21.00 DH

Om exakt 10 min börjar det jag har längtat efter hela sommaren, desperate housewives!
Nu ska jag göra lite te och sedan ska jag njuta i en hel timme.



vad är din hudtyp?

Igår var jag som sagt på hudanalys, det började med att alla tjejer kom dit. Vi fick en kopp te och Sandra, hon som är marknadsförande för dessa produkter, började berätta vilka produkter som fanns och så skickades som runt så att vi fick lukta och testa.
Hon berättade även lite om företaget, produkterna som dom jobbar med kommer från USA. Dessa produkter är de fjärde mest kända produkterna i världen! Dom funkar super bra och är hälften så dyra som alla Estée Lauder&Lancome krämer.

Man fick sticka in huvudet i en aparat som såg ut som en gammaldags kamera, ni vet en sån där som man har en duk över huvudet, och där inne blev det ett lila ljus. Du kunde se dig själv i en spegel som satt precis framför och Sandra satt och tittade genom ett litet fönster på andra sidan.
Min hy var trott (därför var den lite vitaktig i maskinen) och jag hade även igentäpta porer runt näsa och haka (dessa blev oranga i maskinen). Efter det fick vi prova en av hennes krämer och bara sätta på i halva delen av ansiktet och efter det skulle hon kolla i maskinen igen. Den sidan som man hade applicerat krämen på var nu skimrande lila, det är så din hy ska vara.
Hon skrev även upp en liten lapp på vilka produkter jag skulle behöva, alla dessa produkter skulle gå på kanske 800kr och eftersom att jag redan har köpt sprillans nya produkter som jag är nöjd med men inte till lika dyrt pris så tänker jag använda klart dom innan jag börjar fundera på nya. Men jag är definitivt intresserad!

Om två helgdagar ska alla tjejer mötas igen och då ska Sandra ta med sina kompisar som är makeup artister, dom ska lära oss att sminka oss som riktiga kändisar, haha.
Det ska bli jätte kul, då hoppas jag även att Malin följer med igen!

Om ni själva är sugen på en hudanalys så kostar det 250kr. Men om ni hör av er till mig och vi går en gång när Sara, sebbes syrra som ska utbilda sig, är med och ska lära sig så är det helt gratis!

fullspäckad vecka

Gud vilken skön dag jag har haft idag!
På morgonen när vi hade frisörteknik så fick vi börja klippa våra dockor! Men eftersom att jag är en av alla vänsterhänta i klassen och våra lärare är sega på att beställa in så fanns det inga saxar för oss. Vi fick sitta och titta på när alla andra klippte i tre timmar, kul liksom.
Efter lunchen hade vi en mysig svenska lektion, jag och issa låg och läste i soffan i tre timmar! Jag älskar verkligen att läsa och få sjunka in i den egna lilla världen. Hade tänkt berätta lite om hudanalysen som jag och Malin var på igår men det får bli lite senare, nu ska jag hjälpa mamma och damsuga och sedan ska jag lägga mig och läsa lite.


och jag som trodde att jag bar med mig hela mitt liv när jag var ute?

hudanalys

Hej allihopa!
Har varit hemma en snabbis för att käka lite och drog sedan vidare till sebbe, jag och sara ska möta upp min kompis malin och så ska vi tillsammans åka till ett ställe där sara ska börja jobba. Vi ska få göra en gratis hudanalys som egentligen skulle kostat 250 kr men vi får den gratis eftersom att den ingår i saras utbildning eller vad man ska säga.
Kan skriva mer ikäll om hur det var, den börjar halv 8 så kommer nog att vara hemma rätt så sent men får se om jag har ork till att blogga, annars kommer det imorgon!
Nu ska jag spela lite tv-spel tills sebbis kommer hem från jobbet.

up to the top

Det gick bra att gymma idag, körde ett riktigt styrkepass. Tränade bröst och axlar så nu är jag helt slut när jag ska lyfta något, så var det förut också när jag hade tränat benen då var dom som spagetti.
Tog en dusch när jag kom hem och sedan smorde jag in mig med lite brun-utan-sol och fixade mina naglar. Imorgon ska sebbes syrra göra en hudanalys på mig, berättar mer om det imrogon!
Lite senare efter middagen kommer det upp lite bilder från gårdagen


om det är några som vet hur man poasar så är det vi!

godmorgon

Har lite brottom, ska möta upp malin i vällingby om ett tag. Sedan drar vi och gymmar och jag ska även passa på att sola lite! Vi hörs sen när jag kommer hem, pussis!

hemma hos sebbe utan sebbe

Hellu alla!
Sitter hemma hos min älskling men för första eller andra gången så är han inte här. Nej min lilla sötnos jobbar till 9 idag så när han är påväg hem tänkte jag fixa lite te och mackor som är färdigt tills han kommer hem. Då är jag väl en bra flickvän? Haha. Har varit här sen 5, suttit och fixat lite saker, spelat lite tv-spel och tittat på tv. Nu hade jag tänkt slänga mig i sängen och läsa min braiga bok som jag glömde här senast jag var här.
Vi hörs sen gullisar!


Kollade på ett program nyligen om varför Nicole hade blivit känd, hon är ju varken med i en film eller är bra på att sjunga.
Och varför är alla så galna i just hennes stil och hennes insekts solglasögon har blivit världens trend.
Det kanske är jag som ska svara på den frågan eftersom att jag är en av alla som beundrar hennes stil men jag vet inte svaret, jag har bara alltid gillat henne.


födelsedags presenter

Hann ta några kort på mina presenter innan jag sprang hemifrån.


ett par sötvatten pärlörhängen fick jag av min kära sebastian


fick ett par skinnstövlar av min kära familj, längtar tills det blir lite kallare ute så att jag kan inviga dom!


och så fick jag en jätte god parfym av min älskling, han bjöd även ut mig på en super mysig middag.
jag är den lyckligaste tjejen som har dig


fick även en friis & company väska av mamma och pappa och ett litet kit med clinique produkter av min gulliga syster.
har ju även klippt mig och klippningen slapp jag betala själv så det fick också bli en födelsedagspresent :)
är super nöjd med alla presenter! Men längtar galet tills sebbe fyller år för då får jag ge mina presenter!


helgen räddar mitt liv

I början tyckte jag skolan var så kul, allt var nytt och spännande men nu vill jag bara hem hela tiden. Jag vill ta ett varmt bad, fixa mina naglar, göra ansiktsmask och hårinpackningar, titta på mysiga filmer, städa och fixa i mitt rum, ligga och läsa i flera timmar, mysa med min älskling. Känns som att skolan tar upp allt, blää jag vill vara ledig hela tiden!
Nu har vi rast och jag sitter och knaprar på en god macka från skolans cafeteria, idag har vi en skit seg dag men efter det ska jag hem och packa och sedan drar jag till sebbe. Ska bo hos min älskling hela helgen, kommer få lite svårt att blogga så mycket men några inlägg kommer ni få lite då och då :)
Har tagit kort på mina presenter men måste bara ladda över dom till datorn, nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar och njuta av dom 5 minutrarna som är kvar på rasten.

tips på tävling!


du kan vinna en jätte fin goodiebag i belezas blogg!
här kommer ni direkt till tävlingen

blä för mensvärk!

