Harry potter is my homeboy

J.K Rowlings magiska år, perfekta programet för mig. Jag älskar Harry Potter och nu är det en dokumentär om författaren, böckerna påminner ju om hennes egen barndom och livsupplevelser, kanske därför böckerna känns så levande och äkta. När jag läser dom börjar jag nästan tro på att magi finns, haha.
Och det tog henne 17 år att skriva alla böcker, shiiiet. Tålamod där !
Nej nu är reklamen snart slut så jag ska kolla vidare..

image129

my sister - the sweetest girl

Imorse skulle sebbe åka iväg med min pappa och jag skulle till skolan, så sa vi hejdå och puss och så. Sen när sebbe hade gått så kom min syrra fram som hade stått i köket och spionerat (?) och så sa hon;
"aaw, natalie ni är så söta tsm. Det märks att ni tycker om varandra mkt.. "

Är inte det otroligt gulligt för att komma från en 11-årings mun ?

träning & magont - ingen bra kombination



Usch asså, jag har riktigt ont i magen, vilken osis då måste jag skippa träningen idag. Kanske lite skönt men jag måste ändå plugga så jag kommer inte ligga hemma i soffan framför DH och käka godis om ni trodde det. Nej här ska det höjjas betyg ! Pratade med min matte lärare idag och hon sa att om jag fick VG på det här matte provet som vi har om två veckor och om jag gör bra ifrån mig på nationella proven så kommer jag få ett glänsande VG som slutbetyg, så vad väntar jag på ? Nu ska jag plugga !
Bästa musiken att plugga till är teddy geiger, skön stil, härlig röst och snygg är han också. Nu drar jag, så puss  på era snygg och solbrända magar, iaf en av dom.

image127



you know me to good

Dagens humör: Sprallig, trött och uttråkad av plugg
Dagens borde: Jag borde sova nu, på en gång
Dagens frisyr: Utsläppt och allmänt tråkigt (stora planer på förändring)
Dagens klädsel: Grå tunika + strumpbyxor & ballerina
Dagens planer: Titta på GG med Sara
Dagens materiella vill ha: ehm, ett solarium =) hah.
Dagens längtan: Jag saknar min sötnos !
Dagens fundering: Nationella proven ? Hjälp !
Dagens beroende: Gossip girl
Dagens tråkigaste: Att jag måste vänta ända tills imorgon innan jag får träffa min S
Dagens personer: Sara & Sebbe
Dagens roliga: Att gossip girl började !
Dagens låt: Save - the rocket summer

Gossip i massor

Det var bra, helt klart ! Men jag tror att jag gillar böckerna lite bättre, gossip girl böckerna kommer alltid vara som min terapi när jag är nere. Men om man är trött nån gång och inte orkar läsa så kan man ju alltid bädda ner sig i soffan och njuta av serisen ist, jag kommer helt klart fortsätta kolla !

Nu ska jag ta en snabb dusch, efter det blir det plugg, ouff vad lockande det känns. Samhällskunskap, fysik och så ska jag sitta och limma ihop en sak på bilden, hej jag kommer gå och lägga mig kl 2 inatt.
Bäst att börja på en gång då så kanske jag kommer i säng fem i två ist, om jag har tur.

Så nu säger jag god natt till er alla, ni vet att ni älskar migimage125
Jaadu, såhär ser då min "kvälls mat ut", godis gör en faktisst på bra plugg-humör och en smoothie bara för att jag inte ska känna mig så onyttig. Haha


Jag är taggad till tusen !

Hej mina söta favoriter, idag slutade vi sent så jag kom hem för en stund sen. Nu ska allt plugg ta upp min tid och sedan bär det av till Sara, jag är riktigt taggad ! Visst ska det bli spännande älskling ? ;)
Jag kanske överdriver lite men GG är speciellt, det går bara inte att missa, så följ mitt råd och kolla ni också ! Nu ska jag börjar med samhällskunskaps läxan som ligger överst i min hög så jag kommer igång.. jag hör av mig senare ikväll så ska ni få veta vad jag och sara tyckte om GG och så vill jag gärna veta vad ni tyckte.

image124

början på en ny dag, en bra dag kanske

Soooovmorgon, jag älskar redan den här tisdagen !
Och vet ni vad som händer lite senare ? Jo det kan jag berätta, GOSSIP GIRL BÖRJAR ! =D
Guuud vad jag har längtat efter det, ska hem till sara och kolla, vi ska njuta av det tsm. Därför är mitt humör på topp idag, inget kan förstöra det. Super skönt.

Och idag händer en till stor grej, gymnasiesökning. Jag ska ta med mig alla papper till Lisa, våran studievägledare så får hon hjälpa mig, jag vågar inte själv nämligen =P
Jag börjar 9.50 och ska gå om prick 12 min, stänger av datorn nu så att jag inte kommer försent.
Hoppas ni kommer ha en lika trevlig dag som mig, och kom ihåg ni vet att ni älskar mig

jag bara måååste



Ouuff vad jag älskar den här låten, tröttnar aldrig.
Nu ska jag fortsätta städa, plugga biologi och efter det ska jag ringa min älskling och lysa upp min tråkiga måndag lite. Och ikväll, CSI ! =D

jag hatar folk som tjatar på mig, jag kan själv.

Usch nu är jag trött på det här, allt tjat om plugg hela tiden. Är verkligen inte på bra humör just nu så måste bara få ur mig allt.
Jag hatar folk som tjatar på mig, speciellt när det gäller plugg för det klarar jag faktisst själv, jag är ingen jävla bebis längre så det så =P
Och hur mkt jag än pluggar eller lägger ner tid på nåt så kommer det endå bara tillbaka ett litet vg, vart är alla mvg jg vill ha ? Aja idag ska jag iaf börja söka till alla gymnasium och om jag inte kommer in på mitt första handsval så skiter jag i gymnasiet.. =)
Nu känns det lite bättre och jag ska därför börja plugga lite biologi nu och sen får vi se vad som händer, om någon är uttråkad eller nåt så får ni gärna slå en pling för hos mig kommer det inte hända mkt ikväll..

