Min syrra är oslagbar

Haha min syrra är ju bara för söt, jag hade sminkat henne för vi ska snart dra upp till nåra kompisar och dricka lite champagne och bara umgås.

Sofia säger: Natalie, kan du sminka mig ?
Jag säger: Självklart
- Några minuter senare, Sofia springer ut till pappa.
Sofia säger: Titta pappa vad snygg jag är !
Och så slänger hon med håret och gör nån konstig pose, haha gulligt va ?

En bra anledning

Min laptop har inte precis varit som den ska dom senaste två dagarna, det är min förklaring till varför jag inte har skrivit..
Snart ska jag upp till landet igen och behöver den ! Så sebbe får ta och fixa den imorgon =)

Igår kom jag hem från landet, daddi skjutsade mig direkt till S. Har saaaknat honom ! Så vi ägnade hela kvällen åt att basta, mysa och titta på film. Har ni sett filmen Förtrollad ? Om inte, se den ! 

Nu ska jag rensa tankarna i badkaret och vila upp mig inför kvällen, får se vad som händer eftersom mammi är sjukt så ska nog bara ta hand om henne. Sara skulle ringa om nåt dök upp, så får vi se om jag hänger på om det låter lockande och inte ligger för långt bort, eller så drar jag bara upp till några poalre.
 Badet väntar, ha de braa !

God mornin'

God morgon sötnuusar, idag kommer jag inte ha tillgång till min dator så det här blir det enda inlägget för idag.. kanske hinner slänga in ett ikväll men tveksamt. Börjar bli lite sjuk så ska försöka sova tidigt,

Asså jag har lite smått panik för vi har fått en läsläxa över lovet i engelska, jagfattar inte att dom inte lär sig. Om man ger läxor över lovet kan man inte precis räkna med att den har blivit gjord..
Jag har iaf inte äns börjat läsa min bok och den ska vara klar en vecka efter vi  börjat skolan igen, jag känner ingen som helst lust att lägga mig och läsa en bok om en ful tjej som heter Ursula och en kille som heter Matt och vill spränga upp skolan..
Men idag blir det endå av att sitta i bilen i 2 timmar för vi ska till mammis och daddis kompisar på middag, så då kan man ju endå passa på att läsa lite eftersom att det inte finns så mkt annat att göra.

Snart är det nyår också, och precis hörde jag att våran plan krashade. Vilken otur, men jag kände på mig att nåt sånt skulle komma, nu när man har fixat kläder och var helt förbredd. Men S är ju så påhittig så hon kommer säkert på nåt ! =)
Har ni nåra roliga planer för nyår ?

Därför jag har min blogg

Jag måste verkligen få ur mig det här bara, därför ett stort tack till min blogg just nu.

Jag hatar verkligen när människor lägger sig i, asså inte lägger sig i problem (eller visst det är också sjukt jobbit) men när dom ska börja prata med ens egna kompisar som dom inte alls känner och det är inte meningen att dom ska lära känna varandra heller. Vissa kompisar vill man bara ha för sig själv, man vill inte dela dom med en annan kompis, jag menar det finns ju olika "grupper" eller kompis-kretsar eller vad man ska kalla det. Och vissa hör inte bara in i dom..
Och vad ska man säga då, när ens kompisa tar kontakt med ens egna närmaste vänner, "ehm du.. jag gillar inte när du snackar med mina bästa kompisar, kan du vara vänlig att sluta? Tack." Det funkar ju liksom inte.
Och ännu värre blir det om dom tar kontakt med pojkvännen, och pratar ut som sina jälva problem som dom inte kan lösa själva.. usch vad sur jag är =P
nej nu ska jag sova så att jag inte smittar av mig på nån annan, det är så typiskt mig när jag är sur..


Lite high school liksom




Jag har alltid varit svag för såna här gulliga & smöriga låtar, men jag ser inget fel hos t.ex. den här videon. Alla säger att den inte alls är bra, för smörig, typisk amerikansk och blabla, men texten är gullig, dom sjunger bra, båda är riktigt söta och man ser att dom är menade för varandra so whats the problem ?
Haha jag låter döds alvarlig, såklart får alla tycka vad dom vill =)
Jag tycker iaf high school filmerna är extremt söta, dom gör mig glad liksom för allt går så lätt och det blir percis som man vill tillslut.. så typiskt amerikanskt kanske.
Men ett sista ord bara, se dom !


En fredag kväll

Vet ni vad min normala familj sysselsätter sig med en fredag kväll ?
Jo, sällskaps spelet twister.. det är faktisst skit kul, hör från vardagsrummet att dom spelar det just nu. "Vänter hand på blå, höger fot på röd, aaah jag raaamlar !" Haha jag blir riktigt sugen på att spela, men tänkte vara lite trevlig att blogga först. =)

Som jag berättade tidigare så skulle vi åka och bowla idag, och det gjorde vi också men det gick väl allt annat än
bra för mig om man säger så, t.o.m. marcus & lucas som är 5 år slog mig, pinsamt ju. Jag får helt enkelt jobba med min teknik när det gäller kägglor och klot.
Här spööregnar det verkligen, det bara öser ner så då är det väl bara att säga hejdå till snowboard åkningen den här gången då, kan ju hoppas på bättre väder till sportlovet, hade endå ingen jacka så skulle inte kunna åka iaf.
Nu hade jag tänkt prata med min syster, dricka lite te medans jag fixar mina naglar, om jag inte blir allt för trött hör jag nog av mig ikväll. Hejsvejs <3
image72