Förlåt så hemskt mycket för dålig uppdatering men igår så hade jag så fullt upp och allt var så mysigt och perfekt så ville inte sätta mig och blogga mitt i allt.
Jag fick verkligen jätte fina presenter, lägger upp bilder på dom imorgon! Jag och min bästa pojkvän var ute och åt sedan åkte vi hem till mig där vi tog en fika med te och tårta och då öppnades även presenter.
Sedan tog vi en taxi hem till sebbe och där hade vi det super mysigt hela kvällen.

Idag har jag och sebbis varit i stan, jag bjöd honom på lunch och han köpte en suuuuper cool mobil, en HP touch Diamond. I början var jag lite skeptiskt men nu är jag dö avundsjuk! Sedan när vi var påväg hem så åkte vi förbi solkungen, skönt att bli lite brun nu i höstmörkret.
Har även hunnit gymma idag, körde ett hårt styrkepass för benen så nu är dom bara spagetti. Träffade några gamla kompisar på gymmet och den ena av dom har jag inte sett på evigheter.
Ikväll orkar jag inte lägga in några bilder på presenter och outfits utan det får bli någon annan dag. Ikväll måste jag packa för i helgen ska jag bo hos sebbe medans mina föräldrar ska till landet, men först måste jag hoppa in i duschen och så blev jag hemskt sugen på att kolla på en harry potter film.
Ojoj, får nog ta att börja om jag ska hinna med allt!
Hejsvej leverpastej

                                                                               

proffs på nolltid


tänk när jag och issa kommer kunna göra dessa uppsättningar.
det kommer inte ta lång tid, vi kommer bli proffs på nolltid!

ett riktigt superbra tips!


bild från shopaholicmamman

Jag har hittat ett mega bra tips! Eller det var inte jag som hittade det från början utan det var Therese men jag hittade det i hennes blogg!
Min trench som jag har kostade 400kr men här kan ni få en snygg f
rån Ellos för bara 50kr. Asså scheize, har ni sett något billigare?



my sweet sixteen

Vad är det för dag idag, jo det är natalies födelsedag!
Idag fyller jag år allihopa, så gör mig glad och spara inte på gratulationerna! Hihi, idag har min lilla issa försovit sig så sitter här med resten av tjejerna i klassen. Har precis fått ett stort grattis, dom är så söta!
Efter skolan ska jag träffa min baby, han ska bjuda ut mig på middag och sedan ska vi hem och fira med familjen. Åh jag älskar verkligen att få presenter! Senare ikväll kommer det upp lite bilder på både dagens/kvällen outfit, mina inköp igår och även alla presenter.


shopping är träning och dödande

Jag är trött som satan, har gått i stan idag ända sedan 12 till 8. Har nog aldrig någonsin varit i stan så länge, fick iaf med mig en jacka, skinnstövlar, ansiktskräm, t-shirt, tights, solpuder, födelsedagspresenter till älskling.
Har tagit mig en bulle och ett glad mjölk, ska kolla på pelle svansis medans och sedan ska jag prova alla grejer. Kommer inte orka ta kort ikväll men dom kommer som småningom.
Imorogn kommer det tyvärr inte bli så mycket bloggande, jag fyller år och ska firas av familjen på eftermiddagen och på kvällen så ska jag och min sötnos gå ut och äta!
Kisses/ N

måndag kväll

Påvägen hem från Vällingby läste jag ut min gg bok och kan nu börja med den jag fick av morfar i födelsedags present.
Den skarpa eggen är fortsättningen på Guldkompassen, jag är ju ett stort fan av Harry Potter böckerna som ni säkert vet och dessa böcker är minst lika spännande och mysiga.
Jag älskar Philip Pullmans sätt att skriva, så nu ska jag göra mig en kopp te och en liten bulle och sedan ska jag sjunka djupt in i Laura och hennes daimon Pantalaimons mystiska och spännande välrd!
God natt


sweet as sugar


har ni sett något sötare?
Halle Berry leker med sin lilla krabat, om du någon gång behöver en barnvakt Halle så är jag ledig!


jag ska bli journalist

Kom precis hem från vällingby, fikat med malin var jätte mysigt och blev väldigt lyckad. Vi gick även förbi din sko när vi hade fikat klart och malin köpte då sina blivande höst/vinter stövlar. Åh jag blir så avis, vill också hitta ett par snygga stövlar. Om jag inte hittar några som jag är nöjd med imorgon tänker jag fan sätta mig ner och grina!
Nu är det plugg som gäller, ska ju skriva på min tidningsartikel. Efter det ska jag göra lite middag och sedan blir det ett varmt bad!
Vi hörs sen / N


Jacka H&M
Väska Wedins


Cardigan - Lyle&Scott
Tunika Lindex
Jeans Cubus

studiedag!

Glömde säga att jag har studiedag idag, det är därför jag är hemma hos min pojkvän och det är här jag ska chilla hela dagen. Imorgon har vi idrottsdag och efter det ska jag in till stan med mamma! Lägger in alla inköp sen.

Jackan jag köpte från H&M har jag inte lagt in än men det är bara för att jag är lite osäker, vet inte riktigt om jag vill ha den så jag och mammi ska åka in och kolla ut en annan men om jag inte hittar någon så får det helt enkelt bli den :)


tävling på gång !

Godmorgon alla läsare!
Kollade runt bland lite bloggar nu på morgonen och såg att Shopaholicmamman hade en super tävling där du kan vinna alla hennes lyxprylar som hon använder och föredrar. Är inte det toppen?