Nu är det sovdax

Eftersom att jag är så otroligt trött efter den här dagen så säger jag bara; God natt sötnosar ! =)

*Vinkar som Eva Longoria* men gör det såklart inte lika snyggt, haha.
Pussi'
image123

Söndag..

Hej allihopa !
Klockan är inte så mkt, jag brukar inte gå upp såhär tidigt på en helg och jag säger bara det; det kommer inte bli en vana. Men idag hade jag tänkt att hinna med ett jympa pass på friskis och efter det åka till min S.
Men gud, jag trodde det var lördag idag. Jag var verkligen 100 % säker, jag hade skrivit "lördag" som rubrik först och kollat upp träningen på lördag, herregud vad allt går snabbt. Så det betyder ju att helgen snart är sluut, och den deppiga känslan kommer tillbaka, typiskt.
Nej men nu måste jag dra, det känns som att jag inte kommer hinna till det här träningspasset, jävla dator som tar upp all tid. HEJDÅ !

image122

friden - my soulmate

Nu sitter jag här med frida men hon ska tydligen dra snart.. vi har haft en super trevlig dag !
Jag har kommit fram till att hon är min soulmate, det finns ingen som förstår mig så bra som hon ! Helt otroligt, haha.
Vi sitter och tittar på west end star just nu, frida kan alla låtar konstigt nog. Ingen normal människa kollar väl på det där frivilligt ? Eller gör dom det frida ?

Snart helg = bra humör !

Snart är det fredag, äntligen !
Känns det inte som att den här veckan har gått otroligt snabbt ? Snart är det sportlov och allt ! =)

Idag har jag tränat med B, det var okej under passet men ännu skönare efteråt. Det var inte så jobbit som jag hade trott men eftersom att jag fortfarande har träningsvärk efter gympa lektionen (träningsvärk efter en gympalektion.. pinsamt. Men skyller på att vi hade fys) så valde jag att ta det lugnt och inte anstränga mig så mkt.
Haha idag fick jag många kommentarer om min snygga misslyckade bränna, en tjej frågade om jag var ledsen och hade gråtit, nåra lärare frågade om jag hade exem. usch nej det har jag inte ! Utan jag är bara en dum tjej som ville bli lite brun men blev röd =)
Jag hade faktisst tänkt vara duktig och sova tidigt idag, så nu säger jag puss & god natt !

image121

Lyckat natalie

image121Vet ni, nu har jag solat och nu har jag bränt mig ! Yes, lyckat.
Usch, jag är röd i nästan hela ansiktet, min näsa ser ut som en flammig tomat och svider gör den också..  menmen jag får skylla mig själv, kanske solade lite för länge trots allt.
Efter solningen åkte jag och sara och köpte en pesto röra som vi blandade ut med lite pasta, super gott ! Och som efterätt provade vi en ny smak av ben 'n' jerrys, den var helt ny i affäen också tror jag. Den hette nånting med Fossil, det var som choklad dinosaurier och nån chokladkaka, helt okej var den faktisst. Men jag föredrar våra favvisar ändå.
Shiet, jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer, hm..
Juste min lugg, såhär vill jag ha den !
 

image119

Snygg va ? Inte sådär tjock och spikrakt avklippt utan lite tunnare och ojämn, skit snygg !
Funderar på att klippa själv, men vågar jag verkligen det ? :P
Aja nu måste jag iaf lägga mig och plugga lite fysik, sedan blir det gossip girl. Har inte lust att göra nåt annat idag, bara ligga och läsa och titta på tv, och vila mitt stackars ansikte.
Pussis sötisar

En helt vanlig skoldag

Nu är det en helt vanlig skoldag, en tråkig dag med andra ord. Just nu har vi språk och sitter och gör nåra engelska övningar, mycket roande.. skit tråkigt.
Om 25 min sluta jag, då ska jag och S dra och sola, mysigtmysigt. Idag fick jag ångest eftersom att jag inte hade gjort mina läxor och vi fick såklart läxförhör som vanligt, så ikväll ska jag plugga, hela kvällen ! =)
Jag kanske hör av mig senare, ska då lägga upp en bild på hur jag vill ha min lugg om jag nu vågar klippa mig..

image122




Underbart, eller hur.

Den här dagen har varit super, okej morgonen började inte så bra. Jag var stressad och tappade min laptop i golvet, hjälp ! Men den lever, ingen större skada skedd. Gympan gick bra, vi hade fysträning och jag trodde jag skulle dö, efter det ett läxförhör som gick utmärkt utan nåt plugg, talet gick också supert.
Efter det åkte jag till v-by och hämtade ut lita nödvändiga saker, haha. Sedan åkte jag till min honey och tv nördar som vi är så slängde vi oss framför tven direkt, men ett undantag. För oc får man inte missa !

