mord en lördag kväll

Nu blir det tee & morden i midsomer, mys.
PUSS

MQMQMQMQMQ

Ouff vad snyggt jag hittade på MQ

För er guys

image308

image309

image310

För oss bitches

image311

image312

image313

nicole - mom on the go !

image307
God i love this mom !
Jag vet inte varför men jag är helt kär i Nicoles nya bebis, hon har alltid varit min idol (alltså inte bebisen utan Nicole) och nu blir hon världens sötaste & coolaste mamma som bär dom snyggaste kläderna i världen och har alltid dom snygaste solisarna som jag aldrig hittar.
Men vet ni, jag har hittat ett par skit snygga på MQ som är så Nicole, om ni ser mig i sommar kommer jag garanterat bära dom !

sleeping beauty

Nu ligger jag här i min nya säng, det finns lite bilder längre ner. Jag säger bara, jag kommer sova gott inatt !
Kollade precis klart på första avsnittet av Eva & Adam, gud vilka minnen det kommer upp. Älskade den serien när jag var liten, den är ju uuunderbar !
Vad ska ni göra ikväll såhär sista helgen på lovet ?
Jag har inget speciellt planerat, ska nog sätta på en mysig film och spendera resten av kvällen i min säng för den här ska jag bo i framöver !
Nu ska jag smyga in lite godis i mitt rum och smaska på medans väntan på maten, det lutar nog åt nåt italienskt, mums !
Min kväll blir en hemma kväll - en blogg kväll ! Håll utkik sötnosar



image303
Min gamla säng fast utan lakan och allt som ni ser så den ser ju lagom mysig och mjuk ut..

image304
Och här är the new one, en aning högre, bredare, mjukare och underbarare.


under kläder

Ojoj vilken kaos det var, kaos på donken, kaos i modehuset, jaa kaos i heela vällingby.
Lite segt faktiskt, jag mötte upp frida och vi började vandra runt i jakt på shyssta plagg, hittade ett par snygga underkläder inne på H&M men dom klarar ni nog utan bilder på för det tänker jag faktiskt inte lägga upp. Efter att ha gått runt och kollat in vart ända plagg i hela modehuset gick vi till donken för att ta någonting att käka och när vi var påväg ringde min mobil och på displayen stod det Sebbes pappa (han ringer från sin pappas mobil eftersom att företaget betalar hans telefonräkning) gissa hur glad jag blev. Nu har jag fått dagens dos av honom och får hoppas att jag klarar mig tills imorgon när han kommer in på msn.
Nu ska jag börja montera isär min gamla säng för att sedan kunna bygga upp min nya, ska bol kul att se hur det blir. Det kommer ni däremot att få se bilder på !
Bye for now

image301

vällingby har blivit modernt !

Vakanade för ett tag sen och tog direkt en dusch medans Sara fortfarande sov, nu sitter jag är och ska snart förbereda våran frukost. Paps var nere på bageriet och köpte helt färskt bröd och nypreddade apelsiner, god i love the saturday breakfast.
Ska in till vällingby snart och möta upp Friden, vi ska gå runt och kolla på alla nya affärer, Gina Tricot & Topshop har ju kommit dit ! Plus att dom har fått ett modehus som heter KFEM, skulle vara kul att se vad det är för nåt.
Nej nu måste jag skynda mig ! Vi hörs sen

the girl next door

Klockan är halv 12 men vem har sagt att kvällen är slut än ? För vissa har den nog precis börjat..
Om jag och sara hade varit på en av alla cooola fester som hålls i bromma just nu kanske det hade varit så för oss också men eftersom att vi sitter här med ett barnvakts jobb så får vi nöja oss med att göra det bästa av kvällen. Vi har precis kollat klart på världens gulligaste film, the girl next door. Om ni inte har sett den, se den !
Nu tänkte vi ta en kopp tee eller något liknande, köra med lite girltalk och massage, ett perfekt slut på en perfekt kväll eller vad säger ni ?
Imorgon när vi vakanar hade vi tänkt ta lite härliga vår bilder om bara våren ville komma hit, aja bilder blir det iaf ! Får se om nåra läggs upp här, antar att det kommer bli så eftersom att jag inte är så duktig på att låta bli att vara opersonlig. Efter det ska jag in till vällingby och möta upp Friden, vi ska ta en fika och kolla på det nya modehuset (?) efter det ska jag fixa min säng som har kommit, skönt att få lite större space så att både jag och sebbe får plats, hoho.
Nej nu ska vi njuta av kvällen och varandras sällskap, have a good night.

Här bjuder vi på en bild på mig och sara!

image300

rise and shine !

Maten är uppäten och har fått en update om att S är påväg, så jag och min syrra drar ännu en gång ner till nockeby torg för att förbereda oss för en riktigt mysig hemma kväll. Vet inte om det blir nåra fler inlägg ikv men vi får se, om sara känner sig för att blogga kanske det smittar av sig på mig vem vet.
Ha en trevlig kväll för det ska jag ha, PUSS

Dagens

image299Dagens humör: Sprallig & Glad
Dagens smink: Solpuder only
Dagens planer: Chillkväll med Saris
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens vill ha: Sebastians snygga kropp
Dagens beroende: Pengar
Dagens måste: Njuta av lovet innan det är slut..
Dagens låt: Don´t say no - Jamestown story (påminner mig om sebbe)
Dagens kärlek: Först och främst sebbe men också min bästa vän sara
Dagens saknad: Sebbes pussar och närhet
Dagens sämsta: Att lovet snart är slut
Dagens klädsel: Strumpbyxor, duntofflor, strumpbyxor, vitt linne & rosa cardigan från Lyle & scott

Dagens hotti

image298

Våran älskade komiker som för en gåns skull gör så att melodifestivalen blir rolig !

så desperate

Nu har sara åkt till farmor och farfar för att käka en mysig och trevlig middag, jag sitter här i soffan med en grapefrukt och en box med desperate houswives så jag lär väl överleva tills hon kommer tillbaka antar jag.
Ska försöka nytta till mig lite innan vi köper upp oss med godis och allt annat snacks, hyra film blir det också. Har ni nåra tips på en bra film ? Kommentera gänrna då :)
Alla är så blyga, jag har rätt så många läsare men inga kommenterer, det blir roligare om ni gör det jag lovar !
Nu lockar desperate lite mer än datorn så jag säger hejdå här och ha en trevlig kväll !

upp och hoppa !

God morgon alla, både snygga och ännu snyggare människor som läser denna blogg !
Idag vaknade jag halv 9 (!) asså vad är mitt problem ? Vart tog mina sovmornar vägen när jag typ sov till 12 och låg ända till 2 innan jag äns började fundera på att gå upp.. Men det kanske beror på att jag lägger mig typ 11 för vi den tiden är jag verkligen helt död, pinsamt.
Idag ska jag iaf träffa min älskade Sara som kom hem igår, vi ska bara chilla hela dagen tror jag. Mami och daddi ska ut ikv med nåra kompisar från göteborg så vi får dela på barnvaktsjobbet till min syrra, ladda upp med godis, hyra en film, lite sånt.

Funderar på att göra lite frukost, känner att magen börjar kurra. Och om nån timme kommer min älskling in på msn också så kan vi prata av oss lite !
Det var tydligen lite dålig mat i thailand så han mådde inte så bra för tillfället, stackarn. Hoppas det blir bättre sötnos !

image297
Looovlie !

jag <3 teven

Nu är det du är vad du äter och om 10 min börjar Criminal minds och efter det kommer Gordon kitchen night mares, jag vet vart jag ska spendera min kväll. Sara kommer hem idag så funderade på att dra över till henne en snabbis men jag kände att jag inte orkade, ligger här så skönt med min laptop och godis så orkade inte lyfta min rumpa och vandra över till henne, tyvärr gumman.