Igår hade jag och min baby en underbar kväll, vi tog en mysig cykeltur till coop för att köpa lite godis och det fick även bli lite energi drycker så att vi skulle orka hålla oss vakna lite. När vi kom hem gick vi ner och bastade och sedan spelade vi lite Mario party 5, fyfan vad kul det var! Vi ägde CPU gubbarna även fast dom var hard, hoho.
Nu ska jag kolla runt bland lite bloggar och på sidan Melba som jag nyss blivit medlem på, har hittat jätte många snygga kläder där och till super billiga priser, lite senare ikväll kommer mina favoriter upp!
Efter det hade vi tänkt göra lite frukost och sedan ska jag in till vällingby med Malin, hon är så gullig så hon vill bjuda mig på fika eftersom att jag fyller år om två dagar.

Vi hörs sen allihopa, idag är jag på riktigt blogghumör så när jag kommer hem ska jag blogga så att tangenterna ryker, haha!

jag älskar min morfar!


min morfar är verkligen bäst i hela välrden, han är den bästa jag har.
när det händer honom något kommer jag seriöst att dö, vi båda saknar mormor något otroligt och du har fått gå igenom både det ena och det andra genom åren men du fortsätter kämpa och det är det jag älskar.



par kan vara nyttiga, tillsammans

Hej alla sötnosar!
Hinner inte skriva så mycket, hade tänkt hoppa in i duschen och sedan packa min väska. Ikväll ska jag sova hos sebbe och nu på förmiddagen ska vi dra iväg och gymma, ska bli kul.
Har massor med plugg jag måste fixa som jag inte hunnit med än, känns lite jobbit att gå och tänka på det hela tiden men jag får försöka hinna fixa det imorgon! :)
Hoppas ni alla får en trevlig dag

Love/ N



en update + outfit

Vi har precis haft en trevlig middag med morfar och morbror Lasse, snart ska vi ta lite kaffe och tårta sedan blir det present öppning, spännande! Tänkte lägga ut en liten outfit på kvällens kläder och sedan ska jag återgå till vårat samtalsämne som handlar om rymden och hackers, haha!


en vanlig klädsel, känns som att jag traskar runt med kjolar hela tiden, no fantasy at all.
men det är så skönt att ha strumpbyxor och inte ett par hårda jeans!


när jag endå är igång

Nu när jag endå är igång med bloggandet så tänkte jag ge er ett till tips, läste precis i min kompis Malins blogg och hon gav en jätte fin guide på alla produkter som hon brukar använda och även lite tips!
Här kan ni ta del av det ni med!


det är alla dessa saker som gör min kära vän så jäkla snygg, hihi

hudvård


Jag läste i Belezas blogg att den här krämen verkar jätte bra, hon har själv användt den regelbundet och all orenhet från huden försvann. Eftersom att jag själv har lätt för att få pormasker och fet hy så verkar den perfekt!
Den är helt oljefri och återfuktar. Förminskar även porerna och mattar ner huden runt t-zonen.

Pure A innehåller zink och även eukalyptus.
Zink förminskar fettproduktionen i hyn.
Eukalyptus lämnar huden fräsch!


Denna mirakelkräm som gör huden ren och fräsh blir din för bara 55 kr.
Den är verkligen värd att testa, kommer med resultat sen!

flowers is always a sweet gift

Idag när jag precis hade klivit upp ur sängen kom även daddi hem från sin morgonpromenad, jag var inne på toan och satte upp mitt hår och så kom han in med en jätte fin blombukett som var från både honom och mamma till min födelsedag, är dom inte söta?


min älskade sebbe-tröja

Checka vilken mysig outfit jag drog på mig när jag skulle kila ner till apoteket!


Myströja Lånat av sebbs
Tjocka tights Åhléns
Halsduk Indiska
Raggsockor


det bästa som finns, mina älskade raggsockor


en osminkad liten filur

idag är det en speciell dag, på två olika sätt

Min älskling ringde mig vid 9, vi var ju tvugna att ha ett god morgon samtal för sedan börjar han att jobba.
Idag är det den 20de, det innebär att vi har 9 månader! Lovely
Idag ska vi även fira mig och sofa, släkten kommer hit på middag och vi ska ha en super trevlig dag. Ska lägga mig och kolla lite på Pelle Svanslös, hoho love it. Men först ska jag försöka hinna läsa ut min gossip girl bok innan ikväll för jag vet nämligen att jag kommer få en bok av min käre morfar och den boken kommer jag inte kunna hålla mig ifrån länge utan att börja läsa! Hatar att ha massor med halvlästa böcker som man aldrig riktigt läser klart så nu ska jag fan läsa ut den!
Vi hörs sen :) pussilussi


min kärlek till dig är obeskrivlig

godnatt inlägg

Jag och familjen har precis suttit och kollat på en morden i midsomer, somnade som vanligt i soffan men nu känner jag mig måttligt pigg igen. Jobbigt det där, när man somnar i 5 min och sen känner man sig mycket piggare. Men ska bara göra mig iordning och sedan ska jag lägga mig, skönt att få sova ut alla timmar imorgon som jag missat när jag gått och lagt mig sent och släpat mig upp kl 6 varje morgon, åh vad jag älskar helgerna!


lovely

här luktar det nybakade bullar

Mitt huvud dunkar och så gör även mitt ben, tur att jag hann göra klart alla bullar innan bekymrena kom, haha.
Struntar faktiskt i läxorna ikväll, det finns tid för det imorgon! Hade tänkt ta en bulle snart och ett glas mjölk, tror att jag ska sätta på Pelle Svanslös julkalendern, är inte den för underbar? Får alltid så sköna feelings när jag kollar på gamla julkalendrar, love it!
Vi hörs sen, här kommer även lite bilder!


vi lindgrenare är bäst på att baka!


världens godaste bullar (om jag får säga det själv)



bullbak!