Tonårshy

Är jag den enda som inte gillar min hy ? Speciellt inte nu på vintern när den blir så torr.. smörjer in mig extra mkt när de torra perioderna kommer men då får man bara massa andra problem, som finnar och sånt.
Mammi hjälpe mig precis att få bort nåra pormaskar, riktigt äckligt !
Men nu är det borta och min hy ser lite fräshare ut, har ni nåt tips på en bra creme som man inte får finnar av men återfuktar endå huden ? Och har ni nåra tips på smink som inte täpper till porerna så att man får finnar & pormaskar och sånt äckligt ? Säg gärna till då ! =)

Tjuvtitt


image69



 

                     

Man kan inte låta bli att längta till våren när man ser alla dessa underbara kläder eller hur, nu när det är vinter så syns inte kläderna under alla tjocka vinterjackor och tjocka vinerskor, nej det där med vintern är inte min grej precis..
När jag har fått lite pengar så ska det internet shoppas så det ryker om datorn =) haha






Fredag

God morgon !

Vad händer idag en sån här tråkig & regnig dag ?
På landet finns det ingenting att göra en sån här dag men eftersom att min familj är så effektiv så har dom fått för sig att vi ska åka och bowla i två timmar, sedan ska vi äta middag där också. Äta middag på en bowling hall.. jag vet hur det låter men dom har en jätte fin restaurang bredvid.
Min syrra och hennes barn + pojkvän ska också med så det blir inte bara familjen Lindgren, men efter det har jag ingenaning om vad som händer faktisst, det kan ju också vara spännande. Man får ta det som det kommer liksom =)
Nej nu ska jag duscha, göra mitt träningsprogram för ryggen, bli lite brun med hjälp av min bästa vän (brun-utan-sol) och sedan bär det väl av till bowlinghallarna !
Jag hör av mig senare, puss sötnosar

All I want for christmas is PSP

image61


    


En PSP är ju allt man kan önska sig i en sååå liten grej, perfekt att ha med sig på långa bilresor, skön att ligga och spela med i sängen eftersom att den inte väger nånting alls.
Priset ligger väl runt 1500-2000 kr, så det blir bara till att börja spara då =)
Man kan även titta på film, lyssna på musik & såklart spela måånga olika spel, sjukt roligt ju ! Min syrra var ju här igår och hennes pojkvän hade fått en sån i födelsedags present av sina tidigare barn, jag skulle aldrig köpa en sån till min pappa, klart man ska ha den själv ! haha

Everything


From LYRICSMODE.COM lyrics archive
Song lyrics | Everything lyrics

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

Shoppaholic

Nu har även jag fått en smak av rean, jag åkte in med min mamma till mora. Vi åkte in för att titta på en skidjacka men kom hem med allt utom den..
Som ni vet har jag inga usb sladdar så kan inte föra över nåra bilder alls men det får väl helt enkelt komma upp när jag kommer hem eller så letar jag upp bilder på internet, får se hur jag gör.

Dagens shopping:

  • En ny handcreme
  • Lypsyl från labello (ger en ljusrosa fin färg)
  • Fest topp till nyår
  • Underkläder
Kollade efter en mjuk mysdress i sammet, hittade en snygg på cubus men fick inte köpa för mamma och där började vårat stora gräl :P
Först fick jag inte köpa den skidjackan jag ville (kostade ca 2200 kr) och efter det fick jag inte prova jeans för jag har redan 10 par och använder bara 4 och sen fick jag inte köpa min mysdress som jag har letat efter så länge !
Så jag gick runt och surade den sista timmen vi gick runt i affärer, jag låter säkert som en bortskämd liten snorunge men om ni hade varit i mitt läge så lovar jag att ni hade blivit lite sura också (;
Om 2 dagar får jag åka hem och träffa min sötnos, jag saknar saknar ! Sen på nyår ska det bli fest med Saaris, min favorit när det gäller allt, och min Dr.Phil !

Nu ska jag bädda ner mig i sängen (har redan satt på mig pyjamas och tänker inte ta ett steg utanför mitt rum förutom när det är middag och när jag måste på toa) och kolla runt bland lite bloggs, chilla lite och läsa harry potter =)  bättre böcker får man leta efter.
Nu önskar jag er alla en mysig/roligt/festig/romantisk torsdag kväll, pusshejs'

Christmas nr 2

Gud jag är helt slut, dom där två ungarna kan verkligen få en att bli trött på bara nåra minuter och så ska dom sova här så ett dygn till får jag stå ut med dom, men det ska jag väl klara så tuff som jag är. haha
Idag har vi öppnat mer julklappar, blev ritkgit nöjd med dom jag fick faktisst
Av min syster&hennes pojkvän: två läppglans från No7 ( det är som jucitubes fast de kommer från england), ett underlägg till min plattång så jag inte bränner upp alla möbler, massa bra sminkborstar, en volym mascara och ett fint armband.
Av min gammelmoster: jag och min syrra älskar ju high schol musical filmen så nu fick vi tvåan ! Jag vet att de filmerna är typ skit barnsliga men jag gillar dom !

