depp-dag

Usch, idag är det en riktigt depp dag. Sebbe skulle upp tidigt idag och dra till jobbet men jag ville ju inte att han skulle dra, ville ligga och mysa med honom under en filt hela dagen. Men var tvungen att åka hem i det här piss vädret för att hämta några grejer som jag glömde att sebbes mamma skulle ha och om typ en timme ska jag tillbaka till vällingby igen för att träffa malin!

High school musical 3, herregud säger jag bara.
Efter att vi hade sett filmen fick jag världens lyckokick! Till och med sebbe tyckte att den var okej, när den kommer ut ska jag springa till affären direkt och haffa åt mig den och sedan blir det high school lan tjejer!


take my body close

God morgon mina gulliga läsare!

Idag blir det en roligt dag, jag ska möta upp min gulliga älskling i vällingby där vi ska äta på subway och glida runt lite. Vid 7 ska vi på bio med Malin&Emmy, här ska det ses high school 3. Wonderful
Och ikväll ska jag sova hos sebastian, heemskt mysig dag! Åter kommer sen tror jag

snygg som bara den!


jag diggar hennes jacka stenhårt

i got my rock moves so i don´t need you

Precis kommit hem från ett träningspass, är helt slut och ligger utslagen i sängen. När jag vilat upp mig lite ska jag ta något att äta men så länge så duger min marabou digestive, muuuums!
Imorgon har jag massor med smaskiga planer, får se om kameran följer med och fotar några mysiga stunder.



jag tror att jag har hittat min nya idol

städdag


idag ska jag storstäda i mitt rum och detta är då min otroligt snygga städ-outfit om jag får säga det själv! hoho
jag och min syrra började morgonen med en god frukost och high school musical 2.
efter jobbet åker pappa till ikea och hämtar min garderob, åh det ska bli så spännande! kommer äntligen få lite ordning bland mina kläder.

nej nu måste jag sätta igång, hörs sen.
pusspuss

jag vill bara skrika och gråta, nästan iaf

Herregud, jag har missat desperate housewives för första gången i mitt liv! Jag hatar lov ibland för man tappar bort dagarna och allt blir helt fuckat, inte på bra humör nu asså.
Nu ska jag läsa och sen sova, god natt.


forever on the dancefloor

En låt att dansa till
Velvet - take my body close

En låt att träna till
Pink - So what

En låt att slappna av till
Bob Marley-Buffalo Solider

En låt som fastnar på huvudet
Chris Brown-Forever

En låt som du inte kan låta bli att sjunga med på
Jordin Sparks-Just like a tattoo

Alla låtar under min livstid för mig ihop med sebbe så dom tänker jag inte dra upp nu!


guys and alot of gossip


dom finns överallt och man får aldrig nog

snygg förvaring


dessa söta lådor får mer än gärna ta plats i min garderob.
får se vad som finns i affären och vad jag kan övertala mammsen till! hihi


jag kanske skulle behöva en ny tvättkorg också...

ikea baby!

Mitt humör idag är på topp, har haft en otroligt skön morgon. Har ätit en jätte god frukost i lugn och ro och bara tagit det lugnt framför en film med lite tänka ljus och legat och läst i soffan under en fleece filt.
När mamma och pappa kommer hem ska hela familjen åka till ikea, vi ska nämligen göra om vårat kök så det är en hel del saker som behöver inhandlas. Jag övertalade även mina föräldrar igår så jag ska få göra om mitt rum!
Jag vill ha en ny garderob, ta bort min bokhylla så och sätta dit fria hyllor ist.


ska inte riktigt ha en lika stor garderob som denna men har tänkt likadant som hon har på vänster sida, tröjor som hänger ovanför och byxor som hänger under.
sedan på höger sida ska jag ha lådor som man kan dra ut och skoförvaring längst ner.

gud vad det ska bli kul, älskar att hålla på och fixa i mitt rum!
tar såklart bilder när det är helt klart

movie time

Nu ska jag kolla på film och efter det ringa min älskling och pussa honom god natt genom telefonen och efter det blir det min varma sköna säng, mmmm.


bra men konstig, konstig men bra

hippie rachel


otroligt, otroligt snyggt!
ser ju inte direkt ut som en halloween klädsel eftersom att hon ska på halloween fest men som vardagskläder var denna outfit en stor fet femma.