Juste, jag pratade med min älskling i telefon idag ! Vi har inte pratat sen han åkte, innan pratade vi typ 3-4 ggr om dagen förstår faktiskt inte hur jag klarar mig nu, men snart kommer du heeeeem ! <3

håll utkik !

Lipstick jungle & Cashmere mafia säger det er något ?
Det är nämligen två nya serier som har premier snart så jag tycker ni ska hålla utkik för dom verkar rysligt bra.
Cashmere mafia handlar om fyra tjejer som har känt varandra sen collage och är nu framgångsrika affärskvinnor i NY -  Mia (Lucy Liu), Zoe (Frances O´Connor), Juliet (Miranda Otto) och Caitlin (Bonnie Somerville).
Det verkar vara en händelserik serie, Mia tävlar med sin man om ett jobb. Zoe är gift med den snällaste mannen i hela NY, Juliets man är otrogen och Caitlin är lesbisk.
Slå på teven 31 mars, 3an 21.00 !
Kort sagt: Ge serien en chans, det är den värd !

image296


Lipstick jungle handlar om de tre tjejerna Wendy (Brooke Shields) som är filmproducent, hennes vän Nico (Kim Raver) är chefredaktör och deras kompis Victory (Lindsay Price) som är designer. Man får följa med i deras liv och karriärer på Manhattan.
- Victory blir förförd av en miljardär och Nico är otrogen. " I Lipstick jungle försöker man inte fånga Mr Big - kvinnorna är Ms Big!" Hoho, den här serien kan man ju inte missa !
Jag vet inte när den börjar, har inte kommit upp på reklamerna än så vi får hjälpas åt att hålla utkik !

image295

Dagens hotti

image294

Oh fyfan, kolla han till höger.
Har ingen aning om vem det är men snygg var han iaf.

take a look

I stan var det mycket människor och långa köer till både kassa och provrum men lyckades ändå få med mig lite saker hem.

 image291  image292

       

Cardigan - Lyle & scott MQ
Jeans - Gina Tricot
Duntofflor - Hemtex


you show me how good my life can be

Hemma från stan !
Äntligen, är alltid så trött efter en shoppingrunda. Trängsel, köer, gå hela tiden, bära på tung väska och massa påsar, usch min kropp värker. Ska göra en kopp tee och vila mig lite innan jag sätter igång med fotograferingen av alla inköp. Tyvärr kan jag inte lägga in bilder på det jag köpte till min älskling eftersom att han är så cool som läser den här bloggen och kan då se det, då blir det ju inga överraskningar.
Vi hörs efter min tee paus !

shopping runda

Hej & god morgon !
Idag hade jag tänkt åka in en sväng och shoppa upp alla pengar jag har, lägger såklart in bilder på mina inköp när jag är back to home. Nu tänkte jag ta en dusch och sedan äta en god frukost, hoppas ni kommer få en rolig dag.
Vi hörs sen !

image286
En bild från i tisdags

image287
Ännu en till bild

image288
Och den sista, resten av bilderna håller jag för mig själv

en geek, men inte som alla andra

Idag har jag inte orkat göra mycket och när det inte finns nåt roligt att göra på datorn och inga roliga är inne så brukar jag läsa, massor. Eftersom att jag läste ut den sista Harry Potter boken för nån dag sedan så känns det så tomt nu, haha jag vet töntigt men det gör faktiskt det, så jag har bestämt mig för att börja om från 1an och läsa alla böcker en gång till. Jag säger till när jag läst ut 7an för andra gången !
Jag börjar nu.

image285

blööö

Klockan är 12 och jag kom hem för lite mindre än en timme sedan. Då hade jag och mina tjejor redan legat och pratat i två timmar, packat + städat i en timme och resetid en timme. Det betyder att vi alltså vaknade 7, jag har sovit 5 timmar inatt och jag har mått bättre. Jag är trött och mår lite smått illa, men det är det värt för kvällen var otroligt rolig !
Nu tänkte jag ge min stackars mage någonting att äta och sedan ska jag sätta på en film och ta det lugnt till halv 3 då ska jag åka till ålstensgatan och möta upp mammsen för att sedan åka vidare till morfar och ta en mysig eftermiddags fika !
Bilderna vi tog kommer nog inte upp på bloggen utan antingen håller jag dom för mig själv eller så får bara mina absoluta vänner ta en titt på dom.

Jag hade tänkt att det här skulle bli min ego-dag, jag skulle bar bry mig om mig själv, fixa mina naglar, göra ett fotbad, göra en helkropps insmörjning så att jag blir len som en babyrumpa (vilket jag redan är, hoho), ansiktsmask och lite allt möjligt annat men vi får se vad dagen och min ork räcker till. Nu är det iaf movietime, bye 4 now.

tisdag

Tjabba tjenna!
Hoppas allt är bra med er, om mindre än en timme tänkte jag åka och träna och sedan bli lite brun. Det här är nog det ända inlägg jag kommer hinna skriva idag men jag tror säkert ni klarar er, vi får hoppas det.
Jag kommer inte på nåt speciellt att skriva men ni kan väl berätta vad ni ska göra idag och på lovet ? :)

image284

planera i god tid

Satt och läste i min cosmo där jag såg Erik Segersted säga "jag kan inte klara mig utan tjejer"
Nej men vi kan inte klara oss utan er killar heller ska ni veta !

Nu är morgondagen planerad in i minsta detalj, jag vet inte om ni pallar läsa allt men jag skriver ner det därför jag ska komma ihåg det. image283
Imorgon går jag upp lagom tidigt sådär vid 10 tiden för att då packa träningskläder, lägga fram allting jag ska ha för att klara mig en natt. Käkar frukost, duschar sedan drar jag till solariumet och solar en 20 minuter efter det åker jag vidare till fridhemsplan och kör ett pass på frisiks. Göra mig fräsh där och sedan direkt hem, slänga ur träningskläderna och ta sova över grejerna som ligger prudligt på sängen så det bara är att packa ner, ska nämligen försöka spara så mycket tid som möjligt. Sedan tar jag tuben till vällingby och därifrån bussen, påvägen ska jag köpa nåra red bull och när jag kommer fram möter tjejerna upp mig och vi svänger då in på affären för att ladda upp ett föråd med mat (middag+frukost.) Sedan beger vi oss av till stället där kvällen äger rum och feestar hela natten lång.

Sådär nu har jag nog inte glömt nåt, hoho den där "kom-ihåg listan" lät rätt töntig. Fast jag orkar faktiskt inte bry mig, om nån slänger in nån dum kommentar gör jag som bella och tar det med en klackspark och bara skrattar åt den fega tönten som för det första aldrig vågar säga sitt namn och som inte har något som helst liv utan sitter hemma i sin ensamhet för att trycka ner folk för att försöka må lite bättre själv.

you´re the sunshine in my life

Nu har jag läst ut den sista Harry Potter boken som någonsin kommer göras. Det var slutet..
Men jag är faktiskt inte ledsen för den slutade så otroligt bra så hela jag blev till ett lyckorus och jag tror det sitter i sig. Jag hade mina egna tankar utifrån vad jag hade hört vad som skulle hända och vem jag trodde skulle dö. Visst många dog i boken men så bra som den slutae trodde jag aldrig !

