Outfits på g

Gårdagens outfit



Chinos H&M
Linne Bikbok
Cardigan H&M
Väska Mammsi








Chinos H&M
Linne H&M
Cardigan H&M
Jeansjacka Gammalt shit
Väska

H&M nörd, jupp jupp.

Mamma funkar lika bra som en second hand affär

För några dagar sedan fick jag en väska av min mamma, den har nu blivit min favorit och jag använder den dagligen.
Hon köpte den i en dyr närkes affär när hon var ung, gud vilken tur att hon sparar alla gammla grejer. Vi har rena rama second hand affären i mammas garderob.


I love my snygging

Skönhetssömn

Nu är vi äntligen hemma, började nästan tröttna på att vandra runt i stan. Har ont i rygg och fötter och vill bara sova.
Letade efter ett par beiga chinos och en slapp roling stones tröja men såklart så var allt slut i just min storlek, sjysst. Så det enda jag köpte var en ny kalender till skolstarten, lite nya underkläder och ankelstrumpor.
Köpte även en sofies mode som jag ska lägga mig och läsa sen, först ska jag spela lite sims och sedan lägga mig ner och sova, fyfan vad trött jag är !
Lägger även upp gårdagens & dagens outfit.

stå för sin egen stil

Jag gillar att Micha inte bryr sig om vad andra tycker, hon klär sig hur hon vill även fast resultatet blir helt crazy.
Jag tycker hon är cool som står för sin egen till men jag kan inte säga att jag gillar hennes kläder, vad tycker ni ?







det är inte jag


Tänk att jag, natalie lindgren, har börjat gilla den här tjejens musik.
Jag vet att jag aldrig gillat henne som person, hon är ofräsh och äcklig. Men hon var med på tv och sjöng och om jag blundade och bara lyssnade på musiken måste jag erkänna att den var mer än bra.

snygg utan spackel


Söta Eva Longoria osminkad.
På en shoppingtur med hunden och snygga handväskan i ena handen och sedan en nyttig drink i andra handen.
Perfekt start på dagen, speciellt om man ska shoppa som en kändis.

get a life bitch

här sitter jag i soffan, igen, med laptopen i knäet. sitter och kollar runt på kändissidor, klädsidor och kollar på greveholm. roligt liv jag har då, get a life bitch




Nicky & Paris


Syskonen Hilton shoppar loss tillsammans
Båda arvtagerskorna har ovanligt snygga kläder på sig, vet inte varför men älskar att kolla in kändisarnas kläder, man blir inspererad på ett otroligt bra sätt.


Up and go

Har varit vaken sen halv 8 då min älskling var tvungen att gå upp för att åka och jobba med min kära daddi, kunde inte somna om så nu ligger jag här. Magen börjar skrika efter mat så det gäller väl bara att orka ta sig upp, jag älskar min säng. Skulle fan kunna bo i den här hela sommaren !

idag ska jag och min syrra vara hemma och ta det lugnt, när mamma har slutat jobba så åker vi in till västermalmsgallerian, måste lämna tillbaka en tröja jag inte ville ha och även byta den där kjolen jag köpte på H&M till en mindre storlek.
På kvällen ska min gulliga mamma lägga ner tid på att färga mina ögonfransar och ögonbryn. Om jag ser ut som en pizzabagare när mamma är klar ska jag först döda henne sen döda mig.
Lägger även upp en dagens outfit sen, var länge sen. Xoxo

Eddy Grant

Min nya favorit när det gäller musik, men sebbe kommer alltid vara min favorit när det gäller allt annat


Soffan is my place

Sitter just nu i soffan, har precis duschat. Jag och malin satt och solade flera timmar kändes det som, blev rejält brun iaf ! Och även rejält svettig så det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i dushen.
Snart är maten klar, grillat som är den enda mat det känns som att våran familj äter när sommaren kommer, om jag ska vara ärlig har jag börjat tröttna lite på det. Ikväll är det match, sebbe har tippat på kryss så får väl heja lite på Tyskland också för annars kommer Spanien vinna stooort !
Ska vara en duktig flicka och hjälpa mamma med att duka lite, vi hörs självklart sen.
Ska tänka ut något roligt att skriva om, känns som att jag har lite slut på ideér, men ta det slugt det kommer!

Solning idag ?

Vaknade för ett tag sen, sitter nu och kollar på tv (greveholm om jag ska vara ärlig) och om ett tag ska jag smsa malin, idag ska jag till vällingby och sola med M och käka massor av jordgubbar, mums vad gott ! Sen på kvällen ska jag hem till min älskling och vi åker vidare till hans kompis där vi ska kolla på fotbolls matchen.
Go spanien !



Veckans planer :
Söndag 29/6 - Träffa malin, sola&jordgubbar. På kvällen kolla match med sebbe & claes.
Måndag 30/6 - Mammi ska färga mina ögonbryn + ögonfransar, på eftermiddagen ska vi in till västermalmsgallerian.
Tisdag 1/7 - Kanske träffa Melissa
Onsdag 2/7 - Chilla och råpacka, kanske sola om det är väder.
Torsdag 3/7 - Träffa min älskling hela dagen !
Fredag 4/7 - Sebbe sovit över från torsdag - fredag, ses en stund på förmiddagen och säga hejdå :(
Sedan drar jag till orsa !
Min älskade kusin, here i come


Tiden springer iväg

Ojoj, klockan är redan halv 12. När gick jag och badade egentligen ? Känns som jag precis gick upp ifrån det underbara vattnet.. Ska nog snart sätta på en film, ta en kopp tee och bädda ner mig i sängen. Är en riktig hemmaknutte, gillar att göra saker på dagarna men på kvällarna vill jag helst vara hemma och chilla.
Pappa har visat mig massor med bra musik ikväll, gammal musik är ju helt wonderful. Måste tanka min ipod med nya mumsiga låtar, nu ska jag bara dra på ett lager med lite färgat lack sedan säger jag god natt för mig och säger sov gott.

En stund för mig själv

Nu ska jag ta ett bad sedan fixa mina naglar och bläddra igenom klick & fredag som min kära pappa tog hem till mig idag.
Ni måste hjälpa mig att bestämma sen, antingen beställer jag en sex and the city box eller så beställer jag kläder från H&M, två klänningar som inte fanns i affären. Det lutar lugnt åt SATC, shopping av kläder har jag nästan fått nog av.
Ha en bra kväll, puss.

Nytt och härligt

Här kommer bilderna på mina nyinköpta redan älskade kläder

H&M shopping


Ett chill linne, tyckte det var så gulligt och otroligt skönt är det också !
Matcha snyggt med ett par ljusa stuprör och ett par söta ballerina


ännu ett till chillipilli linne, tänkte ha det under kjolen jag köpte. Har kjolen lite högre upp på magen och håller upp det med ett skärp.