Imorgon ska jag och min älskade vän Sara dra och sola efter skolan, äntligen slipper jag den här blekheten !
Efter det får vi se av som händer, vi kanske gör som vi alltid gör, drar hem till mig med en ben 'n' jerrys och bara praaaatar, det verkar som att det behövs nu.
Jag hade tänkt slagga rätt så snart, ska bara äta upp min yoghurt och röja undan 1/3 del av min garderob som ligger i sängen och på golvet, jag säger bara: tonårsrum.
God natt sötiisar, ni vet att ni älskar mig. Som en riktig gossip girl brukar säga

image117

Surprise

God morgon !
Idag mår jag riktigt bra, för det första har vi sovmorgon så jag låg kvar i sängen till 8.15 och tänkte på alla som släpade sig upp runt halv 7, men det behövde inte jag för en gångs skull, hah.
Men mina sovmornar blir alltid katastrof ändå, för det slutar alltid med att jag springer runt som en galning och packar ihop det sista, så kommer jag försent ändå.. det är segt.
Men för att jag inte ska komma försent idag kanske det är bäst att börja med att stäng av datorn eftersom att den tar upp det mesta av min tid just nu, förresten så sitter jag på min laptop nu ! Den funkar igen !! :D

Nu ska jag hålla tal för mig själv och min mobil (spelar in) för att sedan höra hur fånig jag låter, det här är ju hemskt jag hatar sånt här ! Sen ska jag gå till skolan bland alla virvlande snöflingor, mysigtmysigt.
Men nej nu stänger jag av, vi hörs sen !

image116

Tv är mitt liv

Nu är det paus på CSI, vi hörs helt enkelt imorgon !
Pussi och god natt ! <3

image115
Vem kan motstå den här sängen ?

Outfits

image114     image113
www.kenzaas.blogg.se

Den här tjejen har så sjuukt snygga kläder, jag är faktisst riktigt avis !
Och hon har ju så mkt kläder, typ nya saker varenda dag, jag har verkligen tröttnat på alla mina kläder, känns som att jag går runt med samma klädesplagg varje dag typ. Det betyder att jag behöver en stor uppdatering i min garderob och nu är jag ju inte helt pank längre sååå, vem är sugen på att shoppa ?

You are my sexii boy

Måndagar brukar vara sega och depp-framkallande eller vad man kallar det, men den här måndagen var.. okej.
Kanske för att jag vet att det händer så många roliga saker efter skolan just den här veckan + att den här veckan är nästa läxfri !
 Idag åkte jag från skolan kl 2, jag missade kören. Ojdå, vilken otur, så jag drog till friskis & svettis i fridhemsplan och förnyade äntligen mitt träningskort så ska börja komma igång med träningen nu på torsdag. Om jag har tid över ska jag även besöka ett solarium, vi får se.
De senaste timmarna har jag suttit och försökt att fixa internetet på min laptop för det är så oskönt att sitta på den stolen jag sitter på nu och får så fruktansvärt ont i ryggen, men såklart så vill inte det där internetet funka alls. Cp dator !

Jag ska snart titta på Outsiders, en wow beroende tjej som förlorat många kompisar p.g.a. sitt geekande, en tjej som äääälskar choklad och en sexmissbrukare, det låter väl spännande ? haha !

image112Just nu skulle jag gärna vilja ha en Ben 'n' Jerrys och mina mysiga pojkvän här !


Slut på det roliga

Helgen är över, alltså är det slut på det roliga.
Men bara 5 veckor kvar till lovet, längtar faktisst. Ska upp till landet och träffa min älskade kusin som jag har varit utan så länge nu, sen åker vi hem för att mamma ska jobba ett tag och efter det tar jag med mig S upp så drar vi upp igen, mkt åk fram och tillbaka (: haha.

Nu hade jag tänkt att säga god natt och bädda ner mig i sängen med mitt breda smile och en gossip girl, sov så gott för det kommer jag göra !


Får mig att längta ännu mer till 29 januari, ni joinar väl mig i tv soffan ? För det här kan man bara inte missa !

segis söndag

God morgon !
Det blir en snabb uppdatering, idag ska jag plugga och vara med sebbe.
Och jag måste börja plugga nu, på en gång. Så vi hörs seenare !
Pussi

image111

Ingen rubrik

image105Sååådär ja, nu har jag kollat klart på Harry potter, det blev 3:ans, och nu mår jag genast mkt bättre.
Jag sket i plugget idag, ska inte förstöra min lördag med massa plugg, det får vänta tills imorgon och då kommer endå min sebbe som kan pigga upp mig efter plugget.

Var innne och kollade på Kenzas blogg lite tidigare idag och hittade ett videoklipp på massor med svältande & fattiga barn och vuxna för den delen, man fick se barn som bara bestod av ben, asså verkligen bara ben. Inte en enda muskel eller liiite fett på kroppen, jag klarar seriöst inte av sånt.
Jag tycker så synd om dom ! Jag vill bara krama alla och ta med dom hem och ge dom mat..
Jag brukar alltid vara en sån som klagar på småsaker, men vadfan har vi att klaga på som bor i det bästa landet i världen ?
Så från och med nu ska jag aldrig mer klaga, inte på små saker iaf.

Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite gossip girl sen får vi helt enkelt se vad som händer, kanske ska ringa runt lite för jag börjar känna mig lite ensam såhär på lördagkvällen.
Pussy'

Plugg på en lördag, yeah right

Mina planer blir aldrig som jag har planerat dom, beror det på att mina planer är så dåligt planerade eller att jag aldrig orkar göra dom ?
Iallafall så skulle jag ha solat idag och köpt ett nytt träningskort så att jag äntligen kan börja träna igen, men orkade jag göra nåt av det ? Nej.
Nu ligger jag i sängen och har lite ångest över att jag inte börjat plugga än, men ska man behöva plugga på en lördag verkligen, japp det behöver tydligen jag. Så ska väl börja snart då, sen ska jag sätta på en mysig film, typ harry potter eller nåt. Dom filmerna gör mig alltid på bra humör !

image103
Mina darlings

plus

image104
min andra darling, den bästa.