wonderful!


detta var då dagens outfit, skön men kall blev den när mörkret började sjunka.

idag har jag gjort massor av roliga saker, vaknade upp hos min söta baby. har fikat med ericha som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, men vi hade det så roligt och nu kom all saknad upp igen. blää
efter det åkte jag in till gamla stan för att fika med emilia och linda, det var också jätte roligt! men ikväll blir det bara att ta det lugnt, känner mig trött faktiskt.

vi hörs sen, kisses

shopping m sara

God eftermiddag!
Måste bara säga att det är så himla skönt med lov, har massor med sköna planer och kommer få det toppen!
Idag var jag med min älskade Sara i vällingby, behövde en ny stickad tröja och självklart var hon super söt och ville följa med mig in. Måste bara säga att bättre smakråd får man leta efter! Vi gick runt i alla affärer och sedan tog vi en fika på coffe house by george där jag drack den godaste chai latte jag någonsin druckit.
Här kommer bilderna på mina inköp! Hoppas ni alla får en trevlig kväll


tee från MQ
(på bilden ser den bara ut som att den "hänger" men sitter mycket bättre i verkligheten)


stickad tröja H&M
den är lite stickig men jag älskar den


en vanlig bas t-shirt


två par vita strumpor att ha under mina stövlar
då slipper jag frysa om mina tår när det blir kallt ute!


nu är det bara...

...exakt 2 månader kvar innan man vaknar upp med snö utanför fönstret (!), julklappar som hänger i en julstrumpa bredvid sängen, god mat hela dagen lång, väntan på att få öppna alla julklappar som ligger i högar runt granen.
Julen är den bästa tiden på hela året! Märks det att jag längtar? haha. Kan inte låta bli att räkna ner dag för dag...



Nu befinner jag mig i min säng med datorn som sällskap, har gjort en kopp vanilj te med mjölk och honung. Har även tänkt lite ljus och efter jag har kollat alla bloggar så hade jag tänkt läsa lite i min hp.
Min dag har varit perfekt, har studiedag idag så vaknade upp hos min pojkvän och vi hade en underbar morgon med mycket skratt och mys, som vanligt. Efter det åkte jag till stora mossen där jag mötte upp pappan till barnen som jag ska vara barnvakt åt. Fick nycklarna och lite ytterligare information och jag börjar redan efter höstlovet, det ska bli så spännande!
Ska dricka upp mitt te och njuta av den härliga julkänslan som spritter i kroppen, ikväll blir det hemmakväll med familjen så får se om jag slänger in ett inlägg senare!

Over and out <3

10 månader darling


Tiden går bara snabbare och snabbare för oss älskling, 10 månader redan.
Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
Du är helt underbar!


usch nu vill jag inte längre!

Som ni kanske märkt så har jag helt tappat lusten för att blogga, tycker det är kul ibland men inte regelbundet. Ibland känner jag mig inte alls sugen på att skriva men gör det endå och då blir inläggen bara tråkiga.
Men det kommer dyka upp några då och då så lova att fortsätta titta in! Är imponerad att jag endå haft rätt så många läsare de senaste dagarna fastän inläggen har blivit betydligt mindre.

Snart är det lov iaf och det känns hur skönt som helst! Jag ska bara slappa hela lovet, träffa pojkvännen, mina underbara kompisar och så ska jag såklart se High school musical 3!



LC = love


someone is in love

barnvakten natalie

Hellu sweeties!
Min dag har varit riktigt bra faktiskt, morgonen och dagen tillbringade jag hemma hos min sötnos. Vi chillade hela dagen, så skönt utan stress och bara ligga och dega i timmar. Men kl 4 skulle han till jobbet så på slutet fick vi det lite stressigt,menmen han hann iaf!
När jag kom hem tog jag det bara lugnt men halv 6 skulle jag iväg igen, skulle nämligen på en "jobbintervjuv" hos en barnfamilj som ville ha en barnvakt, och jag fick jobbet! Jobbar två ggr i veckan till en bra lön och jätte söta barn hade dom också, ska bli jätte kul att få något att göra efter skolan!
Nu ska jag skriva lite på en svenska grej vi har och sedan hoppa in i duschen, vi hörs imorgon! Då har jag sovmorgon btw, snacka om naaajs!