Kjolen såg jätte pluffsig och ful ut på bilden men i verkligheten är den mycket sötare.
Den sitter tajt där uppe, det är som en bred linje som håller den uppe sen är det små söta fickor på sidorna.

GinaTricot


Har letat efter en blommig klänning enda sen sommaren började men har bara hittat tunikor som har varit förkorta att ha som klänning eller linnen med jätte fina blomstermönster.
Men nu hittade jag äntligen den här, syns inte på bilden men det är en liten volang där nere.
Matcha snyggt med ett par ballerina eller gladiators i guld tror jag skulle bli snyggt och på kvällen kan man även dra på sig sen jeansjacka.

Wedins


Nu ska jag ta och berätta min lilla story bakom dom här skorna eftersom att det gör dom mycket mer speciella.
Nu är det såhär att jag har fått för mig dom senaste dagarna att jag hemskt gärna skulle vilja ha ett par gladiator, helst ett par guldiga eftersom att det passar till det mesta. När letandet hade börjat startade jag med att kolla på Dinsko, hittade ett par svarta som var både snygga och sköna men det fanns bara i storlek 38 och uppåt, små fötter som man har så måste jag ha 37. Traskade vidare med en dyster min, visste att det var slut överallt, jag var försent ute.
Sen kom jag in på Wedins, kollade runt i hela affären utan att se ett enda par gladiator skor. Då när jag var påväg ut gick jag förbi rea lådan och såg något guldigt, stannade upp och kollade lite extra. Det var ett par guld gladiators !
Men eftersom att jag hade haft sån tur trodde jag att det självklart skulle vara fel storlek eller att dom skulle vara helt paj men när jag tog upp dom stod det 37 med stiliga guldbokstäver. Jag sken upp och satte genast på mig dom, fyfan vad sköna dom var ! Men det var inte det bästa, när jag hade provat klart dom kollade jag efter priset, dom hade legat i rea lådan där man gick halva priset på rea priset så från början kostade dom 750 och jag fick dom för 200 pix.
Fattar ni hur otroligt glad jag är !
När jag går i mina gyllene skor.. lalala (med mitt gyllene smile)

Shopping = träning

Puh, kom precis hem från vällingby. hittade faktiskt lite kläder, inte riktgit det jag hade förväntat mig men blev nöjd tillslut.
Tänkte ta en paus från allt för en stund, lägga mig i soffan, kolla på greveholm och bara chilla. Känns som jag inte gjort det på länge, men först ska jag göra en av mina favorit mackor, en italiensk mozarella macka.
Bilder på kläderna kommer självklart upp sen, behvöer bara lite vila.
XOXO




Det tar aldrig slut

Har suttit och kollat runnt på lite klädsajter och hittade ännu fler godingar, fan det tar aldrig slut. Blir ju galen på alla snygga kläder och alla rea priser som har sjunkigt så lågt som det bara går. Hur ska jag kunna hålla i mina pengar ?
Här är några av dom nya godingarna jag precis hittade, vissa ska jag absolut ha i min garderob om några dagar och vissa får jag bara fortsätta dregla över.



En söt blommig sak, kan bli min om jag har pengar över.
Snygg till jeans jacka och guld accesoarer maybe


Denna godbit ska bli min, jag ska kriga imorgon för att hitta den.
Matcha snyggt med en svart eller vit T-shirt under, gladiators till.


Har sett snyggare byxdressar, det här är ingen jag skulle vilja ha direkt men den är mer som en chilldress och helt okej tycker jag. Matcha den med en snygg bränna, barfota och snygga målade naglar.

Biokväll !

Sex and the city filmen är nog den bästa film jag sett på länge, den hade verkligen allt i sig.
Den var sorlig på sina ställen samtidigt som man blev så himla glad av den, alla hade dom snygga kläder, ett wonderful bröllop och fyra underbara tjejer.
Har aldrig sett serien och inte varit så vidare intresserad heller men nu efter filmen ska jag spikat köpa första boxen som jag kan njuta av alla regniga dagar av sommarlovet.
Ska kolla runt bland lite klädsidor medans sebbe spelar GTA, det verkar faktiskt roligt. Hoppas ni får en underbar kväll och hoppas ni kom in på det gymnasiet ni ville.
xoxo


Carrie i en snygg liten klänning och otroligt söta och även otroligt gravida Charlotte med shoppingkassarna i högsta hugg och sin höggravida mage under den söta prickiga klänningen.


Mr. Big och söta Carrie !
Love her shoes

En akademi

Kollade gymnasiet för ett tag sen, kom in på mitt tredje. Hade ju hoppats på antingen första eller andra men ficknöjamig med hantverksakademin. I början var jag inte särskilt nöjd men nu när det har gått ett tag och när man har tänkt efter lite så känns det mycket bättre och jag ser faktiskt fram emot det :)
Snart ska jag och min älskling ta bussen in till vällingby, det blir SATC filmen med lite popcorn och läsk. Sedan hem igen och mys hela kvällen!
Imorgon ska jag till stan och shoppa, tror att jag letar upp det mesta i vällingby sedan åker till västermalmsgallerian och lämnar tillbaka tröjan sen åker hem. Vet inte om jag orkar åka ända till stan om jag ändå kan hitta allt i vällingby..
Vi hörs sen, skriver förmodligen ett inlägg ikväll. Nu när sebbe har köpt sin xbox brukar han sitta och spela och jag sitter då framför datorn så får lite mer tid för att blogga när jag är här.
Love / N

Together forever


The sweet couple is back in action
Jake Gyllenhaal & Reese Witherspoon
Jag är kär i dom, har alltid tyckt att dom är gjorda för varandra, blev förtvivlad när det tog slut.
Nu ska dom flytta ihop, kan hålla mig lugn igen

Angelica Lindgren


Min kusin,
hon är den sötaste, bäst klädda, underbaraste, pålitligaste tjejen som finns.
Jag saknar dig så himla mycket gumman, du förstår inte hur mycket du betyder för mig. Du är som min själsfrände, finns det något vi tycker olika ? Jag gillar inte Elvis men du älskar, skit samma det räknas inte.
I sommar kommer vi ha de så bäst, sola, bada, blogga, äta glass, i stort sätt bo hos varandra.
Jag älskar dig min underbara kusin !

Nicole is my darling




Snyggt med sjal på sommaren !


Söt kofta, stuprör och sjyssta ballerina, så perfekt som det kan bli


Shit vilken snygg jacka, skulle inte bangat på att bära en likadan för att krydda upp outfitten lite

Min älskling frågade mig precis vem jag gillade mest av Nicole Richie och Lauren Conrad. Båda är ju mina absoluta idoler så jag kunde faktiskt inte svara.
Jag gillar Nicole eftersom att hon precis har blivit världens sötaste mamma och att hon som jag har haft sina smala perioder, det kändes skönt att en känd person också kunde vara smal. Svårt att förklara men det kändes bra på något sätt.
Lauren älskar jag för att hon har så otroligt snygga kläder, läste i en skvaller tidning här om dagen att hon och hennes förra bästa vän från The Hills (Heiden) hade bråkat och då hade hon betett sig jätte konstigt och varit värsta bitchen. Jag älskar båda men på helt olika sett.
(Måste bara tillägga att Nicole har sjukt snygga kläder hon också!)