Efter 4 timmars bilresa sitter jag nu i min säng, laptopen är uppackad och jag funderar på att sätta på en harry potter film och ta en kopp tee. Men hörde att mammi sa att maten är snart klar så det får vänta tills ikv.
Jag och min syrra var nere och handlade massor med mat, när man kommer hem från landet är kylskåpet verkligen helt tomt, tog även med mig en cosmopolitan hem som jag funderar att börja prenumerera på så slipper man springa ner till affären hela tiden. Är rätt sugen på att öppna den så sätter punkt här.
Vi hörs sen sötisar


image282

jag älskar dig

Invigning

Nu ska jag berätta om min nya idol, hon är otroligt söt. Hennes namn börjar på L och hennes efternamn är Conrad.. Lauren Conrad

Lauren är född i Carlefonien Newport beach, det stället jag alltid velat åka till !
Hon föddes 1 februari 1986, alltså med lite lätt matte kom jag fram till att hon är 22 år. Hon är uppväxt i Orange County, kan det bli bättre ? Lauren och hennes kompis Heidi (de två tjejerna som är med i serien The Hills som jag måste ha missat) läste design tsm på Laguna Beach High School.
Hon är definitivt min förebild och jag älskar henne !

Den här tjejen har t.o.m. en egen klädkollektion;

image279

image280

image281

Suuper snygga kläder, nån som vet vart man hittar dom ? :)


dagens

Dagens humör: Känslig
Dagens smink: Sminklös
Dagens planer: Bilresa, alltid lika mysigt
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens vill ha: Ett privatflyg
Dagens beroende: Min Ipod + bok
Dagens måste: Köpa en tidning som tar upp min tid
Dagens låt: Imogen Heap - Hide and Seek
Dagens kärlek: Min underbara pojkvän Sebastian
Dagens saknad:  Sommar och värme
Dagens sämsta: Att veta att jag ljög om vad eller vem det var jag saknade..
Dagens klädsel: Chill outfit, tigths + linne + ljusblå cardigan

back to stockhome

Jag vet inte vad som har hänt med mig, ända sen lovet började har jag inte kunnat sova längre än till 9. Idag vaknade jag halv 9 liksom, det är ju på loven man ska sova bort halva dagen så man slipper ha tråkigt sen går man ut och har roligt på kvällen.
Allt är iaf packat och klart så nu ska jag bara käka frukost, dra på mig mjukis outfiten, ladda Ipod + mobil sen är det bara hoppa in i bilen där jag ska spendera mina 4 senaste timmar.
Som tur är har jag nåra sidor kvar i min Harry Potter bok men påvägen hem kan jag säkert tigga åt mig en tidning.

image278

dagens äckel

Dagens humör: Uttråkad
Dagens borde: Packa
Dagens frisyr: Lite olika, flätor, utsläppt, sov-toffs
Dagens klädsel: Skidkläder på förmiddagen och chill kläder på eftermiddagen - Ett vitt linne, en ljusblå cardigan & ett par svarta tights + sockor.
Dagens planer: Döö
Dagens materiella vill ha: Lite sällskap
Dagens längtan: Tisdag + tjejerna !
Dagens fundering: Vad jag ska köpa till min S när han kommer hem
Dagens beroende: Min kusin som nu har lämnat mig
Dagens tråkigaste: Att jag hatar att sebbe är borta, att jag är på landet utan min kusin här och att jag har så äckligt tråkigt just nu
Dagens personer: ANGELICA <3
Dagens roligaste: Ingenting, eller jo. Vurpan i liften
Dagens bästa: Harry Potter

outfit again

image277

Den här outfiten tyckte jag kändes som en skön vår-outfit. Man kan även ha tights till skjortan och ett par vita tygskor. Snyggt att stoppa in skjortan lite sådär.

Jeans, Topshops
Skjorta, H&M
Klocka, ingenaning
Sjal, Ellos
Skor, H&M


medans jag är igång

Nu har jag nada att göra och när jag har nada att göra blir jag på otroligt bra blogg-humör.
Så ikväll får ni väntar er många inlägg ! En till outfit, lite kändis skvaller kanske och bara vad jag känner för att skriva.
Så håll utkik !

image276

ge miiig !

Eftersom att jag har fallit för axel väskor skulle jag väääldigt gärna vilja bära runt på en av dom här snyggingarna i vår.

image276image275image277

Nr 1. Topshop
Nr 2. Ellos
Nr 3. Ellos

bli ett wannabe

Sno stilen av min favorit - Lauren Conrad
image272


Skor, Skopunkten 249 kr
 Jacka, Forever21 ca. 230 kr
 Linne, H&M 59,50 kr
 Solglasögon, H&M 49,50 kr
 Sjal, Lindex 99 kr
 Jeans, TopShop ca. 480 kr
 Väska, Indiska 499 kr

over and out

Efter ännu en kall åktur i backarna är vi hemma igen, alla tre ligger i sängn nydushade och smuttar på en kopp vaarm (!) choklad.
Om en timme kommer nåra släktingar som ska joina våran påskmiddag, efter det vet jag inte vad som händer. Om en timme åker även min kusin hem så jag kommer ha lika tråkigt som jag hade innan hon kom..
Får väl sätta på en av alla filmer som låg i mitt påskägg igår.
Tänkte även medela att min älskling som befinner sig på andra sidan jordklotet ska snart gå och lägga sig, klockan går 6 timmar före där så den är väl typ 10. Känns lite konstigt att när jag vaknar på morgonen är den typ 3 på eftermiddagen där han är..
Nu lämnar jag över datorn till min älskade kusin så att hon kan uppdatera er om hennes dag på boerne.blogg.se

Outfit

image269

plus

image271

sommar, SOMMAR



När jag hör den här låten längtar jag till sommaren, jag vill ha sommar nu !
För att lugna mina nerver ska jag kolla runt bland alla sommar kläder och sätta ihop nåra schyssta outfits.

glad påsk

Idag är det påskafton !
Förmiddagen spenderade jag i skidbacken men nu är jag hemma och uppvärmd. Usch och fy vad kallt det var ute, tror temperaturen låg runt -6. Så nu ligger jag här i sängen med min laptop, en kopp te och tittar på Harry Potter.
Nämen nu kom precis min kusin också, vilken trevlig överraskining !
Eftersom att sebbe har åkt så känner jag mig deppig men Angelica kommer och lyser upp min kväll !
Vi får se vad som händer ikväll, kanske springer vi ner till Helikon och hyr en film och lassar på med godis eller så kör vi med klassikern, massage, snack om kläder, skvaller och killar. Vi kommer iaf ha roligt !

Hur skulle du klara dig utan mig Sara ?