God mornin'

Ouff, har ni sett hur tidigt jag är uppe och endå har jag varit vaken i en timme nu.
Var tvungen att fixa lite skolarbete och packa min väska, jag ska resa utomlands snart så mkt packning blir det... tyvärr så ska jag inte alls resa utomlands men jag ska sova hos sebbe och då behöver jag ungefär lika mkt packning =) haha.
Om 40 min måste jag dra till skolan, och det betyder att jag måste stressa endå även fast jag gick upp så fruktansvärt tidigt, min underbara dag börjar med språk (vilket är extra engelska) och lektionen efter det är också engelska, min dag är nu förstörd. Jag gillar inte engelska, jag hatar det =P
Men nu ska jag sminka mig, slänga i mig en macka eller två sen så drar jag, ha en trevlig dag !
För det ska jag ha


image102

absolut dagens

Dagens humör: Överskottsenergi i massor
Dagens borde: Plugga mer
Dagens frisyr: Vanlig ruffs-toffs
Dagens klädsel: Tiger jeans, svart linne & brun stickad tröja
Dagens planer: Plugga, telefonen haha
Dagens materiella vill ha: IPhone <3
Dagens längtan: VILL HA FREDAG !
Dagens fundering: Vad jag ska ha på mig imorgon
Dagens beroende: Jeanette
Dagens roligaste: På matten, HA HA HA
Dagens bästa: Hela min klass, S & S
Dagens irritation: Alla små problem som söker sig till mig
Dagens låt: McFly - no worries

Jag klarar mig inte utan dig

Usch vad tråkigt det var med bloggpaus, fick kanske lite mer tid för plugg och kände ingen press på mig om jag inte skulle hinna blogga nån kväll. Men mina "problem" då, vem ska lyssna på dom ?
Såna där små skit saker som man bara måste få ur sig men ingen pallar lyssna, ja men då har jag ju dig, så inga mer blogg pauser för min del !

Förresten födde Nicole Richie sitt barn den 11 januari tror jag det var, det blev en flicka vid namn Harlow Winter Kate. Så nu sitter jag spänt och väntar på att det ska komma upp en bild så man får se hur söt bebisen ser ut !

Nu måste jag plugga sen ska jag titta på tv och bara mysa, imorgon ska jag till min sötnos !
Och så ska jag svänga förbi och sola på lördag, jag ska nämligen också bli lite brun och inte gå runt som en jäkla blekfis hela vintern, så det så.
Jag hör av mig imorgon eller på lördag, får se vad jag hinner. Pussy'

image101

Ser det inte lockande ut ? Innan jag dör ska jag ha besökt ön Manhattan en gång, eller två.

Osäkert

Jag funderar på en blogg paus faktisst, känner inte det här suget längre efter att blogga och har varit rätt dålig att uppdatera på senaste tiden.
Så nu ska jag ägna mig åt mitt plugg, träning & hälsa och kompisarna typ. Jag ska inte ta bort bloggen eller så, men börjar igen när jag känner att jag har tid och känner mig taggad för att börja igen helt enkelt =)
Ha det bra sötnosar !

Gymnasiet nästa !

Hejsan !

Idag fick jag hem ett papper angående min ansökan till gymnasium, ska sätta mig ner sen och verkligen kolla runt på alla och sen är det väl bara att börja söka då, spännande !
Nu ska jag plugga och knarka lite kaffe, efter barnvakts jobbet igår är jag faktisst trött, föräldrarna kom hem en timme senare än vad dom hade sagt, men fick extra betalt för det så det gör egentligen inte så mkt.
Men nej nu är det plugg ! Vi hörs sen <33

image100

Let the rain take me away

Nu sitter jag uppe hos mina grannar och dricker lite te, har sprungit runt som en galning och letat efter kaffe men utan nåt vidare resultat, asså den här familjen äger inget kaffe ! Hur klarar dom sig ?
Har pluggat lite, hunnit med tre läxor som skulle göras så det känns rätt så skönt, om en timme får jag gå hem. Fast dom här ungarna jag passar nu måste nog vara dom skönaste, dom är jätte gulliga, snälla, lugna och inte sådär jobbit blyga utan bara pratar på, dom somnade på 5 sec också. Underbart.

ÅH JUSTE, min sötnos fixade en låt åt mig som jag typ letat efter ända sen i slutet på sommaren, jag äääälskar den !
Såklart ska ni också få höra den,


Söndagar är chill

Snart börjar mitt barnvakts jobb, nu har jag lite smått panik för jag måste verkligen PLUGGA. Så nu säger jag hejdå, jag blggar senare ! PUSS

image99

Min nya favorit !

image95image96

image97image98

Sötaste skådisen ever !
Hon går stolt omkring med en putande mage som dom flesta kändisarna just nu, är det inte gulligt ?

Nu ska jag och T dricka latte och bara chilla, sen får vi se vad som händer. Ska kolla in det nya solariumet på brommaplan imorgon och testa det ska jag också, blekheten kommer över mig nu när alla, verkligen, alla kommer hem och ser ut som brända pepparkakor. Så det ska ändras, jag vill vara en pepparkaka jag också, sedan ska jag hinna med att fixa ett nytt träningskort, det är ett av mina nyårs löften, att börja träna igen.
Efter det ska jag kanske träffa S och på kvällen blir det barnvakt, det är första gången jag passar just dom här barnen, ska  bli roligt. Hoppas dom gillar mig, nej nu är kaffet klart och jag är extremt sugen.
Pussy <3

Mjukisar gillar latte

image94Hej alla !
Vet att det var länge sen jag skrev, men här kommer jag med ett inlägg igen !
Idag har jag träffat meliss, det var jätte länge sedan vi sågs, när vi var i stan stötte jag på Therese också. Så alla tre satt och fikade sedan drog jag och T hem. Nu sitter jag och väntar på att hon ska komma över, vi ska kolla på film, och göra det som tjejer är bäst på, nämligen snacka skit och dricka latte !
Vi hörs sen, nu ska jag dra på mig mjukis kläderna sen är det mat.
Pussis'


Hej sötnos !

Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering, mn eftersom att det inte är lov eller helg så har jag inte så mkt tid. Har ju snackat om att jag ska höja mina betyg och jag försöker verkligen, har bestämt mig för att lyckas !