Fotboll !


Spanien - Ryssland
Eftersom att Ryssland körde ut Sverige så hejjar jag på Spanien.
Har aldrig gillat Ryssland något vidare så.

SATC

Har ju glömt att nämna att jag och min favorit till pojkvän ska på bio imorgon, med ett stort smile på läpparna kan jag säga att jag och han ska se sex and the city filmen !!! Wiiiiie, som jag har längtat efter att få se den.
Alla kompisar har redan sett den och alla säger att den är lika bra så jag blir ju bara mer och mer suktad men nu jävlar, nu kan jag också skryta om att jag har sett den, hah.


Hemlig beundrare


Leighton med sin söta bike, gud vad sommarfin hon är !
Super söt, kollade på posh24 och hittade typ 15 bilder med henne och en annan kille den dagen.
Vem är den hemliga beundraren ?

Vippkjolar


Denna snygging kommer från Topshop
Snygg att ha en bit upp på magen och sedan matcha med ett vitt instoppat linne och ett par snygga gladiator sandaler + en axelväska.


En till vippis, matcha snyggt med samma som ovan.
Från Topshop igen


Klänning från Indiska
Matcha med sjyssta sandaler och en axelväska, helst second hand.



fixat och klart

Sådär ja, nu är det mesta klart, Vill bara ändra lite små saker men det får bli sen, som texten, visningsbilden & ändra färg på rubriken. Ska vila lite nu och fortsätta kolla på Greveholm, om jag sedan orkar ska jag nog gå ut i solen ett tag, kan ju alltid hoppas på lite mer bränna! Vi hörs sen

Kändisstilen smittar av sig

När jag såg dessa två bilder på Kate Bosworth & Leighton Meester blev jag väldigt sugen på ett ar låga converse. Skulle antingen vilja ha ett par vita eller blåa. Så snyggt till både stuprörsjeans och klänningar eller kjolar, ååh jag måste verkligen anstränga mig för att hålla i mina pengar, det är svååårt.





Greveholm

Kan inte fatta att jag är vaken såhär tidigt men det är jag iallafall så nu får jag ta och hitta på något roligt eftersom att jag är helt själv hemma, nästan. En sovande syster är inte till sån stor hjälp iaf. Idag blir en lugn dag, idag ska jag göra iordning min design så får vi se senare om jag lyckas, idag ska jag även ta reda på vilket gymnasium jag ska spendera mina 3 dyrbara framtidsår på. Det beskedet kommer på eftermiddagen tror jag om jag inte hinner få det med posten. Måste ju erkänna att jag är liiiite nervös faktiskt, så för att lugna mina never ska jag sätta på en film. Hade tänkt mig Det hemlighetsfulla huset men kom sedan att tänka på Greveholm, det som är så bra med den filmen är att en inspelad julkalender alltid är typ 6 timmar, då har jag något att göra hela dagen !
Jag vet att jag är mycket för barnfilmer men nu är jag är hemma och är sjuk så tittar jag hellre på mysiga barnminnenfilmer än att kolla på något äckligt actionblask. Sådetså



Ny design på g



Nu kommer min blogg se lite halv skum ut men det beror på att jag ska försöka ändra min design, det är det jag kommer lägga ner det mesta av min tid på imrogon. Har fått en prefekt hemsida av min kompis Malin som funkar
perfekt ! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite bloggar innan jag somnar, en av dom är min kusins blogg. Hon är den coolaste, bästa och underbaraste person jag känner, jag älskar och beundrar henne starkt !
Godnatt

Medicin för min stackars hals

Nu ska jag koka upp ett paket kycklingnudlar och fixa en kopp citrontee som kan lindra min stackars hals, ska sedan joina mammi & daddi i tv-soffan. Oj nu blev det ett mål till tyskland, det står nu 1-1. Jag hejjar faktiskt på turkarna !

Vissa har skelett i garderoben, jag har chinos

Vet ni vad jag hittade idag när jag rensade min garderob ? Ett par chinos ! Men det bästa av allt var att dom inte var beiga som alla andras utan mina är svarta ! Vill därför hitta ett par snygga shoes till, helst högklackade gladiatorisar men har inte hittat än så länge så det får bli ett par klackar bara.
Skönt då behöver man inte tjacka ett par såna !

usch och fy !

Min sjuka blir bara värre, nu har mitt halsonda gått över till en förkylning + att jag hostar som en galning. Varför ska jag bli sjuk just nu ? Idag har solen tittat fram i stort sätt hela dagen men vad gjorde jag ? Höll mig inne, städade.
Nej måste vila upp mig för på lördag drar jag in till stan, lite fräsh update i min garderob. Ska kolla efter en tunn morgonrock som går till knäna, ett par snygga sandaler med klack, en vippkjol + ett ribbat linne.
LOVELOVELOVE

Solning på ballen

Kände att jag behövde en paus från allt städande så gick ut och satte mig på ballkongen där solen låg på. Satt och läste för att fördriva tiden lite och efter en timmes solning har jag fått ännu lite färg, woho!
Hoppas den lilla solen håler i sig så kan jag sätta igång att små sola lite igen, lite färg är alltid något. Känner mig lite små seg så ska spela lite sims innan jag gör klart det sista sedan ska jag ner till pappa och hjälpa honom med en grej så tjänar jag lite extra cash. Perfekt innan stan, ska riktigt shoppa loss på rean. Några snygga tips ?

Storstädning

Ända från när jag vakande tills nu har jag ägnat mig åt till att städa ur min garderob. Den består av för mycket skit och mina fina nyinköpta kläder får långt ifrån plats. Får inte skriva för långt för då kommer jag fastna här men tänkte bara skriva så att ni vet att jag lever och att bloggen inte är bortglömd. Så nu ska jag börja röja sedan åka in till stan i helgen och shoooooppa ! Här kommer lite bilder på min fina (o)sorterade garderob.


Sofis mode

Jag har läst sofis mode en gång och sen blev jag fast, var nere och köpte det senaste numret idag och längtar vekrligen efter att få bädda ner mig och läsa. Man kan även skicka en kod från mobilen och få modeupdates och styletips direkt till mobilen ! Nej nu kan jag inte vänta längre, säger godnatt till er och hej till min kära tidning.


Spana in hennes kläder över midsommar, i want her shoes !
God natt


Outfit

Eftersom att jag inte hade något bättre för mig satt jag och knepade ihop en liten outfit.



