några försenade outfits

Nu när jag skulle föra över bilderna på mina inköp såg jag att jag hade glömt ladda upp några outfis jag hade tagit så dom får ni ta en titt på nu !


Oversize tröja - Cubus
Svart linne - BikBok
Gråa strumpbyxor - H&M eller Lindex


Tjockiströja - Skoltröjan
Vitt linne - BikBok
Jeans - Tiger


jag verkligen älskar min myströja, i början när jag fick den bodde jag i den i en vecka typ (!)


shohoo


körde lite fjortizstyle där med byxorna

morgon träning

Jag känner mig så pigg även fast klockan är 9. Vaknade hyffsat tidigt imorse, tog en dusch och drog sedan till gymmet. Tränade kondition i en halvtimma och efter det gick jag hem, det fick duga för idag.
Gick hem och duschade ännu en gång, gjorde mig iordning och åkte efter det in till vällingby för att möta upp min älskling, vi åt en god lunch tsm och hade det lite mysigt men sen var han tvungen att dra till en kompis och jag började min shoppingrunda. Det blev en stickad tröja (det plagget jag åkte in för att köpa) det fick bli en ganska vanlig från GinaTricot men man kan säkert göra den snyggare med lite shyssta accesoarer. Köpte även ett par vita sickade strumpbyxor och ett par knästrumpor som jag hade tänkt ha utanpå strumpbyxorna.

Lägger upp lite bilder på mina inköp och måste sedan börja packa min skolväska inför morgondagen, ska möta söta lilla issa som vanligt tio i 8 så får jag lite trevligt sällskap till skolan. Nu hade jag tänkt fixa mina naglar och ta en kopp the.
Vi hörs imorgon gullungar, då kommer det även upp en dagens outfit !






ursäkta för dom dåliga bilderna men orkade inte, haha.
ni får se kläderna bättre någon gång när jag har dom till en riktig outfit !



tredje gången gilt brukar man väl säga ?

Jag vet att jag är hemskt dålig på att updatera, har fått många klagomål på det.
Igår var hela familjen + min syrras familj på grönan, tredje gången för iår och det var superkul. Åkte allt förutom frittfall och katapulten. Jag vet inte vad som har hänt med mig men har blivit så jäääkla skraj för höga höjder, klarar inte av det.
Tog tyvärr inga bilder igår men alla har väl sett grönan, idag ska camilla, barnen och nathan åka vidare till camillas kompis petra. Så då kommer jag hinna flytta in mig till mitt rum igen, städa lite och så ska jag gymma. Idag blir det bara kondition och imorgon ska jag prova på yoga för första gången ! Spännande, spännande.

Imorgon börjar vi även gå efter schemat och det betyder att jag ska lägga ner mer tid för min blogg och börja blogga på allvar igen. Nu ska jag göra iordning en god frukost och sedan måla mina naglar. Måste köpa nya höstfärger känner jag !


den ger mig rysningar
jag äääääälskar den

just dance

Herregud vad jag hatar skogar, jag ska aldrig i hela mitt liv sova i ett tält igen.
Berättar mer om campingen sen nu ska jag smörja in mig efter ett lååångt och varmt bad sedan packa gymväskan (ska dra iväg och träna vid 4) ingen vila här inte !
Jo jag ska vila en liten stund, ska göra mig några mackor så att jag orkar röra på mig sen och så får det bli några sex and the city avsnitt så att jag överlever dagen.
Jag hör förmodligen av mig ikväll, puss så länge.

en dag på stan

Kom äntligen hem från stan, är alltid lika trött. Vill bara ta en dusch och sedan bädda ner mig i min mysiga säng men nej det går inte, måste packa inför hajken som är på onsdag.
Lägger inte in några bilder på mina inköp idag för det har jag ingen ork till men skriver gärna vad jag köpte, gympaskor, träningsbyxor, tights, friis & company väska (födelsedagspresent), it girl bok, de skara eggen (födelsedagspresent).

Nu ska jag ta något att käka sedan ta mig en dusch för jag känner mig extremt ofräsh och efter det är det väl bara att sätta igång med packningen. Bye bitches, huuugs.


audrey hepburn
love

äntligen gym !

Gud så skönt, nu har jag äntligen kommit igång med träningen, det var jätte skönt att träna med Malin & Emmy idag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite lunch, känns osm att jag kommer svimma vilken sekund som helst. Efter det blir det sex and the city och mina naglar måste fixas. Vi hörs sen !


en ny plan

Jag vet nog vad ni tänker, jag tänker inte nämna det den här gången för det känns som att det är det enda jag tjatar om när jag skriver. Men jag har kommit på en grej för att jag ska blogga mer, det är jobbit nu när vi inte kommit igång med schemat än för då blir dagarna ostrukturerade. När vi börjar med schemat (nästa måndag) så ska jag börja skriva varje dag när jag kommer hem från skolan och ska även fota dagens outfit innan jag går till skolan, då får ni ett smaskigt inlägg på kvällen med både en outfit, vad som hänt under dagen och lite till.

Just nu är jag hemma hos sebbe men han ska snart iväg och jobba och jag ska bege mig mot brommaplan för att möta upp tjejerna, idag blir det första gången jag gymmar. Ska bli spännande att testa, skönt att gymma med kompisar också för då blir man lite extra poshad.
Nu ska jag mysa lite med sebbelooo innan han drar och sedan ska jag äta frukost och börja packa ihop alla mina saker som redan ligger utspritt i sebbes rum, jag är hopplös.
Sebbe säger alltid precis innan jag ska dra "åh gumman, jag kommer sakna att det är så stökigt när du drar"

mamma mia vad bra filmen var !