Vi har ätit julmat och middag så jag är propp mätt, vet inte riktigt vad som händer nu. Antingen ska vi titta på high school eller så ska jag tigga åt mig lite massage av min stora syster, hon är världs bäst på att massera verkligen. Har inte träffat henne på 4 månader så har verkligen sakant henne, så istället för att sitta här så ska jag nog gå ut och vara lite social !
Som en sista julkick ska ni kolla på den här videon,


Annandag jul - mellandags rea

En nackdel med att vi är på landet vartenda jullov är att jag alltid alltid missar mellandags rean, det finns ju affärer här också men vilka är det liksom, intersport, kompis (nån affär med märkeskläder), och juste dom fick nyliden H&M wohooo !
Nej nu blev jag deppig, jag vill också springa runt i stan bland allt folk som slåss om alla billiga plagg och så får man pressa sig fram till prvorummen och stå 2 timmar i kö för att köpa en T-shirt för 99kr. Låter ju jätte roligt.. inte precis men det är så skönt när man väl kommer hem från stan och sitter och tittar på alla fynd man har gjort.

Nu är det julfixat här igen, och lukten av julmat når min näsa när jag sitter här med min laptop i soffan bland alla tända ljus och fina kuddar. Jag älskar mig laptop,inga jobbiga sladdar eller så =)
Måste sminka mig och fixa lite saker innnan släkten dyker upp, men ha det bra och njut av den stressiga rea-shoppingen !
image62



Bråda tider

God morgon !

Släckte rätt sent igår och sov kanske lite för länge idag, klockan är halv 1 och min syrra, hennes barn + hela pappas släkt kommer om 2 timmar. Paniiik
Jag ligger fortfarande i sängen helt nyvaken och bhöver verkligen en dusch för att orka med den här dagen, har inte så mkt tid för att skriva.. kanske slänger in ett inlägg senare idag eller så får ni definitivt fler ikväll =)
Pusshejs

Det där med julklappar

Nu är jag inte så deppig längre, jag har inte lika tråkigt och så har sebbe gjort mig glad.
Tänkte berätta vad jag fick i julklapp, men först ska jag bara säga att jag sitter på min nya laptop och har inga sladdar så kan inte föra över nåra bilder eller nånting men det får vi helt enkelt ta när jag kommer hem =)

  • En laptop !!!! Efter allt tjat =) haha
  • En snygg T-shirt av min söta syster
  • En väska + data mus
  • Harry potter boken, sista
  • En plattång
  • Pengar
  • Handduk från Esprit
  • En jacka från H&M
  • Boken "Alla var där"
Ja det var allt jag kunde komma på just nu, fick en gullig julklapp av S också och han fick en av mig.
Av malin & emmy fick jag ett snyggt nagelack från mavala och värsta rengörings kitet från Garnier, och nu hade jag faktisst tänkt att inviga det för mitt smink behövs tas bort. Vi hörs sen darlings'

image60

Äntligen snö !

Nu sitter jag här igen, det kom förbi nåra kompisar jag inte har sett på länge som ville säga hej och frågade också om jag ville följa med ut men det orkade jag inte. Kom på nu att det var rätt dumt att tacka nej nu när jag märker hur tråkigt jag har och att det finns absolut ingenting att göra här..
Mina gossipgirl böcker glömde jag hemma, okej visst jag har min harry potter bok men det är inte samma sak.. jag tog inte med nåra filmer, för jag trodde det skulle bli roligt här uppe
Nu ska mina päron titta på pistvakt och jag får väl lov att kolla jag med, även fast jag inte tycker det är ett dugg roligt om jag ska vara ärlig =P

image59

God jul !

Eftersom att jag inte hade tid att logga in igår och säga god jul så får jag väl säga det idag; God jul !
Hoppas ni har haft en bra jul allihopa, det jag saknade med min jul (som jag har sett många andra nämna också)  är den där härligt pirriga känslan man brukar få.
När jag var liten älskade jag att julpynta, hjälpa mamma med julbaket och köpa julgran med pappa. nu är det mest min syrra som gör det och man ser glimten i hennes ögon när det börjar närma sig jul..
För mig känns julen som en vanlig helg bara, en helg med mycket mat och julklappsöppning. Menmen, jag lovar att nästa jul ska jag göra mitt bästa för att få tillbaka den där känslan och nästa jul vill jag fan ha lite snö !

Lite senare ska jag berätta vad jag fick i julklapp, eller den viktigaste saken som jag sitter och skriver på just nu (a).
Nu är jag på landet och ja.. vad gör man ? Det finns inte alls mkt att göra här uppe, jag brukar gilla att vara här, skön stämning och man kan ta det lugnt på riktigt när man är här. Men tänk om man inte vill ta det lugnt då ? Utan träffa sin bästa kompis och en kille som man börjar få riktigt starka känslor för.. ja då är det svårt.
Nu ska jag sitta här och nörda mig ett tag, lite senare lovade mammi att vi kulle titta på morden i midsommar och dricka te, får se vad det blir av det.
Ska lägga mig och njuta av den sista harry potter boken och sedan ringa min sötnos.


image58


Mad world

Den här världen vill mig inget väl idag, för det första kommer jag inte hinna träffa S innan jag ska upp till landet så det betyder att vi ska vara utan varandra onödigt länge, för det andra så ska min kusin till sälen precis när jag kommer upp så henne kommer man ju inte se nånting av, och för det tredje så vill jag fan ha lite snö !
Det är liksom julafton imorgon, ja imorgon. Så vart är snön ? Inte där den ska vara iaf..