Linne & halsband H&M
Shorts & Sandaler Topshop


Midsommardagen


Längst bort ser man pappsen till vänster och sebbe till höger, dom hade redan doppat sig men ställde sig upp för att synas på kort.
Det är jag som är lite längre fram, jag har bikini på mig även fast det inte ser ut som det och jag var för feg så hade inte doppat mig än.


Min syrra som håller i en luftmadrass och jag som sitter på sebbes rygg, då hade jag fakiskt doppat mig ! Det var skiiiit kallt.


De två kära syskonen, morbror till vänster och mammi till höger.


Jag och min älskling satt och njöt av solen

by the way

Nu när jag endå är igång med mitt bloggande igen (vet att det blev dåligt med uppdatering under kvällens gång och inget nagel-inlägg, ledsen för det) hade jag tänkt lägga upp "del tre" med bilder som togs under midsommar. Dessa bilder kommer från midsommardagen när alla gick ner till badbergen för ett dopp i det iskalla vattnet.

the father and his son


Ur filmen The pursuit of happyness, det är Wills riktiga son som sitter bredvid honom. Hur gullig som helst, älskar verkligen mörka bebisar/barn !

My name is Smith, Will Smith

Jag har alltid älskat Will Smith, i alla filmer och även hans privata jag. Alltid den skönaste, får med sig många skratt och  har världens sötaste son. När jag såg den här underbara bilden var jag bara tvungen att skriva hur mycket jag gillar honom som skådespelare, alla filmer han har gjort har verkligen varit värda att se.
Hitch har varit min favorit i måånga måånga år men nu kan jag den utantill och då har jag tyvärr tröttnat. Men i skolan såg vi filmen The pursuit of happyness och den var ju också såå bra, om ni inte sett nån av filmerna så lova mig att se dom.


I can shine up the world just with my smile

Almost done

Nu är jag nästan klar med min lilla skönhetsbehandling, naglarna är fixade (både händer&fötter), mina fötter har fått sin behandling och är lenare än någonsin.
Mamma kom precis hem, hon hade varit så gullig och köpt kläder till både mig och min syster. Kan lägga in bilder sen men fick två par shorts, en cardigan och en tre kvarts tröja som jag är lite osäker på. Lovade nu att städa mitt rum men efter det kommer mitt nagel inlägg, oroa er inte jag har inte glömt det.

Hemma spa

Jag sa ju att jag skulle ta det lugnt idag och vila upp mig - vad är då bättre än ett hemma spa ?
Det var länge sen jag hade det och nu har jag hunnit tjacka lite produkter så jag tänkte varför inte. Nu efter lunch hade jag tänkt göra en fotbehandling vilket innebär en fotpeeling jag köpte på Åhléns samt en footcreme efter det.
Måste även fixa mina naglar, dom börjar bli en katastrof! Det är snyggt med långa naglar men då måste dom vara välskötta och fina, ska försöka fixa ett inlägg sen där jag skriver steg för steg hur jag fixar naglarna samt vilka produkter jag använder :)
På eftermiddagen ska jag ta ett långt bad med massa oljor och sedan en ansiktsmask och hårinpackning på det, ska börja nu på en gång. Håll utkik efter mitt nagel-inlägg sen !
Love / N


En dag med syster

Mamma är på jobbet, pappa är på jobbet och sebbe är hans hjälpreda. Det betyder att jag och min syster är helt ensamma hemma, då kan vi ägna lite tid åt varandra och ha en mysig syskon-dag vilket är lite ovanligt.
Känner mig lite små seg faktiskt, vaknade många gånger under natten pga min halsonda och sedan vakande jag även när sebbe skulle upp och jobba (kl halv 7), själklart tog det en timme innan jag kunde somna om.
Därför ska jag inte göra något ansträngande idag utan bara jobba på att bli frisk, jag och sofia har precis käkat pizza. Det blev våra frukost, nyyyyttigt !
Har spelat sims några timmar men nu tänkte jag hitta på något annat, vi får se vad det blir.
Puss på rumpan, vi hörs sen

En vanlig rubrik

Snart bär det av till skanstull eller vart det nu var vi skulle flasha sebbes xbox, sitter hemma hos min älskling nu och snart ska vi dra. Hann inte sminka mig hemma eftersom att jag alltid tror att jag har mer tid på mig än vad jag egentligen har så jag fick ta och göra det här ist. Ikväll ska min sötnos sova hos mig, myyyys. Kanske blir lite film eller något liknande, får se vad sebbe orkar eftersom att han ska upp tidigt och jobba.
Nu hade vi tänkt dra så att vi inte behöver stressa, bye for now.
Pussi

Natalie är heeemskt duktig

Nu har jag lagt upp två inlägg med bilder, har lite ont i ryggen nu så tänkte ta en paus från både bloggandet och matchen och sätter mig i rummet istället och spelar lite.
Tänkte sova rätt så tidigt ikväll så det här bli sista inlägget men jag hör nog av mig en kortis imrogon innan jag drar till min favorit, vi ska flasha sebbes xbox och då lovade jag att följa med !
Sweet dreams darlings

Midsommarkvällen


Efter en god grillmiddag tog vi en promenix ner till hamnen, och där ser ni den mysiga vägen


Min älskling är lika energisk som min 11-åriga syrra, han kunde inte gå lugnt bredvid mig utan hoppade och sprang lite framför ;) sötnooos


Båtar & solnedgång, så typiskt skärgården.


The way to happiness


Finns det nåt mysigare än att sitta vid ett par klippor och kolla på solnedgången ?
Tror inte det


Du kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar dig, du är allt för mig


En bild på min kära mamma & pappa, världens bästa föräldrar

Midsommarafton


På förmiddagen under midsommar lunchen.
Syster, Sebbe & Daddi


Skönt och varmt, perfekt midsommar!
Mamma & Morbror, Sofia, Sebbe


När vi hade ätit klart var alla mätta och glada, speciellt jag och Sebbe.


Med mätta magar tog vi oss ner till ängen som låg 2 min från stugan, där var det tävling på gång. Springa med potatis på en sked, hoppa säck m.m.


När vi hade dansat klart runt midsommarstången blev söta sebbe trött, var tvungen att vila lite ;)
Vi hade med oss en filt så la oss där för att mysa och sola.


Den fina midsommarstången, nu när midsommaren är över känns det verkligen som att sommaren är här. Underbar känsla !



Som att vi någonsin kan vara ifrån varanda ?
Förresten var det våran halv års dag på midsommarafton så det blev lite extra gulligull hela dagen


När alla var påväg ifrån ängen var den här gulligt runda gubben i full fart att starta sin falmoppe, men det gick ju inte så bra så var bara tvungen att ta en liten bild.


Och tillslut min pappa som var glad när han hade vunnit över Sebbe på pil.
Efter det gick vi hem och åt en riktigt god jordgubbstårta, en perfekt dag med ett perfekt sällskap !