im the happiest girl in the world

gamla stan

Hej allihopa!
Malin sov hos mig igår och vi hade en jätte mysig kväll, kollade på massor med filmen och låg och pratade om allt och inget. Idag mötte vi upp resten av tjejerna och åkte in till gamla stan för att fika, vi sprang runt på vart enda fik men det var fullt överallt men tillslut hittade vi ett jätte mysigt ställe där vi slog oss ner. Jag var typ den enda som inte drack kaffe men har börjat tröttna på det, tycker inte det är så gott längre. Min nya favorit är te eller varm mjölk med honung!
Efter fikat åkte jag förbi gymmet och körde lite styrka så nu känner jag mig duktig, snart ska jag tillbaka till malin igen och vi kommer få en super trevlig kväll!


söta emmy


söta jag


mina söta malins


jag och min kära malin, bilden hade ju varit lite snyggare om jag inte hande blinkat så därför klippte jag bort ist

gårdagens outfit


klänning H&M
cardigan lånat av syrran
strumpbyxor

snart lunch!

Vi har nu gjort klart alla uppgifter på datorkunskapen så vi fick en längre lunchrast, nu sitter vi i favoritsoffan och issa och linda kör sanning och konka på msn. Man får reda på både det enda och det andra här, hahah!
I helgen har jag jätte härliga planer, ikväll ska malin sova hos mig och imorgon ska jag, malin&malin åka in och fika i gamla stan och på kvällen ska vi också hitta på något mysigt. På kvällen ska jag åka hem till min älskling efter han har jobbat och så sover jag såklart där, heeemskt mysigt ska vi ha.
Nu ska jag skratta lite mer åt leken och sedan ska vi käka, vi hörs ikväll!

datorkunspak

Jag ska uppdatera, looovar!
Men nu har jag datorkunskap så det kommer några smaskiga inlägg på rasten ist :)
PUSSI

step basic

Hej alla gladisar!
Har precis kommit hem från ett svettigt och super skönt step pass. Det var så skönt att ge allt och känna att man var helt slut efteråt. Har bokat in nästa vecka också för det här ska jag göra om! Nu serverar mamma ostkaka och vi hade tänkt kolla på ett avsnitt av svensson svensson innan mitt kära grey´s anatomy börjat.
Pusshej, vi hörs imorgon gullungar!



jag har fått paket!

Matte provet vi hade idag gick bra, fick gå hem när vi var klara så jag slutade kl 1. Hur skönt som helst, då slipper jag stressa till träningen och hinner även plugga lite svenska!
När jag kom hem såg jag en lapp ligga på dörrmattan, det hade kommit ett stort paket på posten till mig. Det är min boook! Så jag sprang ner igen för att hämta ut den men såklart så hade dom lunch-stängt så fick lov att gå hem igen. Byggarbetarna som håller på att bygger här kollade lite konstigt på mig när jag gick tillbaka tredje gången, haha.
Här kommer en liten outfit


tights cubus
svart linne bikbok
randig tröja lindex
halsduk indiska



hola amigo


mums säger jag bara!
perfekt plugg-godis som jag fick av min snälla mamma


artistry fuktighetsmask

Tycker det är så himla skönt att ta bort sminket direkt när jag kommer innanför dörren om man endå inte ska iväg ikväll. För ibland känns det som att sminket ligger som ett litet täcke över hyn, så när jag hade lite tid över innan plugget testade jag min nya fuktighetsmask som jag köpt av sara. Tog på ett tjockt lager på dom områderna där jag behövde mer fukt och lät det verka i 10 min, den var verkligen jätte skön! Man kände att den gav fukt till huden medans den värkte och när man tvättade bort den kändes huden jätte härlig.


jaa.. man kan ju inte vara snygg hela tiden


Fuktighetsmask från Artistry
240:-  Suuuper bra är den!


hundpromenader



En tant från liljeholmen hörde av sig till mig idag, hon ville att jag skulle gå ut med hennes hund efter skolan. Jag tar gärna mysiga hundpromenader med hennes hund runt vattnent nu när det börjar bli lite höstigt ute, heemskt mysigt.