Kom precis hem från morfar, har fixat granen och lagt ut alla julklappar tills imorgon. Snacka om att man blev frestad att bara slita upp pappret..
Nu håller pappa på att göra ännu fler köttbullar för dom han gjorde igår åts upp av mig, Sofia & Sebbe (: haha
sedan ska jag nog lägga mig och läsa en gossip girl och kanske sova lite, jag är sjukt trött.

Saris ringde precis, henne vill jag inte heller vara utan när jag ska till orsa. Utan sin bästa vän, det slutar aldrig bra (;
Ojoj nu är det mat, rätt rörigt inlägg det här blev men har gjort lite andra saker medans jag skrivit så skyller på det. Det är ju typ endå bara jag som läser så..




Jag säger bara; lyssna och njut

Chicken dance ?

image57

I´m the worlds greatest

Hej alla söta & fula !
Haha jag skojja, hej alla sööta sötnosar !

Jag har inte så mkt tid på mig att skriva, ska städa, sminka mig, byta om och sen om nån timme ska jag möta upp Sebbe.


Nu har jag iaf sminkat mig och dammsugit, vilken träning det är asså. Har växtvärk i armarna och blåsor på händerna, haha.
Här är julen på ingång, det har den varit ända sen 1december men nu står julskinkan i ugnen och min lilla syrra står just nu och rullar köttbullar.. Själv sitter jag och.. lyssnar på musik och geekar framför face och msn
Ska ju snart ner och möta sebbe sen ska vi hem hit och  han ska då få sin julklapp (hoppas han gillar den), lite senare ska vi på bio och se Good luck Chuck, nån som har sett den ?

Nej nu ska jag städa lite, min säng består av allt mitt smink och nästan alla kläder från garderoben. Sängen var ju helt tom för 5 min sen, hur lyckas jag ?

3,2,1 !!

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton, och fortfarande ingen snö.. Jag vill inte ha en helt snölös och solig jul i år igen så liite snö kan vi väl få ?

Igår; JAG HITTADE MIN IPOD !! :D
J följde med mig för att kolla på expeditionen och så gick hon bakom disken och skrek till, och där låg den. Jag typ; OMG, det är min ipoood ! :D Så började jag hoppa och så sa rektorn att jag fick hämta den så hon fick en liten kram då också (; är jag inte charmig

Efter att ha varit i skolan i 30 min och fått sina betyg så gick jag hem, gjorde mig iordning och fixade lite saker sen åkte jag till spånga för att möta S, vi skulle julshoppa. Han hittade julklappar till hela familjen + ett par skit snygga jeans, själv hittade jag inget men jag och J kom överens om att vi skulle köpa en varsin snygg kopp till varandra, lite roligt liksom och båda älskar te, kaffe & choklad =)
Vi tog bussen hem runt 3 och vårat mål var att hinna hem till OC som började 16.10 men när vi kom till bussen så gick inte den första och det stod typ 50 pers som skulle med, men vi eller jag pressade mig fram så vi kom på och fick sittplats och allt. Och vissa fick vänta på nästa, haha rätt åt dom =)

Idag ska jag in till stan med Sara, hon behövde lite julklappar till sina polers och jag ska ju köpa koppen och så ska jag försöka hitta en julklapp till Sebbe.
Nu ska jag göra min frukost och sen hinna med tränings passet jag fick av min sjukgymnast, har inte orkat göra en enda övning än, jag är såå laat.
Men nu jäklar, bye bye ryggvärken !
Ha de bra sötisar, puss.

Taggad inför lovet

Hejhej & hej!

Jag är ledsen, riktigt ledsen. För jag har nämligen tappat bort min ipod, den är helt borta och jag hittar den inte. Jag får paniiiik, jag älskar min ipod, om den hade varit levande hade den lätt varit min pojkvän och nu har den lämnat mig.. ;(

Nu är danstävlingen avgjord, och våran klass vann inte ! :(
Även fast jag hade ett fjortis face & en fjortis outfit som slår allt, enligt många så "måste jag ju inte klä ut mig" för att vara fjortis, så patetisk komentar.
Imorgon är det iaf lov och jag är taggad till tusen, ska bli super mysigt med julafton och efter det nyår. Mys med familjen, hinna träffa alla kompisar, chill hemma och allt det där man gör.

Imorgon går vi 10-11, efter det drar jag och seb till kista för att shoppa lite julklappar. Sen får vi väl se vad som händer, om vi orkar vara kreativa och hitta på nåt eller om vi bara chillar framför en film eller nåt.
På frdagen ska jag och sara till stan och efter det blir det Emmy och sen sova hos Malin, lördagen ska vi julpynta och fixa granen hos morfar. :)
Söndagen blir det julgodis som ska bakas och julmat som ska göras för på måndagen är det ju nämligen julafton !

Tänkte lägga in en önselista på saker jag hoppas kommer ligga under våran gran om nåra dagar =)
<3

Snart lov !