Spanien - Italien

Fotbolls match ! Vilka tror ni vinner ? Vilka hejar ni på ?
Jag kollar bara som en grej liksom, alltid kul att se alla snygga mål eller pinsamma missar.
Tänkte lägga upp alla bilder nu som jag lyckades ta under helgen, men kollar på fotboll medans och umgås med mina kära päron så det kommer nog ta ett tag, måste även förminska alla 50 bilder. Men håll utkik om typ 1 timme.
Puss på mina kära läsare

Slut på det roliga

Kom hem från landet för ett tag sedan, har hunnit spela, packat upp min väska och bädda och nu ligger jag här. Så underbart med nybäddad säng. Ska snart hjälpa mamma att laga mat, det blir hembakad pizza, muuumsi!
Ikväll kommer det några inlägg om vad som hänt dom senaste dagarna samt lite bilder, bara hålla utkik.

Midsommar

Förlåt för dålig uppdatering, lovade att uppdatera dagligen men när jag kom upp hit upptäckte jag att det inte var någon täckning alls till mitt trådlösa internet. Så internetet går jätte segt och det tar typ 15 min att posta ett inlägg men nu vet ni det så här får ni ett kort sen ger jag er en ordentlig uppdatering när jag kommer hem med lite bilder.

Idag har varit en super trevlig dag, sebbe har träffat min morbror för första gången och dom kommer jätte bra överens, han fick till och med en student present av Lasse. Dagen har bestått av dans runt midsommarstång, promenad ner till klipporna, god mat och massa, massa mer.
20 december, 20 juni. Idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 6 underbara månader. Jag är kärare än någonsin och älskar honom mesta av allt, tänkte bara tala om det för er :)
Därför lägger jag in en bild som vi tog idag vid vattnet


Nästa - Landet!

Nu bär det av till skärgåren, har inte hunnit blogga nu på morgonen eftersom att jag är hos sebbe och vi har sprungit runt som galningar för att packa det sista, alltid i sista minuten.
Ska bli så mysigt att åka ut till skärgården, dansa runt midsommar stången, äta god mat, längtar verkligen ! Och att min älskling följer med gör allt ännu mer underbart.
Tar självklart med mig datorn upp och kameran, så dagliga updates med bilder blir det. Hoppas ni alla får en toppen midsommar! Love / N&S

Det gäller bara att komma igång

Jag har länge funderat på att börja sätta igång med tränignen igen men det har inte blivit av, jag är så lat och nu på sommarlovet vill jag bara ligga och dega på en strand och inte gå upp kl 6 och jogga.
Men här om dagen läste jag Carolines blogg och såg detta .
Tyckte det var bra tips och ska nog testa på själv, vem vet, vid sommarens slut kanske jag har förvandlats till den nyttigaste träningsmänniska du någonsin kännt.

at sebbes place

Sitter i sebbes soffa med hans syrras laptopis i knäet, har precis sagt hejdå till frida och vandrade runt lite i vällingby medans jag väntade på att sebbe och daddi skulle hämta upp mig.
Ikväll blir det match, är taggad faktiskt ! Jag och sebbe ska hem till hans kompis stefan där stefans flickvän kommer vara och massa andra, det kommer nog bli en mysig kväll ! Imorgon bär det av till skärgården, jag vet inte varför men har fått för mig att det är skit mysigt att sitta uppe på det landet, dricka tee medans det regnar och titta på EM. Därför vill jag få en liten regnskur under helgen. Lova mig att dansa mycket runt midsommar.
xoxo

The bitch is sleeping

Sebbe är hemma från jobbet, vi är mätta i magen av massa mackor och han står nu i duschen och jag.. ligger här med min bästa vän. Tänkte skriva ett litet god natt inlägg, när min blöta älskling är tillbaka ska vi nog mysa lite och sedan kolla på tv. Sen blir det sov dags eftersom att pappa & seb ska upp 7 imorgon och jobba, trogen flickvän som man är så går jag såklart också upp för att säga hejdå.
Imorgon kommer frida och på kvällen blir det match med sebbe och hans polare, taggad till tusen !
God natt darlings

Dagens inköp

Glömde ju lägga in bilder på mina kläder jag köpte idag, dom kommer här !

    
En liten gullig marinfärgad sommar topp, inte för varm eftersom att den är kortärmad och fladdar lite vid magen.


Har letat efter en stor T-shirt med ett tryck på som man kan ha till stuprörs jeans och idag hittade jag äntligen en, om man kollar noga ser man att det föresteller ett ansikte.

Frida Alexander

Min dag spenderade jag med min lilla älskling Frida, vi var i vällingby. Började med att kolla runt men såg bara snygga kläder vart jag än gick så eftersom att jag hade med mig lite pengar så blev det lite shopping. Bilder kommer såklart :)
3 timmar var i vällingby och bara gick runt och pratade medans vi provade skor med skyhöga klackar, mini-klänningar och underkläder, frida är den tjejen jag berättar allt för och eftersom att vi inte setts på ett tag var det så kul att träffas igen !
Nu har det mesta av dagen gått, ligger i sängen och bara tar det lugnt. Skönt att få vila min onda rygg, får alltid så ont i ryggen om jag står mycket under dagen eller så, skit jobbit.
Har packat det mesta inför landet, gick på 5sek eftersom att vi bara ska vara borta under helgen. Tänkte hoppa in i duschen och vid 9 drar jag och pappa och hämtar upp min älskling från jobbet.


My rolemodel, my love

Attans också

Promenerade precis ner till affären för att köpa ciabatta, tomater och mozarella ost, blev super sugen på något italienskt idag igen. Men såklart så var alla ciabatta bröden slut, inte ett ända kvar till lilla mig. Traskade hem igen och gjorde iordning morotsstavar och dip ist, muums vad gott ! Köpte även bobs lättdryck som är läskande och god såhär på sommaren (?)
Tänkte lägga mig i sängen och läsa mina två tidningar som pappa tog med hem idag, Sofies mode & klick sen får vi se vad som händer ikväll. Är inte på humör för att hitta på så mycket faktiskt, tror att det bilr en till hemma-sittar-kväll.
Love/ N

Min lilla lista

Jag behöver så många saker inför sommaren känns det som, inte kläder och smink, absolut inte, men typ skönhets grejer.

Solkräm (för ansiktet) Vill ju inte bränna ansiktet men inte heller få fet hy av den tjocka solkrämen som används till kroppen.
Hårinpackning Sola&bada, det är ju det sommaren består av. Men av alla UV-strålningar och allt detta klor hur kommer mitt stackars hår se ut då ? Därför måste jag köpa en vårdande inpackning som även skyddar, tipsa gärna!
Peeling Om man vill vara brun och snygg ett tag efter sommaren är mitt tips att peela huden med jämna mellanrum. Peelingen tar bort all död hud och när du solar nästa gång kommer brännan in i nya huden och stannar därför mycket längre.
Brun-utan-sol Med denna underbara kräm kan man gå runt och vara brun även fast solen inte tittar fram, men den jag söker efter ska innehålla mjukgörande kräm också som återfuktar och gör huden len som en babyrumpa!