Nyss kommit hem från en underbar kväll med min underbara pojkvän som jag har varit tillsamans med i 8 underbara månader ! Vi gick runt i stan, min shoppinggalna pojkvän hittade ett par marinblåa chinos men jag kom hem tomhänt. Vi gick på bio och såg Mamma mia, jag tyckte den var super eftersom att man blev så glad av den men sebbe gillade den lite mindre eftersom att det var en musikal och det är kanske inte riktgit killars grej.

Skoldagen var toppen igen, på lunchrasten tog jag och beatrice en promenad längst vattnet. Vi satte oss på bryggan och pratade om allt och alla medans vi spanade in alla super läckra båtar !
Imorgon börjar jag kvart över 8 och måste då gå upp vid halv 7 så det blir inget sex and the city får mig ikväll. Får helt enkelt spela in det ! Nu ska jag göra mig iordning efter duschen och sedan göra mig en god macka och njuta av några avsnitt av greveholm.

Till min kära pojkvän, tack för en super duper kväll ! Du gör mina dagar älskling, jag har fallit pladask för dig och vi har gått igenom så mycket, mest bra saker.
Om några månader har vi ett år och jag vill verkligen ha dig i mitt liv för alltid, med våran kärlek känns det som att vi kan få allt att funka. Jag hoppas att du känner likadant för jag älskar dig så djupt mycket och mitt liv utan dig skulle inte vara värt att leva.

a happy girl

idag har jag haft en lyckodag, känner mig så glad ! och mums på er som kommenterar, blir ju så glad av era små söta ord.
nu har jag legat och pratat med min kusin och druckit god cappucino, även kollat på greveholm och städat mitt rum. Nu är det dags för satc och sedan läggdags. ska ringa och god natta min älskling, imorgon har vi 8 månader !
det blir en mysig dag i stan med lite bio, en god fika och lite shopping. hålla-handen-och-pussas-mellan-varje-plagg-shopping brukar vi kalla det.
god natt mina små läsare !


PUSS

john bauer !

Jag lovade ju att börja uppdatera mera och det löftet ska jag hålla !
Idag var min första dag på gymnasiet john bauer - frisör. Dagen blev så mycket bättre än vad jag hade trott och allt var super snyggt och skit kul. I början var jag jätte nervös och när jag är närvös så kan jag varken sitta still eller vara tyst. Började prata med en jätte snäll tjej som hette Beatrice, vi blev genast kompisar och det känns redan som att vi passar bra ihop och kommer få det kul tillsammans under åren.
Skolan har byggts ut sen förra året, frisör och florist är helt nytt för iår ! Så vi har jätte fräsha lokaler men salongen är inte klar än. Det var några idioter som tog rören förra året för att dom ville åt kopparn, hur dum får man bli ? Så det sprutade vatten i 9 timmar och då kan ni ju fatta hur mycket som blev förstört..

Schemat är jag rätt så nöjd med, börjar 8 varje morgon och slutar mellan 3 & 4. Tänkte direkt att min träning sumpades där eftersom att vi säkert kommer ha massa läxor men våran mentor sa att vi får inga läxor utan det vi inte hinner göra klart på lektionenra får vi göra hemma, sen kanske vi får hem lite små saker men inga riktiga läxor !
Guuud så glad jag blev, då har jag tid för träning, kompisar och det viktigaste av allt, min kärlek till min underbara sebastian.

Imorgon börjar vi kl 9 och redan nästa vecka ska vi ut och campa, det känns inte alls läskigt längre utan ska bara bli kul. Nu hade jag tänkt fylla i alla papper vi har fått och sedan spela sims ett tag.
Pappa kom hem med en god yoghurt som jag ska testa, får bli min lunch. Vi hörs sen, nu ska jag planera lite för imorogn ! Pusshej

they make my day


en bild på allt som betyder något.

först en bild på mig och sebbe, när vi kysstes påväg hem från finland
en bild på dig & mig, inga ansikten men en symbol som visar det bästa vi har, kärlek.
jag och älskade sara på finlands båten, påväg hem
min älskling i lekparken, den dagen var riktigt mysig
jag och mina tjejer, ni förstår inte hur glada ni gör mig. vad skulle jag vara utan er ?
tyvärr fanns inte min andra malin med där men du står iaf med bredvid bilden gumman och jag hoppas att du vet att du betyder otroligt mycket !


en till pussbild, kan aldrig få nog av dom.
dom får mig på så bra humör !

och en handskriven lapp från min älskling, bara ett fåtal ord men dom går rakti in i hjärtat och gör mig från det värsta humöret till det bästa som håller i sig hela dagen.
du är guldvärd sebastian


mina fjärilar

Usch vad jag känner mig tråkig som aldrig bloggar längre, förvånad över alla läsare som endå hänger kvar och läser varje dag.. Men de sista dagarna av sommarlovet har jag velat göra allt annat än att slösa bort min tid framför datorn (sims & greveholm räknas inte!).
Imorgon är det back to school, ja hur känns det ? Mina fjärilar har inte kommit än men magen är nog full av dom imorgon, allt är fixat och klart. Kalendern är äntligen färdig fixad, kommer bilder sen. Kläderna är snyggt ihopvikta på min fotölj och väskan är packad med alla viktiga saker som behövs för att överleva.

Just nu har jag precis fixat mina naglar, målade dom i en lila nyans, ja jag väntar redan in hösten ! Synd att jag har shoppat upp alla pengar till jobbiga sommarkläder som jag inte kan använda längre, jag skulle behöva en ny skön och bauta stor halsduk + en snygg höstkappa. Medans jag ska ha råd med det så ska jag klippa mig och eftersom att jag har stora planer för det kommer det inte att bli billigt ska jag säga er. Måste även spara pengar till presenter, min kära syster fyller år den 6e september och min underbara pojkvän strax där efter, 12 oktober.
Så nu måste jag verkligen tänka till och lära mig att prioritera.