Idag har jag varit med therese, vi hade roligt :) hon hjälpte mig med engelska läxan som är tills imorgon, verkligen ett stort tack ! Nu har jag precis ätit mackor och varm choklad, siter och funderar på om jag ska sova eller titta på tv..
Jag ska sova ! God natt <3

image93

Gossip girl & Ben 'n' jerry's

Nu ligger jag här i min säng, pratar med sebbe medans sara läser gossip girl. En tjej med stil det där, hon har samma sak som mig när det gäller det mesta vilket är sjuukt skönt ! Vi kommer alltid så bra överens, min bästa vän med andra ord.
Vi har precis käkat en ben 'n' jerrys och snart är det middag också, tjockt tjockt.

Idag har det varit skola som vanligt, rätt skönt dag och så =) känner mig rätt taggad för att plugga faktisst, ska göra det sen när sara har dragit, känns ju lagom socialt att plugga mendans hon är här liksom.
Jag kommer inte på nåt att skriva just nu, såå
Vad har ni gjort idag ?  =)

Puusssyyy'

Dissad för CSI miami

Jag hinner inte alls skriva långt, slängde mig på datorn när det blev paus på CSI, mitt favorit program som inte går att missa.
Idag har jag varit med sebbe, vi gjorde lite allt möjligt, han lämnade kvar en gullig sak som ett minne tills nästa gång vi ses ;) haha så typiskt.
Imorgon ska jag vara med saris, så kommer nog inte hinna skriva så mkt då heller, hela veckan är full bokad men jag ska göra mitt bästa för att skriva så ofta som möjligt !

Jag kanske tjatar mkt men ni vet att jag ska hålla tal på svenskan och nu har jag tre ämnen som jag har att välja blad men har ingen aning om vad, därför behöver jag er hjälp. Temat är att man ska kunna argumentera..
Ska jag ha om dödsstraff, modeller som lider av anorexia eller barn arbete världen runt ?

Nej nu börjar det igen så måste tillbaka, god natt på er ! <3

image92

Precis som alla andra regniga mornar

Hej & godmorgon, gick upp halv 9 idag ! Alltid lika skönt med sovmorgon..
Snart måste jag gå men tänkte bara säga att jag ska till min sötnos idag efter skolan så ni kanske inet hör nåt av mig på hela kvällen, vilket jag tror är helt lugnt.
Jag har förrästen kommit på nåra saker jag kan hålla tal om, minnen är väl en bra ide ? Jag måste bara välja vilket och se till att det blir intressant.
ha en bra regnig dag allihopa, puss'

Veckans planer

Den här veckan ska jag hinna med;image91








[ ] Träffa sebbe

[ ] Träffa sara
[ ] Fika med meliss
[ ] Fika med elin
[ ] Ett snabbt besök på ungdomsmotagningen (inget spec.)
[ ] Fixa nytt tränings kort
[ ] Sola solarium
[ ] Allt plugg












Jodå, visst har jag lite att göra men det är ju kul när det händer lite. Lyser upp de tråkiga skoldagarna liksom, nu hade jag tänkt sova.. Sovmorgon imorgon !
Hoppas ni kommer sova lika gott som mig

Dr. Phil loves nudlar

Jag vet att det är min kompis saras grej att vara Dr. Phil, men nu känner jag mig faktisst som honom.
Det är minst 3 pers som har kommit till mig idag och typ "nataliie hjälp mig med det problemet eller det problemet". Jag har absolut ingetning emot att hjälpa dom, de är ju trots allt mina kompisar. Så jag ger mina bästa tips och försöker trösta om dom är ledsna, går bara på mina egna erfarenheter..

Kärlek, det är det ämnet som ofta kommer upp, det är det som ställer till med så mkt strul i livet iaf när man är tonåring. Men kärlek kan också göra så att man mår så himla otroligt bra, man har alltid ett pirr i magnen när man är nykär, en underbar känsla när han du verkligen gillar kysser dig eller bara en lätt berörning som en klapp på kinden, tänk att det kan betyda så mkt, rätt sjukt endå va.
Det finns inte alltid svar på varför killar ibland beter sig som dom gör, nu om det finns nåra killar som läser den här bloggen kanske dom tar illa upp, men vi tjejer kan också bete oss konstigt ibland, absolut. Men vi kan prata ut om det, ni håller det inom er och är bara allmänt sura, om man gillar en kille och han plötsligt ändras från underbar till halvt ignorerande så blir man ju rädd, massor med jobbiga tankar börjar virvla runt i huvudet och man funderar varför han är så konstig helt plötsligt, tråkig på msn, tar inga intiativ till att träffas, verkar helt likgiltlig. Men det kan bero på andra saker, inte att han är ointresserad bara, tänk på det.
Kärlek är tålamod & att man måste lita på varandra.
Och jag säger det här till en speciell person; Det kommer ordna sig gumman, jag lovar !

Ett tal, retorik med andra ord

Idag gav våran svenska lärare oss en uppgift som vi får varje år och den är alltid lika svår, nämligen att man ska hålla tal. Det kan vara rätt kul, om man märker att publiken är intresserade och lyssnar. Men det är ju just det, då måste man hitta på nåt bra som man själv gillar och som publiken också gillar, och det är det som är så svårt ?
Har ni nåra tips att komma med ?