På söndag drar Sara till sälen och eftersom att jag inte har nånting att göra så gav hon mig uppdraget att skriva en packningslista till henne, and here it is


*För det första alla saker du inte kan klara dig utan (tyvärr så kan du ju inte packa ner mig men du får klara dig ändå, hihi)

*Solkräm ? Om du inte vill se ut som en flamberad gris

*Skidkläder

*Mobil,mobilladdare

*Mp3

*Tandborste, badrumssaker

*Pengar maybe

*Två feta resväskor eftersom att om man heter natalie och sara klarar man sig inte bara med en

*Lite resegodis

*Massor med mys kläder

*Långkallingar

*Tandkräm

*Pincett

*Hjälm

*Pjäxor

*T-shirts om du vill frysa ihjäl

*Polotröja om du vill överleva

*Sån där jojo till liftkortet, pala köpa ny varje gång

*Jeans iaf ni går ut

*Badkläder - kan finnas bubelpool eller liknande

*Kondomer (?) hoho

*Tjocktröja

*Halsduk,vantar,mössa

*Strumpor + sockor

*Täckisar

*Skidglasögon så att du kan fixa en riktigt shysst googel bränna


you are my love and my homie

Jag är trött men ändå vill jag sitta uppe, vill inte missa något (som att det finns nåt att misa, det händer ingenting här) men någonting vill jag göra, jag vill inte sova än !
Siter fortfarande och pratar med min bästa vän och min älskade kusin men funderar på att stänga av datorn snart ändå och ligga och läsa ett tag för imoron ska jg upp tidigt och upp i backarna ! Är taggad, ska bli kul.
Nu har jag lagt fram alla skidkläder så imorgon är det bara upp och hoppa i alla kläder sen fixa lite havregryns gröt och sen bär det av till backarna ! Vi kanske ses där

run bitch

image268

Jag känner bara för att gå ut och springa, sätta på lite skön rock och bara rensa tankarna.
Men skulle inte tro det, det är liksom -10 ute, hjälp.

mina darlings - ni vet att jag älskar er

Mitt i all min saknad till min pojkvän och en tråkig kväll på landet så kommer mina tre änglar och lyser upp min kväll.
Angelica - min underbara kusin som jag förmodligen ska sova hos imorgon, hon kommer säkert få trösta mig eftersom att sebbe åker till thailand och vi kanske bara kommer kunna prata i telefon en gång varannan dag. Men med hennes närhet mår jag alltid supert.
Sara - min bästa vän som alltid finns där för mig, jag behöver inte prata ut om mina problem för att må bra det är bara hennes utstrålning som gör mig på topp humör hur nere jag än kan vara. Just nu sitter vi och snackar sommar planer och planer om mitt hår, jag har fallit för trenden att skaffa lugg + att färga håret brunt så vi har stooora planer för våran framtid.
Melissa - den underbaraste tjejen i hela världen, henne har jag också känt kortast. Vi lärde känna varandra när båda fick en praoplats på NK (tack gud för att melissas mamma kände chefen annars hade vi aldrig träffats) och vi hade så förbaskat kul varenda dag. Det var ett tag sen vi träffades nu men det ska det bli ändring på !

Yes, dessa tjejer betyder riktigt mycket för mig och jag älskar er alla !

image266






stay forever



I've got so much to say to you, I even wrote a song for you
I never stop thinking about you



en låååång fredag

Jag känner på mig att det här kommer bli en lång fredag, vilket passar perfekt till namnet.
Vakande runt 10 men låg och drog mig till 11 då gick jag upp och fixade frukost, efter en härlig dusch följde jag med pappsen för att handla påskmat och godis, i massor.
Efter en ansträngande timmes mat.shopping kände jag att jag måste ta det lite lugnt för det är ju trotsallt lov, viktigt att inte överanstränga sig så nu tänkte jag bläddra igenom en klick tidning och njuta av en kopp kaffe.
Lite senare springer jag nog upp till min granne Alexandra, har inte träffat henne sen i somras.. Det har jag faktiskt inte gjort med dom flesta här uppe, får börja knyta ihop kontakterna här nu innan sommaren så att man har något att göra på dagarna/kvällarna !
Ha en trevlig fredag allihopa, nu är det faktiskt okej att käka hur mycket påskmat och påskgodis som helt så passa på !

image265


Du får mig att må så jävla dunderbra

Idag har jag och min underbara pojkvän varit tsm i 3 månader och jag tänkte bara säga att det känns så underbart bra och jag älskar honom över allt annat på jorden.
(Jag vet att jag sa precis i början på bloggen att jag inte skulle ta upp så mycket av mitt privat liv men inga av mina "fiender" läser det här hoppas jag så då är det väl lugnt att jag skriver ut mina känslor)
Snart åker du till thailand och vi kommer vara utan varandra i två hela veckor, andra kanske inte tycker det är så mycket men jag känner mig fortfarande nykär, duvet det där pirret i magen och att man nästan blir galen om man inte får träffa den personen man älskar. Jag kommer bli galen utan din närhet & dina pussar, därför måste ni stötta mig ! =)
JAG ÄLSKAR DIG SEBASTIAN


Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dej asså ,
det börjar när du sätter dina armar runt min nacke
och bara kysser mej och säger att du älskar mej asså.
Asså du är den bästa och mest underbara människan
jag nånsin har träffat i hela mitt liv & du betyder mest för mej
av alla som finns , jag älskar dej.

Om du dör före mej så får du vänta vid grinden ,
och vaka över mej som alla änglar i himlen.
Jag lättar mitt sinne & är frälst i min själ ,
och du vet hur jag tänker för du känner mej väl.
skulle göra allt för dej , skulle ge dej mitt liv ,
jag vill ge dej mitt hjärta , jag vill ge dej min tid .
Du för mej att må så jävla dunderbra ,
du är det finaste jag vet & du är underbar ,
och vi har stunder kvar som vi ska dela tillsammans.
Du & jag mot hela världen , bara vi och inga andra.
Ser in i dina ögon hela kroppen blir varm ,
när jag kysser dej på halsen , när du håller om min hand.
Du ger mej värme , kärlek , du ger mej hopp.
Ligger naken vid din sida & du smeker på min kropp.
Jag lovar dej jag kommer aldrig lämna dej ,
du är bäst i hela världen och jag älskar dej.

To hear you say that , makes me love you baby

Om kärlek vore tid skulle jag ge dej en evighet ,
för jag älskar dej mest av allt och du är det bästa jag vet.
Jag är bara din och det kan ingen ändra på ,
skulle göra allt för dej och du vet att jag känner så.
Jag älskar din hud & ditt hår i solskenet.
Du är så jävla fin och hela världen vill jag ge dej.
Hoppar du så hoppar jag , gråter du så gråter jag.
Jga älskar bara dej och du får mej att må så bra.
Du är så jävla vacker och jag så jävla snygg ,
När jag låg i dina armar då känner jag mej trygg.
Jag kysser din hand & jag lever för dej ,
jag finns här för dej , jag älskar bara dej.
Jag viskade att jag älska dej då jag håller om dej ,
och du ska veta hur mycket jag tycker om dej .
Kommer aldrig att lämna dej och det hoppas jag att du vet.
Jag är bara din , glöm inte det !

inte på topp

Nu är vi framme men mitt blogg-humör är inte riiktigt på topp, är trött efter bilresan, hungrig & grinig och så har jag tråkigt. Funderar på att sätta på nån mysig film och ta nånting att äta, får se sen vad som häner under kvällen. Om jag är såhär seg hela kvällen blir det nog ingen utgång för mig men om jag blir lite piggare får jag se om det kommer förbi nån rolig.
Nu ska jag leta upp en film, hejsvejs

image264

Gaah jag blir både hungrig och sugen på att baka.
Bra, då har jag något att göra ikv.