Tänkte ladda över bilderna på min kalender och sedan läsa lite i min harry potter bok. Har legat och funderat om jag ska stanna uppe och kolla på satc avsnitten som börjar runt 11. Får kolla upp när 12an går imorgon och när jag ska gå upp, det låter ju väldigt frästande men vill inte missa all viktig informatin imorgon p.g.a sömnbrist.


kolla in dom fina rosorna jag fick av min söta sebastian när jag hade kommit hem från landet, det var ju ungefär en vecka sedan men bara för det ska dom inte slängas.
har torkat dom och hängt upp dom vid min spegel, gör så du också. enkelt och riktigt snyggt !


ikea

God morgon världen.
Vaknade upp hos min söta pojkvän, alltid lika mysigt att vakna upp av en mysig puss eller en smekning på kinden. Klockan är inte mycket men är redan klar i stort sätt, sebbe har åkt till jobbet och jag sitter hemma med hans syrra. Pappa kommer och hämtar upp mig vid halv 12 så ska hela familjen till IKEA, wiie. Länge sen jag var där, får alltid en mysfaktor känsla när man åker dit, vill bara flytta hemifrån och åka till IKEA och börja inreda !
Efter lunch och efter IKEA turen ska jag hälsa på min kära morfar, usch vad jag saknat honom. Eftersom att han har blivit gammal och fått så ont i ryggen så kan han knappt gå ur lägenheten.
Nej nu ska jag gå ner och sätta mig och kolla på tv med sebbes söta syster !

I´ll shot, you run

Om en timme ska jag och sebbe ut och äta med mina föräldrar, det blev ingen picknick idag men vi har haft det super mysigt endå !
Ska sova hos min älskling ikväll,får se vad vi hittar på. Kanske laddar ner en bra film, tar en mysig kvällspromenad eller bara myser. Nu ska jag börja göra mig iordning, hoppas ni får en bra kväll alla gulliga läsare.


i love it

a nolifer

Usch vad tråkig jag känner mig, har varit hemma hela dagen utan några som helst planer. Men det enda jag har hunnit göra är att städa hela mitt rum (vilket känns otroligt skönt), duschat, spelat sims, kollat på greveholm och pratat i telefon med min kusin. Jag och hon är nämligen väldigt lika - båda har inget liv.

Nu ska jag fortsätta med min städning och sedan ska jag en gång för alla börja fixa min kalender ! Kommer kort sen när jag är klar, den ska bli så mig ! Nej nu vill jag inte fastna här, ska ta med mig harry potter boken och lägga mig i syrrans säng och kan kolla på medans hon spelar sims.
Jag har spelat sims hela jävla dagen och just när jag ska spara så hackar den upp sig och så går det inte att spara, kuuuuuul. Fittspel.
Slut för mig, här får ni en outfit från gårdagen !





jag orkar inte

Det känns som att all min energi bara sugs ur mig ju närme skolan man kommer, nu är det bara helgen kvar och sen är sommar 08 förbi. Hur sorligt låter inte det ?
Jag vill tillbaka till landet, jag vill ligga i en av solstolarna med ett nytt nummer av sofies mode och en bok i handen, känna solen bränna över hela kroppen. Veta att man har hela dagen på sig att steka och sedan vet man att kvällen väntar något roligt. När man sedan ska gå och lägga sig och byter om så ser man dom tydliga stäcken, yes jag har fått färg !
Nu är mina ränder helt borta, jag känner mig så blek och ful igen.

Idag när jag var i vällingby så sprang jag och emmy förbi hälsokost butiken, jag gick in och frågade desperat efter ett par piller som håller kvar brännan och som gör dig brun. Gissa vad jag hittade, perfekta piller som gör dig brun ! Dom innehåller även vitaminer som är bra för huden. 150kr för 60 tabletter, bara rusa till närmaste hälsokost bod.
Tycker redan jag börjat få lite resultat, hihi.

Nu ska jag sova, har precis sagt god natt till min älskling. Tror att jag ska slå på greveholm och kolla några avsnitt så kommer jag sova gott !


jag kommer sakna er
jag i blå klänning

en torsdags fika

God morgon alla !
Vaknade runt 10 och gick då upp eftersom att jag kände mig utvilad och pigg !
Har ätit frukost och fixat mig iordning, ska möta Emmy i vällingby runt halv 1 så tänkte ta det lite lugnt och kanske läsa lite i min harry potter. Idag efter fikat ska jag och mamma åka och kolla på min skola, det ska bli ritkigt spännande faktikst. Har inte varit inne på John Bauers hemsida så ska lusläsa den nu.
Det kanske kommer upp en dages outfit senare, den är väldigt lik gårdagens, slut på bra fantasi.
Vi hörs när jag kommer hem igen, och då vill jag ha massor med kommentarer att svara på ! Så att jag har något att göra.. dom börjar minska.

kvällens lyckopiller


Nu har jag avnjutit två underbara satc avsnitt, så skönt att dom går på kvällarna. Dubbelavsnitt till och med, kan det bli bättre ? Blir bara mer och mer sugen på att köpa boxen !
Nu ska jag läsa lite i min bok och sedan ringa min älskling och säga god natt, imorgon blir det fika med Emmy !
Puss & god natt



en helt vanlig dag

Gud vad jag har ångest, det är jätte jobbit för jag har så blandade känslor om att börja skolan och dessutom i en ny skola så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Imorgon ska jag och mamma åka och kolla på min blivande skola, det ska bli riktigt spännande ! Fick ett brev från skolan också för några dagar sedan där det stod att dom tyckte det var roligt att jag skulle börja där, tackar så mycket. Och så stod det även att vi ska åka ut med hela klassen och övernatta i skogen för att alla ska lära känna varandra, hallå. Kan vi inte bara ta en fika eller något ?