God morgon !

Kan ni tänka er, det är bara en dag kvar sen får vi ett tre veckors lååångt lov !
Vaknade för 30 min sen och sitter nu och äter min super nyttiga frukost som består av yoghurt och varm choklad, haha.
Idag kommer vi ha två lektioner och sedan börjar dansen, alla årskurser 6-9 ska dansa.. Och jag vet såklart redan vilka som kommer vinna =) hihi
Är riktigt seg idag asså, kanske beror på att jag somnade vid halv 2 men ska endå släpa mig in till stan sen med Saris.
Nu ska jag kolla runt lite på cooooola facebook och njuta av morgonen bara, pusshejs !

image56

Du är bäst för mig gumman !

Vanessa Hudgens

image55

Hur många gånger ska jag behöva säga att jag älskar den här tjejen ? Hennes klädstil säger ju allt.. jag skulle göra vad som helst för att se ut som henne, eller iallafall få hennes garderob !

Klockan är halv 1 och jag sitter fortfarande här, inga läxor håller mig vaken eller så jag kan bara inte sova, är inte det minsta trött..
Så vad ska man göra när hela familjen sover och alla polare gör samma sak ? Ska nog lägga mig och läsa en gossip girl, var ett tag sen nu och så kan man ju alltid hoppas att det är något bra på tv.
God natt igen då =)

Precis som alla andra

Hej sötnosar !

Är allt bra ? Själv är jag trött och lite små seg, och sur på våran skola.
Vi har haft en sån onödig dag idag, skulle vara 10 utanför T-banan och åkte till ett museum för att kolla på en utställning med pepparkakshus. Vi fick åka hem efter 30 min så varför åkte vi äns dit ? Jag kunde sovit ut vilket jag behöver, sen kunde jag shoppat de sista julklapparna eller solat & kanske hunnit med en träning.. men nej vi skulle till museét och titta på pepparkaks hus.

S och jag åkte hem till mig för att käka lite lunch, det blev bara lite mackor och lussebullar vi stoppade i oss.. hon satte sig framför min dator och sa "natalie, nu ska du skaffa facebook". Jag har varit otroligt emot det, vet inte varför det verkar inte så roligt bara men nu har jag det iaf, otroligt va ?
Men sen har det inte hänt så mkt mer just idag, var hos sjukgymnasten och fick mitt träningspass som jag ska göra varje dag för att förbättra min rygg och har ringt och stört S ett antal ggr, haha.

Juste, jag fick en usb-take away eller vad det heter med massor av bilder från typ ett år sen. Har precis kollat igenom alla, det blev många skratt. Fyfan hur man såg ut, hemskt asså. Typ inget smink, ingen som helst smak på kläder och ja ni fattar.
Nej nu ska jag fixa lite te och ringa en kompis, men ha de bra hörrni !

Softish

Min dag blev ännu mer perfekt, vi hade ingen matte (eller vi hade det men jag tänker inte slösa bort en timme på lite mattespel), det är typ det våra lektioner kommer bestå av de senaste dagarna, rooligt liksom.
Gick hem med J efter skolan, vi chillade lite sen var hon tvungen att dra så jag chillade lite själv innan jag drog till S =) och kom precis hem därifrån nu. Roligt & mysigt, underbar kille det där :)

Imorgon slutar jag halv 1 så ska dra med mig en kompis till stan och julshoppa det sista, på fredag blir det julmys hos emmy, lite julklapps byten och så sen sova hos malin lite senare på kvällen.

Nu hade jag tänkt att ringa min kusin, ta en snabb dusch och sen titta på tv tills jag somnar, så skönt med ett liv utan läxor, helt underbart ! :)
Puss & godnatt darlings'

Ouff

Hej alla, äntligen hemma !

Nu har jag precis käkat min nattmacka och tänkte ägna min sista tid innan läggdags åt min blogg, lägga upp bilder och lite annat. Får se vad tiden räcker till helt enkelt.
Kan ju börja med att lägga upp lite bilder från lägenheten:

image47

Sängen där jag tillbringade mina två nätter, sjukt skön ! Lite jobbit med tak fönstrena bara för det blev riktigt ljust på mornarna. Roligt att vakna vid 9 liksom, när hela sverige sover.

image48

"Myshörnan" som låg precis bredvid min och sofias sängar, vi hade inte så stor användning för den men den ser ju rätt så mysig ut.

image49

Trappan upp till våra sängar, det var inget rum där uppe utan bara ett glasräcke. Såg väldigt snyggt ut men jag skulle inte vilja bo däruppe helt utan dörr och allt. Inget privatliv direkt

image50

Köket ovanifrån, det är mkt större än vad det ser ut =)

image51

Köket igen, rätt så nytt och fräsht. Det mesta i rostfritt

image52

Deras New York tavla som jag blev kär i, passar otroligt bra till den vita väggen. Skulle inte banga på att ha den där i min lägenhet, när jag nu flyttar hemifrån.. vilket kommer ta ett tag (;

 

Badrummet, inte så mkt att se. Det ser enormt litet ut på bild men mkt större i verkligheten.