Jag och mina löften

Ni kom väl ihåg att jag lovade att jag skulle skriva mer igår, gjorde jag det ? Nej
Jag lovar jämt en massa saker men sen kan jag inte hålla dom, eller okej stora löften är det klart jag håller me jag menar såna här små saker, då är det oftast något som går före. Vaknade precis och tänkte göra lite frulle sedan hoppa in i duschen, idag ska jag äntligen till min älskling ! Har inte träffat honom på två dagar, känns som en vecka.
Frida ringde även igår, imorgon ska jag äntligen få träffa en av mina bästa vänner igen, det var ju månader sen.
Men ikväll ska sebbe jobba så jag drar hem innan middage och då jäklar kan ni förvänta er inlägg, den här gången sviker jag er inte. Btw, om ni vill kolla på snygga outfits och en otroligt "snygg" bild på mig när jag var liten så kan ni få mysig insperation från min kusins blogg, Angelica.

Mysig dag

Kortfattat om min dag, vaknade upp hos malin. Vi åt en god frukost, solade på hennes altan men när solen gick i moln spelade vi kort ist. Drog sedan hem, spelade såklart sims när jag kom hem (har blivit en riktig nörd) och sen hjälpte jag pappa att jobba, pantade burkar och vi handlade en god middag. Idag var det jag som fick göra den goda italienska tallriken, fyfan vad gott det var. Ni måste smaka den!
Tjänade lite pengar på eftermiddagen vilket var skönt, då kanske jag har råd med allt jag vill ha ?

Efter några timmars sims efter middagen tänkte jag ta en paus och överlämna spelet till min syrra, tänkte städa rummet och sen lägga mig och läsa lite. Vet inte om ni har läst boken Låt den rätta komma in men den har jag precis börjat på och tycker redan den är läskig. Det är en skräckroman som utspelar sig i vällingby & blackeberg. Så läskigt att läsa om områden som man känner till, speciellt när det händer så groteska saker som det gör..
Nu ska jag återgå till min säng som är bombad med kläder och annat skit, måste röja lite så att jag får plats, jag och min bok. Ha en trevlig kväll!

Eftersom att jag inte har något för mig så tror jag att det kommer nåra till inlägg ikv, ska försöka sätta ihop en outfit, skriva en liten lista på vad jag behöver inför sommaren m.m.


Godis och fotboll med en kär vän

Det blev en skön dag ändå, regn på morgonen men nu på eftermiddagen börjar solen kika fram.
Är just nu hos malin, ska se matchen här och även sova över, vi möttes upp i vällingby och kollade runt i några affärer innan vi köpte godis och sedan tog bussen hem.
På morgonen var jag med min älskling men sen skulle han dra och gymma så jag tog en dusch och spelade sims men fick väldigt brottom och missade tolvan. Så typiskt mig..
Om det blir så här skönt väder kanske man ska ta en promenad sen, det börjar ju bli riktigt varmt. Hoppas på lite sol imorgon för jag måste verkligen bättra på min bränna ! Nu ska vi äta godis och prata lite skit, nu jävlar håller vi tummarna för Sverige ikväll ! Det är mig och malin ni kommer höra mest när sverige gör mål, jag lovar.


The sims året runt

Hej alla darlings, haft en bra kväll än så länge ?
Jag, min pojkvän och hela familjen har varit ute och ätit middag på ett mysigt ställe intill vattnet. Vi kom hem för ett tag sen, har kollat på lite fotboll och just nu sitter jag och sebbe och spelar sims. Började spela det idag, lånade min syrras "året runt" och det är ju så sjukt kul ! Var evigheter sen jag spelade det och har glömt hur underbart spel det är, har gjort en familj som består av en sebastian och en natalie, dom har fått ett barn och är gifta. Jaa, drömma kan man ju alltid, hoppas vi håller ihop länge iaf :)
Nu tänkte jag sätta mig i sebbes knä och titta på när han gör sin sim, han ska göra en snygg kille i 20-års åldern som ska bli kär i typ 3 tjejer samtidigt och sedan bjuda hem alla på samma gång. Mr otrogen är i full gång, ska bli kul att se hur det går.




Snöbollskrig


Solbränna

Ooops, glömde

Säger även grattis till en av mina kära vänner, Malin Aldrin fyller år idag !


Där är min gullunge längst till höger.

Grattis vännen !

Happy Birthday

Igår var jag och några kompisar hemma hos Jeanette på födelsedags kalas, äntligen 16 gumman !
För mig är det ju några månader kvar..

Dagen började med att jag vaknade upp hos min älskling, vi tog det lugnt på morgonen och åt frukost, hade det mysigt. Sedan åkte vi till sumpan där min spelnörd till älskling skulle köpa ett xbox 360, jag ska inte säga något om spelnörd eftersom att jag själv gillar att spela, bad t.o.m. att sebbe skulle ladda ner lite roliga spel till mig också!
Det var super bra grafik och film kunde man också kolla på, allt i ett. Runt 4 åkte sebbe och jobbade och jag åkte hem, bytte om och drog vidare till ekerö. Presenten jag gav var en liten body butter från Body Shop, med mango doft eftersom att jag vet att jeanette gillar det, hoppas det iaf.
Vi kollade på en läskig film som hette Sova med fiender, jag tyckte den var äcklig och kunde inte hålla tillbaka skriken så skrämde skiten ur både hunden och dom andra. Men det var en rolig kväll trots att jag fick säga hejdå till Jeanette för typ 2 veckor framöver, hon ska till santorini eller vad det heter, det ligger i grekland och dom åker inatt.
Jag hoppas att planet krashar för förra gången dom skulle åka till rom så lovade hon mig att jag skulle få hennes moppe om hon dog, nej min bästa vän ska komma tillbaka hit levande !
På tal om spel tror jag att jag ska göra lite frukost och sedan spela The sims, det var ju så länge sen.

Jag älskar min pojkvän

Satt och kollade på lite gamla kort och hittade några gamla bilder på min söta älskling (det här var alltså låångt innan vi blev tsm)


Guud jag kom ihåg hur söt jag tyckte den där bilden var, om jag ska vara ärlig så trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle kunna få honom. Han verkade ju så perfekt, så omtänksam, jätte rolig att prata med, hur söt&snygg som helst, han uppfyllde allt jag hade punktat upp under kategorin "drömkille".
Första gången vi träffades, har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Men sen dess så gick det bara framåt och några veckor senare var vi tillsammans och det är vi fortfarande. Världens lyckligaste par !