Nu är vi fullt uppe i bullbaket här hemma, en kopp te på sidan av och lite tända ljus även fast det fortfarande är ljust ute. Men här har vi mysfaktor på hög nivå! Bullarna står och jäser just nu, ska ta lite bilder sen som ni ska få ta del av.
Ikväll ska jag kanske plugga lite franska och skriva lite på min svenska. Har så fullt upp i helgen så får ta min kära fredag till plugg, men det är lugnt! Jag har ingen som helst stress på mig och kan kolla lite bloggar och även blogga själv under tiden!


det bästa jag vet!

lite blogg tips

tänkte tipsa om några bra modebloggar som jag läser dagligen

Shoppingbloggen
Angelicas Closet
Shopaholicmamman
Stephanie´s Secrets



våga på lite nytt


vad tycker ni om Viktorias frisyr ? jag gillar den starkt
gillar såna som har mod till att göra lite förändringar!


här börjar vi tidigt

Nu på rasten tog issa mod till sig och klippte lugg, det blev så jäkla fint! Jag bad även my klippa till min lugg och lite på sidan, hon är verkligen skit duktig!
Ska ta ett kort sen på mig och henne, min kära tvilling. haha :)
Mitt knä har ju som sagt fuckat upp mig så jag kan knappt gå så det blir inget gym idag utan jag hade tänkt åka hem och baka ist, det känns alltid så juligt att baka tycker jag! Så nu får ni hjälpa mig att bestämma, kladdkaka, bullar eller några goda kakor? Tipsa mig om era bästa recept!


makemebabies, sweet babies!


min och sebbes barn - elias heter han


våran tjej - beatrice fick hon heta !

haha vilka söta bebias vi kommer få älskling..

best of

Rachel Bilson


hittade denna snygga outfit i en annan tjejs blogg
shopaholicmamman


700 baby

Nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen med min varma vattenflaska som jag brukar ha vid fötterna och benen för att inte frysa, lite mysigt faktiskt.
Såg nu att det här blir mitt 700de inlägg. Lite coolt, snart uppe i 1000. Lovar att säga till då, så kanske jag hittar på något kul, vem vet. Har ringt och sagt god natt till sebbs som jobbar för fullt, han är så duktig så! Imorong blir det en vanlig och tråkig dag, datorkunskap & engelska.
Det kommer bli mycket bloggande vill jag lova, kommer inte ha något bättre för mig så kika in då !
Puss och god natt kära läsare


inte alltid man är beredd på bild, haha!

torsdagsmys



Har precis kommit hem från stan, jag är så trött och fryser gör jag också! Skönt att jag har köpt en ny och skön höstjacka.
Sitter nu i sängen med sebbes tröja på mig, det är nog den skönaste tröja i hela världen! Ska snart göra lite middag och sedan efter det ska jag få i mig lite kaffe så att jag kan hålla ögonen öppna till slutet av kvällen.
Ska försöka mig på hemuppgiften också, den verkar jätte svår och som jag har fattat det så är det ingen i klassen som gjort den. Får se hur det går helt enkelt


shopping-outfit

Idag ska jag som sagt till stan med mamma så det fick bli en skön shopping-outfit.


Linne Bikbok
Cardigan H&M
Skärp Secondhand
Kjol H&M barn
Strumpbyxor


enkelt



a pose, bitch


mitt nya hår, my love!

08.45

God morgon guys, idag har jag egentligen sovmorgon men vakanar alltid så tidigt när jag vet att jag får sova ut. Så typiskt mig! Gick och la mig tidigt igår så känner mig utvilad och taggad för lite franska, man kan aldrig plugga för mycket som sebbe brukar säga!
Snart ska jag hoppa in i duschen men först göra lite frukost så att jag får lite energi. Ska möta issa och steph kl 12 i liljeholmen, sedan drar vi till skolan för att käka lite lunch. Efter skolan blir det somsagt stan, lovar att lägga upp alla mina inköp sen när jag kommer hem.

Nu hade jag tänkt ligga och tänka ut vilka kläder jag ska ha på mig under dagen, vet inte om jag vill ha jeans, strumpbyxor och en mysig tröja eller en snygg kjol. Usch vad det är svårt att vara tjej.
Ska försöka fixa min lugg idag också som står åt verkligen alla håll, aja det verkar ju som att jag har lite att göra så måste dra nu men vi hörs såklart sen!


gud vad jag blev sugen på the holiday

fashion is my pasion


satt och knepade ihop en liten höst outfit, den var inte särskilt fin men hade inte så mycket att göra
nu känner jag att tröttheten börjar komma så det är puss & god natt för mig !

skynda att fynda


Kollade in mangos hemsida och hittade denna underbara cashmerekofta. Hoppas på att den finns i andra färger också
den ser så mysig ut och det är ju inte varje dag man hittar en cashmerekofta i budgetform


insperation


hon ger mig insperation
så mycket
så bra

abo


sen fick det bli lite pusskalas när jag kom hem, det kan man ju inte vara utan!

en snygg brunett med lugg

Nu har jag äntligen kapat av mitt jäkla ruffs till hår, åååh det känns så skönt!
Sebbe tycker att jag är jobbig som pratar om mitt hår hela tiden men det får han tåla, haha. det blev en perfekt brun färg och luggen blev precis som jag ville ha den men allt känns så ovant. Det känns som att jag vill peta bort något som hänger ivägen i pannan, men det är väl bara att börja vänja sig brownie!
Min söta baby sitter just nu och gör ett litet franska prov till mig, jag ska rå förhöras eftersom att jag har ett litet miniprov i franska imoorgon. Världens skönaste dag, börjar halv 1 med bara en lektion. Greeeat, ska in till stan efter med mammi och sofia. Vi ska shoppa loss verkligen, massor med höstsaker som måste inhandlas!
Vi hörs imorgon babes, nu blir det pluggipluggi.


bilder säger ju egentligen inte allt, det är lite annorlunda i verkligheten men jag är nöjd som fan!
måste bara lära känna min nya frisyr lite bättre

piffa upp hösten


jag älskar årstiden höst men även alla kläder som kommer in
mums på alla dessa godbitar!

mokasiner, ja tack !


give it to me baby

skrivkramp

Hej allihopa!
Sitter på en tråkig svenska lektion just nu, eller den är egentligen inte tråkig men jag har fått skrivkramp och det är hemskt segt ! Vi ska skriva en berättelse om något dramatiskt som har hänt, blev äntligen klar med den texten efter mycket slit och får nu veta att vi ska skriva om texten till en tidningsartikel.
Asså jag hatar verkligen tidningsartiklar, det låter så torrt och tråkigt! Jag vill få ner en del av mig i det jag skriver, jag kan inte skriva på något bestämt sett för då blir det bara jätte fel. Så nu passar jag på att skriva av mig på bloggen där jag får skriva precis hur jag vill och vad jag vill!
Jag och steph sitter och knaprar på en Kellogs bar, den är så god! En blandning av müsli, choklad och hallon. Muums, perfekt mellanmål.

en ful outfit

Idag hade jag slut på fantasi så drog bara ihop någt, här ser ni då resultatet.


linne bikbok
kjol mango


min älskling från Lyle & Scott


en av alla mina misslyckade morgon bilder

en för dagen

Här slänger jag in dagens !
Blev ett långt träningspass idag, hela 1 och en halv timme ! Har precis tagit en skön dusch och väntar nu på att mitt vatten ska börja koka så att jag kan fixa lite kötbullar och makaroner. Ska sedan tända lite ljus i mitt rum, slå på greveholm och plugga lite franska.
Vi hörs imorgon babes, ha en najs kväll nu!


en snabb liten bild
en somrig tunika från lindex som jag matchar med ett par jeans som jag lånat av min kära vän sara.