Idag har jag iaf varit med min super söta pojkvän, vi har bara chillat och haft allmänt kuuuul. Fram mot eftermiddagen gick vi ner till brommaplan där vi mötte upp Astrid, Bea & Sanna. Sebbe var tvungen att dra rätt så tidigt eftersom att han skulle till jobbet så vi tjejer traskade hem till Astrid där vi kollade på film.
Nu har jag precis gjort ett fotbad eftersom att mina fötter var döda efter 3 dagar i stan med mina gladiators. Ligger nu i sängen och läser harry potter, har ju glömt bort allt som hänt i dom senaste böckerna och måste uppdatera mig innan den nya filmen kommer !


jag är stolt över att kalla dig min kusin


vi räknar ner till hösten !

Igår var jag och sebbe i kista, vi hittade rysligt snygga saker till honom ! Så nu är min älskling väl förberedd för den kalla hösten/vintern. Det fick bli en snygg longcoat och ett par skinnhandskar till det.


den är ju som gjord för dig !




perfekt accessoar, nu fattas det bara en snygg halsduk.
det kanske kan bli en av alla födelsedagspresenter jag tänker köpa

en liten outfit

God morgon !
Jag och sebbe sitter i soffan och kollar på fotboll, snart ska han dra iväg och jobba och jag ska möta upp Astrid & Sanna i brommaplan. Nu tror jag att mamma har ringt och bokat tid till mig, jag ska äntligen klippa mig !
Ska klippa topparna, färga håret brunt och ska våga prova på en lugg också.

Här kommer en outfit för dagen, skönt att det fina vädret kom så att man får njuta av sommarkläderna ett litet tag till.


Kjolen var ett rea-fynd, kommer från Vero Moda.
Det är egentligen ett ribbat linne men för mig fick det bli en kjol !

satc och lite kärlek

Jag och sebbe ligger och kollar på SATC medans regent bara öser ner utanför, hemskt mysigt !
Vi har haft en super trevlig dag och har alltid så jäkla roligt tillsammans.
Fan vad jag älskar dig gubben !




bad

Varför har jag blivit så dålig på att uppdatera ?
Känner inte det där roliga blogg-suget längre, förut gick hela dagarna åt att jag satt och kommenterade folks bloggar för att få mer läsare. Ansträngde mig verkligen för att hitta på ämnen att skriva om och uppdaterade varje timme. Men det där suget finns inte där längre, det känns ju tråkigt för jag vill ha kvar er läsare men jag orkar inte anstränga mig.
Snart börjar skolan och jag vill inte slösa bort min ledighet framför datorn..
Ikväll ska jag börja fixa min almanacka och sedan ska jag nog sätta på en film eller se om det är något bra på tv.

Imorgon åker jag och sebastian till kista, vi ska shoppa lite åt honom. Gah, jag älskar att shoppa och speciellt med honom. Han är sånt bra smakråd och snygg stil. Fast imorgon blir det bara shopping till honom eftersom att han har fått sån lön och allt så då är det jag som får vara smakråd, hoppas jag duger. Haha
Nej nu ska jag fortsätta leta snygga stilikoner i tidningarna som jag ska klistra in i almanackan när jag sitter på någon tråkig lektion eller nåt.


en av mina stilikoner, men favoriten är fortfarande lauren conrad.
vem är eran ?

det är alltid lika underbart

Go'dag gott folk !
Idag har jag varit i stan med min underbara vän Astrid, åh vad det var mysigt att träffas igen !
Vi har varit i så coola butiker som jag inte äns visste fanns, så kul att gå i andra affärer än bara ginatricot och H&M. Men jag har så ont i fötterna efter allt traskande i mina gladiatorsandaler så nu ska jag ta ett härligt fotbad och bläddra i min Sofies mode som jag fick av min älskade pappa.
Vi hörs senare, ska passa på att spela lite sims också ! Hoho, nöööörd.

En outfit för dagen


Här är då min nya tröja som jag fyndade igår, 30 kr från Cubus.
helt sick.


Där ser man tröjan lite mer iaf, kan ta en tydligare bild någon annan gång.

Dags för fotbad ! Pussis

now or never

Har suttit framför datorn från middagen och fram tills nu, jag har nämligen kommit igång med mitt "the sims beroende" igen, great ! Men jag tycker det är skit kul rent ut sagt, den här gången gjorde jag en gammal tant vid namn Berit som bor med sin söta katt Otis. Hon har en stor trädgård och älskar att dricka kaffe med sina vänninor, haha. Skön jag är.

Nu hade jag tänkt läsa lite i min harry potter bok som jag inte läst i på åratal, saknat det lite.
Måste även komma igång med min träning nu innan skolan, ska ju börja gymma med mina kära vänner på brommaplan. Kanske ska springa ner och fånga upp lite info imorgon så att jag vet vad jag ger mig in på ! Men nu är det god natt, dröm sött & vakna blött.

i can't keep my eyes open

Jäklar vad trött jag är, ligger i soffan iförd min nya chilltröja som jag fyndade på rean idag.
Jag är så trött och kan knappt hålla ögonen öppna, snart ska vi äta och sedan ska jag lägga mig och kolla på greveholm och se om jag kan sova något.
Imorgon ska jag fika med Astrid, herregud vad länge sedan det var vi sågs. Det ska bli super kul verkligen !

