hej mitt vinterland!

Har fått ännu en kommentar om min dåliga uppdatering, men nu är jag uppe på landet och har bara med mig skoldatorn upp eftersom att det är den jag har alla filmer på. Men har då inget internet så får koppla upp mig på någon annans som verkligen suger! Därför vet jag inte ens om det här inlägget kommer iväg men då har jag iaf tagit tid till att skriva ett. På landet är det -15 och massor av härlig puder snö, det är underbart!

Om ett litet tag blir det varma mackor och en engelsk deckare med familjen och innan jag somnar ska jag kolla på några avsnitt av Dirty Sexy Money, muuuums i love!


har jag dig har jag allt jag någonsin kunnat önska mig

step up!

Jag veeeet, har inte bloggat på en evighet. Vet inte vad som flugit i mig, jag har ju kunnat hålla intresset uppe i nästan ett år men på senaste tiden har jag knappt suttit framför datorn någonting förutom när jag kollar på filmer som jag laddat hem..
Kul iaf att se att det fortfarande finns några som spanar in bloggen!

Igår såg jag nämligen den bästa film jag sett i hela mitt liv och just därför vill jag att ni också ska se den! Gud jag blev helt fast vid den, både grät och skrattade på samma gång. Måste visa den för sebbe när han kommer imorgon :)
Vi ska nämligen ha en myshelg, jag får ha honom hela helgen! Woho det är inte vanligt eftersom att båda har massor av planer, men på lördag har vi ett år och då ska vi ut och äta med famlijen på kvällen och på dagen ska vi åka in till gamla stan och gå på julmarknad, bara njuta av varandras sällskap och så.

Känner på mig att det här inlägget kommer bli rätt så rörigt eftersom att jag inte skrivit på två veckor eller vad det nu är, men det kittlar i fingrarna och vi får hoppas på att min blogglust har kommit tillbaka!
Ha det bra alla sötnosar, vi hörs snart igen!



tjuvtitt

Här kan alla Harry Potter älskare tjuvtitta lite på den nya filmen som kommer nu till sommaren!
Själv har jag sett klippet om och om igen, kan knappt vänta tills jag och sebbe ska se den på premieren! Nej nu ska jag plugga och försöka bli frisk tills imrogon, är inne på min andra kopp the men halsondan sitter kvar och är lika förkyld som igår, jäkla snuva!
Imorgon ska jag möta upp min älskling efter skolan, vi ska julshoppa lite i stan och sedan gå på bio. Vilken film vi såg berättar jag senare.


http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=3a0238e6-1ad4-494e-bd07-7fd6be834bf1&from=SVSE_PlayNetworks&tab=m1223030652028

RSS 2.0