örhängen från H&M och halsbandet som jag alltid har på mig som min gulliga pojkvän köpt när han var i London


en snabb bild på hela mig medans jag borstar tänderna, det blev stressigt imorse eftersom att jag försov mig en hel timme!

orientering och huvudvärk

Ska möta tjejerna vid gymmet kl 6 så måste nog sätta lite fart. Man blir så seg på att komma iväg när man väl har kommit hem och är hemma ett tag !
Ska bara få i mig lite mat och sedan ge mig iväg, vi hörs sen !


super helg

Min helg har varit underbar på alla sett och vis, har hunnit göra jätte mycket saker och hunnit träffa många ! Har även hunnit träna och kollat ut mina höstfavoriter !
Jag har provat jordens snyggaste jeans från Killah, spanant in snyggaste jackan från H&M och gått in dom skönaste uggsen i världen som snart ska bli mina.
Här kommer några bilder från våran fika, blev tyvärr ingen outfits bild. Men mina kläder var endå inte så speciella den dagen. Snart måste jag fortsätta med min franska och sedan kanske kolla på några avsnitt av DH? Det var verkligen dö länge sen jag kollade på det ! Vi hörs imorgon allihopa, efter jag har varit på gymmet.
Gah jag älskar att träna !


inne på kiks, jag tror inte att någon var beredd på ett kort där. hoho


jag och emmy, jag gör min fågelmin. fattar inte hur jag gör


här är mina tjeje ! bara lilla frida som fattas <3



jag och mina tjejer



Har precis kommit hem från Malin, vi hade det jätte trevligt !
Ska ta ett varmt bad nu och sedan äta lite middag, återkommer om någon timme. Pusselipuss


god morgon hösten !

Igår gick jag och la mig jätte tidigt, somnade i soffan vid 10 men mamma väckte mig så jag släpade mig till sängen och somnade vid halv 11. Fattar inte hur jag kunde bli så trött efter träningen, var helt död !
Imorse kom pappa in och väckte mig, han tyckte att jag skulle följa med honom ut på en promenad och välkomna hösten. Det var en perfekt höst morgon, solen sken, det var lagom kallt och alla löv börjar falla från träden. Vi kom hem för kanske 10 min sen, jag är heeelt slut!
2 timmar har vi varit ute och gått, halv 9 fick jag lov att gå upp men kände mig utvilad och pigg så varför ligga kvar ?

Nu ska jag äta lite frukost, jag och pappa har köpt nybakat bröd på ett bageri vi gick förbi, ska även ta en dusch och sedan börja göra mig iordning. Fåt skjuts till vällingby av min kära pappa så slipper jag hålla på att krångla med tunnelbana.
Om jag har tid lägger jag nog upp dagens outfit men annars får ni den imorogn !


lackigt värre


ska jag våga prova på ett par såna där lackisar ?
har varit nära på att köpa några gånger men jag vet inte riktigt. jag lyssnar gärna på era åsikter så kommentera

kaney west


SNACKA OM att jag vill ha dessa kaney west brillor!

min dag

Den här dagen har inte varit så jätte speciell, det har inte hänt så mycket och har bara haft tråkiga lektioner.
Efter skolan åkte jag hem, gjorde mig en macka, varm choklad och ett ägg och sedan drog jag till gymmet. Fan vad skönt det var att träna igen, jag har inte gymmat länge men gillar det verkligen ! Kunde inte träna förut eftersom att jag varit sjuk och sen har andra saker kommit ivägen men idag fick jag äntligen träna igen.
Imorgon blir det fika med mina kära tjejer, jag ska möta malin,malin & emmy 1 i vällingby och efter det ska jag till min baby där jag även ska sova över. Super mysigt dag tycker jag att det låter som !
Nu ska jag luta mig tillbaka i min nybäddade säng och läsa lite gossip girl innan middagen är klar, men först en outfit !
PUSS


Tee Tommy Hilfiger
Långt svart linne BikBok
Strumpbyxor


(hemskt dålig bild, håller på att tjata på en ny förfullt!)
svart kofta H&M
skärp mammas gamla


en puss till min pojkvän !


höstnytt


saker jag måste köpa inför hösten

rosebud
lång kofta
skinnstövlar
sex and the city movie
bodybutter

issa

autum


hösten ger mig fjärilar

Nu känner man verkligen att hösen börjar komma, till och med mina höstfjärilar i magen har kommit, haha.
Idag har jag på mig en jätte skön stickad tröja och ett par sköna strumpbyxor, imorse när jag skulle äta frukost tände jag även lite ljus. Mmmm jag älskar denna härliga höstkänsla, skulle vilja ta en promenad på drottningholm med en latte i handen eller lite chaite.
Både jag och issa håller på att räkna ner tills vi får använda våran kära peakjacka, men nu måste jag fortsätta hålla kvar koncentrationen på datorkunskapsläraren. Vi hörs sen


underbart mysiga drottningholm


Betsey Johnson

Kollade runt lite på posh24 och kom fram till Betsey Johnsons vårkollektion, valde ut några av mina favoriter som ni också får njuta av !






helt fab

nu är det god natt efter en macka m. te och ett telesamtal med min bf.


höst på H&M

Gud jag blir ju galen av att sitta hemma och bara titta på alla goda höstnyheter som kommit ut i affärerna, kolla bara på jackan från H&M! Jag är helt kär. Tröjan är också snygg, den ser mysig ut och är i perfekta höstfärger.




jag gör plugget kul

Hej på er
Har precis tagit ett långt skönt bad, det var verkligen underbart. Var helt slut efter dagen, vet inte varför jag var så trött idag.. Men nu känner jag mig som en ny människa och hade tänkt sätta igång med lite plugg. Jag fick byta språk till franska men efter den lektionen ångrade jag mig nästan, haha. Vi fick en jätte stor läxa med massor av glosor, meningar och gramatik som är till nästa gång då vi ska ha "prov". Men jag är ju superwomen så jag ska få alla rätt, har tänkt lite ljus nu och gjort mig en kopp te. Sitter nu på min skoldator och greveholm är såklart på på den andra bärbara.
Det här kallar jag mysig pluggmiljö, ska börja med att skriva klart min desperata wisteria lane uppsats på svenskan och sedan ska jag ta tag i franskan !