en bil för miljoner

2 timmas åktur alltså 2 more to go, vissa gånger går det riktigt snabbt att sitta i bilen det känns som att man suttit en timme i bilen och sen poff är man framme men nu går det segt som attan.
Aja har inga betterier kvar på datorn heller så hör av mig sen när jag är framme men visst skull det inte skada nu att ha en såndär bil för miljoner och så får man tvskärmar i taket, jag skulle inte banga på det iaf.
Nu dör min dator, pussis

segt

Jag har inte skrivit på länge men har faktiskt inte haft så mycket tid, har spenderat de senaste två dagarna med min älskling och ikväll fick vi säga hejdå igen för nu ses vi inte på två veckor, jobbit.
Den tiden jag har kvar innan jag fullkomligt kommer svimma för att jag är så trött så ska jag packa, ja det är väl det ända jag orkar göra. Känner redan nu att jag måste anstränga mig för att hålla ögonen öppna.
Imorgon slutar jag 12 men hinner förmodligen inte skriva något eftersom att jag packar resten imorgon innan vi åker vilket blir runt 1 eller halv 2. Men datorn följer såklart med upp så en eller flera updates och nu säger jag god natt för ikväll. PUSS

en ny hobby maybe

För det första så säger jag bara förlåt för dålig uppdatering.
Och för det andra kom jag hem för inte så länge sen från träningen, tänk vad mycket jag gör för min träning, jag åkte dit direkt efter skolan och fick då spendera två dyrbara timmar på donken där jag pluggade, efter det tränade jag en timme men när jag skulle ta tuben hem märkte jag att jag hade glömt min remsa hemma och nockebybanan går inte utan remsa så vad får jag göra ? Jo jag får hem i det snöblandade regnet, usch och fy säger jag bara. Tur att jag kom hem så snabbt så jag kunde lägga mig i ett varmt bad och tina upp.
Idag när jag satt på donken satt det tre killar mittemot mig och den ena killen satt och surplade nånting ur ett sugrör medans hans kompisar hejjade och ropade, försst struntade jag i dom tänkte att det bara var nåra vanliga töntar som inte hade något liv men sen när han hade "druckit upp" såg jag att han hade surplat ur en såndär vit ketchup-grej och det låg ungefär 4 andra tomma såna där runt om dom, hans hobby är att dricka ketchup och min nya hobby är att spana in folk på donken. Man får höra & se både det ena och det andra, heemskt roligt !
Nu sitter jag här och försöker måla naglarna och skriva med jämna mellanrum, ikväll är det CSI men nu hade jag tänkt geeka mig framför en bok faktiskt. Jag slänger nog in nåra rader sen

PS. Sebbe sitter på flyget nu, imorgon får jag äntligen träffa min efterlängtade pojkvän, usch vad jag saknat honom !

ett god natt bara

Jag tänkte bara säga god natt och att jag tittar å¨en läskig skräckis som är på 3an nu, hide and seek.
Jag tänkte också säga att jag såg melodifestivalen idag, vi missade den igår och hade den inspelad så tänkte kolla in vinnaren och jag tycker absolut att rätt låt vann, Charlott Perrelli var ju grym !

Och på tisdag kommer min älskling hem, jag längtar så jag håller på att döööö ! Jag har saknat honom så, han är verkligen den bästa som finns.

image262

then you know

N. du kan behålla hemligheter.
A. du har dom vackraste ögonen.
T. omtänksam och bryr sig.
A. du har dom vackraste ögonen.
L. alla älskar dig.
I. helt underbar i sängen.
E. jättebra på att kyssas.

image260



värre än värst

Nu har jag precis ätit lunch efter två timmars plugg och jag och mamma har vårat vanliga tjaffs om vilka kläder jag vill inhandla och vilka kläder jag vill ränsa ur. Men enligt henne behöver jag inga nya kläder och allt passar tydligen fortfarande på mig, ja det vet ju såklart hon eftersom att det är hon som går runt i mina kläder hela dagarna och vet hur för litet allt har blivit på mig.
Menmen nu ska jag inte sitta och reta upp mig på det, bäst att jag går tillbaka till mitt plugg innan all pluggenergi försvinner från mig.

min skönhetssömn

God morgon !
Skönt att få sova ut, vaknade för nåra minuter sen bara. J och hennes föräldrar drog runt 1 eftersom att det inte gick nån buss förräns vid halv 2.
Efter middagen gick vi över till nåra klasskompisar, eller vi gick inte utan vi cyklade. Så typiskt oss och hemskt kallt var det, men i nerförsbackarna gick det snabbt och i uppförsbackarna gick det mindre snabbt..

Idag ska jag bara plugga sönder, imorgon är det biologi prov och jag känner mig otroligt förbrädd, kan absolut allt. sajjk.
Så idag tror jag S svänger förbi så pluggar vi tsm, nu är det dags för mig att käka frukost. Är rätt trött faktiskt även fast jag fick sova ut så därför känns det här inlägget rätt så stelt och jag kommer inte på något att skriva, så jag slutar här.
Pussi

image259

Usch vad jag saknar min älskling när jag ser den här bilden, dom är så sööööta !
Jag har börjat älska serien ännu mer sen dom blev ett par, och det ryktas även om att dom är ett par i real life (?)

jag har syndat

Just nu är det kaos här hemma, våran familj som alltid brukar vara klar i tid springer nu runt som galningar.
"Vart är min tröja?" "Vem passar maten?" "Har ni dukat, Städat?"
Jag är glad att jag är helt klar nu iaf, för nu hörde jag steg i trappan så dom är nog här när som helst skulle jag tro. Men innan jag släcker ner datorn för kvällen så måste jag göra en pinsam erkännelse - den här låten med Amy Diamond gör mig faktiskt glad, jag vet inte varför men jag tycker den är... bra.



Thank you for all that you done for me.. lalala
Attans nu har jag fått den på hjärnan.

Dagens ärenden -check

Dagens ärenden är nu gjorda, pappsen och jag har handlat dagens middag och lite annat som behövdes fylla på i skafferiet, vi köpte även blommor och eftermiddags fika + bakelser tills ikv.
Eftersom att det inte finns så stor tid för att laga värsta lunchen så fick det duga med en pizza, efter det ska jag återgå till min harry potter bok. Jag är seriöst helt fast, den är så fruktansvärt spännande och riktigt bra.
Hoppas ni får en rolig lördag, de flesta är väl säkert bakfulla eller så vakanr ni upp med den fruktansvärda huvudvärken imorgon, vad synd för er. Men den slipper jag !
Nu ska jag göra lite varm choklad och äta min bamse kanelbulle till, mums.

Bennybenny är och förblir min favorit

Igår var jag med Benny (min kära bästa vän), i hennes gästinlägg fick ni läsa hur vi lärde känna varandra och hur snäll jag var mot alla när jag gick på dagis..haha.
Såklart gästade jag hennes blogg också www.buddhabuddha.blogg.se, där kan ni läsa mitt inlägg.
Här hemma har jag nästan inte fått nånting gjort som jag hade tänkt göra idag, jag har precis ätit frukost men pyjamasen är fortdfarande på och jag ser fortfarande ut som en nyvaken tönt. Eller en sak jag kan få beröm för, jag sitter och pluggar på en lördag. Det är inte alla som är så duktiga som jag som gör det, fast jag måste också städa mitt rum och göra lite fint för J och hennes familj som kommer hit på middag ikväll. Då antar jag att jag måste hjälpa pappsen med maten också, vilket bara är roligt.
Jag kommer med nåra updates sen !

image258

Världens gulligaste lilla beebis !
Zac Efron som liten, skönheten håller i sig.

Benny gästbloggar!

Hej alla sötnosar där ute! Benny här, en av natalies bästa vänner samt hennes dr.Phil, hoho! Nu har jag och min lilla skitunge precis kollat på en film, girls and boys heter den. Sjukt gullig, men vissa sånna filmer känns så orealistiska. Vill inte vara pessemistisk eller nåt, men kärlek doesn't long for ever. Hm, blev lite engelska där, busigt busigt, men jag kom inte på nåt på svenska.