Idag var jag somsagt med Melissa, vi hade en mysig dag. Vi åt bl.a. den goda och kända brownien & glass, perfekt sockerkick. Vi gick in på Cubus och jag höll på att tappa hakan, jag tappade t.o.m. hakan. Det var en stor fet rea, allt kostade mellan 30-50 kr. Jag köptel lite saker, inte så mycket eftersom jag shoppat så mycket den senaste tiden men lite fick jag med mig hem iaf. Bilder kommer sen.
Nu är det natti, pusshej !


fixar och trixar

Igår tog jag fram nål,tråd och sax. Satte mig i soffan och lät fantasin flöda iväg, här ser ni resultatet.

Före


Efter


Har klippt av hängslena, tog bort knapparna och sydde fast dom vid fickorna.
Ja det var väl det lilla som behövdes göra för att göra om den till en snygg kjol, fick insperation av min kära kusin !


stjärnorna finns här, det är jag som är stjärnan

God morgon allihopa !
Jag blev väckt kl 9 av sebbes väckarklocka, så har varit vaken ett tag men antar att ni andra sover. Idag ska jag in till stan och träffa min kära vän melissa som jag inte träffat på år känns det som !
Vi ska ta en fika och det ska bli jätte mysigt att träffas igen, jag ska även kolla på en skolväska. Alla väskor jag har är för klena för att bära alla skolböcker som jag kommer släpa hem varje dag i 3 år framöver. Nu ska jag peta i mig lite lunch och sedan titta på greveholm medans jag ska fixa my nails.

Här kommer en outfit från gårdagen


Cardigan - Lyle Scott
Vitt linne - Bikbok
Klänning omgjord till kjol
- H&M barn
Strumpbyxor - H&M

Flätat skärp - dollar $tore
Pärlarmband - Handgjort av pappas kusins fru


ni väljer

Min super söta pojkvän hade gjort två headers till mig, är han inte gullig ?
Men jag har så svårt att bestämma mig så nu tänkte jag att ni får hjälpa mig, lägger upp dom här under och sedan är det bara att bomba mig med tips !





shopp shopp

Nu måste jag skynda mig !
Har precis målat naglarna och lyssnat sönder Takidas låt Curly Sue. Den är ju så förbaskat bra och går verkligen inte att tröttna på. Jag har massor kvar att göra och ska vara hos sebbe vid 6. Har precis målat naglarna så kan inte göra något förutom att sitta still. Bra planerat, jäkligt bra.
Jag har dessutom slagit rekord, har inte kollat på Greveholm på hela dagen och jag mår faktikst... bra. Kanske beror det på att Greveholm tog sebbes plats på ett sätt men nu är ju sebbe här så !

Eftersom att jag känner mig rätt så stressad, har varken sminkat mig, fixat håret, packat väskan eller någonting så hinner jag inte heller lägga in bilderna jag hade tänkt. Lovar att fixa det direkt imorogn när jag loggar in !
Ha en trevlig kväll guys

REA

Jag älskar rea ! Vart man än går så ser man dom stora reaskyltarna, jag har fyndat riktigt mycket och känner mig super nöjd !



Spänne - Glitter & Glamour REA 10kr
Hårspännen - H&M 20kr
Skärp - Veromoda REA 20kr


Dom var ju lagom snygga på bilden, när dom sitter på är dom ruskigt snygga vill jag lova.

Jeans - Cubus 199kr



Tee - Cubus REA 50kr



Hängselklänning - H&M barnavdelning REA 50kr.
Det är detta ljuvliga plagg jag ska göra om, fick såklart insperation av min underbara kusin.
Bild kommer sedan, måste hinna duscha innan jag ska dra till min älskling där vi ska grilla och ha det mysigt med alla som är där.



Ribbat linne med blommor - Vermoda REA 80kr
Det är ett linne men jag ska göra om det till en kjol. Det är storlek L men den blev supersnygg som linne också !

Här var alla inköp, lite bilder kommer in sen på den omgjorda kjolen. Slänger även in en dagens outfit.
Nu ska jag packa upp alla mina badrumssaker och kasta mig in i duschen, runt 6 bär det av till världens underbaraste !


honey, im home !

Nu sitter jag i min säng med laptopen i knäet och en kopp kaffe bredvid, jag är så sjukt trött. Vet inte varför men känner mig både yr och seg. Men det ska det bli ändring på för idag har jag massa planer om vad jag ska göra, inge stora planer utan bara fixa och dona här hemma.

Jag kan inte beskriva med ord hur underbart det var att träffa min Sebastian igen, jag blev helt varm i hela kroppen och visste inte vart alla lyckliga känslor skulle ta vägen, kvällen igår på grönan var iaf super trevlig ! Tyvärr vann inte sebbes familj men allt är ju inte att vinna, eller hur.
Fick en bukett med jätte fina rosor av min söta älskling, så dom står i en vas nu i mitt fönster !


Dagens planer
Jag hade tänkt fota alla min inköp som jag inte hann fota där uppe, sedan packa upp alla 10 väskor, blää så tråkigt.
Ska även göra om en kjol som jag köpte och sedan börja fixa iordning min skolkalender lite smått, vill ju ha den på mitt sätt ! Bilder kommer så klart sen, nu ska jag sätta på lite bra musik så att jag kan dansa runt bland alla väskor och sedan tar jag med mig datorn och kameran in till vardagsrummet där jag ska kolla på greveholm och börjar komma igång med det jag hade tänkt mig.
Vi hörs snart honeys !