Print screenade en av våra konversationer precis i början, fårga mig inte varför men kul att ha kvar och kolla på. När jag kollar tillbaka vad vi skrev tycker jag att jag skrev jätte töntigt. Usch, haha.
Men tur att det gick som det gick, vi har snart varit tillsammans i ett halvår och jag är lika nykär som jag var från första början, i love you baby.


buy me a drink baby

Ska skriva en faktura till pappa så sitter på min gamla dator, lyssnar på lite gammal musik och då kom den här låten upp som jag var helt galen i förra sommaren.


T-Pain - Buy you a drink

Så tokig är den väl inte ?



Trött i fingrarna


Hah där fick ni allt ett långt inlägg, känner mig helt trött i huvudet och mina fingrar är döda.
Ikväll ska jag till sebbe så det blir nog inget mer bloggande för idag, tänkte lägga mig och läsa en harry potter nu, sedan ta en powernap.
Puss / N

Min roliga vecka

Torsdag 5/6
Vanlig skoldag men sedan gick jag på Claes (sebbes kompis) studentskiva.
Mamma och pappa hade åkt till landet så jag sov hos sebbe hela långa helgen. Kvällen var jätte rolig, mycket dans och lärde känna några nya personer. Jag och sebbe drog hem runt 2 och sedan direkt i säng.

Claes och hans gulliga flickvän

Vi gav honom lite minnen på duken, så fick han något att läsa gen efter.

Fredag 6/6
Nu var det sebbes & sunshines tur att ha studentmottagning, deras föräldrar hade hållit på att kämpa med maten flera dagar innan. En eloge till dom faktiskt !
Maten var super god och hela dagen blev jätte lyckad tyckte jag, lärde även känna sebbes syrra lite bättre. Helt underbar tjej, så rolig att prata med och omtänksam. Du ska vara stolt över henne sebbe !
På kvällen drog alla hem till Jennifer där vi sjöng singstar och killarna spelade Guitar Hero, Sara följde med (sebbes syrra) men hon drog efter ett tag och Jennifer gick och la sig. Då var det inte lika kul för mig heller så jag somnade också.

Sebbes pappa höll ett fint tal, sebbe stod vid hans sida och såg så glad ut.


Verkligen en lyckad bild på mig och Chris.
Letade efter en bild på mig och sebbe men det fanns ingen, jag försökte hålla mig borta så mycket som möjligt från kamerorna.

Lördag 7/6
Gröööönan !
Det var verkligen hur kul som helst, var så länge sen jag åkte karuseller så hade nästan glömt bort hur roligt det var. Åkte till Malin för att först lämna mina saker där (skulle sova hos henne och ville inte släpa runt på allt hela dagen). När jag kom dit kom jag på att jag hade glömt malins&malins presenter, bad om ursäkt och så var det inget mer med det. Får helt enkelt ta med dem någon annan gång.
Vi åkte karuseller i 7 hela timmar, gissa om jag var trött efter. Levde bara på en hamburgare hela dagen.
Lite bilder togs även fast vi hade fullt upp att springa mellan karusellerna. Våra favoriter var popexpressen (såklart),berg-och-dal-banan, flygande mattan, vikingaskeppet. Åkte även uppskutet men efteråt var man helt skakis, trodde den inte var så läskig som den var, eller så har jag blivit fegare. Lite bilder får ni iaf


Två av mina favoriter + jag. Malin tog kortet
Från vänster: Jag,Emmy,Malin


Jag & min älskade Malin utanför lustiga huset.


Jag på tuben, äntligen påväg hem.

Söndag 8/6
Vaknade upp hos Malin, efter frukosten drog jag till Emmy. Vi stuttsade på hennes stuttsmatta, pratade i solen och åt en god lunch. När det började bli eftermiddag drog jag hem till Sebbe igen, eftersom att det var så otroligt varmt ute drog vi och badade (första doppet) tyvärr blev det inga bilder eftersom att jag glömde min digitalkamera hemma.
På kvällen åt vi en god middag och kollade på film.

Måndag 9/6
Idag var en vanlig skoldag, tyckte den kändes onödig för min del eftersom betygen redan var satta och lärarna hade samlat in alla böcker så jag och sebbe sov ända till 11. Vi hade en mysig morgon och sedan drog jag hem och han till gymmet. Balen var ikväll så åkte hem och fixade mig. Sebbe kom efter någon timme och lite senare kom Jeanette.
Runt 7 kom våra dejter, Jens&Michel, Jeanettes pappa fotade oss som en galning sedan tog vi taxin in till Café Umbra. Det var inte lika fint som jag hade trott och maten var väl sådär, det kändes inte som om alla kom igång heller efter maten, inga dansade och fler och fler började dra. De felsta skulle till solvik för att kröka, och och Jeanette funderade på att åka dit först men sen kände jag att jag inte orkade så när alla endå satt på tolvan och skulle gå av vid smedslätten så åkte jag vidare hem till mig.


Alla klassens söta tjejer, gud vad fina alla var !


Hela klassen, jag i mitten i den blåa klänningen.
Där ser ni min kläning ni som har frågat efter den :)


Förrätten, baugett med parma skinka, pesto, mozarella & tomater.


Varmrätten, kyckling, klyftpotatis och en god sås.

Tisdag 10/6
Klassensdag, picknick i rålis. Det var mysigt men otroligt kallt.
Senare drog jag och Sebbe till Jocke som också var nybliven student, hela gänget var där och vi åt och hade mysigt. Runt 7 tog jag bussen därifrån och mötte upp Astrid & Ingrid i alvik, vi mötte sedan Sanna & Bea och var hemskt taggade för MATCHEN ! I kungsan var det propp fullt så vi drog hem till Sanna istället, kvällen blev jätte mysig och gud vilken match. Efter första målet kan jag medge att jag inte hatar Zlatan längre och det andra målet var så klockrent !
Känner mig hemskt taggad för nästa match som är på lördag, Sverige - Spanien och den ska ses hos malin !






Skolavslutning!

Äntligen är sommarlovet här !
Innan jag börjar berätta om min dag vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har haft fullt upp och känner redan nu att jag inte alls har så stor lust för att blogga, så förvänta er ingen daglig uppdatering nu när sommarlovet är på ingång.
Men i inlägget ovanför ska jag försöka återberätta veckans alla händelser.

Idag möttes alla abas 9or i skolan för att säga hejdå och få lite kakor och läsk. Sedan gick vi upp till kyrkan där många sjöng, för många. Sedan fick vi betygen och halv 1 gick vi hem, skönt att dom höll kvar oss i mer än 2 timmar.
Lite senare åkte jag och Sara till stan, köpte en present till Jeanette som har en middag imorgon för några kompisar ska bli trevligt faktiskt !
Kom hem för en liten stund sen och vill bara bädda ner mig i sängen och sova, känns så skönt att ha gått ut 9an, äntligen ! Betygen blev jag rätt så nöjd med också, kommer nog in på det jag vill iaf, vilket är det viktigaste.
Ikväll ska jag till min älskling när han jobbat klart, bilr runt 10 tiden. Tar med mig en film så vi kan ha det lite mysigt sen slaggar jag där och spenderar min dag imorgon med honom.
Nu ska jag sätta mig och försöka minnas allt jag gjort dom senaste dagarna, säger bara att jag skriver inte så mycket om varje dag utan försöker göra en grov sammanfattning.