För er som undrar hur jag och natalie blev så fantastiskt bra kompisar kommer hela historien här!
Det hela började  när vi var cirkus 5år och gick på kyrkans lekskola (haha jag vet att det är lol! men tro mig, vi är inte särskilt kristna för det).  Jag kommer ihåg att natalie var den där lilla jobbiga tjejen som alltid skulle gå runt och nypas, hmm. Sen när lekskolan tog slut gick vi skilda vägar i livet och möttes inte igen förns vi började i samma skola i 6:an, nämligen ghetto skolan number uno! Abrahamsbergsskolan. Där återtog vi kontakten och the rest is history som man säger :)
Vad som kommer hända i framtiden har jag inte klurat ut ännu, men nåt jag har klurat ut är meningen med livet. Visst är jag smart? Eller ni kanske föredrar att kalla det djup. Men jag tänker inte berätta det här, det spelar ingen roll hur mycket ni tigger mig eller natalie om det (som inte äns vet!). Jag behåller min hemlighet tills jag ligger på min dödsbädd bredvid gandhi. Då ska jag viska svaret i hans öra och så poff kommer gud komma ner från himmlen och säga "grattis benny! du klarade det!".
Men det är fortfarande mycket jag ska se och uppleva innan dess.

Det var allt från mig den här gången, tillägnar detta inlägg till min underbara vän natalie. Känns ganska rätt eftersom det är hennes blogg och det jag skrev till stor del handlar om henne.

Over and out.

image257


Dagens hotti

image256

Freddie Prince Jr

darling, promise me

Promise me, that you will always be my queen.
I need to know that Yeeaah
Promise me, that if I couldn't buy you things, like your sugar jewels - you won't care.
Promise me, that you will never leave me alone if my records ain't hot next year.
Promise me, I've Done been with some Chicks Before But It Wasn't Sincere
Shorty please promise me.
If you true boo, show it.
Saying you going, no where.
'Cause Some Chicks Be phony
So I'm asking...

I've been with Plenty girls (Uh huh)
Baby actin' thirsty (Uh huh)
Seen me on the stage, the jewels, the feet?
They don't really care about me.
And then I met you girl, Just Like I Dreamed Youd Be.
Girl, you're my lover, my homie.
Girl, I mean honestly; can you promise me.

(Promise me)
That you won't even take it there.
Hit up the courts; want half my shares (you know)
You won't listen to your girlfriends hating.
You'll listen to me girl first please.
You'll Hold Down My Back, Girl Handle That
And if you need a stack, I'll give you that.
Once I know you got love for me, you gon' get some things that these chicks won't see (no)

If you true boo, show it.
Saying you going, no where.
'Cause Some Chicks Be phony (Uh).
So I'm asking...

I've been with Plenty girls (Uh huh)
Baby actin' thirsty (Uh huh)
Seen me on the stage, the jewels, the feet.
They don't really care about me.
And then I met you girl, Just Like I Dreamed Youd Be.
Girl, you're my lover, my homie.
Girl, I Mean honestly; can you promise me.

I might got fallen in love [?] anymore (no)
Cause some girls ain't seen to what they seem to be (uh huh)
Cause they'll do anything for money.
But they ain't gettin' nothing from me.
But you seem real to me.

I've been with Plenty girls (Uh huh)
Baby actin' thirsty (Uh huh)
Seen me on the stage, the jewels, the feet.
They don't really care about me.
And then I met you girl, Just Like I Dreamed Youd Be
Girl, you're my lover, my homie.
Girl, I Mean honestly; can you promise me

home

Usch vad det tar på krafterna att springa runt i stan efter en hel skolvecka, men den här skolveckan har ioförsig varit väldigt chill men jag är ändå helt slut.
Egentligen skulle S med till stan men hon dissade mig för nån annan, så vi ska ses ikv ist. Men det kan ändå vara rätt skönt att springa runt själv i stan också, man provar kläder i sin egen takt och får springa i vilka affärer man vill. Det känns som att han hinner med så mycket mer men det ska inte bli nån vana att jag shoppar själv, nejnej nästa gång ska jag ha med mig en kär vän igen !
Jag fick med mig nåra påsar hem som innehöll en jacka & en väska men det som vägde mest var nog min feta godispåse.

image251



Jacka - Gina Tricot

      
Väska - Åhlens

Snart ska jag åka och möta upp S vid Ålsten, vi ska hyra film och ta hit våra två pojkvänner - Ben 'n' Jerrys. Eftersom att min riktiga pojkvän har övergett mig, jag saknar dig älskling !
Så nu ska jag dra på mig mjukis kläder funderar även på att ta bort sminket, jag menar vem ser mig i mörkret när vi ändå bara ska kolla film ?
Vi hörs sen sötisar, you know you love me.


Dagens hotti

image250

Corbin Bleu
Gah jag blir galen, jag älskar den här killens hår ! Och hans snyggt bruna släta hy, jag blir lite sugen på att kolla på high school filmerna när jag ser honom. Men det kanske även beror på att musiken från filmerna dunkar ut från min högtalare, herregud jag är verkligen ett riktigt freak.

criminal minds !

Glöm inte att det är Criminal minds om 10 min, dags att ladda upp er. Bort med sminket & på med mjukis kläderna. Själv sitter jag här osminkad iklädd en sov T-shirt som tillhör min älskling - då är han ju här på ett sätt iaf och så har jag en toffs mitt på huvudet som jag alltid sover i. Bredvid mig ligger min sov mask så jag är beredd på att sova när jag väl blir tillräckligt trött.
Nej nu ska jag bädda mer mig och släcka av datorn, god natt minisar.

image248

en av mina dåliga dagar

Nu har jag en ny säng ! Och en jävligt skön sådan.
Fick en ny säng, en ny bäddmadrass och även en ram hette det tydligen. Sängen var jätte fin och jag är jätte nöjd men ändå känns det som att det här är en av mina dåliga dagar. Ni vet dom där dagarna när man inte orkar nåt och allt känns bara segt och tråkigt ?
Jag har pluggat hela dagen och när jag kommer hem, vad är det som väntar här hemma då ? Ännu mer plugg.
Men vet ni vad, jag hatar att ha såna här dagar så jag skiter i plugget, sätter på en film och bara chillar. När filmen är slut ska jag läsa GG eller nåt som alltid får mig på bra humör.
Det som även bidrar en stor del till min dåliga dag är att min sötnos inte heller är hemma och kan muntra upp mig, han är i London och vi kan inte alls höras av ofta, det känns lite jobbit att ha begränsade tider man måste höras av på. Och efter den veckans långa resa ska han lämna mig igen, den här gången två veckor !
Så bort med dom deppiga känslorna nu, jag lovade mig själv att jag inte skulle tänka så mycket på att han var borta under den här veckan utan deppigheten får komma när han åker till Thailand för då har jag ändå min älskade kusin som kan stötta mig och få mig på toppen humör igen !
På med film och diss för plugg, jag återkommer.

image247

jag ska ha den bästa

Pappa hämtade upp mig från skolan och om inte alls så länge ska vi åka och kolla på en ny säng till mig, den jag har nu är 90 bara och när min älskling sover över här blir det liiite trångt. Så jag satsar på en 105 och ser om det blir lite bättre..
Nu drar jag, när jag kommer hem ska jag dra på mig en riktig mjuks-outfit och sjunka djupt in i min harry potter bok, min absoluta favorit just nu.
Vi hörs sen darlings

U-länder och deras problem, men jag och mina problem då ?