e n j o y

Bjuder på två härliga låtar dagen till ära


Kapten röd - Stjärnorna finns här



Broder Daniel - Shoreline

som en ny människa

Usch vad seg jag var ända sen jag kom hem ifrån mora.
Men nu har jag duschat och fått i mig lite kaffe så känner mig som en helt ny människa, väskorna är färdigpackade men tyvärr även mina nya inköp så jag kan inte fota dom för tillfället. Det får bli några kort när jag kommer hem eller så kommer dom upp i "dagens outfit".
Nu ska jag göra en kopp the, kolla runt i lite bloggar och sedan sätta på Greveholm. Ikväll blir det tidig läggdags för imorgon ska vi upp kl 9 och åka härifrån vid 11.  Ska hämta upp min underbara pojkvän från jobbet och fyhelvete vad mysigt det ska bli att träffas igen. Mammi pch daddi skjutsar hem oss till sebbe och sedan åker vi in med hans familj & kompisar till grönan ! Det ska bli skit kul.
Nej nu längtar jag efter min kopp med the och Greveholm ! Bye bitches



kaxa inte

im sooooo sorry

Hej alla gulliga läsare.
Förlåt för att det inte blev något bloggande igår men angelicas dator hade tydligen gått sönder och var nu inne på lagning. Men det blev en super mysig kväll endå, har shoppat rätt så mycket och fyndade riktigt mycket på rean ! Bilder kommer upp sedan, nu måste jag verkligen packa. Vi åker härifrån kl 11 imorgon så jag måste vekrligen skynda. Vet inte om jag hinner blogga så mycket ikväll, hoppas det ! Men om inte så vet ni att jag lever iaf, har inte försvunnit eller blivit kidnappad.


när man älsklar någon finns dom i ens hjärta, förevigt.


Cyklade precis ner till affären och jag hittade min älsklings tidning, det är det jag älskar i landet. Saker tar inte slut på 5 min här som dom gör i stockholm. Sofies mode är så bäst !
Nu ska jag göra mig iordning och sedan ta bussen till min kusin. Vi hörs lite senare, hoppas ni alla får en super trevlig dag !
Pusshej


en promenad kanske ?

God morgon !
Vaknade runt 10 och har legat och läst ett tag i min braiga bok, pappa har precis gått ut på sin morgon promenad och jag blir ju också så sugen på att gå ut och gå. Får se om det blir av efter frukosten, är det någon som vet hur varmt det blir ute idag ? Igår stod det på vädret att det skulle bli 16grader och sol. Kanske kan passa på att sola lite ? Hoppas !

Ikväll ska jag till min kusin där jag ska sova, om jag känner henne så blir det antingen massa bloggande eller inget alls men ni vet att jag inte klarar mig utan att blogga på hela kvällen, får typ ångest. Haha
Nej nu ska jag gå upp och äta frukost för min mage ropar verkligen efter mat, ja jag pratar alltid med min mage. Vi hörs sen gullungar, och tack igen för alla kommentarer !


familjen Olsson

Den virriga familjen Olsson bor i en lägenhet i stan. Inför julen drömmer de om en vit jul på landet. I tidningen hittar de en annons "stort hus på landet", som de bestämmer sig för att hyra. Genom ett missförstånd förväxlar de huset med ett slott: Greveholm. Väl inflyttade på slottet dröjer det inte länge förrän barnen upptäcker att det rasslas och suckas i korridorerna... Det spökar ! Men slottet ruvar också på större hemligheter.

Låter det inte underbart ?
Ni tycker säkert att jag är sjuk i huvudet som sitter och kollar på en julkalender mitt i sommaren och den är ju för barn till och med. Men det gör inget, den har hjälpt mig genom dom tråkiga och regniga dagarna jag inte haft någonting att göra, den har gjort så att jag kan somna på kvällen om jag har haft svårt att sova och tänkt mycket på min älskling.
Jag lovar att den kommer hjälpa mig genom allt plugg som kommer dyka upp på gymnasiet, jag visste inte att man kunde få 2 dvd skivor som en bästa vän ?

Okej jag är sjuk i huvudet

im in love


i don´t care what they say, i'm inlove with you !

mums vilken söt väska från H&M, jag tror jag ska gifta mig.

tips för håret

Mitt hår är renarama katastrofen, jag har inte klippt det på ett år och det har blivit utsatt för både det ena och det andra.
Jag köpte då ett shampoo och balsam från Gliss, hade sett att sebbes syrra hade det och jag tyckte att det luktade så gott ! När jag hade köpt det såg jag även att det ger lite UV-skydd vilket är perfekt för mig som älskar att vara i solen.


Mitt hår brukar alltid tova till sig efter att jag har sköljt ut balsamet och börjar torka håret för att sedan kunna kamma det men efter att jag har sköljt ur balsamet så är det lent och går att reda ut hur lätt som helst ända tills jag tvättar det nästa gång. Jag blev super nöjd med dom och dyra var dom inte heller, det var mamma som betalade dom men skulle gissa på 40 kr st ?


Den här hårinpackningen är inte den som hör ihop med resten av produkterna men den inpackningen var slut så jag tog det jag hade. Den här är kanske inte världens bästa men den når absolut upp till sitt pris. 30kr från H&M.
Jag höll på att svimma när jag såg priset för så dålig är den inte, den är inte dålig alls !

Sebbes syrra lärde mig en sak som jag inte visste om - alltid när du tvättar håret ska du först ta shampoo sedan hårinpackning och till sist balsam. För shampoot öppnar upp hårstråna och då ger hårinpackningen näring sedan sluter balsamet hårstråna och då skyddas näringen bättre och tas även upp bättre !

en stor hjälp

Tack så mycket för alla kommentarer, dom har varit till stor hjälp. Dom flesta av er tycker att jag ska välja dom vita, jag tycker dom är jätte fina men tar hellre dom beiga då eftersom att jag redan har ett par helvita tygskor.
Och en tyckte att jag skulle fortsätta leta vidare efter dom marinblåa, det förslaget gillar jag för dom är jag verkligen kär i !