världens snyggaste pojkvän med mina mjukisbrallor, haha.
du är ju för söt baby !


evelina & madeleine

Hej allihopa, hoppas ni mår bra! Jag mår iaf great, idag har vi fått lära oss att tvätt dockor och att föna med rundborstar och paddelborstar. Ni fattar säkert inte så mycket men det var skit kul för det gick så bra !
Tog några bilder på salongen och när jag och issa arbetade, dom kommer här ! :)


alla våra schampoon, inpackningar och stylingprodukter som vi får använda.


där vi ska sitta och klippa sen, jätte sköna stolar faktiskt


alla våra vagnar med alla saker i, jätte kul att vi fick en egen för då kan man hålla sakerna snygga


jag förbereder mig


jag och min docka, jag har döpt henne till Evelina


work it


issa jobbar förfullt med sin docka som hon har döpt till madeleine

så nu ser ni hur kul vi har om dagarna, så himla sköna lektioner!
om 40 min har vi språk, jag ska kriga för att byta från spanska till franska. klarar mig inte utan min tvilling issa!
idag när jag kommer hem ska jag sätta på en film och spela tt spel jag inte spelat på år. vi hörs sen allihopa, nu ska vi plågas med språk i 3 timmar. PUSSI

outfits tisdag&onsdag


Tisdagens outfit
Trenchcoat GinaTricot
Halsduk Indiska
Jeans Cheepmonday
Datorväska Julklapp av morbror
Rosa tröja under Lyle&Scott


Onsdagens outfit

Tunika m. rosett H&M
Cardigan GinaTricot
Shorts som jag klippt av till kortare shorts VILA
Hjärtörhängen H&M

gud hur jag ser ut i ansiktet. skyller på att jag är trött, heeemskt trött.

älsklingssoffan

Här sitter jag  och issa på 30mins rasten i våran älsklingssoffa och sitter och pratar, hur mysigt som helst. Snart börjar vi igen och då ska vi upp till salongen, vi ska få lära oss att föna med rullborstar. Målet är att forma håret och göra det vågit, men nu har vi redan börjat så jag och issa ska springa in och jag måste packa ihop min dator. Vi hörs sen

PS. Jag älskar dig Sebastian !

wisteria lane

Hej alla glada läsare, jag är hemskt glad idag !
Börjar redan må lite bättre, kanske inte blir sjuk om jag har tur. Har precis pratat med min älskade sebastian och han hade köpt mina födelsedagspresenter idag, ååh jag som är så nyfiken. Kan knappt vänta, ska bli så spännande att se vad man får av alla !

Om 30min så slutar vi, då ska jag sätta mig på tvärbanan och läsa min gossigirl sedan ska jag hem och kolla på en film och kanske ska ta en powernap innan min baby kommer.
Jag kommer ha en toppen kväll, det vill jag lova. Jag och issa har massor med underbara planer för våran framtid !
Du är bäst vännen, jag älskar dig.

Nu ska jag skriva vidare om min berättelse, vi ska skriva om en dramatisk sak som vi antingen har sett på film eller TV eller något som hänt oss. Jag skriver om orkanen på Wisteria lane, tyckte den var spännande och passande.


det finns bara en av mig

Besöktet hos tandläkaren gick bra, hade inga hål men det var hål på gång så var tvungen att börja med tandtråd och flour. Ikväll ska jag inte göra så mycket, tänka på min älskling som jobbar till 11 idag, packa iordning min skolväska, lägga fram kläder och kolla på tv.
Imorgon ska vi ha hantverksteknik, hoppas det händer något roligt ! Tror att vi kommer få testa massa olika schampoon, vi hörs imorgon ! Hör av mig under dagen.
Puss & godnatt


tandläkar skräck

När jag var liten hade jag alltid tandläkar skräck, mamma skulle alltid följa med mig och hålla handen. Jag hatade att borra och hatade att ta sprutor innan man skulle borra, nu har den skräcken gått över och det är jätte skönt. Kul att vara rädd för tandläkaren när man är 15 år liksom. Ska iaf dit om ungefärg en timme, jag är lite nervös men det är bara för att jag inte vill ha hål i tänderna, orkar inte borra !

Under dagen har jag läst i min nya gossip girl bok, spelat sims och tittat på greveholm eftersom att jag inte hittade shrek. Har precis tagit en dusch och sitter nu i min morgonrock och mina mysiga lammskinnstofflor (tror jag det heter).
Ska börja byta om och göra mig iordning sedan ge mig av mot monster tandläkaren. Vi hörs sen !

flushed away

Idag är jag hemma och är sjuk, mår faktiskt inte så jätte dåligt men bättre att vila upp sig när man börjar känna att det är något på gång än att gå till skolan och sedan komma hem med 40graders feber och ligga sjuk i en vecka.
Har precis legat och kollat klart på bortspolad som jag började kolla på igår, jag är lite barnslig när det gäller filmer, föredrar tecknat ! Hoho. Men den var grymt bra och rolig, det är det som är fördelen med att ha en lillasyster som älskar tecknade filmer, då har vi alltid bra filmer hemma !
Nu ska jag göra mig lite frukost och sedan sätta på en ny film, tror att det får bli Shrek den här gången.





inte idag


hon har allt

Hade ju lovat er en recension men har mått så dåligt (alltså sjukligt dåligt eftersom att jag börjar bli sjuk, ingen depression här inte!) och har inte haft orken. Blev trött av att bara resa mig från soffan och gå till boret för att sätta mig och äta, usch jag hatar att vara sjuk och så orkeslös, jag vill att det ska hända saker !
Har proppat i mig lite vitaminer och får hoppas på det bästa, imorgon blir jag iaf hemma men får se hur jag mår på tisdag. Nu ska jag sätta på en mysig film medans jag äter min kvällsmacka, sen ska jag faktiskt sova !
Pusshej leverpastej


brooownie

alla tyckte att jag skulle lägga in en bild på mig som brunett också, så här kommer en !


hade tänkt klippa lugg också, bara så att ni vet ! :)

its up to you, this time


nu kära läsare är der eran tur igen att vara med och tycka
ska jag bli brunhårig eller stay blonde ? its up to you
!