Nu sitter jag och Vincent i datasalen och letar efter ett U-land som vi ska jobba med framöver. Vi ska skriva om dess problem och hur dom kan lösas, även hur landet kommer se ut i framtiden om det får hjälp av omvärlden.
Snart börjar vi igen och då fortsätter mitt råplugg, det är verkligen riktigt skönt med heldagar när man bara får plugga. Alla läxor blir gjorda på blixtfart. Nu måste vi kila men spana bara in den här bilden - knäckebrödkonst (?)

image246

på fyra år har jag faktisst mognat

Kom hem från utvecklingssamtalet för ett tag sen, det gick bättre än vad jag hade trott faktisst. Dom flesta lärare sa att jag har börjat angagera mig mer och att det går uppåt om jag fortsätter så, det är ju alltid bra att veta. Då ska jag köra mitt race för nu jäklar ska jag komma in på mitt förstahandsval och slå alla med storm.
Nu ska jag plugga mat och DNA. Vi hörs sen.

dagens

Dagens - Kom precis hem från skolan, hade med mig en hel del skolböcker hem som jag tänkte spendera min tid framför. Men innan dess tänkte jag göra lunch och sätta på filmen How to lose a guy in 10 days som pappa spelade in åt mig medans jag var i ramis. Idag blir det även utveckligssamtal, så jag ska tillbaka till skolan igen runt 2 sådär.
Tycker synd om J, hon har det 30 min innan mig och hinner inte åka hem emellan.. segt att sitta i skolan 3 timmar.

Dagens humör: Sjuk, trött & uttråkad
Dagens borde: Plugga + Bli frisk !
Dagens frisyr: Toffs
Dagens klädsel: I skolan - jeans + sebbes tröja. Just nu - strumpbyxor + sebbes tröja
Dagens planer:
Titta på film, dö av saknad.
Dagens materiella vill ha: En biljett till Thailand ?
Dagens längtan: Vill inte äns tänka på det
Dagens fundering: Hur jag ska klara mig
Dagens beroende: Musik, godis och böcker
Dagens tråkigaste: Att jag hatar att vara sjuk
Dagens personer: Mig själv
Dagens roliga:
Ojoj, innehåller den här dagen nåt roligt ?

Dagens låt - Corey Williams - Promise me



Dagens outfit - För att kanske insperera er läsare lite mer så tänkte jag börja med en dagens outfit, räkna inte med att det ska komma en dagligen men förhoppningsvis nåra gånger i veckan.

image239image240


Jacka - H&M
Vita tygskor - Din sko
Axelväska - Mammsens
Tröja - Sebbes
Jeans - Saras (bikbok)
Halsduk - Saras


Dagens hotti -
Min söta pojkvän får bli dagens hotti idag eftersom att han var så sjukt söt & het när vi åkte skidor !

image245

god kväll

Jag ska faktisst sova nu direkt, jag är jätte trött och jätte sjuk. Så jag behöver min sömn, min pojkvän - som är den bästa man kan ha, har precis dragit och på torsdag flyger han och nåra polare till London. Jag känner redan att jag kommer sakna honom massor, jag är så kär och det känns så bra. Jag kommer bli galen.
Nu ska jag iaf försöka sova, god natt.
PUSS

pluggenergi

Kom nyss hem, kändes lite onödigt att gå till skolan för att ha en timmes gympa och sen gå tillbaka hem igen. Men gympa lektionen gick bra, vi samlade iaf ihop till ett starkt VG.
Nu är det plugg som gäller fram till kl 5 då min älskling förhoppningsvis svänger förbi och stannar kvällen ut, jag ska sjunka djupt in i min biologi bok om massa korsnings sheman, x & y kromosomer..
Även engelskan pressar på, ska läsa ut en deckare och sen skriva en egen liten deckargåta tydligen, hjälp ! Allt detta ska vara klart till nästa vecka, dags att sätta igång !
Hejsvejs '

shopping på g

Nåra planer för helgen har redan kommit upp, om dom blir av vet jag inte än men en sak som ska bli av iaf är lite shopping. Det var flera månader sen nåra nya klädesplagg fick komma in i min garderob men nu blir det ändring på det !
De saker som förmodligen kommer bli mina:
  • Nya jeans - antingen ljusblåa eller lite grå aktiga
  • En T-shirt med ett snyggt tryck
  • Ett par sommar skor
Det är ungefär vad jag har råd med just nu, får smöra lite för pappsen så kanske jag får lite extra cash. Har nån tips på vart man hittar snygga T-shirtar ?
Hittade några som var okej på topshop men inte riktigt sånna jag söker efter..

image236image237image238

Dagens hotti

image235

Ryan Gosling

I adore you

Hej alla sköningar !
Nu ligger jag här i soffan med en stor kopp te full med honung och ett paket med näsdukar, med det borde jag väl klara mig igenom dagen ?
Jag har nämligen blivit suuper förkyld efter vinter kylan i ramundbergen, men man får väl skylla sig själv om man springer till ica i bara strumpbyxor och en tjock tröja när det är -5 ute. Jag ska iallafall vila upp mig så gått jag kan ända fram till 11.40, då ska jag vara i skolan och ha en gympa lektion med S & J. Vi satt och planerade den igår, sista minuten as usual men hoppas på att den blir bra.

Igår fick jag äntligen träffa min älskling efter 4 dagars uppe håll, det var ju en god nyhet att vi äntligen fick ses igen men här kommer dom dåliga - han ska till London nu på torsdag, är borta i 5 dagar tror jag. Sen kommer han hem, vi hinner ses 2 dagar innan han åker till Thailand och är borta i 2 veckor !
Hur ska det gå ? Hur ska jag klara mig ? Proooblems.
Aja ska inte deppa ner mig över det nu, ikväll får vi hoppas att sebbe svänger förbi hit så vi får säga hejdå iaf.

Nu hade jag tänkt dricka upp mitt te så att halsen inte gör så förbaskat ont sen ska jag göra lite lunch och plugga, men om ni känner mig så vet ni att jag inte kommer kunna hålla mig från datorn så det kommer nog komma nåra inlägg inom kort.

image234

im back in action

Hej allihopa ! Nu är jag hemma igen efter nåra riktigt härliga dagar med klassen, med hela 9an !
Jag hade tänkt dela med mig av vad som har hänt under de här 4 dagarna men jag ska snart dra till sebbe och får skjuts av daddi så hinner inte börja på nåt långt inlägg.
Jag hör kanske av mig ikväll när jag är hos min älskling eller så kommer det en nogrannare uppdatering imorgon.
Pussis

HEJ, SEB HÄR

Hejsan! Jag blev ombedd att skriva ett blogg-inlägg medan min kära flickvän är borta i Ramundberget och åker skidor! :) Hon är borta nu från torsdag till sent på söndag.

Medan hon är uppe och har kul så sitter jag just nu och har tråkigt, lagom passande till ett otroligt fint väder. Ska nog börja röra mig snart, och bestämma några planer med en polare.

Ha det bra alla, jag saknar dig min underbara natalie, vi ses snart!