Om ett tag ska jag hoppa in i duschen, när vi kom hem från hotellet så gjorde jag ett litet fotbad och nu har jag även målat mina små tånaglar. Som alla kanske vet så älskar jag nagellack och går gärna inte utan, om en stund ska jag hoppa in i duschen och kl 9 är det morden i midsomer så ska fixa en kopp te och macka innan också !
Glöm inte att kolla på det ni som gillar att krypa upp i soffan med en varm the kopp, kolla på dom mysiga engelska miljöerna, alla gulliga skvaller tanter och dom sköna poliserna !


har fått ännu fler bilder från semestern, får se om jag orkar lägga upp dom någon dag
annars kan ni kolla in min bilddagbok där alla redan är upplagda.
getrich heter jag

converse


Vilken färg ?

Mina marinblåa som jag ville ha fanns inte på stadium, har ni någon aning om vart man kan hitta dom ?
Tipsa !
Och vilken färg ska jag ta, det är ju så svårt. Alla är skit snygga och alla passar till allt, ska jag köpa flera ?
Hjälp mig gått folk !

outfits

Gårdagens outfit
Dagen





Tights Cubus
Svart långt linne Bikbok
T-shirt MQ
Svart cardigan H&M
Sjal Dollar store
Armband Glitter
Örhängen Present av min älskling

Kvällen




Kjol Mango
T-shirt Carlings
Spänne Kicks

skor, skor i massor

Din sko

man kan aldrig få nog av ballerinaskor, alltid snyggt till jeans


jag älskar tygskor i alla möjliga färger, jag har ett par helsvarta och ett par helvita men måste ju ha några däremellan också. haha

Skopunkten




jag ska komma i år med dessa stövlar och sen ett par sockor som går en bit ovanför kanten, skönt att vara lite efter.
då vet man att alla andra inte går runt som man själv gör, när man bor i stockholm har man inget som ingen annan har utan alltid en i mängden.

fryksås lyxsvit


När vi kom in tappade vi hakan, ett blankt marmor golv. Badrockar, solstolar och världens jakutzi runt hörnet !






Bastu & dusch


övervåningen i mammas och pappas rum, men där fick inte vi sova utan vi fick ett eget rum


cosy


mamma och pappa fick champagne och jordgubbar på rummet


två glada tjejer som badat bubbelbad och bastat


mina kära föräldrar


världens mysigaste morgonrockar hade dom !




haha mamma, vad kollar du på ?

Efter den här bilden gjorde vi oss iordning och gick upp för att avnjuta en super god middag !
Bilderna på gårdages outfits kommer senare, nu ska jag dricka min cappuchino och sätta ihop ett inlägg på alla skor jag vill ha fram emot hösten, ni ska även få hjälpa mig att välja färg på mina converse !



usch fy och blä

Nu är vi hemma från paradiset, det var verkligen underbart mysigt där !
Har precis överfört alla bilder till datorn, nu ska jag bara få lite mat i magen och sedan ska dom upp ! Ringe min sömntuta för ett tag sen, jag är nämligen hans personliga väckarklocka ! Usch vad jag saknar dig nu älskling, fy vad skönt att jag snart ska hem och vi ska göra allt mysigt vi har planerat !
Blä på det dåliga vädret, jag är redan blek som en snögubbe.


efter lite bubbelbad, mums vad mysigt det var

mina babes

God morning !
Har bara sovit ynkliga 5 timmar men är pigg, gud så skönt ! Pappa är ute på sin morgonpromenad, jag sitter framför datorn och Angelica sover. Det låter som att pappa är den enda duktiga här, idag vid lunch ska vi åka upp till Fryksos hotell och sova där en natt. På kvällen ska vi bada i en varm tunna, vilken tur att det är kallt ute för då blir det extra skönt att bada ! Och efter vi badat ska vi gå och äta på restaurang. Kameran följer faktiskt med den här gången, nu ska jag hjälpa mina små pojkar med att spela nintendo DS. Vi hörs imorgon kväll.


jag saknar mina girls, ni betyder allt.
+ malin god men det var hon som tog bilden :)




copyright


En ny Pete Doherty gott folk !

lc


I fucking love you, så enkelt och så snyggt.

östersund - lycksele - finland

Våran resa började med att Sebbe och hans familj kom upp hit för att hämta upp mig, dom bjöds på lunch och fy sjutton vad underbart det var att äntligen få hoppa upp i hans armar och känna att nu var det äntligen dags !
När vi hade visat runt dom och ätit en god lunch som bestod av kycklingsallad så packade jag in alla väskor i bilen och det bar iväg till östersund !

I östersund bodde vi på hotell i två dagar, vi hälsade på sebbes kompisar (dom hade bott grannar med varandra när sebbe var liten och bodde i östersund). Vi grillade i skogen när det regnade och det var fullt av mygg men det var sjukt mysigt endå !

Söta sara utrustad för en dag i skogen bland alla mygg !

Sedan bar det av till Lycksele (Norrland).
Efter 6 timmars bilresa var vi äntligen framme !


Där hälsade vi på sebbes släktingar, deras kusiner ! Det var vekrligen super, om jag ska skriva ner allt vi gjorde kommer det ta ett tag men det var verkligen jätte mysigt där.
Vi shoppade på dollar store (en jätte billig affär som hade verkligen allt), vi gick på stan, solade solarium, kollade på massvis med filmer, åt god mat, åkte ut till deras sommar stuga där vi grillade, spelade tv-spel och tog mysiga promenader.


Sara & Madde (deras släkting)


Sebbe och Mattias (maddes storebrorsa) bestämde sig för att skjuta luftgevär


åh din gullunge, jag saknar dig !


Deras sommarstuga


Sara och Madde spelade tv-spel, men det var inge kul tillslut eftersom att Sara bara vann hela tiden !


Det jag shoppade på dollar store, en sjal för 50 kr.


Världens bästa scrub för 20 kr. sick ;o


Styling mousse för 30 kr. Ni tror säkert att det är skit saker när det är så billiga priser men än så länge har dom funkat super på mig !