Nu har vi svenska och ska läsa igenom hela lektionen, tur att jag har med mig min harry potter bok!


horoskop

Vågen 24/9-23/10

Två fenomenala höstveckor väntar. Allt händer samtidigt och lyckligtvis är du tillräckligt energisk och flexibel för att orka med alla överraskningar och det höga tempot. Det handlar om kärlek, vänskap, nya möten, nya möjligheter, fina affärer och kanske en lång resa också.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

åh-herregud vilken bra vecka jag kommer få!

body


haha god morgon, jag ser ju inte lite trött ut?

idag har jag på mig en body från gina tricot, ett par nya strumpbyxor, en kjol/tubklänning från gina, armband från glitter och halsbandet som är en present från min sötnos.

Idag när jag kommer hem blir det en lugn dag, hade tänkt att träna men ska plugga matte ist eftersom att det är prov imorgon. Hinner även kolla på film och ligga och läsa. Perfekta medecinen när man ska varva ner. Ska även hinna med att testa mina nya produkter som jag köpte av Sebbes syrra!

bärnstenskikaren

Bärnstenskikaren är den tredje och sista delen i Philip Pullmans trilogi Den mörka materian. Handlar om 12 åriga flickan Lyra och 13 åriga pojken Will. De kommer (bokstavligt) från olika världar, men har ändå mycket gemensamt. Deras uppgift är at rädda världen från det onda.

När den andra boken slutar har Lyra försvunnit och Will har mött två änglar som vill ta med honom till lord Asriel. Will lyckas dock få dem att hjälpa honom att finna Lyra först.

Här får läsaren också möta nya varelser i nya världar, så som gallivesperna små spioner med dödliga gifttaggar, muleforna som tar sig fram med hjälp av runda frökapslar, Metatron en mäktig ängel och Auktoriteten, en gammal och trött Gud.

Lyra och Will ger sig ner i dödsriket för att finna Wills fader och Lyras vän Roger. Men det är ett smärtsamt och högt pris de får betala för att ta sig in i de dödas värld.

I "Bärnstenskikaren" får vi veta hur stark kärlekens makt verkligen är. Ett fruktansvärt krig utspelas hela tiden mellan Himmelriket och världarna på Jorden - ett krig vars utgång avslöjar hemligheten om Stoft.



Gud vad den låten spännande! Ska beställa direkt från cdon.com

grattis S!


min baby fyllde somsagt år igår, glömde ju att skriva grattis här på bloggen så det får bli ett nu!

Grattis i efterskott älskling, hoppas du fick en bra födelsedag!

massage maybe?

Hellu babes!
Ber såklart hemskt mycket om ursäkt för att jag var så dålig med uppdateringar igår men igår var det sebbes dag så det blev massor med andra roliga grejer!
Jag ska inte rabbla upp hela dagen precis men det började med att hans föräldrar kom in och sjöng kl 9 på morgonen, det var jätte gulligt. Och då öppnade han lite presenter och sedan la vi oss och somnade om, haha.
Vi vaknade lite senare och då fick han mina presenter, jag gav honom ett Dfi wax, en tröja från MQ och en halsduk från samma ställe. Vi hade världens mysigaste morgon och åt en jätte god frukost, på kvällen bjöd jag honom på middag.
Meeeen vet ni vad jag kom på idag, jag missade GG. Helvete, tur att jag har en pojkvän som kan ladda ner.

Efter skolan skulle jag egentligen fått massage men hon hade inga tider över så det får bli nästa måndag istället, ska hem och plugga till matte provet som är på onsdag sedan ska jag såklart läsa lite harry potter och efter det ska jag åka till vällingby där jag ska möta upp Sara, Malin & Emmy. Vi ska på en sminkkväll hos en tjej som heter Sara, ska bli spännande!
Vi hörs sen, nu ska jag fortsätta plugga Anatomi



Jeans tights Bikbok
Linne Cubus
Cardigan H&M
Halsband SOLO
Armband Present
Sjal DollarStore

dagens planer

God morgon guys!
Idag blir det födelsedags firande för imorgon fyller nämligen min älskling år! Hela 19år blir du, stoor pojke.

