första advent

Detta måste väl ändå vara den bästa och mysigaste dagen!
Vi har julpyntat hela dagen och jag var rätt så pigg även fast jag är storm förkyld, just nu sitter jag och dricker glögg och äter lussebulle, mumsmums!
Lite senare ska jag börja slå in alla julklappar och plugga lite inför mitt svenska tal, stört skön dag med andra ord!


a toast to the future

Snö, snö och åter snö. Jag älskar det!
Som ni märkt är jag rätt så seg på att blogga nu för tiden men det beror på att jag har bättre saker för mig så därför hade jag tänkt ta en paus och vet inte riktigt när jag återkommer men det dyker väl upp lite inlägg då och då. Min helg har varit helt underbar, på fredagen fick jag träffa min älskling efter två veckors uppehåll, om jag hade saknat dig! Och på kvällen hade vi en mysig tjejmiddag med mina girls, vilket var skit härligt det med! På lördagen bakade jag, malin och emmy lussebullar och pepparkakor, på eftermiddagen tog jag med mig några bullar och gick hem till sebbe. Vi hade en otroligt mysig kväll, söndagen spenderade vi i kungsträdgården där vi åkte skridskor, efter det tog vi en fika och myste och pratade. Det är så lätt att allt man gör med kompisar och pojkvän är samma saker som man gör hemma, efter skolan orkar man inte hitta på något. Men den här helgen var händelserik och alldeles perfekt!









nu ska jag dricka mitt chai te och äta mina pepparkakor, funderar på att plugga lite och sätta på sagan om ringen. blev så sugen på den när jag hörde en låt på youtube.
och lite senare ikväll kanske jag ska slå in lite julklappar, varför inte?
puss på er sötnosar, vi hörs någon gång. jag försvinner såklart inte föralltid för då skulle varken ni eller jag överleva!



badbadbad!

Förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt inte äns tänkt på att blogga..
I helgen kommer jag ha fullt upp med massor av roliga planer så jag tänker faktiskt inte äns försöka blogga, så det så! Nu efter skolan ska jag åka till min älskling, vi ska ha det jätte mysigt. Senare ikväll ska jag på tjejmiddag med mina tjejer och det kommer bli toppen! Lördagens planer är julbak och greveholm och sedan lite senare på eftermiddagen ska jag till min baby och spendera heeela natten och söndagen där, ih vilken underbar helg jag kommer ha!
Så vi hörs på måndag sweeties!


plugg-kicken

Skolan kan ibland vara så fruktansvärt tråkig men den här dagen var både kort och rolig faktiskt, mamma kom till min skola eftersom att vi skulle ha utvecklingssamtal och det gick bra tycker jag! Många positiva kommentarer om att jag är social och aktiv på lektionerna och sköter mina inlämningar, det är ju alltid roligt att höra?
När jag och mammsen var påväg hem svängde vi förbi donken och sedan gick vi in på Ica. Jag har varit sugen på julmust verkligen hela dagen och nu fick jag äntligen släcka min jultörst!


en lusselängd, chai te, julmust och sofies mode.
kan det bli bättre?

nu är jag taggad till tusen för att plugga, efter det ska jag läsa ut min harry potter bok och sedan börja på en ny i min bokhylla, får se vilken det kan bli..

Lauren + fransar


Lauren Conrad med dom skorna som jag vill ha mest i hela världen
det blir för mycket

made by my darling!

Jag älskar små gulliga gester som man får av kompisar samt sin pojkvän.
Hur glad blir man liksom inte när man läggar in på sin mail en tråkig skoldag och får denna underbara bild av sin pojkvän?


kortfattat

Min helg kortfattad: mysig, snö, färgat och klippt till 2 på natten, läst, tittat på massor av filmer och saknat min älskling något otroligt!

Idag drog jag till gymmet efter skolan eftersom att vi fick sluta tidigare från idrotten, när jag kom hem var jag öm i hela kroppen så var tvungen att lägga mig ner ett tag och vila men nu sitter jag i soffan pigg och glad igen! Målar naglarna medans jag tittar på Mamma Mia och ska även försöka plugga lite..
PUSS

depp väder

Usch och fy vilket väder det är ute, men mitt humör är på topp endå!
Har änsålänge haft en skön morgon, har läst lite i min bok och även hunnit göra lite plugg. Herregud så duktig jag är. Lite senare på dagen ska jag möta malin, vi ska åka in till stan och kolla runt lite även ta en fika. Perfekt dag för stan faktiskt, en sån dag som man bara längtar in till ett mysigt café där man kan sitta och mysprata hela dagen!
Efter turen i stan ska jag hem till Astrid, gud det var år sen vi sågs och det ska bli jätte kul. Jag ska slinga hennes hår och vi ska även kolla på film.
Men nu innan jag gör mig iordning ska jag kolla på lite mooovie!


where are you christmas


vilken underbar låt!
har lyssnat på den hela eftermiddagen nu. den får mig att tänka på den underbaraste tiden på året, julen.
ge mig jul, nunuNU. Och lite snö kan ni väl också bjuda lite på, jäkla vädergudar!

