All I want for christmas is you

I senaste nummret av Fredag eller om det var klick, dont remember. Skit samma, där stod det iaf att Måns Zelmerlöw tyckte Agnes var otroligt vacker, och i den här videon kysser dom ju varandra. Ja sötnosar, hur ska detta sluta ?


Outfit

image27
Cool outfit från www.kenzaas.blogg.se

Julklapps tips

Den här listan har jag tagit från en annan blogg eftersom att jag inte orkar sitta och leta runt efter egna saker i typ 2 timmar, hoppas det var okej. http://www.elsasmode.webblogg.se/ och där har ni blogg adressen.

image26

Syrran/Flickvännen/Tjejkompisen:
  • Foot buffing cream fotpeeling från Inreda.com, 240 kr
  • Gossip girl serien från Cdon.com, 59 och 69 kr /st
  • Parfym Armani Diamonds från Kicks, 425 kr för 30 ml
  • Tre par boxertrosor från Lindex, Tag tre betala för två, 139 kr

Mamma:
  • Muggar från Filippa K, finns att köpa på bl a. Inreda.com, 269 kr för 2st
  • Dogeareds halsband wishbone även kallat mischa eftersom Mischa Barton är trogen sitt halsband. Finns att köpa på KyssJohanna.se för 845 kr
  • Sjal från NukNuk, 199 kr
  • Prenumeration på Hennes eller annan tidning som din mamma gillar.

Brorsan/Pojkvännen/Killkompisen:
  • Cardigan från H&M, 298 kr
  • Simpsons filmen går att boka redan nu på Cdon.com, 169 kr
  • Kalsonger från Armani, 229 kr på Nelly&Noel
  • Klocka från Black Dice finns på Asos för 935 kr

Pappa:
  • Slips från H&M, 198 kr
  • Philips rakapparat moisturizing shaving system från Shavingstuff, 967 kr
  • Tröja från H&M, 298 kr
  • Klocka från Åhléns, 499 kr

Och så var det helg igen

Japp nu var det helg igen, känns det skönt ?
Det tycker jag, även fast det kommer bli ännu en "ta det lugnt" helg. Måste vila upp mig efter veckan för jag är helt slut körd, och jag ska börja med ett bad, ansiktsmask, lite lugn musik & tidningar.

Helgens planer: Fredag- bara chill
Lördag- kanske träffa E, till morfar på kvällen (han fyller år snart!) så blir det middag där och lite mys typ.
Söndag- plugg för det mesta, om jag hinner en snabbis till stan också.
Som ni ser är min helg inte så full vilket är rätt skönt för då har jag tid till att vila och plugga, nästa helg blir det nog lite julklapps shopping. Och om jag orkar så ska jag leta ihop lite saker och lägga upp en lista på julklappar man kan köpa till släktings kategorierna. Men nu lockar badet, pusshejs <3

St:Martins

Jag kom precis hem från besöket på ett av mina gymnasieval, jag tror jag har hittat den rätta ! (;
St:Martins gymnasium blev genast favoriten med stort F, super trevliga lärare och elever som berättade precis allt. Det som var lite tråkigt var att det gick bara en kille på frisörlinjen och gissa vem det var, ett emo från min skola som gick ut förra året, jippie. Men de som vill bli snickare ligger i samma korridor som oss och där fanns det massor med snygga killar, jag skojjar inte. Det var snygga killar överallt !
Jag ska såklart kolla på nåra fler gymnasium men den här verkar riktigt bra.. =)

Alla prov är avklarade för den här veckan men nästa vecka är det nya tag igen, har matte & geografi prov.
Men nu ska jag inte sjunka länge in i min plugg-deperation (om det finns nåt som heter så, det lät bra iaf) utan nu ska jag bara chilla, ta en dusch och kolla på tv. Typiskt att det är torsdag för då är det inte så jätte bra tv-program, hade hellre behövt den här ledigheten igår eftersom att det var säsongs avslut på grey´s ! Otroligt sorligt.. usch jag grät faktisst, nu vet ni det också.
Men nu är det chill som gäller och om jag orkar kanske jag pluggar lite matte, vi får se.
Puss&kram

Fysik prov

För några minuter sedan gjorde jag klart ett fysik prov om magnetism och induktion, låter lockande va ? Det kan jag säga att det var det inte. Och bra gick det inte heller, men hur hade dom tänkt att man ska hinna plugga till allt.. ?
Vi hade två prov den här veckan och två prov nästa vecka + alla 100 läxor vi får i varje ämne. Nej usch hemsk tanke ! Har iaf avklarat två prvo, three more to go