Ja det var hela lägenheten, ojoj nu börjar klockan bli mkt. Snart 12, tur att jag har sov morgon imorgon.
Världens skönaste dag, håltimme på svenskan så börjar 9.45, två lektioner och sedan lunch. Efter det har vi matte men vi ska snart ha danstävling som våran skola har varje år (års kurserna tävlar mot varandra) så vi får dansa imorgon ist för att räkna och så får vi håltimme på elevensval och slutar då 14.05 ist för halv 4. Jag är suuper glad, och som pricken över det redan perfekta i:et så ska jag hem till S efter det. Underbart, har saknat honom riktigt mkt under helgen.
Nej nu ska jag sova, god natt sötnosar

Slapp söndag

Jag vet att jag inte har skrivit på länge, det börjar bli rätt glest mellan inläggen och då är det inge kul att läsa, men jag ska förbättra mig nu när allt plugg är förbi. Då har jag lite tid för mig själv och datorn, d.v.s. min blogg.

Nu är jag i göteborg som ni nog redan vet eftersom att jag sa det igår, men idag bär det av hem till stockholm igen. Flyget går prick kl 15.00, innan dess ska vi hinna ta en sväng på avenyn, ta en fika med alla som vi åkte hit för att hälsa på, packa och lite till. Och nu sitter jag här osminkad invirad i mitt täcke och hungrig som satan, dags att sätta lite fart kanske...

Igår var en juldag, julbord och julmarknad. Det var otroligt mysigt på liseberg, upplyst överallt.
Träden hade ljusslingor runt sig, runt varenda liten gren. Det var riktigt snyggt, när jag kommer hem laddar jag upp dom bilderna jag tog, kanke inte blev dom bästa eftersom att jag tog dom med mobilen men dom får duga (:
Nu ska jag klä på mig och börja packa sen blir det frukost och sen får vi se vad som händer, jag skriver förmodligen ikväll.
Pusshejs !

Fjortis

Hur pass fjortis är du på en skala?

1. Du är/har varit blond. [x]
2. Du anser dig vara sexig i dina nya mjukisbyxor. [ ]
3. Du har Idominsalva på läpparna i annat än medicinskt syfte. [/]
4. Du lyssnar på Hip hop/ R'n'B [x]
5. Du lyssnar på Rix FM/ NRJ eller liknande radiostation. [/]

totalt: 3

6. Du håller till på Playahead. [x]
7. Du håller till på Lunarstorm. [ ]
8. Du ser upp tilll personer som t.ex Paris Hilton. [ ]
9. Du läser någon form av skvallerblaska av intresse. [x]
10. Du blir hysterisk om du råkar träffa på en B-kändis på stan. [ ]

totalt: 2

11. Du använder ord som: typ, bah, asså, liksom, vaddå? väldigt ofta. [x]
12. Du kan sitta jättelänge och beundra din egen spegelbild. [x]
13. Du bär skärp högt utanpå tröjan för att "framhäva dina kvinliga former" och vara lite retro. [ ]
14. Du äger ett par onödigt stora solglasögon. [x]
15. Du tycker att klädesmärken är viktigt eller ger folk status. [ ]

totalt: 3

16. Du använder brunkräm eller solar regelbundet. [x]
17. Du kan inte visa dig ute osminkad. [ ]
18. Du drar alla alternativa människor över samma kant: EMO, fastän du inte kan förklara ordet om någon skulle fråga dig. [ ]
19. Du har lätt för att bli kär. [/]
20. Du har många "nära" vänner som du egentligen inte känner speciellt bra eller kan lita på. [/]

totalt: 2

21. Du är regelbundet inne på Snyggast.se [ ]
22. Du vill bli känd. [x]
23. Din bilddagbok innehåller i stort sätt bara egobilder. [ ]
24. Du är väldigt lättpåverkad. [/]
25. Modet är väldigt viktigt för dig och du följer det skarpt! [/]

totalt: 2

summa: 12

*1-5: Du är en ashäftig typ som vågar sticka ut och vara något
du själv skapat och vägrar ta åt dig av andras modetrams. Rock on!
*6-10: Du påverkas inte direkt av mode. Du är dig själv och så bör det fortsätta!
*11-15: Du har förmodligen dålig smak. Du följer inget mode men frågar utan tvekan var din vän köpt sina nya märkesjeans.
*16-20: Du ligger med all säkerhet inom fjortisradien vilket aldrig bådar gott. Du hänger med killar utan hjärna och har blivit sårad många gånger. Skyll dig själv!
*21-25: Vi tycker alla synd om dig. Det kan inte vara lätt att ha blivit så misslyckad...

Haha jasså, är det så ?

Göteborg

Hej alla !