svävar på rosa moln

Jag sitter bara och drömmer mig bort just nu, har gjort klart min uppgift på datorkunskape och då kan man lika gärna låta tankarna flyga iväg ett tag. Jag drömmer om alla saker jag ska köpa när jag får pengar, om att jag snart ska börja julshoppa, och det är inte långt kvar tills jag och Sebbe har varit tillsammans i ett helt år.



jag vill ha denna kvinnas smak för kläder!
ja drömma kan man ju alltid...

some movies

Nu när det blir mörkt redan vid 4 och jag har inga läxor att göra så är min nya hobby att titta på film! Det är jätte mysigt att krypa ner i soffan med lite tända ljus och en bra film.
För några dagar sedan beställde jag två filmer från CDON, älskar verkligen den sidan. Hade 50kr rabatt där så fick två filmer för 70kr, inte dåligt!
Ska börja kolla på en av dom nu faktiskt, Bron till Terabitia.


en dag på gymmet

Gud vad jag är slut, i hela kroppen verkligen. Tränade ett step pass igår och gymmade efter skolan idag för jag slutade 11, lalalaaa! Så nu känner jag mig faktiskt jätte duktig och halvt död. Så nu har jag tänt lite ljus, ska snart sätta på en av mina två nya filmer som jag beställt, bilder kommer sen! Och efter det ska jag läääääsa min underbara bok som jag inte kan lägga ifrån mig!


babygirl, babyboy


I want a baby, baby!

en outfit för tisdag


cardigan Ny, fick av mammsen
Vitt linne Bikbok
Jeans tiger


mössa från H&M

tvdax!

Nu är det dags för CSI, hade tänkt skriva några inlägg efter innan läggdags.
Idag i metro läste jag om vilet te som är bäst, rött, grönt, vitt m.m. och tänkte även skriva om hur du gör ditt eget te som även rensar ur vissa gifter i din kropp.
Sedan såg jag i min ELLE tidning att en ny film hade kommit ut och skulle gärna vilja läsa boken.
Men nu är det tv:en och min daim choklad som gäller!



världens bästa mammi

Jag älskar när mamma kommer hem med påsar fulla med kläder till mig, idag var en typiskt sån dag. Varje gång mamma är i stan kan hon inte låta bli att köpa kläder till mig och min syrra, men du får inte glömma dig själv mamma!
För ett tag sen kom hon hem med en stor H&M påse, jag fick en lång stickad tröja som är väldigt behövligt nu när kylan börjar komma, två långärmade tröjor som är snyggt till både jeans och kjol och en till cardigan.
Jag älskar min mamma på alla sätt, hon är unik!

pälsmössa!

I helgen har jag haft det toppen, har sovit hos min pojkvän, fikat med mina tjejer och köpt världens snyggaste mössa!
Nu när jag äntligen har köpt varma grejer så blir det varmt ute men det struntar jag i, imrogon ska den invigas!




försedan outfit, igen


Ännu en försenad outfit, tror att den är från förra veckan.

Består av en stickad v-ringad tröja från MQ, ett vitt linne under från BikBok och på benen har jag ett par tights som är helt svarta men har fickor där bak och en gylf därfram.


bad day

God middag i detta otroligt trista och blöta väder!

Jag är hemskt ledsen för att jag har varit så dålig på att uppdatera, men har inte loggat in på datorn på hela helgen faktiskt. Alltid skönt att ta en liten paus från cybervärlden!
När jag kom hem idag var jag blötare än blötast och skakade som bara den, vi skulle ta en powerwalk idag på idrotten och jag trodde att det skulle vara roligt. Men när vi hade gått i 5 min visade det sig att det skulle börja regna och när vi kom in i skogen så spöregnade det, jag hade bara en jeansjacka på mig och inget mer. Så fick lov att vira halsduken runt huvudet för att inte bli plaskblöt. Denna tortyr varade i en hel jäkla timma innan vi fick komma in i värmen igen och nu har jag skavsår stora som min tumme.
Tack för att issa och min älskade pojkvän gjorde mig på lite bättre humör iaf!


såhär snygg var jag idag!
olycklig och blöt

film, fika & gratis smink

God morgon!

Som sagt så är jag hemma idag, jätte skönt faktiskt! Kände endå att jag hade gjort klart mitt arbete och inte missar något, så nu ligger jag i soffan och kollar på harry potter och fenixordern.
Fram mot eftermiddagen ska jag köpa med lite fikabröd som jag tar med hem till morfar, alltid mysigt att ta en fika med honom på eftermiddagarna. Sitter inne på hemsidan gratismakeup.se och försöker samla lite poäng så att jag äntligen kan få mitt presentkort på kicks!
Nej nu ska jag koka lite mackaroner, have a nice day!


wie, snart är filmen min och jag ska se den om och om igen!

sjukanmäld.

