiskt jag skulle dö dom här två dagarna, jag var riktigt blogg sugen och ville bara skriva av mig allt. Ikväll får ni stå ut med många inlägg men jag hoppas att ni uppskattar läsningen.
Nu måste vi dra tillbaka till lektionen och efter det ska vi ut och sola, har ni sett vilket härligt väder det är ute ? Fullkomligt underbaaaart !

RSS 2.0