gårdagens outfit


gårdagens oufit
randig tröja - lånat av mammi
jeans - cheep monday
(inte med på bild)
svart halsduk
beige kavaj


strike a pose


VB


jäklar vilka kläder
helt wonderful, love them !


bättre lycka nästa gång

Jag lovar att berätta om gårdagen men först vill jag bara nämna en sak, jag har blivit sjuk ! Så tyck synd om mig för jag skriver för eran skull nu, det tar på krafterna att knappra runt på tangenterna. Haha

Igår gick jag upp kl 7 på en lördag, nytt rekord för mig. Gjorde mig iordning och åkte in till t-centralen för att möta upp issa och hennes pojkvän, vi började gå mot vårat mål men det gick betydligt sämre än vad vi trodde. Vi gick vilse det första vi gjorde och kom 30 min försent men det gjorde inte så mycket eftersom frisören Tim inte kom förräns vid 11 och vi var där 10. När han kom fick alla ställa upp sig på en rad och han gick runt och kände på allas hår, jag hade sagt innan att jag inte ville klippa av mig allt hår och eftersom att han bara ville ha korthårsmodeller så fick varken jag eller issa den turen att posa framför kameran. Men han sa att han kunde ta våra nr och ringa nästa gång han behövde modeller, det är väl ett plus?


steph, tony som inte ville synas och my.


paula, anton och denise


jakke & issapissa
alla dessa människor är mina kära klasskompisar förutom jakke då (issas pojkvän)


en modell som hade blivit klippt av tim


och här är en till, snacka om att killen kan klippa. jag älskar dom !
mitt mål är att bli lika duktig, hah.


eftersom att jag och issa inte kom med gjorde vi sällskap till tuben och sen åkte jag hem, tog en dusch och packade om väskan och åkte tillbaka till stan för att möta upp min älskling. vi gick till MQ först av allt eftersom att det är en av sebbes favorit affärer och mycket riktigt så hittade vi saker direkt. Han köpte två par jätte fina v-ringade t-shirts. Efter det gick vi till kungshallarna och åt lunch, eller han åt och jag drack min vitamindrink. Sedan gick vi till gallerian och delade på en brownie med glass och kollade i lite fler affärer, sedan åkte vi hem och hade en super mysig kväll hemma hos sebbe. Vi såg på PS. i love you. Jag säger bara att jag har aldrig gråtit så mycket till en film, ska skriva en recension om både boken och filmen sen så håll utkik!
Nu måste jag vila mig lite så att jag inte blir sämre, älsklar att bara sjuk för då får man läsa så mycket, har kommit in i ett lässtadium nu. Ska börja på Gossip girl - det finns bara en av mig och efter det har jag en hel hög med böcker som jag vill läsa.


jag och min baby i stan

deppepp

Usch vad sur jag är, känner mig så rastlös och det kommer jag förmodligen göra helt jäkla kvällen.
Hade nämligen tänkt åka till gymmet efter att jag hade fikat med malin, svängde bara förbi hemma för att byta om och få i mig lite mat men när jag kom till gymmet så stängde dom 7 och jag kom dit kvart i, det var bara att cykla hem igen och nu sitter jag här med inga som helst planer, fyfan säger jag bara. Jag som var så taggad, ååååh.
Menmen, man får väl göra det bästa av situationen. Antingen ska jag pumpa just dance på högsta volym medans jag städar hela mitt rum eller så gör jag iordning en kopp te och läser min bok eller så spelar jag sims. Hmm nu blev det svårt..
Jag återkommer kära läsare


stora skjortan

Nu är jag äntligen hemma men ska snart iväg igen, ska fika med min kära Malin i vällingby. Det var typ år sen vi sågs!
Dagen har varit bra lite små seg med 3 timmars datorkunskap bara, detta får bli ett snabbt inlägg eftersom att malin redan väntar i vällingby.
Efter fikat ska jag hem och äta middag och sedan ta en sväng förbi gymmet, ska bli skönt att gymm igen ! Det blev en liten paus där när jag sträckte min axel men nu är jag igång igen ! Ska även träna på måndag och då får jag lite sällskap av mina tjejer. Vi hörs ikväll, här kommer en outfit.


fick en stor skjorta av mamma, den är såå skön!


mina raggsockor åkte på


armband - pappas kusin
nagellack - mavala


skjorta - fått av mamma
långt linne - bikbok
sockor - indiska
skärp - köpt i lyksele
skor - nilsson
jeans jacka - flash


mörka kvällar

Det typiska hösttecknet har kommit, förutom den bitande kylan på mornarna och löven som börjar bli gula och ramla av träden så har dom mööörka kvällarna kommit !
Vilket jag älskar med hösten, alltid när jag kommer hem från skolan brukar det redan börja skymma, då drar jag alltid på mig mina raggskockor och kryper upp i en mysig stickad tröja, tänder lite ljus och gör en kopp te och sedan börjar jag att plugga ! Allt med hösten är inte depigt, jag älskar den !

Ska börja leta massor med kläder nu, får släpa med issa in till stan någon mer dag. Hon är så otroligt bra att shoppa med, den tjejen. Jag behöver för mycket saker och pengarna räcker ju inte till, tyvärr.
Har precis målat mina tånaglar i en vinröd sexig färg, hade tänkt ta mig en kopp te och sedan lägga mig och läsa. Alltid skönt att lägga sig i tid !


fick världens idé, när jag ska sova hos dig sebastian nästa gång så ska vi ta med oss ett täcke och en filt ut. lägga oss på gräsmattan och mysa medans vi ligger och kollar på stjärnorna.
mysigt va ?

modellcasting

Har varit i stan hela eftermiddagen och shoppat presenter, min kära syster fyller år nu på lördag. Vi skulle ha bjudit släkten och haft ett litet kalas men idag blev hon sjuk och ligger nu i sängen med 39 graders feber, lilla gumman. Tycker så synd om henne, hon som hade sett fram emot att träffa alla och få alla presenter.
Men nu ska jag berätta om mina planer som jag nu har fått bekräftade, jag och issa ska kanske stå som hårmodeller !
Okej, det är inte alls säkert men det kommer hit ne känd frisör från italien tror jag (märket som han jobbar med, davison, är iaf italienskt) som är känd och bra som satan. Han ska ha sin modevisning här och dom behöver hårmodeller så jag och issa ska dit på lördag och se om vi har turen att få bli hårmodeller för hans kollektion eller vad man ska säga. Han ska klippa oss, färga och styla. Om han vill göra för mycket förändringar med mitt hår så är jag osäker på om jag kommer säga ja, jag vill inte komma hem till sebbe med page och typ lila hår? Nej tack

Efter det ska jag möta upp sebbe i stan, vi ska äta lunch tillsammans och sedan får vi se vad vi hittar på. Vi behöver egentligen inte göra så mycket tsm för att ha kul, vi har så kul endå i varandras sällskap !
Vi kanske ska kolla på en film, ta en promenad, kolla runt i lite affärer. Allt mysigt som vi brukar göra, nu ska jag käka middag och sedan läsa min bok. Läser den varje morgon och eftermiddag när jag är påväg hem, kan verkligen inte lägga ifrån mig den !