Mina fötter blev babylena efter denna behandling, och checka priset. Heeelt otroligt


Ett flätat skärp, 10 pix.

Efter 3 underbara dagar i Lycksele sa vi hejdå, packade bilen och drog vidare till färgan som skulle ta oss över till Finland. 5 timmar på en båt där det bara fanns en restaurang och inget mer.
Det var toppen, vi satt och spelade kort i stort sätt hela tiden, blev proffs på neger & president !

Finland was wonderful, allt var verkligen perfekt.
Vi bodde i ett jätte gulligt hus där det inte fans rinnande vatten så vi var tvugna att tvätta oss när vi bastade, det var så skönt att inte allt var som det är i stan. Vi solade massor, badade och bastade varanan kväll.
Rajner (& Helena) som vi bodde hos, han hade byggt en båt som vi fick vara med och inviga, det var skit kul ! Den var snygg som satan. Vi tog massor av cykelturer ner till vattnet, jag har ätit jordens godaste mjukglass och ätit jätte god mat hos sebbes mormor. Efter 5 dagar som varit så otroligt bra så åkte vi i 6 timmar för att komma till färgan.
Det blev lite shopping till hela familjen och en Clinique maskara till mig själv, sedan var man hemma i sthlm och dagen efter gick tåget upp till orsa. Där var min semester. väldigt, väldigt kortfattad.


Det ser ut som tagen ur en skräckfilm, men på dagen och på kvällen när solen höll på att gå ner. Ouff vad fint det var !


Min fina sebbe innan dom skulle in och basta


Söta och bruna sara efter vi hade bastat och badat !


Lotta & Aco


Båten rajner byggde, den är ju inte lite snygg inte.


mums


den stolta kaptenen


Sara njuter av solen


Det söta huset vi bodde i


Den gulliga kåtan alla 5 sov i, Rajner har byggt även den


Lite mys innan färgan gick


Sara hade lite tråkigt så...


Sebbes snygga skor han köpte i Finland !



i love it





up and go bitches

God morgon, nu är jag uppe !
Vaknade för drygt en timme sen, har suttit och kollat på Ice age 2 med småkillarna och nu har vi precis fått lite mat i magen.
Nu vill Lukas spela lite på datorn och jag ska endå ringa min älskling men när jag får tillbaka min kära ägodel igen så ska jag faktiskt ta och berätta om våran semester, kom ju på nu att jag hade glömt det ! Hur kunde jag det ?! Det är ju typ det bäästa som hänt på hela sommaren.


natti natti

Nu är tvillingarna lagda och vi har både hunnit bada & basta ikväll, för mig, mamma & pappa så blir det en morden i midsomer. Ska göra lite the och varma mackor och sedan ska vi mysa ner oss i soffan, puss och godnatt !

världens godaste

Nu regnar det igen, toppen !
Jag och pappa gick ut och tog en powerwalk i 1 och en halv timme och då var det uppehåll hela tiden, vi gick förbi jätte fina hus och underbara trädgårdar. Det var super mysigt, sen stannade vi till vid ett nyöppet café där jag fick den godaste voffla jag någonsin ätit och pappa tog en super god macka !
Efter det gick vi hem och efter jag hade stretchat och sjunkit ner i soffan så kom regnet, så nu ska jag sätta på en film och lägga mig i soffan och äta godis med gott samvete. Mamma ska åka och hämta hem mina gullungar och när dom kommer får jag väl inte en enda lugn minut, puh. Nu ska jag hjälpa pappa med maten !


Mina gullungar !


makes me happy






Blir så glad av att kolla på dom här bilderna, hon är så gullig med sina tvillingar !
Nicole Richie ser man aldrig ute med sin unge men Marica hittar verkligen på saker, när jag får barn ska jag bli precis som henne !

upp och hoppa - ligg inte och dra dig

Tjabba tjena hallå
Nu är alla vakna, vi sitter och kollar på saltkråkan med L & M. Förlåt för att det inte blev några inlägg igår men jag var så trött när jag kom hem så jag fick och la mig direkt efter middagen.
Men nu är jag pigg och glad igen ! Så har ni några speciella planer för idag när vädret är super trist och man vill knappt gå ut ? Jag ska bara kolla på film, läsa massor och kolla på lite mer filmer. Sen ska jag ju såklart blogga också men det är ju en självklarhet.

Juste jag skulle ju berätta om resultatet på fotgrejen som jag gjorde, smorde in rejält med fotkräm på kvällen och sov med en bomullsstrumpa på det.
Eftersom att man ska göra det innan man går och lägger sig så har det gått en tid efter man gjorde fotbadet, tycker det ger bättre resultat om man smörjer in fötterna direkt efter fotbadet när dom fortfarande är uppmjukade och sedan kan man sätta på strumpor medans man ska gå runt så att krämen inte försvinner.

döddöddöd

Usch jag är helt död, man blir ju inte lite trött när man ska springa runt över ett helt sommarland och passa 2 vilda 5-åringar. Ska ta en dusch nu och sedan ska vi mysa och kolla på film !
Bye 4 now bitches


i miss you baby..

leksands sommarland



God morgon !
Vaknade för inte så länge sen, skönt att jag vaknade av mig själv för annars hade pappa kommit in och väckt mig och jag hatar verkligen att bli väckt. Idag ska vi till Leksands sommarland med urgulliga Marcus & Lucas. Eftersom att jag inte vill förlora min kamera genom att tappa den i vattnet nångonstans så följer den inte med men det blir lite bilder när vi kommer hem eftersom att dom ska sova här.
Nu ska jag kolla på Greveholm och göra lite frukost, vi hörs när jag kommer hem !
Love / N


RSS 2.0