Måste bara lägga in mina två favorit låtar, brukar inte lyssna på techno men dom här är ju för bra !

Dj Mango - Eurodancer



Techno Trance - Once again

Blondare och blondare för min del

Hej allihopa !
Nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade, har sovit hos min älskling och haft fullt upp ända sen i torsdags så det förklarar väl min dåliga uppdatering.
Håller just nu på att färga håret, vill bli blondare. Min älskling har cyklat ner till konsum för att köpa lite godis till oss ikv sen när han kommer tillbaka ska vi tvätta ur min färg och sedan titta på tv !
Tog även första doppet idag, har massa roliga saker att skriva men hinner tyvärr inte skriva allt nu som hänt de senaste dagarna. Får göra det när jag kommer hem eller när jag får tid helt enkelt.
Nu ska jag kolla runt bland några bloggar och se vad jag har missat. /N

Studentmiddag

Sorry för dålig uppdatering, men jag säger som Blondinbella gör. Solen är bloggarens största fiende.
Nu blir det heller inget långt inlägg, ska iväg på sebbes kompis studentmotagning. Om dom drar ut på krogen ikväll så åkerjag hem eftersom att jag är för liten så skriver jag förmodligen då !
Bye for now

Sista skoldagen i abrahamsberg !

Sitter nu i datorsalen och skriver förmodligen mitt sista blogginlägg just här ifrån. Det är klart jag längtar galet efetr sommarlov, bada, sola, träffa kompisar, njuta av ledigheten och läxfria kvällar. Men ändå, min klass då ? Jag kommer ju inte träffa nån efter nästa onsdags slut, alla lärare kommer man ju inte precis hålla kontakten med.
Hoppsan nu blev jag utkörd, skriver mer sen.

Glöm inte

Snart är det Gossip Girl och efter det DH, vilken toppen kväll !
Saknas bara en skål med glass och värska jordgubbar även min mysiga älskling som jag kan pussa på.

Toppen dag !

Hello everyone !
Den här dagen har varit great, vi hade en rolig gympalektion när vi övade på dansen inför balen ! Alla killar var verkligen duktiga. Dagen slutade med att vi fick två håltimmar, biologi då vi skulle haft ett "prov" och våran tråkiga matte. Så Jeanette och jag åkte hem till mig på hennes moppe, vi chillade här ett tag och sedan cyklade vi ner till park konditoriet. Tog en mysig fika och pratade sedan cyklade vi hem igen. Otroligt mysigt !
Nu är jag så himla trött så efter middagen ska jag antingen läsa HP eller kolla på en HP film, the harry potter freak is back.
Love / N

Natalie tipsar



Tänkte bara tipas om två underbart sköna dusch showers vi har hemma, den ena luktar otroligt gott kan inte riktigt beskriva men den andra luktar tee och gurka. Man får en fräsh och uppfriskande hy av båda, dom innehåller olja men man blir inte kladdig och oljig efter, det blir absolut inte något "fett" lager utan huden blir bara så otroligt len. I love it !



Bara sådär



När mamma kom hem idag hade hon med sig en miniklänning, jag hade fått den av Kais dotter (mammas arbetskompis).
Passar bra att jag fick den nu precis i början på sommaren, tyvärr var den i storlek M så den är lite för stor. Men får helt enkelt äta upp mig lite !

Solen lyser upp min dag !

Gud så skönt, har suttit ute på ballkongen i den stekande solen enda sen jag kom hem (runt 2) men känner nu att jag måste in och vila mig, blir ju helt trött i huvudet. Jag gjorde iaf inte samma misstag som förra gången, att jag somnade. Men det är ju så förbannat skönt, struntade i solkrämen den här gången också, den är inte så nödvändig om man inte ska ligga vid vattnet och steka en hel dag tycker jag.
Tänkte lägga upp en dagens outfit men sedan springa ut i solen igen, måste hinna blir lite brunare innnan den försvinner bakom dom stora träden utanför.



Tubtopp - GinaTricot
Jeans shorts - H&M
Väska - Monki

Super mario

God day, jag och min kära vän jeanette sitter i datorsalen och ska precis spela mario. Ni borde testa det på hamsterpaj, heemskt kul. Imorse vaknade jag upp med min älskling tätt intill mig, vi hann inte ligga kvar och dra oss så länge eftersom att jag började halv 9 men när jag var halvvägs till skolan ringde J och sa att vi hade håltimme på svenskan. Då knatade vi hem till mig, kollade runt på bloggar och läste lite skvaller.
Har precis ätit lunch, god var den för att vara skolans mat faktiskt. Kassler & potatisgratäng. Om lite mindre än en timme har vi matte och sedan får vi gå hem. Ska nog köpa ett paket jordgubbar på vägen och sedan sätta mig på ballkongen med lite plugg. / N

Prommis

Nu kom vi precis hem från en mysig kvälls promenad. Skönt att få lite frisk luft, så mysigt nu på kvällen när det är lite svalare ute men endå inte kallt. Det är nu på sommaren som man vill sitta vid klipporna, med en filt om sig och sin kärlek, titta på solnedgången ochbara njuta, Mmmm vad skönt det låter. Det får jag och sebbe göra någon gång !
Nu ska vi iaf bädda ner oss och kolla på en film, tror det blir en harry potter igen. Sendan blir det sängdags eftersom att sebbe ska jobba imrogon och jag ska upp till tråkiga skolan, suck.
Men snart är det sommarlov, inte långt kvar nu ! God natt bitches, puss på kinden.

Söndag

God morgon !
Hoppas allt är bra med er, själv mår jag toppen! Har sovit bra, nyss tagit en skön dusch och har en rolig dag framför mig. Hela min familj ska hem till sebbe på eftermiddagen, vi ska planera sommaren vi ska spendera tillsammans över en mysig fika.
Igår var jag och min pojkvän världens bästa barnvakter, vi kollade på film, spelade uno och massor med annat roligt. När jag kom hem från min jobbiga vända från stan drog jag på mig bikinin och gick ut och satt mig i solen, somnade såklart eftersom att det var så skönt och idag när jag vaknade såg jag att jag hade faktiskt fått färg, hade stora tydliga sträck sen min biniki. Yes, bara hålla kvar den !
Tänkte gå och torka mitt hår och sedan städa mitt rum, hör nog av mig senare.
Love / N


RSS 2.0