Hade så brottom idag så det blev tyvärr ingen dagens outfit, lovar en imorgon !


davison

Hello everybody !
Jag och issa sitter i våran favorit soffa som vi alltid gör, jag har ätit ett äpple för att få upp mitt blodsocker lite. Det är helt sjukt  vad snabbt det sjunker när jag är i skolan (jag kanske är alergiskt mot skolan?)
Vi har nyss varit uppe och fixat iordning i salongen och schampooneringen, gud så fint det börjar bli ! Vid 10 kommer det en kille som ska berätta om alla produkter som vi ska använda och efter det så ska vi få prova det på varandra, iih det ska bli så kul !
Ska berätta en rolig sak sen när jag kommer hem också, eftersom att det inte är riktgit säkert än så vill jag inte säga nåt än men lovar att berätta sen när jag vet mer !
Nu ska vi börja gå upp för nu är rasten slut, vi hörs sen

.


ända upp över öronen cameron?


ser dom inte nykära ut, så underbart !
cameron är verkligen kär upp över öronen

tända ljus

Har legat och läst lite gamla men nya chic tidningar den senaste timmen. Prenumererar på den men lägger alltid bara undan den när den kommit och glömmer sedan men nu är dom lästa både bakifrån och fram. Har tänkt lite ljus och kollar på tv, hittar inget bra för tillfället men ska snart göra mig iordning, göra mig någon god nattmacka och lite varm choklad, sedan titta på greveholm medans jag plockar fram kläderna för imorogn och förbereder min skolväska. Ska läsa lite innan jag ska sova och sedan ringa och säga god natt till den bästa som finns.
God natt på er också, PUSS



jag vill, jag vill, JAG VILL

min underbara, kära och redan skit snygga kusin har gått och klippt sig...


.. och nu blev hon ännu snyggare ;o
snacka om att jag är avis på dig nu

chic & love

Usch & fy, jag har en sån himlans huvudvärk. Vi hade matte i 3 hela timmar idag, skyllde på det när huvudvärken började komma men jag tror också att det beror på att jag har druckit dåligt idag och ätit hemskt dåligt har jag också. Fy på mig.
Första dagen jag chillar efter skolan idag, jätte skönt faktiskt. Har saknat mina chilldagar med the sims, greveholm, läsa lite skvaller och ligga i sängen med en bra bok i famnen. Just nu läser jag världens bästa bok som jag bara måste tipsa om, PS Jag älskar dig. Den är sååååå bra, och eftersom att jag är så känslig när det gäller kärlek så börjar jag gråta efter typ varenda sida. Tänker alltid hur det skulle kännas om jag skulle förlora min kära sebastian, men det kommer ju inte att hända så så ska jag inte tänka !

Nu ska jag göra iordning en latte innan maten och läsa vidare i min bok, imorgon ska vi få tvätta våra hår med salongens olika schampoon, man fick lära sig idag vilken hårtyp man hade och vad som skulle passa mig bäst ! Ska bli spännande att se hur bra dom funkar, om vi elever har tur kanske vi t.o.m. får rabatt när vi handlar just från det märket sen.
Ska ta med mig kameran någon dag och fota allt kul som händer !
Jag hör av mig imorgon, här kommer även outfiten för dagen !


jordens dåligaste bilder, lovar att lägga upp bättre imorgon !
hade så brottom så hann inte riktigt.


jag hade iallafall på mig
Tee - Abercrombie & Fitch (fått av sebbe)
Mjukis kjol - GinaTricot
Skärp - VeroModa
Cardigan - Lyle & Scott
Strumpbyxor - H&M

måste bara berätta dagens snyggaste kombination jag hade på mig, trenchcoat & raggsockor.
riktigt snyggt vill jag lova

jag och issa ska bli världens bästa frisörer !

Hej alla ! Jag sitter just nu i skolan i världens skönaste soffa med laptopen i knäet och en underbar person bredvid mig.
Jag och issa sitter och jobbar med en uppgift vi precis fått, vi ska göra en handbook som ska innehålla verktygslära. Vi ska ha det som en verktygs manual i framtiden, vi gick även upp till salongen och kollade lite. Det är fortfarande stökigt men nu börjar dom få plats på saker och ting, tror jag ska ta lite kort när det blivit klart så ska jag visa er !
Nu måste vi återgå till arbetet, hoppas det är lunch snart. Min mage skriker efter mat så nu ska vi kila till pressbyrån och köpa oss något gott.


dagens outfit


Tee - Carlings
Pennkjol - GinaTricot
Skärp - GinaTricot
Strumpbyxor


Nagellack - Mavala (Mexico)


Pärlarmband - Fått av pappas kusin


yoga

Nu har jag äntligen testat på det jag har velat göra så länge, alla kompisar har tipsat om det och alla kändisar har det som en livsstil så jag tänkte att så farligt kan det inte vara och det var det inte heller. Det var super kul !
Jag trodde aldrig att yoga skulle vara jobbit men det var fan inte lätt, alla möjliga ställningar man skulle stå i, hålla balansen och tänka på andningen. (andas ut genom näsan och in genom näsan, töm all luft i lungorna, jag blev jätte yr i början.)
Jag blev faktiskt lite svettig efter och lyckades till och med sträcka axeln.

Skoldagen var rolig, jag och issa drog till stan efter lunchen eftersom att vi har två underbara timmars lunchrast på måndagar. Vi gick runt och kollade efter vinterstövlar eftersom att båda behöver ett par, vi gick även runt och kollade efter stickade tröjor för det vill jag ha massor av i höst  har jag bestämt mig för. Provade även de skönaste uggsen i världen och dom ska jag ha !
Köpte en superbra nagelfil och det var det enda inköp som fick bli idag, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan chilla lite innan min älskling kommer från jobbet. Stackare som jobbar ända till 9 idag, jag lider med dig gubben !
Vi hörs imorgon ! Pussilussi


RSS 2.0