/Sebastian

en tur i stan

God kväll !
Hur är läget ? Jag hoppas det är bra, självklart är det bra här. Vi var i stan idag och sebbe hittade en riktigt snygg vår jacka, den var inte från WESC men den var lika snygg och för två hundra lappar billigare.
Jag köpte min vanliga favorit, ansikts cremen från garnier, och vi båda köpte varsin sovmask.
Nu ska jag plugga HK en snabbis, sen blir det top modell och massor med mys. Imorgon ska jag upp halv 7 och släpa med mig snowboard och all packning till skolan, klockan 3 går bussen där jag ska sitta i 9 timmar. Jag tar inte med mig nån dator så nu säger jag hejdå. Ha en underbar helg !

image233
Ni som inte redan har sett Richies lilla bebis får ta en ordentlig titt på henne nu, är hon inte underbart söt ?

en självklarhet

Tjabba tjeena !
Jag är hemma hos min älskling och han håller på att laga mat till oss. Jag älskar verkligen att vara här, han är alltid så gullig och hela hans familj är super trevlig !
Idag var vi på stadium och köpte en ny snowboard till mig + bindningar. Jag fick också en snowboard väska till ramis eftersom att snowboarden inte får ligga lös.. Och imorgon har jag bara en lektion sen nationella prov i engelska, så jag slutar då 11.40. Underbaaart ! Då ska jag och sebbe in till stan för att titta på en snygg vårjacka från WESC sen kanske svänga förbi och ta en spruta, han ska ju till thailand och då vill vi ju inte att han ska bli sjuk !
Nu ska jag springa ner och hjälpa honom med maten, sen ska vi ha en myskväll och kolla på GG och fotboll.
Vi hörs sen

image233

I know they want me

image226image227image229image230image231

surprise !

Nämen, nu när jag kollade igenom högen med post så hittade jag en H&M katalog.
Gud så trevligt, då kan jag göra mig en kopp te och sitta och bläddra i den ett tag, älskar att titta på sommar kläder. Så nu vet jag vad mina sparpengar kommer gå till.
Tänker inte ni på sommaren när ni ser den här bilden ?

image225

Söta Kate Hudson på en riktigt snygg hojj.

wohoo här sker det förändringar

image224

Ojoj, känner ni verkligen igen den här killen ?
Zac Efron.
Han har hunkat till sig rejält och tagit ett steg närmre att bli man. Men jag själv gillar honom bäst som en liten high school kille men ni som känner mig vet vad jag tycker om high school killar så.

jag och mina löften

Var det inte jag som inte skulle sätta på datorn ? Det första jag gör när jag kommer hem.. är att sätta på datorn.
Men mina läxböcker ligger här så fint upplagt under min näsa och väntar på att jag ska försöka börja pressa in massa fakta i min hjärna och skriva labbrapporeter och sammanfattningar. Nu blir det biologi DNA (det jag är bäst på!) och HK läxa.
Nu ska jag faktisst börja plugga också och inte bara säga att jag ska göra det, med den här låten på repeat kommer jag göra allt i blixtfart.

Jamestown Story - Don't say no

If only you were a ship
I'd sail the seven seas
Claiming all the land
In the name of you and me
We'd drift down the coast
In search of our new life
But all we'd find is gold
Just to misdirect our minds

Don't say no
Oh don't burn yourself alive
Won't you take one last breath
And hold on tight
And when the clouds come rolling in
To pour their summer tears
Upon your burning skin
I'll be waiting here

If only I was a star
Sewn into the sky
Hanging from a thread
That keeps you awake at night
And when we would look up
The fog would cover me
Hiding all that we shared
And all that we could be

Don't say no
Oh don't burn yourself alive
Won't you take one last breath
And hold on tight
And when the clouds come rolling in
To pour their summer tears
Upon your burning skin
I'll be waiting here

And I'll be waiting here
And I'll be standing here
Are you listening?

Don't say no
Don't burn yourself alive
Won't you take one last breath
And hold on tight
And when the clouds come rolling in
To pour their summer tears
Upon your burning skin
I'll be waiting here

I'll be waiting here
And I'll be standing here
I hope you're listening
I hope you're listening

jessica alba

image223

Tjejen alla vill vara ?
Jag vill iaf ha hennes kläder och hennes söta baby mage, när man tittar på den bilden blir man inte rätt suktad på en liten bebis då ?


en skoldag

Vi har håltimme, ska jag gå hem eller ska jag stanna ?
Vi fick håltimme på matten och har 25 min rast tills elevensval börjar, men jag orkar inte lägga på fler timmar på ogiltlig frånvaro så det blir nog till att stanna i skolan 2 timmar till. När jag kommer hem blir det plugg i massor, tror faktisst inte äns att jag startar upp datorn ikväll.. vi får se.
Nu ska jag och J sätta oss i uppehållsrummet med en kaffe och snacka lite.
Vi höörs

update

...Men som jag såg nu så kunde man inte rösta på min blogg, det var för sent. Dom hade redan valt ut 30 bloggar och av dom fanns inte min med, så skit i det.
Jag bloggar om mitt liv och det jag tycker är roligt, skriver lite hur jag vill, om det inte är roligt så läs inte då.
PUSS

up and go

Gooood morgon !
Klockan är 7 och jag är inte äns trött, jag är stolt över mig själv. Är redan påklädd och väskan är packad och klar, känns som att jag kommer komma i tid idag... för en gångs skull.
Som alla kanske vet så är det en blogg tävling igång, skulle vara mycket tacksam om ni kanske ville rösta på mig =)


Nu tänkte jag fortsätta med min sminkning och drömma tillbaka till lovet, men snart är det lov igen så ryck upp dig natalie ! Heejdå, frulle på g. Vi hör sen'

borta bra - hemma bäst (?)

Äntligen hemma. Men jag vill inte vara hemma, jag vill inte till skolan imorgon, jag vill inte få tillbaka alla provresultat, känna pressen och komma hem med en väska som väger flera kilo p.g.a. alla läxor.
Utan jag vill vara kvar i vårat mysiga hus på landet, träffa min kusin, åka snowboard, sova länge, basta, mysa med min älskling och bara leva livet.
Men nu sitter jag här hemma ändå, sebbe kunde ju ha varit här och livat upp stämmningen lite iaf men nej han är hemma.. och jag måste erkänna, jag saknar honom riktigt mycket redan.

Har precis packat upp alla 15 väskor släpade med mig hem, vad hade jag i alla egentligen ?
Och nu börjar jag få lite ångest över att jag inte har gjort HK läxan men om en lärare ger läxor över lovet kan man faktisst inte förvänta sig att dom ska vara inlämnade första skoldagen, får helt enkelt råplugga imorgon.
Men vi har tur, hela nian ska på skidresa till ramundbergen så vi går alla dagar fram tills torsdagen då vi har halvdag och sen får sitta på en buss i 9 timmar. Roligt roligt, vissa skulle fixa disco (hahahahahahaha.) och vissa skulle fixa ett poolparty (båda dessa får det att låta som att vi går i 5an) men vi får se hur kul det blir.
Nu ska jag dricka upp mitt te, sätta på tven och ringa till sebbish. Jag saknar honom för mycket för att låta honom vara !

dagens hotti

image222

Ryan sheckler

lördag

Om ungefär 1 timme står vi på bowlingbanan och gör massor med strikes, tiden verkligen springer iväg nu när det är lov och allt. Dom här dagarna här uppe har gått så snabbt, redan ikväll måste jag börja packa och imorgon sätter vi oss i bilen igen påväg hem till skolan och storstads stressen. Men ikväll ska vi inte tänka på det utan njuuuut bara !

Vi hörs sen, nu ska jag på toa sen pussa min älskling och sätta mig i bilen bland hela min andra familj och dra iväg till bowling banorna.

image221

RSS 2.0