Kom hem från ett svettigt step pass för ett tag sen, kände verkligen inte för att träna idag men nu när jag  har det gjort ångrar jag ingenitng! Däremot ska jag skippa skoldagen imorgon, som jag skrev innan så håller vi på med APU projekt och jag blev klar med min text redan idag, frågade då lärarna vad jag skulle göra men dom gav mig inga uppgifter. Så resten av de 4 lektion timmarna som var kvar av dagen spenderades framför datorn och att försöka få tag i diskrimineringsombudsmannen, Suck. Imorgon blir jag hemma tack och lov!
Håll utkik då söta läsare,

ni vet väl att ni alltid är mina favoriter!

Det är nu jag behöver er sötnosar! Ni har säkert hört talas om sidan GratisKläder, det handlar om att man samlar poäng genom att besöka vissa sidor och göra vissa erbjudanden. Så om ni klickar på den här länken och blir medlem så kommer jag få massor med poäng och då lovar jag att hjälpa er nästa gång! :)
You know i love you

give me!


åh jag skulle verkligen göra allt för att få dessa tofflor!
finns hos Accessorize

Diskriminering



Den här veckan har vi APU vecka, det innebär att vi ska skriva om olika arbetssituationer och min grupp har diskriminering. Är fortfarande trött som bara den men idag ska jag faktiskt släpa iväg mig till gymmet! Älskar känslan när man kommer hem från gymmet och känner sig jätte duktig, tar en dusch och sjunker ner i sängen med en kopp te och titta på greys anatomy. Mmm längtar redan till kvällen, nu är det lunch!


förändring på gång


Go Obama!

mmm summer

Mamma hade suttit och kollat igenom alla kort från i somras och hittade då dessa


under midsommar lunchen på midsommar afton
även min och sebbes 6månaders dag, happy


samma dag fast lite senare på kvällen
jag och baby satt och spelade kort i väntan på middagen

åh vad jag saknar dom varma kvällarna och den fina kvällssolen.
den goda lukten av grillat kött, bad och sol hela dagen lång
blää, nu börjar jag bli trött på kylan!
ge mig snö

ingen träning för min del

Idag blir det ingen träning, för jag vart så trött när jag kom hem och kände mig så otaggad och då vet jag att träningen endå inte kommer ge någonting. Så jag tog en kopp te och två mackor medans jag pratade med min sjuka pappa som var hemma idag, stackare.
Hade tänkt hinna med lite plugg ikväll och även läsa min braiga bok!

När jag är hemma och tar det lugnt så får jag alltid massor med ideér och nu hade jag tänkt att varje gång jag målar mina naglar så lägger jag ut resultatet och vilket nagellack jag använder. Vissa kanske tycker det är helt ointressant men jag själv skulle bli tipsad, så jag får väl se vad ni tycker..



here is the first one

ett svart nagellack från H&M med färgen mysteri (tror jag den hette)

tröttare än vanligt, varför?

Förstår inte varför jag är så otroligt trött nu efter lovet, lovet är ju till för att vila upp sig och det tycker jag att jag definitivt har gjort! Men idag när vi hade svenska så satt jag och läste men 5 min innan vi skulle gå på rast så lutade jag mig mot issa och råkade somna till och precis då kom läraren, great! Men hon blev itne så sur som tur var.
Nu ska jag göra en bild analys och slutar efter det, efter skolan ska jag åka hem och ta en powernap och efter det blir det gymmet! Har inte tränat på hela lovet men ätit massor med godis, pizza och jag vet inte vad. Så nu är det dags för ett riktigt hårt och skönt styrketränings pass. Here we go!


försenad outfit


the love of my life


jag har alltid så jävla kul med dig, du är bääääst älskling!


god morgon tisdag!

Igår var det första skoldagen efter lovet men efter lunch så var jag så trött så jag åkte hem. När jag väl var hemma märkte jag att både sebbe och pappa var hemma eftersom att pappa hade fått feber under dagen så jag och sebbe la oss i sängen och sov lite.
På eftermiddagen tog vi en promenad och vi köpta goda tuggumin med tatueringar så både jag och sebbe klistrade fast dem och blev heeemskt snygga!




såhär kul har jag och min baby på dagarna!

stort behov av min baby!

Hej alla!
Idag är jag allmänt seg och är på ligga-i-sängen humör. Mamma och pappa har precis börjat riva hela köket så allt är typ i en enda stor kaos.. Så jag ligger instängd på mitt rum och läser och väntar min älskling som ska sova här idag.
Dagen och kvällen igår med sara var toppen, men jag orkar inte dra upp allt vi gjorde så ni får lite bilder att kolla på ist!


vi tog en sväng till stan, sara var på riktigt shopping humör!


lidingötäcke <3


jag har hittat mina pumps som jag vill ha på nyååååår!


det blev ansiktsmask, nagelmålning, massa snack och te.


i love you honey

stan

Hellu, detta får bli ett kort inlägg eftersom att jag precis kom hem och ska snart dra vidare till brommaplan där jag ska möta upp Sara. Vi har varit i stan och haft det mys, fikat och shoooppat!
Ikväll ska vi hyra film, måla naglarna, ansiktsmask m.m. Kommer med bilder och allt imorgon, hoppas ni får en toppen kväll!

RSS 2.0