Ska börja med att städa lite i mitt rum
Göra låte jobb åt pappsen och tjäna lite extra pengar
Åka till Sebbe
Färga mitt hår
Fixa lite inför kvällen
Spela TV-spel
Pussas

En skön dag blir det, mysigt när det är sånt här höstigt ruggväder ute! Ska göra iordning lite frukost och sedan lägga mig i sängen ett tag till. Känner mig seg idag, vaknade upp mycket under natten och hade svårt att sova.


födelsedags mat



Kom precis hem från våra grannar, så himla skönt att vi har så nära hem. Bara två trappor ner. Så nu ska jag sminka av mig, dra på mig min sov t-shirt och sedan ska jag lägga mig och lääääsa hela kvällen. Gud så underbart!
Så nu blir det ingen mer dator för mig, god natt!

nygräddade bullar uppe i brålunden

Här är det bak i full gång, igen.
Jag älskar verkligen att baka, det är så kul att min syrra har börjat vara med så slipper man göra allt själv, då blir det dubbelt så roligt! När jag kom hem fick jag en liten stund för mig innan vi körde igång, tog en kopp kaffe och en god macka. Kröp upp i soffan bland alla tända ljus och kollade på pelle svanslös som stod på.
Nu medans bullarna jäser ska jag sätta mig och läsa i min harry potter som jag började på igår, och snart ska vi springa upp till grannarna som bor högst upp. Mammas och pappas kompis fyller nämligen år idag och dom har gjort mat som man kan plocka själv ifrån, får se om jag hittar något trevligt!
Vi hörs senare, ikväll blir det en vanlig hemma kväll.


outfit + CSN

Hade bara tänkt lägga ut en snabb outfit, men varnar för sämsta bilden på länge. Pappa tog bilden kl 6 imorse och då var det rätt så mörkt ute..




Mammas gamla skjorta
Sjal
Strumpbyxor
Svart linne
Guld skärp
Guldspänne

Och kolla vad som äntligen hade kommit som låg och väntade på mig på dörrmattan när jag kom hem!


MITT CSN KORT!



11.00 en torsdag

Idag mår jag verkligen toppen bra, vi slutade kl 11 så det betyder att jag har hela eftermiddagen på mig själv hemma till att ha en riktig mysstund!
Har gjort iordning lite té, tänkt ljus, burrat in mig i mitt duntäcke och självklart så är greveholm på. Det var länge sen jag kollade på det faktiskt, med tända ljus och greveholm så får jag den perfekta julkänslan.
Efter min mysiga lilla stund för mig själv så ska jag åka till min älskade morfar, köpte lite fika påvägen hem så vi ska äta goda bakelser, dricka ännu mer te och bara prata! Fram mot kvällen ska jag även hinna med en stund på gymmet, då blir det bröst och axlar som ska tränas!
Nej nu ska jag mysa vidare, vi hörs sen.


tända ljus och höst är gjort för varandra


lovelove


vanilla


med honung är det mums!


min lilla myshörna i min favorit soffa

yes or no?

Jag kom precis in på en blogg som heter Glitzy och där hittade jag ett tips om hur man får fin hy.



Du ska koka ihop lite vatten med en halv skivad citron i och även några skivor ingerfära.
Detta ska drickas 2-3 ggr om dagen och ska göra susen för hyn och även för förkylningar, vem vet det kanske är gott? Så vad tycker alla ni läsare, är det något ni skulle våga testa?



dagens med stort O


Dagens O

Mina älskade jeans tights - BikBok
Slapp tröja- Cubus
Världens bästa halsduk - Indiska
en heeel skön outfit med andra ord

tipsis

Som sagt så var jag nere hos min frisör och köpte upp mina pengar på lite hårtoningar. Färgade mitt hår för inte alls länge sen men har redan börjat få en liten utväxt och mitt blonda hår syns igenom på vissa ställen, dom varnade för att det skulle bli så eftersom att jag hade så himla blondt hår innan.
Dom tipsade mig om att köpa två st så att det inte skulle synas igenom och även sitta i ett tag, det gick på 300kr. Inte så farligt för så bra produkter! Så nu ska jag be min personliga lilla frisör (sebbe) att färga mitt hår, och när han gör det så vet jag att det blir ett bra resultat.