You and me

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose. And it's you and me and all other people
And I don't know why,
 I can't keep my eyes off of you

Måndagar asså

Nu var skoldagen avklarad, fick sluta två timmar tidigare  vilket gjorde mig lite gladare. Nu har jag gjort två läxor av tre, ser ni, redan sådär mkt efter bara första dagen, vill inte äns tänka på hur det kommer bli sen..
Nu ska jag njuta framför OC i en timme och ta en paus från skolarbetet, det börjar 16.10 för er som vill titta. Såklart ni ska kolla det är ju Oc vadfan ! =)
Nu är det så att jag inte vill missa början så jag måste kila, hörs senare darlings !

image90

Ett snabbt här då

Det får bli ett snabbt, brukar inte hinna blogga på mornarna eftersom att jag är rätt så seg och ligger hellre kvar och sover än att gå upp i tid och slippa stressen. Men idag gick jag upp halv 7, har sovit 4 timmar men känner mig rätt så pigg endå. Om jag somnar under svenskan som  är våran första lektion så är ju inte det en katastrof, eller ?
Jag har precis klätt på mig och sminkning och frulle står på tur, efter skolan idag ska jag plugga, kanske fixa tränings kort och sen chill pill, för det är jag värd.
Vi hörs senare guys ! <3

image89

Lite summer feeling av denna bild, kan ju alltid drömma mig bort lite medans jag tittar ut genom mitt fönster och ser svart himmel och snö.

Vardags lyx? Njaa

Så nu var det dags för de tidiga sovstunderna och tidiga och hämska uppväckningarna av väckarklockan igen..
Usch vad deppig jag känner mig, visst lovet har varit toppen och har gjort mkt roligt men det är just därför jag inte vill att det ska ta slut, inte än.
Funderade på lite vardags lyx idag, åka och sola, fixa mina naglar, förnya mitt tränings kort och kanske hinna med ett träningspass men så kom ju sebbe, det hade jag ju helt glömt ! Självklart är jag hellre med honom sista dagen på lovet, så vi kollade på film och bara chillade.

Nu hade jag tänkt plugga lite, fast bara läsa. Den där engelska boken ni vet.. känner inget direkt sug efter det men har jag nåt val ?
Jag får se om jag stänger av datorn helt nu, annars kommer jag fastna senare och då kommer det inte funka att sova tidigt, antingen så hörs vi imorgon eller senare ikväll. Det får bli en överaskning =)
P U S S'

En vana

Det har blivit en vana av att ligga kvar i sängen tills 2 och sova bort hela dagen.. men det ska det bli ändring på. Gjorde mitt bästa försök idag, mami väckte mig 11 men det blev endå så att man låg kvar i sängen till halv 1.. men nu har jag duschat och ska snart äta frukost.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl sitta och deppa ner mig eftersom att skolan kör igång sitt gamla race igen imorgon.
Men jag har lovat mig själv att jag inte ska bry mig om något annat i skolan än bara plugget, jag lovade att höja mina betyg och lovade mig själv att jag ska komma in på St:Martins, och så ska det bli !
Nu ska jag börja läsa min engelska bok som ska vara klar nästa vecka, ha en trevlig söndag allihopa !

ren ångest

Fick just reda på att vi inte alls är lediga på måndag, vi börjar en dag tidigare än alla andra.
Vad har vi aba-elever gjort för att förtjäna det ? Jag tycker vi är hemskt duktiga på att göra våra läxor och sköter oss bra. Nej nu är jag sur och deppig framför allt..
Ska sätta mig med min kopp te i soffan och prata med mammi, vi hörs.

amen typ

Kaffe - Te
Choklad - Plock godis
Vatten - Läsk
Kläder - Skor
Expressen - Aftonbladet
Britney Spears - Jamie Lynn Spears
Förlovning - Giftemål
Kanye West
 - 50cent
Sminkad - Osminkad
Kjol - Klänning
Prada - Gucci
Leggings - Jeans
Vinter - Sommar
Långa killar
- Korta killar
Högklackat - Ballerina

image87

Lussebullar & Chokladtomtar

Hej alla !
Haft en bra helg ? Den har ju precis börjat, men haft en bra start kanske ?

Jag kom hem från malin för nåra timmar sen, vi gick runt och kollade i lite affärer men hittade inget och dessutom är jag helt pank så ingen ide att ens börja sukta efter något. Efter det åkte vi hem till henne och åt lussebullar och drack varm choklad, super gott !
Fick också med mig en såndär stor choklad tomte hem, det var kanske därför alla kollade på konstigt på min påse för att det var en stor choklad tomte som stack upp.. haha

Vakande upp hos S, vi åt frukost, tittade på film och fixade oss. Sedan var han tvungen att sticka och jag med.
Tack för ett trevligt dygn med dig sötnos =)

Nu känner jag mig lite små dålig, ska sätta på en film, fixa lite te och läsa gossiiip girl.
Ha en fortsatt trevlig kväll !
Vem vet, jag kanske återkommer senare ;)

image86

Här är en liten bild bara, så att ni vet ungefär hur jag ser ut =P

Därför att

Sitter hemma hos S nu, därför har jag inte kunnat skriva på hela dagen. Gör en bättre uppdatering imorgon när jag är hemma igen =)
God natt sötnosar <3


En självklarhet

image85Om någon säger att dom vill se en gullig och riktigt bra kärleksfilm, då är det ju såklart The notebook som ploppar upp i huvudet först.
Har ni sett den ? Underbar film !
Ett tips bara, se din inte själv. Det gjorde jag och det var ett stort misstag, den är värre än titanic när det gäller sorlighet och jag satt där och grät för mig själv, och då blev det plötsligt ännu sorligare. Haha det var hemskt, så se den med nån ! Och se till att ladda upp med näsdukar för det lär behövas.


a hero is someone who makes you smile

iiihhh, mina gossip girls har kommitt !!!

Gud vad snabbt det gick.. jag beställte ju dom liksom igår.
Det är det jag älskar med cdon, deras saker kommer verkligen med en superfart.

a hero is someone who makes you smile, mina gossip's är min hero, och sebb såklart.
Nu ska jag lägga mig och njuta av härlig läsning medans jag käkar frulle, yoggi med björnbär & skogsbär + oboy. Typisk sjukling frukost ;)

image84image83

God morgon typ

image81... jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget. Vi får börja med ett...