Efter skolan ska alla i min klass till dramaten för att titta på Ett drömspel av August Strindberg men jag kom på att jag inte kunde eftersom att jag ska på öppethus på St:Martins gymnasium, det kan man ju inte missa. Det handlar ju liksom om min framtid. Våran svenska lärare verkade inte bli så glad att jag sa nej till teatern men skit samma, en annan lärare tog min biljett och blev tydligen överlycklig, det var ju bra =)
Nästa lektion är matte och sedan slöjd, just nu håller jag på med julpyssel ! Ironi..
Ha en bra dag & kväll alla ! Hejdå'

Helt slut

Jag är helt slut, har pluggat i stort sätt hela dagen. Vaknade lite för sent kanske, vaknade elva men gick upp 1. Så sköönt att ligga och dra sig ju.
Eftersom att det är kemi prov imorgon har jag pluggat varenda minut den här dagen, hann med lite engelska, svenska och skriva rent min lab rapport i fysik, hoppas på ett vg iaf =)

Nu är det snart sagan om ringen på tv, börjar 9 på 5an tror jag. Jag älskar första filmen, den är så mysig i början när Gandalf kommer till Fylke och Frodo blir så glad, så gulligt !
Ska lägga mig i sängen och läsa igenom min sammanfattning ännu en gång medans jag lyssnar på musik. Det känns som att jag inte hunnit med nånting den här helgen, eller okej jag var i stan igår men det var bara nåra timmar, nästa helg blir det lite mer rörelse får vi hoppas !
Ha en trevlig söndag everyones <3

image25

Jag är bääst

YEEES, jag fixade koden. Så här kommer min nya favorit, lyssna och njuut säger jag bara =)




Pojksött

Gör din pojkvän/killkompis lite extra het med ett par snygga cardigans eller vad sägs om en snygg halsduk (finns inte med på bilden men skit snyggt endå). Vet inte riktigt om priserna stämmer eftersom att jag tog bilden från en sida (den tröjan till höger verkar ju lite för dyr) men visst är det snyggt, perfekt till våren ! =)
Se och lär killar' (:

image24

Jag & min syster

God kväll !

Idag var jag i stan med S, hade tänkt att få med mig lite julklappar hem till familj och vänner men nej så blev det inte. Det som följde med hem var ett armband från Glitter och en rouge från Maybelline (den där som är i mousse form) tipsar verkligen om den. Suuper bra ! Lätt att ta på och ett perfekt resultat på kinderna.
S köpte lite smycken också & smink, imorgon får jag mitt barnbidrag + månadspeng så då blir det mer shopping ! =)

Ikväll är mina päron borta så jag blev barnvakt till syrran, vi har julpysslat (liite tidigt men kul =) och just nu tittar vi på film. Hinner inte skriva så mycket mer för hon klagar på att jag är osocial när jag sitter framför datorn haha =P
Men jag lägger upp en snygg outfit sen, antingen från kändis eller nån annan, lägger upp en outfit iaf.
Ha de najs ikväll, och ta det lugnt (;

image23

Champagne high, bästa !

Nu hade jag tänkt sova, ska lägga mig och lyssna på min ipod som är helt laddad med massor av sköna nya låtar, en som jag säkert komma somna till är Champagne high. Den bästa låt jag hört, älskar den helt enkelt =)
Koden som man har när man ska lägga in ett klipp i bloggen funkade tydligen inte så kunde inte fixa in den.. ska försöka göra det senare för den här låten måste ni lyssna på !
Godnatts'

image22

Vanessa Hudgens

Bortsätt från "nakenbilds skandalen" så är hon bäst !

image20

image21

Ben&Jerrys räddar liv

Nu är det såhär att vi har jätte mkt prov framöver och jag måste nu offta denna underbara fredag kväll till massa plugg, roligt va ?
Inte det minsta, men jag ska därför (för att göra pluggning kul) sätta på mina favorit låtar, lägga mig bekvämt i sängen med en Ben&Jerrys glass och bara plugga så att det ryker om det. Och så blir det såklart mvg för mig på kemi provet, hmm. Ben&Jerrys räddar iaf livet på mig ikväll =)

image19

Bästa !