Igår tog jag och min familj flyget till göteborg, och nu sitter jag här i en sjukt snygg lägenhet, ska ta lite bilder sen och lägga upp.
Nu sitter jag här och ska snart börja göra mig iordning, vi ska på julbord om en timme (4 timmars ätande, yes!)
Sen ska vi till liseberg på julmarknad, det är verkligen skit mysigt där när det är mörkt, stora ljusslingor på alla träd och en enormt stor julgran, ska bli roligt. Nu tjatar alla på mig att jag måste göra mig iordning så att vi inte kommer försent, men om jag får igång datorn sen så skriver jag nog lite mer.
Ha det bääst'


Måndag

Efter en seg måndag och ett skit spännande avsnitt av prison break så är jag här igen. Sista avsnittet innan våren, SISTA.. omg jag kommer döö. Det slutade ju jätte spännande, vad tror ni kommer hända med Scofield ?
Jag tror han kommer komma till ett bättre fängelse, eller jag vet inte. Får väl lov att vänta till våren och se då. Nu ska jag plugga lite biologi och sen sova.. ska hem till S imorgon, roligtroligt !
Och på onsdag ska jag till stan med bäästaste sara =)
Då ska jag fan köpa en sån här, nya Ipodnano touch. Den hetaste jag har sett, men tyvärr så har jag inte tre tusen bara sådär.. :/


image46

Gamla stan

En rundtur i gamla stan, en mysig kväll med familjen på en italiensk restaurang och så när man kommer hem.. plugg. Ett perfekt slut på en perfekt helg, inte direkt. Men vad kan man göra åt saken ?
Jag ska höja mig det har jag lovat mig själv, mina kompisar + mina lärare. St: Martin here i come ! =)

Gamla stan är en självklarhet nu när det börjar bli jul, det är mysiga julbelysningar precis överallt, fint julpyntat i varje skyltfönster, massor med människor som bär på minst 10 påsar med.. julklappar kanske ?
Jag älskar julen, verkligen. Bästa stunden på hela året !

Resaurangen var också bra, beställde en ceasar sallad med majs kyckling och parmesan. Grymt gott !
Efter maten tog jag och mamma en latte, den var dekorerad med ett hjärta och super god. Den var väldigt krämig och inget socker behövdes heller. Det roliga var att vi beställde kaffet och bad att få notan på samma gång, så dom hade glömt att knappra in kaffet så det fick vi gratis =)

image45


Stressiga tider

Hej alla !

Jag har inte skrivit på länge jag vet, men har haft rätt så mkt att göra så jag känner att jag inte hinner med liksom.. Men idag ska jag försöka slänga in nåra inlägg och berätta om min vecka & helg. Jag kan ju börja med att berätta om idag; just nu är det bara plugg och åter plugg. Sen vid tre ska jag in till stan för att titta på min syrra när hon har en uppvisning, och efter det ut med familjen på restaurang. Mysigt.

Lördag: Vaknade av att S ringde mig och sa att hon inte kunde åka till stan idag, var lite synd hade behövt lite saker men just då behövde jag mest henne !
På kvällen blev det bio med en super trevlig person, kvällen blev lyckad och var jätte rolig, påvägen hem fick jag trevligt sällskap av V =) 

                image41    image40  image39

(Jag åkte in till stan men med mammi ist, vi köpte en jacka till mig som jag ska få i julklapp och en svart halsduk)
Och jackan ser inte ut sådär som den gör på bilden, tar en bild sen när jag har den på mig, då är den mkt snyggare.

Fredag: Vanlig skoldag hela dagen, efter det drog jag till frissan och slingade håret ännu en gång, det var ju ett tag sen, typ 3 månader. Så nu är det helblont och jag blev nöjd =)
Efter det drog jag och B hem till I där alla satt, vi kollade på idol, åt tacos och bara pratade. Gjode sällskap hem med J & A, sedan spenderade jag de senaste timmarna framför en film med godis i ena handen och telefonen i den andra.

image42 image43

Torsdag: Inget speciellt att berätta om, eller jo vi hade en talangjakt för att samla in pengar till klassresan. Det var lite segt för den häll på ungefär 3 timmar och jag hade inte ätit nån middag. Nåra killar i klassen körde en westlife låt, dom vann såklart också. Filmade det och hade gärna lagt upp det i bloggen om jag visste hur man gjorde..

Onsdag: Vanlig skoldag, efter skolan skulle jag till doktorn för att ta vaccination mot livmodershalscanser. Det är tre spruter som man behöver ta, det här var min sista så nu är jag typ helt imun mot den typ av canser, skönt !
Efter det skulle jag in till stan och träffa min älskade vän M, gud vad jag har saknat henne sen vi slutade praoa. Vi fikade kollade runt lite och köpte ett par skor (båda köpte likadana såklart) haha (:

image44

Ja det är det som har hänt under min vecka.. Nu ska jag ladda upp lite bilder, plugga lite och sen komma med nåra till inlägg =)

Gossipgirl

Som alla vet, eller som alla borde veta så älskar jag Gossipgirl. Jag har hört rykten om att den ska visas som serie här i sverige men vet nu att det är helt säkert, när vet jag inte men förmodligen någon gång mot våren. Jag ska inte missa ett enda avsnitt =)
Här kommer lite bilder jag hittade på Blake Lively som spelar Serena van der Woodsen i filmen.

image37


image38

Tisdag

Det här blir en snabbis, tänkte bara säga att jag överlevdematte provet. Det kändes bra, men så är det alltid det känns bra efter men sen när man får tillbaka det ligger man verkligen på gränsen. Vem vet, lärarna kanske har bytt ut proven för att de vill få mig att misslyckas ? Haha, dum tanke.
Nu har jag ännu ett prov att plugga till, okej visst alla prov är viktiga speciellt nu i slutet men det här är ett prov jag inte bryr mig om så mkt.. Hinner inte skriva så mkt mer nu utan skriver mer imorgon, nästa prov har jag inte förrän nästa vecka så imorgon ska jag ta det luuugnt !
Btw så ska jag ta spruta imorgon, vilket jag tyckr är sjuukt jävla läskigt, iih.
Puss&kram


image36

Matte prov

Usch usch usch, jag hatar verkligen matte.
Man blir alltid så sur när man inte kan lösa ett tal, det låter skit svårt men så är det skit lätt... Eller om man redan har varit duktig och löst ett jätte svårt tal och det ser rätt ut och allting, sen när man kommer till rättningen så.. är det fel. Gaah jag blir galen. Har matte prov imorgon, får se hur det går.
Nu: CSI NY, puss