God morgon everyones, sovit gott ?
Jag vaknade upp och tänkte sätta på datorn och började läsa min gossip girl men såg då att klockan bara var halv 7 ! Så jag försökte somna om och sov nu till halv 12.
Måste vänta tills S hör av sig för hon skulle hämta nåra saker innan jag drar till min andra S, vet inte riktigt när det blir.. Hinner nog slänga in nåra fler gbn innan jag åker, för nu tjatar mamma på att jag ska käka frulle, kanske bäst att göra det då.
Puss så länge'


Nästa kudden

Nu säger jag godnatt för mig, fick akut ont i magen så ska fixa en sån där varm vetegrej att lägga på min stackars mage, läsa lite gossip och sen sova.
Imorgon ska jag till min sötnos, vi ska åka pulka =) haha. Man får vara barnslig, det är okej ibland.
Man ska ju njuta av snön medans den är kvar eller vad säger ni ?
God natt'  P U S S

Stund för mord och te

Nu har det blivit dax för mig och mammi att titta på film, hon håller på att fixa sina varma mackor medans jag redan ätit upp min toast för jag var så hungrig, haha.
Jag måste bara säga att det är besöks rekord i min blogg, kanske inte som i dom stora bloggarna som Kenzas och Blondinbellas men har hft ca 50 besökare idag, lite roligt. Hoppas det fortsätter så =)

Nu är mammis mackor klara så då ska jag väl dra, jag återkommer lite senare !

Bra flyt

Jag vet att det har blivit hemskt mkt bloggande idag, jag har slängt in det ena inlägget efter det andra.
Men eftersom att jag är sjuk och inte har så mkt att göra så är det bara kul, och medans hoppas jag på att jag bjuder er på en bra läsning..

Jag snackade ju om en grej förut ni vet, vad jag brukade göra när jag fick hem nya kataloger.
Jo jag brukar bläddra igenom hela katalogen och se hur mkt det är jag vill ha i den, sedan plusar jag ihop alla summor för att se hur mkt det blir, bara som en rolig grej liksom.
Jag gjorde det för H&M katalogen och Ellos,
Ellos - 2766 kr
H&M - 2798 kr

Inte riiktigt sådär mkt pengar har jag just nu, men nästan !
Aja jag får helt enkelt börja spara, för allt i den där H&M katalogen ska bli mitt, vänta och se. =)

Proviva Active & In touch

Kom precis hem från affären, hatar verklign att gå ner till affären när man är sjuk för jag träffar alltid folk som ska stanna och snacka.. Men idag hade jag tur, vi såg inga jag kände.
Mami köpte nån provia dryck åt mig, "Natalie du har inte ätit nåt idag så nu måste du dricka det här för att få i dig lite vitaminer", jasså tack snälla mamma !
Nu är det mat, senare ska jag och
mami fixa lite varma mackor & te och titta på morden i midsommer, det är nämligen mammas favorit filmer.
image80

Lite efter kanske, men bara lite

Nu när jag gick ur sängen för att fylla på min te mugg och sträcka på benen så såg jag, det är ju helt vitt ute !
Guud vad mkt snö och gud så underbart ! Om jag inte hade varit sjuk så hade jag såklart dragit med en kompis ut och åkt pulka, men nej det får vänta. Hoppas snön ligger kvar ett tag nu iaf.

Snart ska jag och mami ner och handla, jag ska fylla på mitt förråd med halstabletter och köpa nåt skvaller kanske, kan roa mig åt 5 kändisar som kört ratt fulla och nu sitter häktade, eller paris som festade utan sina älskade hundar och utan trosor.. Jag fattar inte att den där tjejen kan klara av att sköta så många hundar, hon har säkert 10 pers som hjälper henne men hur roligt är det, om man har gulliga valpar vill man väl mysa och leka med dom själv.

Mamma kom precis in i mitt rum och slängde ner en 2 kg tung ellos katalog i min säng, ännu mer vårmode ! jippie
Ska bläddra igenom hela H&M katalogen också, sen ska jag göra en sak jag alltid brukar göra när det kommer stora kataloger med bara kläder. Ska visa sen =)
Nu ska jag leta fram acceptabla mjukis kläder, en sjal och mina solisar. Så känner ingen igen sjuka & osminkade Natalie.

Tålamod

Nu har jag suttit här i säkert två timmar för att försöka ändra designen på min blogg, och äntligen är den klar.
Blev inte riktigt lika snyggt som jag hade tänkt mig men jag var så trött på den andra, ville ha nåt nytt liksom. Så det här får duga så länge tills jag samlat ihop lite mer tålamod för att försöka fixa en ny.

Var inne på Gossil girls hemsida och kollade runt lite, det har kommit ut två nya böcker, fiender i vått och torrt & bara i din fantasi, så nu är dom beställda och kommer till mig om ca 1-3 dagar =)
Min vecka är nu räddad !
Hade tänkt ta ett bad och sedan göra en hel kropps smörjning av brun-utan-sol men ser nu att den är helt slut ! Tur att papps och sofia åkte upp till landet idag och kan hämta hem min nyköpta andra tub som jag glömde kvar där uppe, får därför vänta några dagar med att känna mig brun och fräsh, nu är jag sjuk och ska därför känna mig ful och blek ? Tydligen.



Sjukling

image75


Jag vaknade för ett tag sen, märkte då att min förkylning blivit rätt mkt värre. Attans också !
Så idag blir det bara chill i sängen med min laptop och gossip girl böcker, måste verkligen anstränga mig för att bli frisk nu.. Imorgon ska jag till S och på lördag ska jag förmodligen träffa malin så jag behöver vila upp mig och få lite ny energi, någon som har nåra bra bli-frisk-tips ?


Ett sista

Ett sista inlägg för ikväll, håller på att göra om designen på min blogg. Är inte riktigt klar så nu ser det lite konstigt ut kanske men imorgon eller nåt så räknar jag med att bli klar, hoppas det blir snyggt.
Nu hade jag tänkt sova, blir ett tidigt god natt ikväll, ska vila så mkt som möjligt så att jag slipper den här förkylningen någon gång, orkar inte vara sjuk såhär på lovet..