Toningen finns bara att köpa hos frisören även fast den kommer från Wella, finns i alla möjliga färger och du får bra råd och tips på köpet om du handlar på salong!
150kr st för en fin färg som håller ett tag och ger håret en underbar glans.

mina chillkvällar <3

Hejsan allihopa!
Idag har jag haft en helt ok dag. Men den stunden jag hade när jag kom hem var betydligt bättre, fick skjuts hem av min super söta daddi och då fick jag även pussa lite mer på min pojkvän innan jag skulle hem och plugga. När jag kom hem hade jag en mysig pluggstund för mig själv med lite té och skön musik men kände mig lite rastlös så tog en skön promenad ner till frisörsalongen Weiss för att köpa lite ny toning till mitt hår!
Nu ligger jag i sängen och bara njuter av min helt lediga kväll, tittar såklart på Greveholm medans jag håller på att fixar och trixar med datorn. Godis påsen ligger här tryggt bredvid mig och jag ska snart börja läsa en ny Gossip girl bok och sedna bläddra i min nya Chic som damp ner i brevlådan i eftermiddags!

Jag känner mig som världens lyckligaste tjej, kanske för att jag är det.


on my way

jag har uppfunnit läskramp

Jag vet inte om det finns något som heter läskramp men om det inte finns så har jag iaf uppfunnit det nu!
Jag och Linda har suttit fördjupade i våra böcker varenda rast och nu när vi har svenska ska vi läsa bok i 1timme, jag känner mig så sjukt trött och huvudet vill inte fatta vad jag läser. Jag har helt eneklt fått läskramp!
Efter skolan ska jag åka hem till sebbis, vi ska spela lite tvspel och innan middagen så drar vi hem till mig. Ikväll ska min sötnos sova hos mig för imorgon ska han jobba med min daddi.
Vi hörs sen för snart börjar lektionen och då ska jag fortsätta läsa!

det heter faktiskt gainomax!

Idag har jag gymmat med mina girls, det gick prima men nu är jag rätt så trött! Tränade ben och rumpa idag, avslutade även med lite mage. När jag promenerade hem drack jag som vanligt en gainomax, perfekt efter träningenn!
Jag och min älskling tycker olika om hur man uttalar det, jag vet att jag säger fel (uttalar nämligen exakt som det stavas) men då skrattade han och berättade hur det egentligen uttalades.
Har tagit ett skönt bad och även ätit ett rejält kvällsmål så nu känner jag mig fit for fight igen! Imorgon ska jag nämligen inte försova mig så hade tänkt kolla runt bland lite bloggar sedan läsa en stund och sen ta och sova faktiskt!
God natt, vi hörs såklart imoron! Åker då hem till min baby direkt efter skolan för att nörda lite på hans nya spel och sedan drar vi hem hit, slänger nog in ett litet inlägg.


LC heart

some pics


söta malin efter vi hade kollat på en film


för att bli lite piggare gick vi ner och tog en latte, vi smakade även på glasen vi köpte och scheize vad gor den var!


mysigt hade vi!


efter tredje filmen så var jag rätt så trött

harry potter lanet var verkligen lyckat, vi kollade ju såklart inte på alla filmer rakt igenom utan gick ner och gjorde lite fika, tog en mysig kvällspromenad. det måste vi göra om tjejer!
några tips på vilka filme-serie man kan ta då?

harry potter is my life

Förlåt att det blev ont om bloggande igår, men jag hade sovit 5 timmar och var så jäkla trött!
Vi hade en jätte mysig kväll, började med att vi köpte godis och hyrde 1ans film eftersom att den inte fanns med i min samling. Sedan började vi kolla men det blev några pauser för kaffe, glass och promenader. Kl 3 slutade vi att kolla och gick och la oss. Vakande kl 8 och då väckte jag dom andra så vi gick upp och kollade på 5an!
Dom filmerna är verkligen så bra, jag får rysningar av varenda sak som händer!
Mamma och pappa kom sedan och hämtade mig och vi åkte in till vällingby, köpte massor med saker och åt en god lunch. Sedan åkte vi förbi sebbe och hämtade upp honom, vi tog en promenad i regnet och mötte upp en kille som sebbe skulle köpa lite spel av till sin gamecube som jag ska äga honom på nästa helg! Hihi baby du är kööörd.
Fram mot kvällen kollade vi på harry potter, jag vet att jag är skönast i världen för jag kan verkligen inte tröttna! Vi hade en perfekt kväll och min baby fick även lite massage och då slutade det med att han somnade och då kunde jag inte heller hålla ögonen öppna.


min älskade dumma vän!


varför jag hade dragit upp strumporna sådär långt var för att jag hade på mig mina skinnstövlar och orkade inte fixa till det, går inte runt som en tönt i vanliga fall!