Jag älskar denna coola blivande mamma, Nicole Richie är hennes namn.

image18

Skoldag

Just nu sitter jag i datasalen och väntar in matte lektionen, efter skolan ska jag hem till J och kolla på hennes nya rum, spännande !
Har precis haft en tråkig timmes fysik, vi fick en stor labbrapport som ska vara inlämnad nästa vecka just den dagen vi har prov, perfekt timing av våran lärare. Ojdå nu måste vi dra, börjar om 2 minuter.
Hejjjj'

Miss av mig

Förlååt att jag inte har skrivit på ett tag, men så länge sen vardet faktisst inte. Just nu sitter jag och pluggar kemi men tog en paus eftersom att man blir helt trött i huvudet av att sitta och läsa om massa kemiska formler som man aldrig förstår sig på för länge.
För en stund sen pratade jag med mammi, hon var i stan och sa att hon hade hittat en snygg tröja hon tror att jag skulle gilla så hon skulle köpa den och ta hem och visa =)
Min syrra kom också hem för en stund sen med en stor påse, men inte med kläder i utan julpyssel. Hon ba: "Titta natalie nu kan vi julpyssla" Hon är så söt =)

Idag i skolan höll jag på att få en hjärtatack, vi hade geografi läxa tills idag som jag hade glömt att göra + att jag och J kom försent till lektionen. Så när vi kom in i klassrummet låg det typ 5-6 randiga papper på våra bänkar och läraren sa "Ja tjejer idag ska vi ha ett oförbrett prov på 50 frågor". Vi typ "Whaaaat?!"
Gud vad rädd jag blev, jag hade nog inte klarat det om det hade varit sant men som tur var så har vi en lärare med humor bara =P

Nej nu måste jag tillbaka till mitt pluggande innan jag tappar lusten helt, skriver mer ikväll.
Hejdå <3

Katastrof

Första dagen på tre veckor och jag har redan hunnit packa på mig massor med läxor och har tre prov att plugga till.. det är ju sjukt.
Så jag antar att jag måste börja planera upp allt så att det inte slutar i en stor katastrof, har lyckats göra dagens plugg i kemi. Nu sitter jag inne på min fjärde kopp med kaffe eftersom att jag är riktigt jäkla trött.
Tänkte lägga mig i sängen och kolla film, disade träningen idag och ska göra samma sak imorgon också för jag orkar absolut inte, ha det så mys. pusshej

Godmorning'

Hej hopp !
Idag är jag inte lika trött som gårdagen vilket är bra för jag behöver min energi till att plugga och läsa igenom alla gymnasieblad jag samlade på mig igår på mässan.
Letade efetr gymnasium med frisör utblidningar och hittade en hel del, ska bli så roligt att börja gymnasiet. Längtar verkligen ! Men tillbaka till skolan så måste jag plugga, kemi & fysik prov nästa vecka, rooligt.
Idag ska jag hinna med mycket och jagsitter fortfarande här tom i magen och i pyjamas. Så nu blir det frukost, dusch och sen plugg.
Njut av sista dagen innan skolan sätter igång igen.. Pusshej

Present påse

Efter två veckors prao fick i våran belöning, bilderna kommer här nedan =)

image14


                                   


På första bilden är det allt som låg i påsen, orkar inte skriva vad allt är det ser ni nog.. :)
Och den lilla vita necessären innehöll massor med fina saker från märket Kanebo, jag fick också välja två parfymer (vilka jag ville) så det blev Gucci eau de parfum och Burberry Brit.
Ja allt det där, helt gratis. Helt otroligt =)

Lördag igen

Yes äntligen helg, gårdagen tillbringade jag med mina tjejer. Kul som vanligt med mycket skratt =)
Nu är jag väldigt trött, har sovit dåligt hela veckan.. så jag hade tänkt sätta på en film och dricka lite kaffe så jag piggnar till lite.
Tänkte ju fråga om extra jobb på NK eftersom att praon nu är slut och i need money så nu sitter jag och skriver en CV + ett personligt brev, sen är det bara att hålla tummarna. Jag ska lägga upp en bild sen på allt jag fick efter jag hade praoat klart =)
Nu ska jag titta på The Holiday och dricka kaffe & njuta av min Ben&Jerrys Caramel chew chwe, min favorit.

Pusshejs '

 image13


The end of the story på NK

Sista dagen imorgon, riktigt tråkigt. Trivdes bra, alla var så snälla, roliga och super trevliga. Kommer sakna M också, men vi får väl se till att hålla kontakten =)

Just nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och ta ett varmt bad eller fortsätta snacka med S, jag kan inte bestämma mig. Båda sakerna är lockande..
Dagen har varit som vanligt, mycket slit men kul endå ! Finns inte så mkt att berätta så jag tänkte lägga in en låt ni kan njuta av istället =)
Ha dé bääst


Rött är sött

Nymålade naglar i en röd lite tomte aktig färg typ.