Neutralt

Hej favoriter !
Är det bra eller ? Här är det helt okej, är på rätt bra humör idag faktisst, eller jag blev det nyss. Jag vet att jag har lagt upp rätt mkt musik på sista tiden men det är bara för att jag vill dela med mig av min braiga musik smak (; haha. Och bara för det så måste jag lägga upp en till video



Den där låten gör mig glad, blir på bra humör liksom ! =)
Jag tänkte bara berätta vad jag har gjort idag och vad som händer ikväll och sedan återgå till mitt plugg. Jaa.. idag var vi på bio med klassen och såg en film som hette This is England, inte riktigt min filmsmak precis men den var bra, rätt djup och så. Sen har vi inte gjort så mkt mer, jag bytte jacka med S eftersom att hennes jacka är så sjukt jäkla snygg, alla hennes kläder är det !
Och ikväll blir det föst CSI NY efter allt plugg sedan Prison break och sen god natt, haha rooolig dag hörrni. Menmen skolan & läxorna tar den mesta tiden.. Hoppas ni hittar på nåt roligare iaf
Heejs'

Pictures of you


julmys

Jag sa ju att jag skulle lägga upp lite julbilder, inte världens bästa kanske men alltid något
 
   
De två första bilderna är bilder från mitt rum, inte så bra kvallite och datumen stämmer inte heller, haha.

     

Dom här är från vardags rummet, på första bilden är det bara en skål med julpynt som mammi har fixat. Den andra är utsikten från vårat fönster + julstjärnan och den sista är min favorit, nämligen ett vinterland som lyser i olika färger. Jag tycker den är jätte mysig, om jag inte kan sova går jag alltid upp och fixar nåt att äta och så sitter jag bara och tittar på den, som ett litet barn. Men alla får vara små nån gång ;)
Nu ska jag ringa min älskade kompis S, sedan blir det nog sängen för min del.
Godnatt <3

Som alltid

Hej alla

Förlåt om jag inte har skrivit på hela dagen, men jag har inte orkat sätta på datorn eftersom att jag vet då att jag kommer fastna och inte få nåt skolarbete gjort.
Men det fick jag, jag har räknat 5 sidor matte och lite annat. Nu vill pappa ha lite hjälp eftersom att han är lite små lat och sämst på datorer, ska fixa nåra jobbpapper till honom och jag får betalt för det.. =)
Och för alla som inte visste det så är det sagan om de två tornen på tv, typiskt. Jag som precis har legat och kollat på den filmen hela dagen medans jag pluggade till och från, jaha så vad ska jag göra ikväll ?
Jo jag ska lägga in lite julbilder från familjens julpynt men sen no idea.
Hejdå så länge iaf

Sweet

Bara en söt låt liksom =)


Late'

Klockan är snart 2 och jag är fortfarande uppe, imorgon ska jag plugga igenom hela dagen. Vilket betyder att jag borde legat i sängen och sovit för typ 1 eller 2 timmar sen.. ja nu ska jag iaf sätta på en film så jag kan bli lite seg och somna snabbt. Upp imorgon och julpynta mitt rum eftersom att det är första advent =)
God natt <3'

image28

Lördag

Äntligen hemma från stan, jobbit med så mkt folk och man får hålla super koll på väskan så att inte mobilen eller plånboken försvinner. Jag trodde jag hade tappat bort min mobil och jag fick typ panik, men så hittade jag den i innerfickan. Klantigt att lägga den där för jag lägger aldrig nånting där haha.
Kanske lägger upp lite bilder sen på mina inköp men nåra julklappar lägger jag inte upp bilder på, jag köpte en tröja från Zara, två necessärer & lite hår produkter till mig själv =)

Nu ska jag hjälpa pappsen med maten och sen fräsha upp mig lite innan vi åker till morfar.
Och så är det ju första avsnittet på julkalendern ikväll, det kan man inte missa, inte enligt mig iaf.  Nu blir det julmys, sendan ska jag julpynta i mitt rum, gud jag älskar julen ! =)
Ha en bra kväll'


Första december

God morgon !

Jag vaknade precis, rätt tidigt för att vara mig men ska ju in till stan snart och då har jag inte tid att ligga och sova till ett eller nåt.
Idag är det 1december, mysigt ! Så när jag kommer hem från stan med påsar fulla med julklappar är nog julpyntningen i full gång här hemma, eller vad tror ni ?
Jag ska också se om jag hittar något fint till mig själv eller till mitt rum, det är jag faktisst värd efter en hel vecka med bara plugg (;
Nu luktar det nybakat bröd från köket och jag är otroligt hungrig så nu säger jag hejdå vi hörs senare ! =)

RSS 2.0