Igår i skolan hade jag på mig mina jeanstights och då kom Issa med en av sina supersöta kommentarer.
Linda: Vilka snygga tights du har, häftigt att det ser ut som jeanstyg!
Issa: Jamen, är det inte jeanstyg?
Alla: HAHAHAH
Jag
: Nej gumman, det är det inte. Om det hade varit jeanstyg hade det ju fan varit ett par jeans!

myspys

Gud vilken skön morgon jag har haft, vaknade vid 8 när sebbe skulle upp eftersom att han börjar jobba halv 10 idag. Vi låg och drog oss lite och medans han gjorde sig iordning så försökte jag somna om men han är så sällskapssjuk så han kunde inte vara tyst. Gav då upp och gick upp, när han hade åkt till jobbet lade jag mig för att läsa.
Fick sedan skjuts hem av sebbes gulliga föräldrar och nu ligger jag i min säng med en rosa fleecefilt och min älskade bok precis bredvid. Idag hade jag tänkt städa mitt rum och sedan ska jag färga mina ögonbryn och även hinna med att fixa min naglar.
Kl 4 ska jag vara hos Malin och då ska vi promenera ner till spånga för att ladda upp för kvällen, godis och en film måste hyras! Vi ska ha Harry Potter lan och se alla filmer på en kväll, det ska bli super kul. Jag älskar ju som sagt varenda grej som har med HP att göra.
När jag har läst ut mörkrets materia serien så ska jag nog börja läsa Hp böckerna igen!


såhär mysigt har jag just nu!

heeelt crazy

Godmorgon bloggen!
Idag hade vi som sagt sovmorgon, jätte skönt! Nu har vi rast på datorkunskapen så då ska jag och Linda spela lite crazy taxi, det är det vi är bäst på!
Ikväll ska jag äntligen träffa min älskling, känns som att det var veckor sen! Fast det var det ju nästan, 4 dagar.. Efter skolan hade jag och issa tänkt dra in till stan, fika och mysa runt lite. Ska även köpa en ny toning för mitt hår har blivit typ blondt på vissta ställen, skit fult.
Nu ska jag spana in lite bloggar och sedan spela lite, pussisar.


sovmorgon

Yes ni hörde rätt, imorgon har jag sovmorgon! Jag får sova ända till klockan sju, wohoo!
Var och gymmade med Malin idag, det var jätte mysigt. Vi pratade lite för det kändes som att det behövdes. Ibland är det bra att få ur sig allt och inte stänga alla problem inom sig för då blir det bara ännu mer problem har jag lärt mig.
Har precis ätit en grape frukt och pluggat lite på itrottsläxan, anatomi.
Hade tänkt börja förbereda mig för sängen, ringa och säga god natt till min sötnos och sedan lägga mig och läsa i en timme eller så. Alltid lika härligt!
Vi hörs imorgon, ska försöka lägga in en liten outfit då.


snacka om att jag saknar min solbränna, snälla kom tillbaka förfan!

samma gamla outfit


kofta kookai
tunika H&M
strumpbyxor Åhléns
Knästrumpor Indiska

hade även på mig min svarta jacka med en lila halsduk och skinnstövlar
men bilden blev så suddig så jag skippade den.

nu ska jag kolla på Top model och hoppas på att min älskling jobbat klart så kanske jag får prata lite med honom och sedan så ska jag göra mig iordning och kl 9 är det GREY´S ANATOMY!!


inget sug för mig idag

Hej bloggisen, idag är jag inte på något vidare blogghumör. Det går i vågor..
Idag har vi iallafall fått börja klippa, klippte klart en hel frisyr idag. Eller frisyr och frisyr var det väl inte men viskulle klippa topparna och det var inte alls lätt. Jag tappade saxen flera gånger och det är det man inte får göra! Klippte mig även i fingret men det var inte så farligt.
När jag kom hem från skolan städade jag mitt rum och nu ska jag bara slöa, blir så trött när jag inte tränar. Men imorgon blir det gym med tjejerna igen! Ska läsa lite medans jag väntar på att Grey´s anatomy ska börja, älkar denna vecka som kommer med så många nya premiärer. Åh i love it!


söt som socker, oh yes you are!

RSS 2.0