Jobbig dag på jobbet, gjorde världens misstag igår som jag aldrig ska göra om. Hade prismärkt fel så jag fick prismärka om alla 200 smink produkter jag äntligen hade blivit klar med dagen innan, inte kul precis.
På lunchen gick jag till en spel affär (tro det eller ej) men jag kom tillbaka med Counter-strike spelet i handen, M bara gapade, men det är kul jag lovar ! Efter det gick vi och köpte kaffe för att kunna överleva de 3 sista timmarna och efter det köpte jag ytteligare en sak, en plattång. Det var julklappen jag skulle köpa men mammi & daddi skulle betala. =)

Nu är det 15 min kvar till DH, måste börja förbereda.
Titta på det allihopa, det är bäst ! Puss'

Det snöar !

Åh Gud hörde säkert min bön igår om att jag ville ha mer snö nu när den gamla börjar smälta bort och försvinna från marken så att den tråkiga gråa asfalten skymtar fram igen, jag skojja. Jag tror nämligen inte på gud =)
Men snöar det gör det !
Så nu vill jag att den gråa tråkiga asfalten ska vara täckt med vit fluffig snö imorgon, hoppas dom kan fixa det där uppe. Nu tror jag att det är dags för mig att sova, eller iallafall lägga mig och läsa lite.
Godnatt's


image12

Om man kollar noga kan man se att det snöar, annars ser det ut som att fönstrena bara är smutsiga och fläckiga. Det är dom inte, det vet jag. Eftersom att det var jag som gjorde rent dom sist (= haha

Prison break, back in my TV

Dagen har gått snabbt, väldigt snabbt.
Lunchen tillbringade jag med M och H, två jätte trevliga tjejer =) Efter det åkte jag till träningen och efter en timmes rörelser, svettig och fräsh åkte jag hem för att duscha. När jag kom hem hittade jag två tidningar på sängen, en jul katalog från NK och H&M. Fixade lite vanilj te och började bläddra i dom, imorgon ska jag köpa lite saker, bl.a. en sak mina föräldrar ska ge mig i julklapp men jag ska köpa den, haha.

Har kollat på csi NY och ska snart fortsätta kolla på Prison break, missade de senaste avsnitten men nu ska jag uppdatera mig igen och fortsätta följa det. Otroligt spännande ju !
ha de bra'

image11

Måndag

Godmorgon, godmorgon !
Sovit gott ? JAAA ! Mamma hade stora problem med att få upp mig ur sängen, jag älskar min säng.
Full men kuddar, två filtar och såklart ett täcke också, ett dunis =)
Börjar 10 idag, jobba hela dagen lång, sedan träning. Hade tänkt hinna åka förbi skolan för att hämta upp lite skolböcker men det ser inte ut som att det finns tid över så jag får börjar plugga lite smått med dom böckerna jag har.
Gårdagen var trevlig, J ringde också, det var ett tag sen nu =) Vi pratade och pratade men var tvungen att sluta eftersom att min film började igen och jag kunde inte missa !

Är trött och vet därför inte vad jag ska skriva, det kommer inte upp nåt bra i huvudet så mitt inlägg slutar här.
Puss.

Frukost på Tiffany´s & Coldplay

Fikan hos morfar var mysigt, fick också dit min fullbokade morbror. Han stannade en halv timme för att njuta av fikat men sedan var han tvungen att dra igen, trevligt hörru (;
Min morfar lever typ för sina böcker, han kan verkligen allt om alla, lite coolt faktisst. Så jag gick till hans lilla bibliotek för att se om jag skulle hitta nåt kul och efter några minuters letande så hittade jag Frukost på Tiffany´s, har längtat efter att få se filmen men det har inte blivit av, så jag tog chansen att låna boken istället.
Jag la mig i soffan och började läsa medans jag lyssnade på favoriterna Coldplay, funkar alltid i alla lägen ! =)

Nu är vi hemma och jag tänkte ta en paus från datorn och försöka komma in i boken medans jag väntar på maten, sedan ska jag fixa lite saker med min syrra. Vi har typ lite jultraditioner vi alltid gör, töntigt men kul !
Njuut av den sista lediga kvällen innan skolan är i full gång igen, för det ska jag göra ! =)
Pusshejs


image10

Musik: Petter



Min absoluta favorit just nu ! <3

Farsdag

Hej & god morgon !