Jag har någon slags låt-mani, har lagt in typ 3 låtar på bloggen idag. Här kommer iaf en till ! =) haha

Lyssna och njut säger jag bara, god natt älsklings'


Something right ?



Never thought that I'd so inspired
Never thought that I'd find the higher truth
I believed that love was overrated
'Till the moment I found you

Now baby I know I don't deserve
The love you give me
But now I understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

It's because of you I feel so lifted
I've been looking at my life from higher ground
Never thought I'd be so elated
You're the one that turned it all around

Now baby, I didn't know myself
Until you changed me
And made me understand that

Natalie Cecilia Lindgren

vad är ditt namn och när är du född ?

Mitt namn är Natalie som daddi kom på, gansk ovanligt men det är rätt så skönt att inte heta nåt som hela svergie redan heter. Cecilia, mitt mellan namn, kom mamma på. Jag gillar det lite sådär men många säger att det är fint så visst =)

vem bor du med och var bor du ?

Jag bor med hela min familj, så skönt att mina föräldrar inte är skilda. Vi har bott i bromma i hela mitt liv, har bara flyttat en gång och det var från lägenheten bredvid där vi bor nu så vet inte om det riktigt räknas, haha.
Så nu bor vi i bromma, nockeby. Där trivs jag super bra !

hur ser du ut ?

Ja hur ser jag ut ?
Blondt hår, rätt smal, runt 1.65 cm lång. Haha vilken tråkig beskrivning, vet inte vad jag mer ska säga ? Får helt enkelt lägga in en bild sen.

hur ser dina drömmar ut ?

Jag har många, jag vill bli frisör så min största dröm just nu är att komma in på det frisör gymnasiet jag vill, att det ska gå bra med min utbildning och så och att jag kommer lyckas bra efter. Det beror ju också helt på mig själv, om jag kommer orka plugga upp mina betyg, hur mkt tid jag ätnker lägga ner på skolan och hur mkt jag orkar anstänga mig. Men jag ska göra mitt bästa, ni får hålla tummarna för mig ! =)

hur är du som person ?

Från min synvinkel - lite små blyg för okända personer men annars social och avslappnad. Inte sån som faller för grupptrycket direkt, vågar stå för vad jag tycker. Lite envis är jag väl men det kommer man ju långt med eller hur ?

Från andras synvinkel -

du är en underbar vän och en man kan lita på - säger melissa. Hihi sötnos
Många säger att jag är social, lätt för att få kompisar, de flesta kan lita på mig (vilet är väldigt skönt, är inte en sån som direkt sviker folk och gör så att de förlorar förtroendet för mig).

Du är en utåtriktad, charmig tjej som alltid har ett leende på läpparna när vi ses bra att prata med och jordnära - säger sebbe. Gulligt


Min favorit




A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most, Cause you are my heaven.

You are my heaven

Idag har fått vara en slappis dag, hade tänkt dra och sola men eftersom att jag har en förkylning som bara blir jobbigare och jobbigare så lät det inte som någon smart ide, så jag får helt enkelt ta det nån annan dag.
Min sötnos har precis åkt, så tomt utan honom. Jag får ta och spela super mario på min syras game boy så har jag något att göra ett tag, haha =)

Imorgon ska jag kanske träffa nåra kompisar, får se vad som händer. Annars kanske jag drar in till stan för att kolla runt lite, det var ju ett tag sen. Men eftersom att jag har "misskött" mitt barnbidrag enligt mina föräldrar så har jag inga pengar för tillfället.

Är det bara jag som tycker den här julen har gått otroligt snabbt ?
Det var mer än en vecka sen det var julafton, det känns som att det inte har varit någon julafton alls.. Usch jag får ångest när jag tänker på att skolan bara kommer närmre och närmre, snart är det ju bara 5 dagar kvar sen kör stressen med alla prov och läxor igång igen. Då får man mindre tid till allt, att ta hand om sig själv, träffa kompisar och pojkvänner, om man har nån såklart.
Nu är det dags för en latte och gossip girl, det enda som kan få upp mitt humör lite. Och glöm inte att gossip girl  snart börjar som serie på tv, det får ni ju bara inte missa! Jag har paxat saris tills dess, vi ska se första avsnittet tsm för det har hon lovat, hah sorry killar.
Pusshejs <3

image73

1 januari 2008

Idag har jag haft riktigt tråkigt, har inte haft något att göra och så har jag vaknat sådär äckligt tidigt p.g.a. min förkylning som bara blev sämre efter gårdagen.
Nu ska jag iaf gå ner och möta min sötnos, vi hörs säkert sen. Pusshejs'

2008

Ett nytt år på ingång, dom där 365 dagarna har gått rätt så snabbt. Vissa har gått snabbare än andra och vissa har varit roligare än andra. Kan inte säga så mkt mer
Jag glömde nämna mina nyårs löften förut så jag tar dom nu

Tänka mer på min hälsa
Träna !
Vara snäll mot precis alla
Höja mina betyg

Den första dagen på det nya året ska jag spendera med S, om han ringer.
Det blir bara chill för våran del, hade tänkt åka och sola idag men pappa påminde mig om att det nog inte är öppet så vi skippar det.
Snön landar så mjukt på marken här utanför mitt fönster, jätte mysigt ! Vi får bara hoppas på att den inte regnar bort imorgon som den alltid är så bra på.

Har inte så mkt mer att säga just nu, är lite sliten efter gårdagen + att min förkylning har blivit en aning värre, så nu ska jag bläddra i den nya H&M katalogen, dricka lite te & käka halstabletter medans jag väntar på att min telefon ska börja ringa.

RSS 2.0