Idag är det farsdag, så grattis pappsen !
Jag känner mig dum eftersom att jag inte har köpt något, men sparar pengarna till en finare julklapp istället =)
Hade tänkt hinna åka till stan en snabbis idag, lite shopping bara. Men upptäckte att tiden inte räckte till så nu sitter jag här vid datorn och slappar.
Fram mot eftermiddagen ska hela famijlen med till morfar, vi ska fika och laga en god middag. Mys

Imorgon är det upp och jobba igen, men så tråkigt är det inte, det är inte tråkigt alls ! (:
Hade tänkt hinna med en träning imorgon också, 5 dagar sen sist. Shiet, skärpning ! Nu ska jag tända lite ljus, byta ut min sov t-shirt mot lite mys kläder och sitta och titta ut på alla barnen som leker runt i snön, just nu håller dom på att bygga en jätte fin snögubbe =) haha
Ha en bra dag allihopa, och ta väl hand om era pappor, det är dom värda


image9

Tummen upp

Jennifer Aniston är en såndär kändis tjej som är populär bland killarna och ser otroligt bra ut, inte varit inne i nåt stort drogmissbruk och man hör ofta inte så dåliga saker om henne, inte vad jag har hört iallafall.
Något som vi alla kan hålla med om är att hon har bra smak när det gäller killar.

image8
   Vince Vaugn                 Orlando Bloom                    Brad Pitt                           Paul Sculfor                       

Skönhets tips: Naglar

Jag är en sån som nästan aldrig visar mig utan nagelack, vet inte varför men känns skönast med lackade naglar =). Som alltid så fick jag beslutsångest, fransk manikyr eller rött lack ? Så jag gjorde det lätt för mig och frågade en kompis, det blev franskt och nu kommer lite bilder på resultat och vilka produkter jag använder.

image5

Ett litet kitt jag köpte på Åhlens för bara 99 kr.

Man börjar med ett lager bas lack (genomskinliga), sen målar man topparna med white tip, när det torkat målar man 1 - 2 lager med french pink. När allt är helt torrt så slutar man med ett lager bas lack så håller det längre. Så lätt var det  =)

Resultat: (Syns inte så bra, men det såg så utkletat och fult ut på dom andra bilderna så det fick bli den bilden, haha.
image6

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ett tips jag fick från min prao plats, för er med torra och trasiga nagelband (jag!)

image7

En nagelbands olja från Mavala, 89 kr
Pensla på nagelbanden varje kväll, smörj in med fingrarna och vänta nån minut, torka sedan av resten med papper. Funktion: Mjukar upp nagelbanden och gör så att de släpper från nageln, nageln får därför lättare att växa och nagelbanden blir helt fria från sår ! =)
Enjoy

Klocks

image3
Klockor funkar alltid, inte för att jag är en sån som brukar använda det så ofta eftersom att jag tycker det är så hemskt obekvämt. Men när man har sett dom här har jag ändrat mig snabbt. Alla är från internet sidan Chique,
från vänter: silvrig 329 kr, guld med brunt armband ca 350 kr, svart armband & silvrigt ur 349 kr, svart armband med nitar 369 kr
Snygga och billiga, perfekta budget klockor !
Enjoy =)

En vanlig lördag

Vi börjar med ett vanligt inlägg i min nya blogg, idag är en helt vanlig lördag och jag har ingen aning om vad som händer idag. Jag tror att jag antingen kommer sitta fastklistrad vid tven, telefonen eller datorn, en såndär typisk chill dag enligt mig. Tänkte också springa ner till affären för att köpa nån slags tidning som innehåller lite skvaller, har inte läst det på evigheter känns det som.

Min utsikt från fönstret: Det är snöö på marken, helt vitt ! Otroligt mysigt. Funderar på att ta en promenad, måste röra på mig någonting idag iallafall.
Mina naglar måste fixas vilket jag hade tänkt att göra nu, kommer med lite tips sen. Eller så kanske ni har nåra tips att ge mig ? =)

Have a good saturday'


Välkommen till min nya blogg!

Har haft blogg förut och tänkte göra ett nytt försök nu, det jag mest kommer skriva om är nog mode, kändisar, senaste gossipet m.m. Tänker nog inte nämna så mycket om mitt privatliv eftersom att det kan bli många missförstånd och sånt vilket jag har lärt mig av tidigare misstag.
Ja allt jag kan säga är väl, hoppas ni gillar den =)
Enjoy ! 

RSS 2.0